2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

mobilya gelmedi geldiğinde cekicem ama hazıranın ortasını bulucak gelmesi bende mobilyayı aldım yer ahlısını aldım ama duz beyaz halı aldım makinada yıkanabiliyor (ben hayvan yada canlı resimlerin olduğu desenli seyler almıyorum kıyafetlerinde de dikkat etmeye calıstık) bir iki parça seyde bebise aldım ama onlarında resmini birlikte yollarım ablamda aldıklarını yollicakmıs yakında orguler gelmiş ayyy haftasonuda dr. randevum var vakit geçiyor heyecan sarıyor ayy bebiş şeyleride kucuk kucuk ne tatlı seyler ben pek birsey almicam ya sagolsun ablam alıcak amaaaa sallanan koltugumuda aldım ama kurmuyorum sağlam kalsın dimi ama
http://www.ikea.com.tr/urundetay/80201740/sundvik_sallanan_cocuk_sandalyesi.aspx bu kızımın sallanan koltuğu
http://www.ikea.com.tr/urundetay/39898964/poang_sallanan_koltuk.aspx buda benim kiii

gördüm ya tombiş yanak bir oğlum olacak allah nasip ederse ,30 hazıran dogum görünüyor 32. haftada 14 hazıran cıktı bugun 20 hazıran cıktı :):) bu ara hızlı büyüyecekler bakalım 2 hazırana randevu aldım 36. haftada zaman gectıkce bir heyecan basıyor :):) 37 de catı muayenesı var bakalım ne olacak onda

masallah bebislere butn bebisler 2kiloyu gecti sanirim bi benimkiler kaldi 2olamadk daha kilo almalari icin ozellikle yediqiniz biseyler warmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar geçmişe bakamadım bir sıkıntı yok değilmi?
sevgi perdurable ayşeydi ismin yanlış hatırlamıyorsam doktora gitmişsiniz iyi bebişleriniz iyiyse
bende merak ediyorum kuzumu giderim bu aralar belki daha günüme varda ben dayanamıyorum acaba doğum pozisyonuna girdimi nasıl
bu haftada apartman günüm var yapayımda kurtulayım iyice ağırlaştım zaten her yerim ağrıyor valla...

canım kac kilo cıktı Masallah diyelim hemencecik ayyy bende merak ediyorum ne kadar oldu benim bebişim acep
dr. kontrolün iyi geçmesine sevindim gozunaydın

aman ne apartman gunu bosver bacım ne yorucan kendini bu halde

canım kac kilo cıktı Masallah diyelim hemencecik ayyy bende merak ediyorum ne kadar oldu benim bebişim acep
dr. kontrolün iyi geçmesine sevindim gozunaydın

34.haftadayız canım 2600 çıktı tosun paşa :):) kafamız 36. haftalarda doktorun demesıne göre 3 kg yi gececek bakalım nasıl normal dogum olacak bana :):)

34.haftadayız canım 2600 çıktı tosun paşa :):) kafamız 36. haftalarda doktorun demesıne göre 3 kg yi gececek bakalım nasıl normal dogum olacak bana :):)

Masallah geçsin 3 kg mı annesi sağlıklı olsunda doğurursun Dr.umun dediği gibi hangi bebek icerde kalmıski
ben ikizlerimi dogurdugumda minnacıktılar altlarını değiştirirken bile korkuyordum

canım ben kucuk bir mobilya takımı aldım yatak odama kurucam hepsini o yüzden perdemde bir değişiklik yapmicam yatak odasının bir yeri bebisin bir yeri benim odam

Masallah geçsin 3 kg mı annesi sağlıklı olsunda doğurursun Dr.umun dediği gibi hangi bebek icerde kalmıski
ben ikizlerimi dogurdugumda minnacıktılar altlarını değiştirirken bile korkuyordum

:) orası öyle tabi elbet cıkacak dışarı :):) evet en önemlisi sağlıklı olmaları gerisi mühim değil..

bende aslında oda yapmadım yanı dolabı beşiği olacak ama ileriyi düşünerek yaptırcaz dolabını düz renk desen olmayacak üstünde zaten ütü odamı oğluma verecem :):) dolayısıyle kucuk bir oda perde nasıl yapsam kararsız kaldım camlar yarım stormu zebramı rengi filan cok kararsızım

kızlar sizinde arada karnınız ağrıyormu kasığım belim ağrımıyor ama rada çok fene karnım ağrıyor bazen 10dk bazen30 dk sizdede oluyormu bu ağrı pazertesi gitcem doktora nst için bu ağrılar normalmi bilmiyorum

canım ya herşey üst üste gelmiş ama sana katılıyorum dilimiz gelme cnm sen izin alma vs desede gönlümüz gelsin arasın sorsun istiyo sonrada acıyı eşten çıkarıyoruz sen iyi olda gerisi mühim değil yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara

tabi bayram havası olacak gör bak paşam sana nasıl sürpriz yapacak teyzesi güveniyo ona

cnim bursada zubeydede hanqi doktora gdiyosun benim yengemde bursada hamile duzgun bi doktor bulamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Betül dündara gidiyorum cnm gayet memnunum yalnız istiyoki takiplerini düzenli yaptır,geçen bir kadın gelmiş güzel bir dille anlattı sen 2 aylıkken gelmişsin bebek 6 aylık olmuş böyle olmaz yapmamız gereken testler vardı gebeliğin her haftası değişiklikler olur böyle yaparsan hertür süprizede hazır ol dedi bence çokta haklıydı

hadi hayırlı olsun izniniz 38e kadar mutlu huzurlu ana oğul takılın

gökçe hoş geldin senin oğlan haziran 15i bulmaz şekerim teyzesi dediydi dersin benim BDT 18 temmuz ben bile 30 haziran bilemedin 5 temmuzda doğar diyorum kaldıki senin paşa başından beri iri gidiyo

çalışıyomusun hala :44:

banada öyle geliyo :):) yok canım calısamadım bugun raporu aldım 2 hafta atmış oldum toplamda olsun napalım:) sen nasılsın ne zaman cıkıyosun izne

banada öyle geliyo :):) yok canım calısamadım bugun raporu aldım 2 hafta atmış oldum toplamda olsun napalım:) sen nasılsın ne zaman cıkıyosun izne

normalde bu cuma son ama çok kararsızım eşim ayrıl dinlen diyo bende bari haziran 15e kadar 3 hafta bari artırayım diyorum 1 hafta bile kardır,sıcaklar birden bastırdı pekte dayanamam sanırım cuma olsun bakıcam artık

benımde ayaklar fena valla iyiki cıkmışım diyorum şimdi 1 gün bile önemli ama ben bırde araba kullanıyodum cıktım mecburi çünkü ev iş uzak

benımde ayaklar fena valla iyiki cıkmışım diyorum şimdi 1 gün bile önemli ama ben bırde araba kullanıyodum cıktım mecburi çünkü ev iş uzak

bende çok yorulduğum zaman şişliğim artıyo ee bide arabayla gidip geliyorum, tabi araba tek sevdiceğim servise kalıyo ondan bana çık izne diyo sanırım

bizim güzergahlar ters yönde o servisten memnun bende arabadan memnunum ama işte koca göbüşle zor anacım :):)

zor tabi geçen göbek değdi direksiyona, geri çektim bu sefer ayaklar yetişmedi pedallara ayy çok komikti en son direksiyon ayarlarıyla oynadım da rahatladım zaten araca bir binişim inişim var görmelisin sallan yuvarlan gidiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…