- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
cnmm iyiym sen nasılsın bebişin nasıl? şimdi profiline baktım seninde oğluşun olacakmış Rabbim sağlıcakla sana bağışlasın yavrunu..
ben genişleme olmayınca bebek iyileşti sanmıştım ama meğer öyle değilmiş.beni samsuna yönlendirmişlerdi tam teşekküllü doğum hastanesine yoğun bakım gerekebilir bebeğe diye doğumu orda yapmam önerilmişti..oradaki doktorda baktı ventrikül büyümemiş ve bebekte aşırı haftasından büyük ve uzun çıktı..satını mı yanlış biliyosun dedi baya iddalaştık.beni ayrıntılıya yönlendirdi bebeğin ölçümleri daha net yapılsın diye birde ventriküle bakılsın dedi..
neysee bebeğim gerçekten iri büyük bi bebekmiş..suyuda çok fazlaymış erken doğum riskim var..ve bebeğimin beynindeki sıvı toplama nedeni beyninde bişey gelişmemiş beyni odacıklara ayırıyormuş carpus callozum denen bişey.. o olmadığı için bebekte sinir hastalıkları,epilepsi vs. oluyormuş..işin özü özürlü bi bebek beklediğimi söylediler....doktor bile dudağını ısırdı söylerken..odasına 5 kez girdim herkes acıyarak bana baktı önceliğii hep bana verdi o gün.. başka bi anomalisi olunca yaşam süreleri daha az oluyormuş..beni tekrardan anomali için usg'ye yönlendirdi 40 dk filan sürdü çok şükür beyni dışında sorun yok.. bende epeydir girmedim kk'ya yazıp kimseyi olumsuz etkilemiyim dedim..hayırlısı Allahtan doğana kadar asla ümidimi kaybetmicem..doğumum bebek iri diye erken olucak hazırlıklara başladım çook heyecanlıyımağlamak üzülmek yokk evde o gelecek diye bayram havası var.o benimm oğlumm herşeyimm Allahtan gelene boynumuz kıldan incee
Kızlar gunaydin herkese hayirli guzel bir gün olsun.havalar isindikca nefessizlik basladi benim gibi nefes alamayanlara bol nefesler diliyorum cok fenayim :-((
bursada nüfüs yoğun hastane az sorunun temelinde bu var maalesef
şuan zübeydeye gidiyorum doktorum çok tatlı bir bayan, hemşireleri de ayarladım sezeryan olsa işim çok kolaydı
devlet eskisi gibi değil onlarda da şimdi vatandaş memnuniyeti ön planda şikayet ettimi affı yok mecbur iyi davranıyolarhoş bende devlet memuruyum kimseye bırak laf söylemeyi suratını bile asamıyosun sağlık sektörü bu konuda çok relaks
((( canım benımmm...
senı oyle ıyı anlıyorum kı.... ya bızım tek hastaneye gitmememiz lazım... ozellıkle bu son dönemlerde ozellikle böyle agrı sızımız varken...
insanın psikolojisi bambaşka oluyor. birde şansına kaç saat beklemişsin.
canım benım lütfen lütfen uzme canını. aynı hısler bende de var evde yada dısarda cok basıt işlerimi bile yapamıyorum suan. bır muhtaç durumumuz var ve zor geliyor cıdden. ama bu bır süreç ve geldık sonuna.. bunları dusun doğumdan sonra hem bebişlerimiz kucaklarımızda olacak hem bız eskı halımıza donucez...
eşlerde gerçekten bir empati kıtlığı var ne kadar anlatsakta anlamıyorlar..
sen bugun eşine soyle dısardan temız bır yerden yemek soylesın güzel bır sofra kurun bırde şarap bardağına vişne suyu(romantizim havası için)
güzel bır yemek yıyın sohpet edın. :) bu basbasa son yıldonumunuz :) hatta sofrada kızınıza bır vıdeo cekın bırseyler soyleyın ona :) keyıflenın azıcık yaa
nice güzel aşkla, sağlıkla, muhabbetle, sevgiyle, saygıyla, huzurla güzel yıllarınız olsun canım benım
evet güzeller ya çok sağolun,kendimi muhtaç gibi hissediyom,biraz tez canlıydım da,şimdi işler yavaşlayınca kendimi kötü hissettim,boş durabilen biri değilim ki,Sevgi de gidecekti dr a o naptı acaba ? deryacan bebeğinin ölçüleri nasıl şu an son durum,senin sağlığın nasıl,kızlar iyi ki burası var ya,böle canım sıkldığı zaman diyom kimşi arayıp anlatsam...yok ya eskisi gibi değil kimseye laf anlatasım gelmiyor,hatta telefonumun çalmasını da istemiyom,arayan arardı zaten şimdiye kadar anladınız siz,yel girmesi olayıcanım biliyorum su anda ağrın cok durumun zor bende senin yasadıklarını coook iyi anlıyorum hatta tuvalete gitmek bile evin içinde eziyetti esim evdeyken yardım ediyordu ama yanlızken hersey coook daha zor oluyor
sabırlı olman gerekecek evet acı çekmek cok zor ama mükâfatı ve sonu güzel olsun hep oyle dusun ve bol bol dua et canım benim ben ikizlerimde yuruyemicem demiştim doğum yaptığım gibi yurumustum seni coook iyi anlıyorum canım dayan bende ne zamandır bacak ağrısı çekiyorum hiiic kolay değil ama sabır dayan ve ağlayarak birde kendini iyice yıpratma ne olur
dr. kotu birsey yok demiş anladığım hamilelikten kaynaklı olmuş bu tarafından bak
bak seni coook seviyoruzzz
uzat bakim yanağını
slm kızlar az once geldım dr dan nasılsınız geçmişe bakamadım ne çok konuşmuşsunuz bugun
32.hafta raporumu almış bulunmaktayım ama cumaya kadar çalışıcam..bebeğim 43 cm 2176 gr olmuş dr muz 1 hafta onde gıttıgımızı soyledı..bi dahaki kontrolum nasipse haziran 15.nst ye baglıycaklar bakalım bebeğin kafası aşagıda bıde dr muz koca kafalı bi bebek olacak dedı ama anormal bi durum degıl dedı genetikmiş..yani babasına benziycek..böbreğine tekrar baktı şuan aynı devam ediyo 38.haftamöda cocuk cerrehıyla gorusecegım bakalım inş suyum azalmaş çok şükür ki şuan iyi..Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inş..zaman daraldıkça herkesin kafası allak bullak oluyo demekki bunu anladım ...
evet güzeller ya çok sağolun,kendimi muhtaç gibi hissediyom,biraz tez canlıydım da,şimdi işler yavaşlayınca kendimi kötü hissettim,boş durabilen biri değilim ki,Sevgi de gidecekti dr a o naptı acaba ? deryacan bebeğinin ölçüleri nasıl şu an son durum,senin sağlığın nasıl,kızlar iyi ki burası var ya,böle canım sıkldığı zaman diyom kimşi arayıp anlatsam...yok ya eskisi gibi değil kimseye laf anlatasım gelmiyor,hatta telefonumun çalmasını da istemiyom,arayan arardı zaten şimdiye kadar anladınız siz,yel girmesi olayıburayı ve sizi seviyom yaaa
slm kızlar az once geldım dr dan nasılsınız geçmişe bakamadım ne çok konuşmuşsunuz bugun
32.hafta raporumu almış bulunmaktayım ama cumaya kadar çalışıcam..bebeğim 43 cm 2176 gr olmuş dr muz 1 hafta onde gıttıgımızı soyledı..bi dahaki kontrolum nasipse haziran 15.nst ye baglıycaklar bakalım bebeğin kafası aşagıda bıde dr muz koca kafalı bi bebek olacak dedı ama anormal bi durum degıl dedı genetikmiş..yani babasına benziycek..böbreğine tekrar baktı şuan aynı devam ediyo 38.haftamöda cocuk cerrehıyla gorusecegım bakalım inş suyum azalmaş çok şükür ki şuan iyi..Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inş..zaman daraldıkça herkesin kafası allak bullak oluyo demekki bunu anladım ...
canım iyi olmana coook sevindim tabi ya moral coook önemli bebişlerimize ve eksiklerimize odaklanalım
uzat bakim yanagını(bugun herkese opucukler dağıtıyorum bak her zaman oyle olmam kıymetini bilin )
evet güzeller ya çok sağolun,kendimi muhtaç gibi hissediyom,biraz tez canlıydım da,şimdi işler yavaşlayınca kendimi kötü hissettim,boş durabilen biri değilim ki,Sevgi de gidecekti dr a o naptı acaba ? deryacan bebeğinin ölçüleri nasıl şu an son durum,senin sağlığın nasıl,kızlar iyi ki burası var ya,böle canım sıkldığı zaman diyom kimşi arayıp anlatsam...yok ya eskisi gibi değil kimseye laf anlatasım gelmiyor,hatta telefonumun çalmasını da istemiyom,arayan arardı zaten şimdiye kadar anladınız siz,yel girmesi olayıburayı ve sizi seviyom yaaa
canlarım günaydın,huysuz adamın işi ters gider misali ağlaya ağlaya eve döndüm,ağrıdan duramıyom,eşim de işten izin alıp zor durumda kalmasın diye taksiye binip hastaneye gittim,07:59 da kontrol girişi şeklinde sıra aldım,dün de tatildi diye hastane yangın yeri gibi kalabalık beklemeye başladım saat 9 oldu sekretere dedim ben sıra aldım hayırdır dedim yooooo görünmüyor isminiz deyince yine danışmaya gittim ama yürümek ne mümkün,danışmadaki embesil heeeee ben falan filan eksik girmişim durun güncelliyim dedi oldu mu sıra aldığım saat 9:10 ee dr da ısrarla sırya uyarım diyo,almadılar beni içeri,danışma ismimi haykırıyo ,kusura bakmayın falan gelip yanımda oturup bekleyin dedim senin yanında ne işim var,ben kimsenin sırasını istemiyorum ki,buraya daha mesai başlamadan gelip sıra aldım zaten arkadaşınız becerememiş,başka zaman olsa neyse de aykta duramıyom ,kapıda bekliyom oturacak yer yok artık gözümden yaş geliyor artık saat 10 u geçe içeri aldılar,dr bişey yapamıycaz magezyuma devam diyo,dedim doktor bu karpal send.dışında bişey görmüyon mu yardımsız duramıyom,bebişe baktı ,zaten sorun bende,idare etcez diyo,dolgit krem verdi kullan geçmezse bi mr çekelim diyo,mr zararlı değil mi ben mi yanlış biliyom ki?dr dedim ben haksızlık yapın demedim,hastane denetiminde çalışıyom bi gün de öncelik istemedim,burda herkes hamile ve durum özel...neyse 10 rapor çıktım,taksiye bincem eşimş aradım,zaten alınganım,beni arayıp naptın diye sormadı diye,dedim ben kuruma gidip raporumu vereyim,dur ben gelem dedi,bekle bekle yok birbirimizi yanlış anlamışmışız...sen taksiye bin benim iş yerime gel ben senin raporunu götürüp verem kuruma dedi,beni eve bırakıyo tabi yürüyerek,malum arabamız yok...merdiveler eziyet,ben hüngür hüngür ağlıyom tartışıyoz,senin işin kadar ,iş arkadaşların kadar değerim yok mu diyom,sinirden ne dediğimi biliyom mu ki,eee izin alma dedin de noldu yine de aldım seni eve getirip raporunu vermek için dedi,üstelik de evlilik yıldönümümüz sinirim zıpladı bi kere...sanki ben gaz çıkarcam,can taşıdığımızı neden anlamıyolar biilmiyom ya çok uzun yazdım biliyorum,Allah kimseye dermansız dert vermesin,her işimi,evin her işini ben halediyodum,kendimi işe yaramaz hissediyom...
cnmm iyiym sen nasılsın bebişin nasıl? şimdi profiline baktım seninde oğluşun olacakmış Rabbim sağlıcakla sana bağışlasın yavrunu..
ben genişleme olmayınca bebek iyileşti sanmıştım ama meğer öyle değilmiş.beni samsuna yönlendirmişlerdi tam teşekküllü doğum hastanesine yoğun bakım gerekebilir bebeğe diye doğumu orda yapmam önerilmişti..oradaki doktorda baktı ventrikül büyümemiş ve bebekte aşırı haftasından büyük ve uzun çıktı..satını mı yanlış biliyosun dedi baya iddalaştık.beni ayrıntılıya yönlendirdi bebeğin ölçümleri daha net yapılsın diye birde ventriküle bakılsın dedi..
neysee bebeğim gerçekten iri büyük bi bebekmiş..suyuda çok fazlaymış erken doğum riskim var..ve bebeğimin beynindeki sıvı toplama nedeni beyninde bişey gelişmemiş beyni odacıklara ayırıyormuş carpus callozum denen bişey.. o olmadığı için bebekte sinir hastalıkları,epilepsi vs. oluyormuş..işin özü özürlü bi bebek beklediğimi söylediler....doktor bile dudağını ısırdı söylerken..odasına 5 kez girdim herkes acıyarak bana baktı önceliğii hep bana verdi o gün.. başka bi anomalisi olunca yaşam süreleri daha az oluyormuş..beni tekrardan anomali için usg'ye yönlendirdi 40 dk filan sürdü çok şükür beyni dışında sorun yok.. bende epeydir girmedim kk'ya yazıp kimseyi olumsuz etkilemiyim dedim..hayırlısı Allahtan doğana kadar asla ümidimi kaybetmicem..doğumum bebek iri diye erken olucak hazırlıklara başladım çook heyecanlıyımağlamak üzülmek yokk evde o gelecek diye bayram havası var.o benimm oğlumm herşeyimm Allahtan gelene boynumuz kıldan incee
masallah bebisine kilosuda boyuda cok iyi bnim bebegimin biride koca kafali dayisina cekmis:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah kilosuna boyunaay bak az kaldı evde bol bol dinlenmene hafta sonu ne yaptın soyle hele neler aldın
bende gittim aldım birseyler mobilya gelsin resmini çekip yollicam
sağolun kızlarrr çok şükür herşey için binlerce kez şükürler olsun maşşalah oğluşumaYAGMUR cum senınkıde mı oyle dr a dedım nasıl yanı falan oda anormal bi durum değil deyınce içim rahatladı..
DERYA cım dün attım ya gıı bikaç resim sen gormedi miydin kiiii..dun akşam uyku seti ve arabamızı cekicektim amma misafirlıkteydım..SİNEM CİM kızma temam ..
ama cekıcem bu kadsam nasipse..deryam hadi at resimler ide azcık moral bulak
oooo sevgicim ya masallahhhhhh kuzumaaaa
tontik olmuş annesi :) Allahım ikinizide nazarlardan korusun..
ohhh su da normal seyrine donmus. bobregı ıcınde daha zaman var bakalım doğuma kadar.
haziran 15 cok değil mi ama ya randevu için ???
resim aldın mı sevgim oğlumuzu bızde gorelım
merhaba şekerimmmm =)))))
çok şükür ağrım falan yok ama mahmut ilaççı değil, sen söyle o yazsın yoksa vermiyor ilaç....
Zeynep, ben salı gitmiştim ya dr.a hani senin soruları da öğrenmiştim, bu çarşamba yine gittim. kafa hala doğum kanalında mı diye.
çok şükür ki yine aşağıda ama pozisyon daha iyiydi. haftaya tekrar gideceğim, 32+ larda olacağız ya çalışabilir raporu için...
ki ne zaman geleyim diye sordupumda 2 hafta sonra gel, zaten haftaya rapor için geleceksin, kontrolüne de gelirsin sonraki hafta dedi. her hafta kontrol gibi bir şey oldu şu son 1 ayda =) ücreti de yükseltmişler zaten =))))))))))
bu arada bebişim gayet sağlıklı teyzesi
1 haftada canavarım 400 gr. almış, 2009 gr olmuş ve boyu da 44 cm(31+1'ken)
selam kızlar bugun dr kontrolum vardı benımde,ve oğlumun kafası büyük :):) gelişimide ileride gidiyor bu ileride gitmesi doğum tariihini değiştirirmi sizce dr a sordum henüz bir şey söylemek için erken dedi anlamadım bende
sağolasın cnm benimAllah ım beterinden saklasın ne diyelim..banada 15 i, çok geldi ama bakalım bebeişimin hareketlerini hissettiğim sürece no problem...cnm siyah beyaz hiçbişey belli olmuyo valla çok az ayaklarının fotosunu istedim ama alamadı dr.bi tane elini parmaklarını fotosunu verdi..
ahh canım hersey moralle başlıyor inanınki
benim dr. randevum cumartesi gunu bakalım kan seviyeme ne diyecekler umarım iyidir yaa benim saglıgım aynı gibi ya zor geçiyor napalım hala bacağımda sorun var ustune obur bacağımda eklendi ondaki eklenme bel fıtığımdan kaynaklanıyor ama napalım sonu güzel olsun hepimiz için oyle diycez dua edicez.
ahhh canım aramayanlar aramaz gecen esim diyorki ailesi için gelsinler doğuma torunları dedim bunca ay aramamış birkere torunlarını sormamışlar simdi birden torun oldu ahh ahhh
arkadaslarımdanda diyorlarki sen ara soyle bende deimki yapmak isteyen yapar geldim der getirir (ben yemek yapamıyorum ya) bosverrrr cogu insan sözde oluyor bende hic birini arayasım bile gelmiyor
bende sana katılıyorum iyiki varsınızzzzzzzzzzz
sadece birkaç kişi var yeri ayrı kaldı halden anladılar destek verdiler en önemlisi moral vermek cogu insan konuşmak için konuşuyor ama bak biz kocaman aile olduk veeee birbirimiz anlamak paylaşmak için varız seviyorum sizleri canlarımmm
canımcım amaaaannn ne olmus sana oyle kız sen yıne ıyı bekledın bn 8 bucukta hastaneye gıttım 12:30 da muayneye gırdım napam yaaa randevusuz gıttıydım cunku neyse..eşinde sankim biraz haklı bıraz haksız biz mi çok alınganız acaba diyorum bazen valla -.çok şükür bebiş iyi cnm sende kullan bakalım kremını falan inş fayda eder.
bu arada evlilik yıldonumunuzu de kutlarım cnm nice sağlıklı huzurlu mutlu seneleriniz olsun inş.aşkla
cnmmmm benım Rabbim herşeyin hayırlısını versin öncelikle onlar suan kapalı bi kutunun içinde çıkınca ne olacagı bilinmez hersey Hak tan ..sen çooooookkk güçlü bi kadınsın annesin bu zamana kadar bebğin seninle beraber kaldı çok şükür...bizde senın ve bebğin için duacınız tatlım...eminim çok güzel yakışıklı bi tosunun olacak ve buraya dogum hıkayenı anlatıcaksın onunla olan bağını bizimlaede paylaşıcaksın cnm ...maşşallahh tosununa Rabbim onu korusun ona emanet ilk önce sonra sana yerim senin tontişini beeeennn
canım benım
aynen moral cok onemlı. zaman daraldıkça cok sarsılıyoruz hepimiz simdiye kadar en fazla duygu yoğunluğunu yasıyoruz sanırım. dokunsalar kırılacak gıbı.
benı ıyı tutan bır kızımın tontık kıpırtıları bırde sızsınız ınan kı..
hanı bır laf var ya ''aç tokun halınden anlamaz'' dıye.. cok doğru bu söz. bizi suan bizden başkası anlamıyor..
sende uzat yanağını kızımla kocaman opcezzz :)
ahhh zaten anlatsakta anlamıyor kı kımse.. anca boş akıl verme derdınde herkes.. valla aylardır bende yoruldum laf anlatmaktan artık kestırıp atıyorum.
geçenlerde saç boyası alıcam kozmetikten. kadın soruyor bebeğe zararı var mı ? sana ne.... 8 aydır benle mı taşıyorsun bebegı... ben zaten senın kadar düşünmüyorum zararını.... heee zararı var bıle bıle surucem boyayı... manyagım yaa.....
valla aysem oyle sıkıldım kı mılletın boş boş akıl vermesinden kimseye patlamadan doğursam dıyorum. şiştim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?