- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
sağolun kızlarrr çok şükür herşey için binlerce kez şükürler olsun maşşalah oğluşumaYAGMUR cum senınkıde mı oyle dr a dedım nasıl yanı falan oda anormal bi durum değil deyınce içim rahatladı..
DERYA cım dün attım ya gıı bikaç resim sen gormedi miydin kiiii..dun akşam uyku seti ve arabamızı cekicektim amma misafirlıkteydım..SİNEM CİM kızma temam ..
ama cekıcem bu kadsam nasipse..deryam hadi at resimler ide azcık moral bulak
:) gozun aydın canım minnoşunu gormuşsun
valla benım kızda hep onde gıdıyor. dr. a dırekt sormadım tarih değişir mi diye ama usg dokümanında BDT bir ara 16 temmuz yazıyordu, en son 12 temmuz yazmış. benım normal tarıh 22 temmuz. ama simdiye kadar anladığım kadarıyla bazen atak yapıyor bebısler bazen yavaşlıyor. ondan erken demıstır dr.un.
selam kızlar bugun dr kontrolum vardı benımde,ve oğlumun kafası büyük :):) gelişimide ileride gidiyor bu ileride gitmesi doğum tariihini değiştirirmi sizce dr a sordum henüz bir şey söylemek için erken dedi anlamadım bende
kızlar geçmişe bakamadım bir sıkıntı yok değilmi?
sevgi perdurable ayşeydi ismin yanlış hatırlamıyorsam doktora gitmişsiniz iyi bebişleriniz iyiyse
bende merak ediyorum kuzumu giderim bu aralar belki daha günüme varda ben dayanamıyorum acaba doğum pozisyonuna girdimi nasıl
bu haftada apartman günüm var yapayımda kurtulayım iyice ağırlaştım zaten her yerim ağrıyor valla...
hazır mobilyadan konu acılmışken minnoşların odasına nasıl perde seçtiniz acaba ?
canım kac kilo cıktı Masallah diyelim hemencecik ayyy bende merak ediyorum ne kadar oldu benim bebişim acep
dr. kontrolün iyi geçmesine sevindim gozunaydın
aman ne apartman gunu bosver bacım ne yorucan kendini bu halde
34.haftadayız canım 2600 çıktı tosun paşa :):) kafamız 36. haftalarda doktorun demesıne göre 3 kg yi gececek bakalım nasıl normal dogum olacak bana :):)
canım ben kucuk bir mobilya takımı aldım yatak odama kurucam hepsini o yüzden perdemde bir değişiklik yapmicam yatak odasının bir yeri bebisin bir yeri benim odam
Masallah geçsin 3 kg mı annesi sağlıklı olsunda doğurursun Dr.umun dediği gibi hangi bebek icerde kalmıski
ben ikizlerimi dogurdugumda minnacıktılar altlarını değiştirirken bile korkuyordum
canlarım günaydın,huysuz adamın işi ters gider misali ağlaya ağlaya eve döndüm,ağrıdan duramıyom,eşim de işten izin alıp zor durumda kalmasın diye taksiye binip hastaneye gittim,07:59 da kontrol girişi şeklinde sıra aldım,dün de tatildi diye hastane yangın yeri gibi kalabalık beklemeye başladım saat 9 oldu sekretere dedim ben sıra aldım hayırdır dedim yooooo görünmüyor isminiz deyince yine danışmaya gittim ama yürümek ne mümkün,danışmadaki embesil heeeee ben falan filan eksik girmişim durun güncelliyim dedi oldu mu sıra aldığım saat 9:10 ee dr da ısrarla sırya uyarım diyo,almadılar beni içeri,danışma ismimi haykırıyo ,kusura bakmayın falan gelip yanımda oturup bekleyin dedim senin yanında ne işim var,ben kimsenin sırasını istemiyorum ki,buraya daha mesai başlamadan gelip sıra aldım zaten arkadaşınız becerememiş,başka zaman olsa neyse de aykta duramıyom ,kapıda bekliyom oturacak yer yok artık gözümden yaş geliyor artık saat 10 u geçe içeri aldılar,dr bişey yapamıycaz magezyuma devam diyo,dedim doktor bu karpal send.dışında bişey görmüyon mu yardımsız duramıyom,bebişe baktı ,zaten sorun bende,idare etcez diyo,dolgit krem verdi kullan geçmezse bi mr çekelim diyo,mr zararlı değil mi ben mi yanlış biliyom ki?dr dedim ben haksızlık yapın demedim,hastane denetiminde çalışıyom bi gün de öncelik istemedim,burda herkes hamile ve durum özel...neyse 10 rapor çıktım,taksiye bincem eşimş aradım,zaten alınganım,beni arayıp naptın diye sormadı diye,dedim ben kuruma gidip raporumu vereyim,dur ben gelem dedi,bekle bekle yok birbirimizi yanlış anlamışmışız...sen taksiye bin benim iş yerime gel ben senin raporunu götürüp verem kuruma dedi,beni eve bırakıyo tabi yürüyerek,malum arabamız yok...merdiveler eziyet,ben hüngür hüngür ağlıyom tartışıyoz,senin işin kadar ,iş arkadaşların kadar değerim yok mu diyom,sinirden ne dediğimi biliyom mu ki,eee izin alma dedin de noldu yine de aldım seni eve getirip raporunu vermek için dedi,üstelik de evlilik yıldönümümüz sinirim zıpladı bi kere...sanki ben gaz çıkarcam,can taşıdığımızı neden anlamıyolar biilmiyom ya çok uzun yazdım biliyorum,Allah kimseye dermansız dert vermesin,her işimi,evin her işini ben halediyodum,kendimi işe yaramaz hissediyom...
cnmm iyiym sen nasılsın bebişin nasıl? şimdi profiline baktım seninde oğluşun olacakmış Rabbim sağlıcakla sana bağışlasın yavrunu..
ben genişleme olmayınca bebek iyileşti sanmıştım ama meğer öyle değilmiş.beni samsuna yönlendirmişlerdi tam teşekküllü doğum hastanesine yoğun bakım gerekebilir bebeğe diye doğumu orda yapmam önerilmişti..oradaki doktorda baktı ventrikül büyümemiş ve bebekte aşırı haftasından büyük ve uzun çıktı..satını mı yanlış biliyosun dedi baya iddalaştık.beni ayrıntılıya yönlendirdi bebeğin ölçümleri daha net yapılsın diye birde ventriküle bakılsın dedi..
neysee bebeğim gerçekten iri büyük bi bebekmiş..suyuda çok fazlaymış erken doğum riskim var..ve bebeğimin beynindeki sıvı toplama nedeni beyninde bişey gelişmemiş beyni odacıklara ayırıyormuş carpus callozum denen bişey.. o olmadığı için bebekte sinir hastalıkları,epilepsi vs. oluyormuş..işin özü özürlü bi bebek beklediğimi söylediler....doktor bile dudağını ısırdı söylerken..odasına 5 kez girdim herkes acıyarak bana baktı önceliğii hep bana verdi o gün.. başka bi anomalisi olunca yaşam süreleri daha az oluyormuş..beni tekrardan anomali için usg'ye yönlendirdi 40 dk filan sürdü çok şükür beyni dışında sorun yok.. bende epeydir girmedim kk'ya yazıp kimseyi olumsuz etkilemiyim dedim..hayırlısı Allahtan doğana kadar asla ümidimi kaybetmicem..doğumum bebek iri diye erken olucak hazırlıklara başladım çook heyecanlıyımağlamak üzülmek yokk evde o gelecek diye bayram havası var.o benimm oğlumm herşeyimm Allahtan gelene boynumuz kıldan incee
cnim bursada zubeydede hanqi doktora gdiyosun benim yengemde bursada hamile duzgun bi doktor bulamadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar az once geldım dr dan nasılsınız geçmişe bakamadım ne çok konuşmuşsunuz bugun
32.hafta raporumu almış bulunmaktayım ama cumaya kadar çalışıcam..bebeğim 43 cm 2176 gr olmuş dr muz 1 hafta onde gıttıgımızı soyledı..bi dahaki kontrolum nasipse haziran 15.nst ye baglıycaklar bakalım bebeğin kafası aşagıda bıde dr muz koca kafalı bi bebek olacak dedı ama anormal bi durum degıl dedı genetikmiş..yani babasına benziycek..böbreğine tekrar baktı şuan aynı devam ediyo 38.haftamöda cocuk cerrehıyla gorusecegım bakalım inş suyum azalmaş çok şükür ki şuan iyi..Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inş..zaman daraldıkça herkesin kafası allak bullak oluyo demekki bunu anladım ...
gördüm ya tombiş yanak bir oğlum olacak allah nasip ederse ,30 hazıran dogum görünüyor 32. haftada 14 hazıran cıktı bugun 20 hazıran cıktı :):) bu ara hızlı büyüyecekler bakalım 2 hazırana randevu aldım 36. haftada zaman gectıkce bir heyecan basıyor :):) 37 de catı muayenesı var bakalım ne olacak onda
canım ya herşey üst üste gelmiş ama sana katılıyorum dilimiz gelme cnm sen izin alma vs desede gönlümüz gelsin arasın sorsun istiyo sonrada acıyı eşten çıkarıyoruzsen iyi olda gerisi mühim değil yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara
tabi bayram havası olacak gör bak paşam sana nasıl sürpriz yapacak teyzesi güveniyo ona
Betül dündara gidiyorum cnm gayet memnunum yalnız istiyoki takiplerini düzenli yaptır,geçen bir kadın gelmiş güzel bir dille anlattı sen 2 aylıkken gelmişsin bebek 6 aylık olmuş böyle olmaz yapmamız gereken testler vardı gebeliğin her haftası değişiklikler olur böyle yaparsan hertür süprizede hazır ol dedi bence çokta haklıydı
hadi hayırlı olsun izniniz 38e kadar mutlu huzurlu ana oğul takılın
gökçe hoş geldin senin oğlan haziran 15i bulmaz şekerim teyzesi dediydi dersinbenim BDT 18 temmuz ben bile 30 haziran bilemedin 5 temmuzda doğar diyorum kaldıki senin paşa başından beri iri gidiyo
çalışıyomusun hala :44:
banada öyle geliyo :):) yok canım calısamadım bugun raporu aldım 2 hafta atmış oldum toplamda olsun napalım:) sen nasılsın ne zaman cıkıyosun izne
normalde bu cuma son ama çok kararsızım eşim ayrıl dinlen diyo bende bari haziran 15e kadar 3 hafta bari artırayım diyorum 1 hafta bile kardır,sıcaklar birden bastırdı pekte dayanamam sanırım cuma olsun bakıcam artık
benımde ayaklar fena valla iyiki cıkmışım diyorum şimdi 1 gün bile önemli ama ben bırde araba kullanıyodum cıktım mecburi çünkü ev iş uzak
bende çok yorulduğum zaman şişliğim artıyoee bide arabayla gidip geliyorum, tabi araba tek sevdiceğim servise kalıyo ondan bana çık izne diyo sanırım
bizim güzergahlar ters yönde o servisten memnun bende arabadan memnunum ama işte koca göbüşle zor anacım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?