2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnim ne diyceqimi bilemedm ne kadar sansli oglun en guzelini yapiyosun uzulmeyerek Allahtan umit kesilmez sen sadece oglunu kucaqina alicgni dusun ins saglikli sihatli alirsin kucaqina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnim bursada zubeydede hanqi doktora gdiyosun benim yengemde bursada hamile duzgun bi doktor bulamadi

evet güzeller ya çok sağolun,kendimi muhtaç gibi hissediyom,biraz tez canlıydım da,şimdi işler yavaşlayınca kendimi kötü hissettim,boş durabilen biri değilim ki,Sevgi de gidecekti dr a o naptı acaba ? deryacan bebeğinin ölçüleri nasıl şu an son durum,senin sağlığın nasıl,kızlar iyi ki burası var ya,böle canım sıkldığı zaman diyom kimşi arayıp anlatsam...yok ya eskisi gibi değil kimseye laf anlatasım gelmiyor,hatta telefonumun çalmasını da istemiyom,arayan arardı zaten şimdiye kadar anladınız siz,yel girmesi olayı burayı ve sizi seviyom yaaa

slm kızlar az once geldım dr dan nasılsınız geçmişe bakamadım ne çok konuşmuşsunuz bugun

32.hafta raporumu almış bulunmaktayım ama cumaya kadar çalışıcam..bebeğim 43 cm 2176 gr olmuş dr muz 1 hafta onde gıttıgımızı soyledı..bi dahaki kontrolum nasipse haziran 15.nst ye baglıycaklar bakalım bebeğin kafası aşagıda bıde dr muz koca kafalı bi bebek olacak dedı ama anormal bi durum degıl dedı genetikmiş..yani babasına benziycek..böbreğine tekrar baktı şuan aynı devam ediyo 38.haftamöda cocuk cerrehıyla gorusecegım bakalım inş suyum azalmaş çok şükür ki şuan iyi..Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inş..zaman daraldıkça herkesin kafası allak bullak oluyo demekki bunu anladım ...

masallah bebisine kilosuda boyuda cok iyi bnim bebegimin biride koca kafali dayisina cekmis:)

ahh canım hersey moralle başlıyor inanınki
benim dr. randevum cumartesi gunu bakalım kan seviyeme ne diyecekler umarım iyidir yaa benim saglıgım aynı gibi ya zor geçiyor napalım hala bacağımda sorun var ustune obur bacağımda eklendi ondaki eklenme bel fıtığımdan kaynaklanıyor ama napalım sonu güzel olsun hepimiz için oyle diycez dua edicez.
ahhh canım aramayanlar aramaz gecen esim diyorki ailesi için gelsinler doğuma torunları dedim bunca ay aramamış birkere torunlarını sormamışlar simdi birden torun oldu ahh ahhh
arkadaslarımdanda diyorlarki sen ara soyle bende deimki yapmak isteyen yapar geldim der getirir (ben yemek yapamıyorum ya) bosverrrr cogu insan sözde oluyor bende hic birini arayasım bile gelmiyor
bende sana katılıyorum iyiki varsınızzzzzzzzzzz
sadece birkaç kişi var yeri ayrı kaldı halden anladılar destek verdiler en önemlisi moral vermek cogu insan konuşmak için konuşuyor ama bak biz kocaman aile olduk veeee birbirimiz anlamak paylaşmak için varız seviyorum sizleri canlarımmm

Masallah kilosuna boyuna ay bak az kaldı evde bol bol dinlenmene hafta sonu ne yaptın soyle hele neler aldın
bende gittim aldım birseyler mobilya gelsin resmini çekip yollicam

canım iyi olmana coook sevindim tabi ya moral coook önemli bebişlerimize ve eksiklerimize odaklanalım
uzat bakim yanagını(bugun herkese opucukler dağıtıyorum bak her zaman oyle olmam kıymetini bilin)

canım benım
aynen moral cok onemlı. zaman daraldıkça cok sarsılıyoruz hepimiz simdiye kadar en fazla duygu yoğunluğunu yasıyoruz sanırım. dokunsalar kırılacak gıbı.
benı ıyı tutan bır kızımın tontık kıpırtıları bırde sızsınız ınan kı..

hanı bır laf var ya ''aç tokun halınden anlamaz'' dıye.. cok doğru bu söz. bizi suan bizden başkası anlamıyor..

sende uzat yanağını kızımla kocaman opcezzz :)

ahhh zaten anlatsakta anlamıyor kı kımse.. anca boş akıl verme derdınde herkes.. valla aylardır bende yoruldum laf anlatmaktan artık kestırıp atıyorum.

geçenlerde saç boyası alıcam kozmetikten. kadın soruyor bebeğe zararı var mı ? sana ne.... 8 aydır benle mı taşıyorsun bebegı... ben zaten senın kadar düşünmüyorum zararını.... heee zararı var bıle bıle surucem boyayı... manyagım yaa.....

valla aysem oyle sıkıldım kı mılletın boş boş akıl vermesinden kimseye patlamadan doğursam dıyorum. şiştim artık..

canımcım amaaaannn ne olmus sana oyle kız sen yıne ıyı bekledın bn 8 bucukta hastaneye gıttım 12:30 da muayneye gırdım napam yaaa randevusuz gıttıydım cunku neyse..eşinde sankim biraz haklı bıraz haksız biz mi çok alınganız acaba diyorum bazen valla -.çok şükür bebiş iyi cnm sende kullan bakalım kremını falan inş fayda eder.
bu arada evlilik yıldonumunuzu de kutlarım cnm nice sağlıklı huzurlu mutlu seneleriniz olsun inş.aşkla

cnmmmm benım Rabbim herşeyin hayırlısını versin öncelikle onlar suan kapalı bi kutunun içinde çıkınca ne olacagı bilinmez hersey Hak tan ..sen çooooookkk güçlü bi kadınsın annesin bu zamana kadar bebğin seninle beraber kaldı çok şükür...bizde senın ve bebğin için duacınız tatlım...eminim çok güzel yakışıklı bi tosunun olacak ve buraya dogum hıkayenı anlatıcaksın onunla olan bağını bizimlaede paylaşıcaksın cnm ...maşşallahh tosununa Rabbim onu korusun ona emanet ilk önce sonra sana yerim senin tontişini beeeennn

oooo sevgicim ya masallahhhhhh kuzumaaaa

tontik olmuş annesi :) Allahım ikinizide nazarlardan korusun..
ohhh su da normal seyrine donmus. bobregı ıcınde daha zaman var bakalım doğuma kadar.
haziran 15 cok değil mi ama ya randevu için ???
resim aldın mı sevgim oğlumuzu bızde gorelım

masallah bebisine kilosuda boyuda cok iyi bnim bebegimin biride koca kafali dayisina cekmis:)

Masallah kilosuna boyuna ay bak az kaldı evde bol bol dinlenmene hafta sonu ne yaptın soyle hele neler aldın
bende gittim aldım birseyler mobilya gelsin resmini çekip yollicam

sağolun kızlarrr çok şükür herşey için binlerce kez şükürler olsun maşşalah oğluşuma YAGMUR cum senınkıde mı oyle dr a dedım nasıl yanı falan oda anormal bi durum değil deyınce içim rahatladı..
DERYA cım dün attım ya gıı bikaç resim sen gormedi miydin kiiii..dun akşam uyku seti ve arabamızı cekicektim amma misafirlıkteydım..SİNEM CİM kızma temam ..
ama cekıcem bu kadsam nasipse..deryam hadi at resimler ide azcık moral bulak

selam kızlar bugun dr kontrolum vardı benımde,ve oğlumun kafası büyük :):) gelişimide ileride gidiyor bu ileride gitmesi doğum tariihini değiştirirmi sizce dr a sordum henüz bir şey söylemek için erken dedi anlamadım bende

normal sartlarda yüzümü bükerdim

ama sen böyle güzel haberlerle geldın ya ohhh.. yok canım benım kızmam da darılmam da
lakin akşama kesin çek :)

sağolasın cnm benim Allah ım beterinden saklasın ne diyelim..banada 15 i, çok geldi ama bakalım bebeişimin hareketlerini hissettiğim sürece no problem...cnm siyah beyaz hiçbişey belli olmuyo valla çok az ayaklarının fotosunu istedim ama alamadı dr.bi tane elini parmaklarını fotosunu verdi..

selam kızlar uzun zamandır giremedim g.antepe gitmiştim gezmeye nasılsınız bakalım...
ayy yerim ben onu maşallah büyümüş bende çok merak ediyorum haziran başında kontrolümüz ama erkende gidebilirim dayanamayıp.
ohh her hafta kontrole gittin sen demek
kız bu mahmut benimkinin boyunu söylemiyor delimi ne :))
ölçmez tam boyunu dedi bir kere bu gittiğimde soracam artık merak ettim bende.
maşallah bir haftada 400 gr ne yiyion kız bana da ver püf noktasını:))

:) gozun aydın canım minnoşunu gormuşsun

valla benım kızda hep onde gıdıyor. dr. a dırekt sormadım tarih değişir mi diye ama usg dokümanında BDT bir ara 16 temmuz yazıyordu, en son 12 temmuz yazmış. benım normal tarıh 22 temmuz. ama simdiye kadar anladığım kadarıyla bazen atak yapıyor bebısler bazen yavaşlıyor. ondan erken demıstır dr.un.

vardır bır bıldıgı heralde dr.un. son zamanlarda daha sık çağırıyorlar fazla geldı sankı bana tarıh. olsun koy kız elı de olsa popişide olsa :))

hadi eklede bende cıkıcam sımdı eczaneye ve asm ye gıdıcem çıkmadan goreyım tatlısımı :)

sevgicanım gözün aydın gülüm maşallah size de
Allah evlatlarımıza,bizlere sağlık versin deryacanım,sinemcanım,millet diyo ya doğunca geçiyo,doğunca bitiyo,artık kendimizi pimi çekilmiş bomba gibiyiz galiba

sewqi alintilayamadm ewt benimkininde buyuk ayrintilida dmislerde ama anormal bise dglmis genetik ddi gecen doktorum yine ddi koca kafa die:) abimin kafasi buyuk ona cekti sanirim biri bide esim genelde sakadan koca kafa der millete onunda etkisi olblr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…