2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Haftaya doğum iznine ayrılıyorum. Bugunde 4 günlük rapor aldım yatıştayım :)) ohhh seviyorum yaaaa evimi tembelliği :)) yaşasınnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bursada nüfüs yoğun hastane az sorunun temelinde bu var maalesef

şuan zübeydeye gidiyorum doktorum çok tatlı bir bayan, hemşireleri de ayarladım sezeryan olsa işim çok kolaydı

devlet eskisi gibi değil onlarda da şimdi vatandaş memnuniyeti ön planda şikayet ettimi affı yok mecbur iyi davranıyolar hoş bende devlet memuruyum kimseye bırak laf söylemeyi suratını bile asamıyosun sağlık sektörü bu konuda çok relaks

canım nasılsın...bayadır göremiyorum seni..
tosunumuz nasıl..bak büyüme olmamış bu güzel bir gelişme..
inş herşey güzel gidecek bundan sonra canım...
Rabbim çektiğin sıkıntıları sana güzel şeylerle unutturacak..aklımda ve duamdasın kuzucumm

Kızlar gunaydin herkese hayirli guzel bir gün olsun.havalar isindikca nefessizlik basladi benim gibi nefes alamayanlara bol nefesler diliyorum cok fenayim :-((

bana da çok kramp giriyordu caresini kendi kendime buldum .

magnezyum tabletini tam yatmadan önce iciyorum .o zmn sabaha kadar hiçbir agrı olmuyor ,hatta sabah bile .

ama tableti gündüz icince geceyi bir etkisi kalmıyor.

kesinlikle sana katılıyorum magnezyumu yatmadan önce içince hem deliksiz uyuyorum ağrım falan olmuyor hem kramp girmiyor...doktorumda yatmadan önce önermişti demekki gerçekten bi bildiği varmış

slm arkadaşlar , hayırlı günler,
ankara atatürk eğitim araştırma hastanesine giden orda doğum yapacak olan varmı benımkı sezaryen olacak ta karar veremedim , nasıl acaba tavsiye edermisiniz...

slm arkadaşlar , hayırlı günler,
ankara atatürk eğitim araştırma hastanesine giden orda doğum yapacak olan varmı benımkı sezaryen olacak ta karar veremedim , nasıl acaba tavsiye edermisiniz...

Kuzenim hemsire orda.bi kerede ben gittim muayne olmaya.sezeryan dogumu uzmanlar yapiomus.ama ozel oda gbi bi sansin yok.ilgilenmiollarda pek.ama sen bilirsin..tanidik varsa belki kosullar iyilesir

canlarım günaydın,huysuz adamın işi ters gider misali ağlaya ağlaya eve döndüm ,ağrıdan duramıyom,eşim de işten izin alıp zor durumda kalmasın diye taksiye binip hastaneye gittim,07:59 da kontrol girişi şeklinde sıra aldım,dün de tatildi diye hastane yangın yeri gibi kalabalık beklemeye başladım saat 9 oldu sekretere dedim ben sıra aldım hayırdır dedim yooooo görünmüyor isminiz deyince yine danışmaya gittim ama yürümek ne mümkün,danışmadaki embesil heeeee ben falan filan eksik girmişim durun güncelliyim dedi oldu mu sıra aldığım saat 9:10 ee dr da ısrarla sırya uyarım diyo,almadılar beni içeri,danışma ismimi haykırıyo ,kusura bakmayın falan gelip yanımda oturup bekleyin dedim senin yanında ne işim var,ben kimsenin sırasını istemiyorum ki,buraya daha mesai başlamadan gelip sıra aldım zaten arkadaşınız becerememiş,başka zaman olsa neyse de aykta duramıyom ,kapıda bekliyom oturacak yer yok artık gözümden yaş geliyor artık saat 10 u geçe içeri aldılar,dr bişey yapamıycaz magezyuma devam diyo,dedim doktor bu karpal send.dışında bişey görmüyon mu yardımsız duramıyom,bebişe baktı ,zaten sorun bende,idare etcez diyo,dolgit krem verdi kullan geçmezse bi mr çekelim diyo,mr zararlı değil mi ben mi yanlış biliyom ki?dr dedim ben haksızlık yapın demedim,hastane denetiminde çalışıyom bi gün de öncelik istemedim,burda herkes hamile ve durum özel...neyse 10 rapor çıktım,taksiye bincem eşimş aradım,zaten alınganım,beni arayıp naptın diye sormadı diye,dedim ben kuruma gidip raporumu vereyim,dur ben gelem dedi,bekle bekle yok birbirimizi yanlış anlamışmışız...sen taksiye bin benim iş yerime gel ben senin raporunu götürüp verem kuruma dedi,beni eve bırakıyo tabi yürüyerek,malum arabamız yok...merdiveler eziyet,ben hüngür hüngür ağlıyom tartışıyoz,senin işin kadar ,iş arkadaşların kadar değerim yok mu diyom,sinirden ne dediğimi biliyom mu ki,eee izin alma dedin de noldu yine de aldım seni eve getirip raporunu vermek için dedi,üstelik de evlilik yıldönümümüz sinirim zıpladı bi kere...sanki ben gaz çıkarcam,can taşıdığımızı neden anlamıyolar biilmiyom ya çok uzun yazdım biliyorum,Allah kimseye dermansız dert vermesin,her işimi,evin her işini ben halediyodum,kendimi işe yaramaz hissediyom...

Kuzenim hemsire orda.bi kerede ben gittim muayne olmaya.sezeryan dogumu uzmanlar yapiomus.ama ozel oda gbi bi sansin yok.ilgilenmiollarda pek.ama sen bilirsin..tanidik varsa belki kosullar iyilesir

tanıdığım yok canım , muayene olduğun doktora sezaryan olabiliyormusun acaba?
ilgilenmeyen doktorlarmı..
aslında ben ufuk hastanesine gidiyorum da ordada hangı doktor olursa doğuma giriyor özel bi doktor yok yani,bıde 1000tl para isityolar ondan değiştirmek istedim.

Yok cnm nerdeee..o gun hangi doktor nobetciyse o giriyo dogumuna.secme sansin yok.

cnmm iyiym sen nasılsın bebişin nasıl? şimdi profiline baktım seninde oğluşun olacakmış Rabbim sağlıcakla sana bağışlasın yavrunu..
ben genişleme olmayınca bebek iyileşti sanmıştım ama meğer öyle değilmiş.beni samsuna yönlendirmişlerdi tam teşekküllü doğum hastanesine yoğun bakım gerekebilir bebeğe diye doğumu orda yapmam önerilmişti..oradaki doktorda baktı ventrikül büyümemiş ve bebekte aşırı haftasından büyük ve uzun çıktı..satını mı yanlış biliyosun dedi baya iddalaştık.beni ayrıntılıya yönlendirdi bebeğin ölçümleri daha net yapılsın diye birde ventriküle bakılsın dedi..

neysee bebeğim gerçekten iri büyük bi bebekmiş..suyuda çok fazlaymış erken doğum riskim var..ve bebeğimin beynindeki sıvı toplama nedeni beyninde bişey gelişmemiş beyni odacıklara ayırıyormuş carpus callozum denen bişey.. o olmadığı için bebekte sinir hastalıkları,epilepsi vs. oluyormuş..işin özü özürlü bi bebek beklediğimi söylediler....doktor bile dudağını ısırdı söylerken..odasına 5 kez girdim herkes acıyarak bana baktı önceliğii hep bana verdi o gün.. başka bi anomalisi olunca yaşam süreleri daha az oluyormuş..beni tekrardan anomali için usg'ye yönlendirdi 40 dk filan sürdü çok şükür beyni dışında sorun yok.. bende epeydir girmedim kk'ya yazıp kimseyi olumsuz etkilemiyim dedim..hayırlısı Allahtan doğana kadar asla ümidimi kaybetmicem..doğumum bebek iri diye erken olucak hazırlıklara başladım çook heyecanlıyım ağlamak üzülmek yokk evde o gelecek diye bayram havası var.o benimm oğlumm herşeyimm Allahtan gelene boynumuz kıldan incee

Merhaba öncellıkle allah hayırlısı neyse onu versın asla isyan etme daha yenı dogum yapan bı tanıdıgım var doktorlar beynınde tümör var çocuk sakat dogucak dedı ve cerrahpaşa gibi bi hasttane tek doktorda degıl kaç tane doktora girdi hepsinden aynı cevabı aldı ve bebek suan 4 aylık ve maşallah hiç bir sorunu yok ümidini asla kaybetme hayırlısı neyse o olsun hayatımızda

Canlar mrb nasılsınız

ya dunden beri sol gogsumde bilye kadar bi sertlik var hem acıyo hem ağrıyo sebep nedir size ya

tunaydın kızlar ve tontişler...
nasılsınız lokumlular ? :)

ben bugun kızımın tontik hareketleriyle uyandım. :)) daha uyuyalım gec yattık zaten ellı sefer kalktık gece dıyorum :)) yok hanfendı dınlemıyor :)))

dun gece eşim kızımın kalbını dinlemek ıcın kulağını yasladı karnıma :) kız da bır vurmaya başladı eşimin yanağına kulağına itiyor nasıl....

sabah eşim aradı nasılsın dıye. diyorki, ''ya dun gece cok tuhaf oldum ben cok garıp bır duygu, artık cok buyumus ve hareketlerı cok guclu. ben bır ıkı hısettım sen sureklı bu sekılde nasıl normal yaşamına devam edıyorsun. resmen içinde bir canlı var, valla helal olsun sana'' dedi.

içimden dedim gunaydınnnnnn daha yenı anladı paşa içimde bir canlı olduğunu

bugun eczaneden b12 alıp asm.ye gıdıcem iğne yaptırmak ıcın. bırde tetonozun 2. geldıyse onuda yaptırıcam. kevgır gunu yanı :18:

yarında eşim izinli birkaç parça eksiğimiz var onları alıcaz. enfeksıyon dr.una gıdıcez. hazır hastaneye gıtmısken doğum masrafını da konuşup anlasıcaz inşallah. bizde böyle durumlar...

Ağrısı sızısı ve kırgınlığı olanlar varmış cok kızlar Rabbim hepimize güç, kuvvet, sağlık versin. gerçekten en zor donem son donemmiş...

her ağrım olup dua ettiğimde Allahım güç ver demiyorum aklım hep aynı anda sizlerde. Allahım bize guc ver sıhhat ver dıyorum.
bu zor günlerin inanılmaz odulunu Allahın izniyle 2 aya kadar hepimiz kucaklarımıza alıcaz..

sevgi ve bilge sizden cok cabuk haber bekliyoruz.... tontişlerden güzel haberler ve tombik haberler... :)))))

tşkkr ederim cnm asla isyan etmedim 21.haftadan beri bebeğime hep aynı şeyi söylemişlerdi zaten ama ben asla isyan etmedim sonlandırmayı düşünmedim çok şükür Rabbim bana duyduklarıma dayanma gücü veriyor..bende öylee o kadar çok doktora gittim ki durum aynı..yürüyemez konuşamaz özürlü olur,epilepsi hepsini duydum..Allaha sığınıyorum o en iyisini bilir.. inş. bende güzel bi örnek veririm..doğana kadar ümidimi kesmicem.

Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

((( canım benımmm...
senı oyle ıyı anlıyorum kı.... ya bızım tek hastaneye gitmememiz lazım... ozellıkle bu son dönemlerde ozellikle böyle agrı sızımız varken...
insanın psikolojisi bambaşka oluyor. birde şansına kaç saat beklemişsin.

canım benım lütfen lütfen uzme canını. aynı hısler bende de var evde yada dısarda cok basıt işlerimi bile yapamıyorum suan. bır muhtaç durumumuz var ve zor geliyor cıdden. ama bu bır süreç ve geldık sonuna.. bunları dusun doğumdan sonra hem bebişlerimiz kucaklarımızda olacak hem bız eskı halımıza donucez...

eşlerde gerçekten bir empati kıtlığı var ne kadar anlatsakta anlamıyorlar..

sen bugun eşine soyle dısardan temız bır yerden yemek soylesın güzel bır sofra kurun bırde şarap bardağına vişne suyu (romantizim havası için)
güzel bır yemek yıyın sohpet edın. :) bu basbasa son yıldonumunuz :) hatta sofrada kızınıza bır vıdeo cekın bırseyler soyleyın ona :) keyıflenın azıcık yaa

nice güzel aşkla, sağlıkla, muhabbetle, sevgiyle, saygıyla, huzurla güzel yıllarınız olsun canım benım

canım biliyorum su anda ağrın cok durumun zor bende senin yasadıklarını coook iyi anlıyorum hatta tuvalete gitmek bile evin içinde eziyetti esim evdeyken yardım ediyordu ama yanlızken hersey coook daha zor oluyor
sabırlı olman gerekecek evet acı çekmek cok zor ama mükâfatı ve sonu güzel olsun hep oyle dusun ve bol bol dua et canım benim ben ikizlerimde yuruyemicem demiştim doğum yaptığım gibi yurumustum seni coook iyi anlıyorum canım dayan bende ne zamandır bacak ağrısı çekiyorum hiiic kolay değil ama sabır dayan ve ağlayarak birde kendini iyice yıpratma ne olur
dr. kotu birsey yok demiş anladığım hamilelikten kaynaklı olmuş bu tarafından bak
bak seni coook seviyoruzzz

uzat bakim yanağını

canım iyi olmana coook sevindim tabi ya moral coook önemli bebişlerimize ve eksiklerimize odaklanalım
uzat bakim yanagını(bugun herkese opucukler dağıtıyorum bak her zaman oyle olmam kıymetini bilin)

canım ağlayıp uzulmeden olaya olan olgunluğun için Masallah diyorum ve Rabbim yuzunuzu guldursun hiiic bir sorun olmasın İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…