2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar size bir şey soracağım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
teyzem 4 aylık hamile 5 ine girecek şimdi 2 li testte geciktiği için 3 lü 4 lü tarama yapılmış ve yüksek çıkmış sonuçları
amminiyosentez yapılmış 20 gün sonra çıkacak sonuçları sizinde yüksek çıkıp amminiyosentezde normal çıktığı oldumu doktor down sendromu demiş tek kan tahlilyle bu tanı konulurm usgde de sorunlu olursa aminiyosentez yapılmıyormu teyzeme usg de bir şey yok demiş heralde kafam karıştı benimde artık hangi doktora inanacağımıdaşaşırdım yani hepsi engelli teşhisi koyup gönderiyor.başınıza böyle bir şey geldimi içimizi rahatlatmak namına bilgilendirirseniz sevinirim..

bende gerideyim önümü zor görüyorum allahtan araba küçük sorun olmuyo bir ara arkada dıkkat hamıle yazmayı düşündüm :)

usg de destekleyici bir şeyler olması lazım yani down sendromu varsa ense kalınlığından anlaşılabilir birde burun kemiği yapısından ,amniyosentez kesin sonucu verir biraz riskli yani benım kendı düşüncem doktorlar sorun olmaz diyor ama enfeksıyon kapma ve erken dogum riskinin oldugunu düşünüyorum ama inşallah bir sorun olmaz teyzende rabbim korusun

Son düzenleme:
Canım b12 iğnesi yaptıracağını söylemişin acaba niye yaptırıyorsun? Benim de ellerimde sinir sıkışması çıktı doktorum b12 vitamini yazdı.

ya işte usg esnasında sormuş teyzem nasıl diye doktor haftasıyla uyumlu demiş tek teyzeminde ilk çocuğu pek bilgisi yok amniyosentez yapılacak demiş kan sonuçlairrına göre oda yaptırmış inş bir sıkıntı çıkmaz ya ne bileyim üzüldüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

öncelikle allah hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende yarın 34. haftama giriyorum az kaldı artık sabırsızlıkla bekliyorum eğer herşey normal gderse inşallah haziran sonu temmuz başı gibi kızımızı kucağımıza alıcaz birde eğer doppler yaptıracak olan veya bebişini 3 boyutlu olarak görmek isteyen hamişler varsa ben uzun arayşlar soucunda buldum izmirdeçankaya tıp merkezi ilgi alaka oldukça iyi bebişinizin cdsinide veriyorlar ve sadece 27 tl bilginiz olsun hepiniz kendinize çook iyi bakın :)

benim değerim 1/328 di ama 3lü test değerim
2lim temizdi dr hemen ayrıntılıya gönderdi toplam 3 kez girdim ayrıntılıya şükürki herşey yolundaydı değer 1/200ün altında olmadığı için amniyosentez yapılmadı zaten yaptırmazdım da inş sonuçları temiz çıkar

Arkadaşlar ben 33 haftamdayım bu aralar acayip derecede ellerimde uyuşma ve ayaklarımda şişme var sizlerde böyle şeyler varmı

canım ağlayıp uzulmeden olaya olan olgunluğun için Masallah diyorum ve Rabbim yuzunuzu guldursun hiiic bir sorun olmasın İnsallah
amin inş. cnm Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimizee inş.
amin inş. cnm kaderde ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim büyüktür inş. benim oğluşumda sağlıcakla gelir ve diğer bebiş arkadaşlarından geri kalmaz inş.

Sevgiciim maşallah cnm kuzunaa yerim yaaa ane çok büyümüş bizimkide 3 hafta önde gidiyormuş kafa 40 haftasını tamamlamış femurun haftasını doldurmasını beklicez ve mayıs sonu alalım sezeryana dedi razı olmadım 30 mayısta tekrar gidicem haziranın ilk yada ikinci haftası alınacak sanırım
hazırlık yapmak çooook heyecan vericiii Rabbim sağlıcakla kollarımıza alacağımız günü nasip etsin bizlere

Walla bişey almamışsın tatlım :)) Bebiş doğunca ısırırırz bolca hepsi geçer inşallah unuturuz bu günleri :)

Yok cnm kilo aldim almasina ama.ilk 3 ay 6 kilo verip 45 e düştüm. 45 in uzerine aldim 13 kg zayif oldugum icin hantallasmadim ama nefesim ve sirtim cok zorluyo.sen ne kadar aldin?

ama hemen amniyosentez kararı alınmaz ki,yani yüksek riskli gebeliklerde bile bir kaç tetkik sonrası en son amniyosentez kararı alınıyor neyse kötü düşünmemek lazım ve bence sonucu olumsuz gelmeyecek sonucu alınca paylaş bizimlede

o surekli gdiyo doktora testlerini fln yaptirdi hep ama doktorundan pek memnun dgldi doktor bencede hakli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar hala hastayım. Bugün özel okullara başvurdum. Maaş beklentisi 1.800 yazdım ama hiç fikrim yok. Özel okulda çalışan öğretmen tanıdığınız var mi? Cok mü yazmışım sizce? Inş hayırlısıyla bir iş olur iyi bir maaş alırım ve mutlu huzurlu bir iş ortamim olur. Hepiniz izne ayrılıyor ben iş ariyorum Ankarada dolgun maaşlı yada dolgun da olmayabilir iş ariyorum DD

Yok cnm kilo aldim almasina ama.ilk 3 ay 6 kilo verip 45 e düştüm. 45 in uzerine aldim 13 kg zayif oldugum icin hantallasmadim ama nefesim ve sirtim cok zorluyo.sen ne kadar aldin?

Bende 47 ile başladım ama hiç kg vermedim hep aldım şuan 59-60 ım yatıp kalkmak çok zor geliyor güzelim banada (

Nekadar guzel anlatmissin helal olsun sana rabbim insallah bu davranisinin mukafatini verir hic sikinti yapma gercktn guzel ve zorlu surec seni bekliyor rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..bende akrabamin bebeginin otistik oldugunu ogrendim bebisi 5aylik ve 10gun once teshisi konuldu dogunca kuveze aldilar ve beynine oksijen gitmemis ama akrabamiz suan tlfna bile bakmiyor kabullenmiyor cok kotu bi durum ama inanki herseyi verende alanda rabbim bizim basimiza ve cocuklarimzn basina ne gelecegi bilinmez..rabbim oglunla size mutlu saglikli uzun omurler versin

Canım b12 iğnesi yaptıracağını söylemişin acaba niye yaptırıyorsun? Benim de ellerimde sinir sıkışması çıktı doktorum b12 vitamini yazdı.

canım bu ay bası doktorumu değiştirdim. yenı doktor kan sayımı ıstedı ve sonrasında dahılıyeye yonlendırdı. b12 dusuk cıkmıs testlerde. zaten nabzımda cok yüksek 110-127 arası
(dahiliye nabzımında bıraz düzene gırecegını soyledı)

dahiliye doktoru başka seylerlerde var dedı ama suan en buyuk eksık vücudunda b12 yok bebeğin ihtiyacı var dedı. o yüzden yazdı.

unutkanlık, denge bozukluğu vs.. bende nıye boyleyım dıyordum meğer ondanmış. belki senın ellerindeki sınır sıkışmasıda b12 eksıklıgındendır. o yüzden vermıstır doktor.

Bende 47 ile başladım ama hiç kg vermedim hep aldım şuan 59-60 ım yatıp kalkmak çok zor geliyor güzelim banada (

canlar bence siz hiç üzülmeyin ben 58 kg ile başladım şimdi 71 kg'yim
Allah korusun patlayacağım diye korkuyorum :) ama daha çok var :)

Karnım cok.çatladı.benimde en kilolunuz benim su an 83 kiloyum. Bu kilo civarında başlamıştım zaten hamileliğime en başında 75 e düşmüştüm bi ay 4 kilo almışım az kaldı artik takmiyorum. Catlamasaydim iyiydik.

Güzel dileklerin ve dualarına kocaman bir amiiiiiin diyorum canım cnm zor bi süreçtir illaki akraban içinde kolay değildir ki.... insan evladına konduramıyor.ama çook daha kötü durumları yaşayan anneler var..Allahtan gelene boynumuz kıldan ince sonradan bişey olmayacağınında garantisi yok..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor...umudum var sürekli dua ediyorum Rabbim benim evladımıda diğer çocuklardan geri bırakmaz inş. oda yürür o da konuşur inş. doktorların dedikleri bi hayalden ibaret kalır inş.

Rabbim hepimizee sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş.. Analı babalı sevdiklerimizle beraber bebişlerimizi büyütürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…