zor tabi geçen göbek değdi direksiyona, geri çektim bu sefer ayaklar yetişmedi pedallara ayy çok komikti en son direksiyon ayarlarıyla oynadım da rahatladımzaten araca bir binişim inişim var görmelisin sallan yuvarlan gidiyo işte
kızlar size bir şey soracağım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
teyzem 4 aylık hamile 5 ine girecek şimdi 2 li testte geciktiği için 3 lü 4 lü tarama yapılmış ve yüksek çıkmış sonuçları
amminiyosentez yapılmış 20 gün sonra çıkacak sonuçları sizinde yüksek çıkıp amminiyosentezde normal çıktığı oldumu doktor down sendromu demiş tek kan tahlilyle bu tanı konulurm usgde de sorunlu olursa aminiyosentez yapılmıyormu teyzeme usg de bir şey yok demiş heralde kafam karıştı benimde artık hangi doktora inanacağımıdaşaşırdım yani hepsi engelli teşhisi koyup gönderiyor.başınıza böyle bir şey geldimi içimizi rahatlatmak namına bilgilendirirseniz sevinirim..
Canım b12 iğnesi yaptıracağını söylemişin acaba niye yaptırıyorsun? Benim de ellerimde sinir sıkışması çıktı doktorum b12 vitamini yazdı.tunaydın kızlar ve tontişler...
nasılsınız lokumlular ? :)
ben bugun kızımın tontik hareketleriyle uyandım. :)) daha uyuyalım gec yattık zaten ellı sefer kalktık gece dıyorum :)) yok hanfendı dınlemıyor :)))
dun gece eşim kızımın kalbını dinlemek ıcın kulağını yasladı karnıma :) kız da bır vurmaya başladı eşimin yanağına kulağına itiyor nasıl....
sabah eşim aradı nasılsın dıye. diyorki, ''ya dun gece cok tuhaf oldum ben cok garıp bır duygu, artık cok buyumus ve hareketlerı cok guclu. ben bır ıkı hısettım sen sureklı bu sekılde nasıl normal yaşamına devam edıyorsun. resmen içinde bir canlı var, valla helal olsun sana'' dedi.
içimden dedim gunaydınnnnnn daha yenı anladı paşa içimde bir canlı olduğunu
bugun eczaneden b12 alıp asm.ye gıdıcem iğne yaptırmak ıcın. bırde tetonozun 2. geldıyse onuda yaptırıcam. kevgır gunu yanı :18:
yarında eşim izinli birkaç parça eksiğimiz var onları alıcaz. enfeksıyon dr.una gıdıcez. hazır hastaneye gıtmısken doğum masrafını da konuşup anlasıcaz inşallah. bizde böyle durumlar...
Ağrısı sızısı ve kırgınlığı olanlar varmış cokkızlar Rabbim hepimize güç, kuvvet, sağlık versin. gerçekten en zor donem son donemmiş...
her ağrım olup dua ettiğimde Allahım güç ver demiyorum aklım hep aynı anda sizlerde. Allahım bize guc ver sıhhat ver dıyorum.
bu zor günlerin inanılmaz odulunu Allahın izniyle 2 aya kadar hepimiz kucaklarımıza alıcaz..
sevgi ve bilge sizden cok cabuk haber bekliyoruz.... tontişlerden güzel haberler ve tombik haberler... :)))))
ya işte usg esnasında sormuş teyzem nasıl diye doktor haftasıyla uyumlu demiş tek teyzeminde ilk çocuğu pek bilgisi yok amniyosentez yapılacak demiş kan sonuçlairrına göre oda yaptırmış inş bir sıkıntı çıkmaz ya ne bileyim üzüldüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.bende gerideyim önümü zor görüyorum allahtan araba küçük sorun olmuyo bir ara arkada dıkkat hamıle yazmayı düşündüm :)
usg de destekleyici bir şeyler olması lazım yani down sendromu varsa ense kalınlığından anlaşılabilir birde burun kemiği yapısından ,amniyosentez kesin sonucu verir biraz riskli yani benım kendı düşüncem doktorlar sorun olmaz diyor ama enfeksıyon kapma ve erken dogum riskinin oldugunu düşünüyorum ama inşallah bir sorun olmaz teyzende rabbim korusun
ya işte usg esnasında sormuş teyzem nasıl diye doktor haftasıyla uyumlu demiş tek teyzeminde ilk çocuğu pek bilgisi yok amniyosentez yapılacak demiş kan sonuçlairrına göre oda yaptırmış inş bir sıkıntı çıkmaz ya ne bileyim üzüldüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Cnm cok kilolu degilim ya.13 kg almışım. Suan 58 kiloyum.ama sirt agrisi ve nefessizlik mahvediyo beniBende 2 adım atınca yoruluyorum sen kaç kilo aldın cnm?
amin inş. cnmcanım ağlayıp uzulmeden olaya olan olgunluğun için Masallah diyorum ve Rabbim yuzunuzu guldursun hiiic bir sorun olmasın İnsallah
amin inş. cnm kaderde ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim büyüktür inş. benim oğluşumda sağlıcakla gelir ve diğer bebiş arkadaşlarından geri kalmaz inş.cnim ne diyceqimi bilemedm ne kadar sansli oglun en guzelini yapiyosun uzulmeyerek Allahtan umit kesilmez sen sadece oglunu kucaqina alicgni dusun ins saglikli sihatli alirsin kucaqina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgiciim maşallah cnm kuzunaa yerim yaaa ane çok büyümüşslm kızlar az once geldım dr dan nasılsınız geçmişe bakamadım ne çok konuşmuşsunuz bugun
32.hafta raporumu almış bulunmaktayım ama cumaya kadar çalışıcam..bebeğim 43 cm 2176 gr olmuş dr muz 1 hafta onde gıttıgımızı soyledı..bi dahaki kontrolum nasipse haziran 15.nst ye baglıycaklar bakalım bebeğin kafası aşagıda bıde dr muz koca kafalı bi bebek olacak dedı ama anormal bi durum degıl dedı genetikmiş..yani babasına benziycek..böbreğine tekrar baktı şuan aynı devam ediyo 38.haftamöda cocuk cerrehıyla gorusecegım bakalım inş suyum azalmaş çok şükür ki şuan iyi..Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inş..zaman daraldıkça herkesin kafası allak bullak oluyo demekki bunu anladım ...
Cnm cok kilolu degilim ya.13 kg almışım. Suan 58 kiloyum.ama sirt agrisi ve nefessizlik mahvediyo beni
Walla bişey almamışsın tatlım :)) Bebiş doğunca ısırırırz bolca hepsi geçer inşallah unuturuz bu günleri :)
ya işte usg esnasında sormuş teyzem nasıl diye doktor haftasıyla uyumlu demiş tek teyzeminde ilk çocuğu pek bilgisi yok amniyosentez yapılacak demiş kan sonuçlairrına göre oda yaptırmış inş bir sıkıntı çıkmaz ya ne bileyim üzüldüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
canım ya herşey üst üste gelmiş ama sana katılıyorum dilimiz gelme cnm sen izin alma vs desede gönlümüz gelsin arasın sorsun istiyo sonrada acıyı eşten çıkarıyoruzsen iyi olda gerisi mühim değil yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara
tabi bayram havası olacak gör bak paşam sana nasıl sürpriz yapacak teyzesi güveniyo ona
Betül dündara gidiyorum cnm gayet memnunum yalnız istiyoki takiplerini düzenli yaptır,geçen bir kadın gelmiş güzel bir dille anlattı sen 2 aylıkken gelmişsin bebek 6 aylık olmuş böyle olmaz yapmamız gereken testler vardı gebeliğin her haftası değişiklikler olur böyle yaparsan hertür süprizede hazır ol dedi bence çokta haklıydı
hadi hayırlı olsun izniniz 38e kadar mutlu huzurlu ana oğul takılın
gökçe hoş geldin senin oğlan haziran 15i bulmaz şekerim teyzesi dediydi dersinbenim BDT 18 temmuz ben bile 30 haziran bilemedin 5 temmuzda doğar diyorum kaldıki senin paşa başından beri iri gidiyo
çalışıyomusun hala :44:
Yok cnm kilo aldim almasina ama.ilk 3 ay 6 kilo verip 45 e düştüm. 45 in uzerine aldim 13 kgzayif oldugum icin hantallasmadim ama nefesim ve sirtim cok zorluyo.sen ne kadar aldin?
cnmm iyiym sen nasılsın bebişin nasıl? şimdi profiline baktım seninde oğluşun olacakmış Rabbim sağlıcakla sana bağışlasın yavrunu..
ben genişleme olmayınca bebek iyileşti sanmıştım ama meğer öyle değilmiş.beni samsuna yönlendirmişlerdi tam teşekküllü doğum hastanesine yoğun bakım gerekebilir bebeğe diye doğumu orda yapmam önerilmişti..oradaki doktorda baktı ventrikül büyümemiş ve bebekte aşırı haftasından büyük ve uzun çıktı..satını mı yanlış biliyosun dedi baya iddalaştık.beni ayrıntılıya yönlendirdi bebeğin ölçümleri daha net yapılsın diye birde ventriküle bakılsın dedi..
neysee bebeğim gerçekten iri büyük bi bebekmiş..suyuda çok fazlaymış erken doğum riskim var..ve bebeğimin beynindeki sıvı toplama nedeni beyninde bişey gelişmemiş beyni odacıklara ayırıyormuş carpus callozum denen bişey.. o olmadığı için bebekte sinir hastalıkları,epilepsi vs. oluyormuş..işin özü özürlü bi bebek beklediğimi söylediler....doktor bile dudağını ısırdı söylerken..odasına 5 kez girdim herkes acıyarak bana baktı önceliğii hep bana verdi o gün.. başka bi anomalisi olunca yaşam süreleri daha az oluyormuş..beni tekrardan anomali için usg'ye yönlendirdi 40 dk filan sürdü çok şükür beyni dışında sorun yok.. bende epeydir girmedim kk'ya yazıp kimseyi olumsuz etkilemiyim dedim..hayırlısı Allahtan doğana kadar asla ümidimi kaybetmicem..doğumum bebek iri diye erken olucak hazırlıklara başladım çook heyecanlıyımağlamak üzülmek yokk evde o gelecek diye bayram havası var.o benimm oğlumm herşeyimm Allahtan gelene boynumuz kıldan incee
Canım b12 iğnesi yaptıracağını söylemişin acaba niye yaptırıyorsun? Benim de ellerimde sinir sıkışması çıktı doktorum b12 vitamini yazdı.
Bende 47 ile başladım ama hiç kg vermedim hep aldım şuan 59-60 ım yatıp kalkmak çok zor geliyor güzelim banada(
Nekadar guzel anlatmissin helal olsun sana rabbim insallah bu davranisinin mukafatini verir hic sikinti yapma gercktn guzel ve zorlu surec seni bekliyor rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..bende akrabamin bebeginin otistik oldugunu ogrendim bebisi 5aylik ve 10gun once teshisi konuldu dogunca kuveze aldilar ve beynine oksijen gitmemis ama akrabamiz suan tlfna bile bakmiyor kabullenmiyor cok kotu bi durum ama inanki herseyi verende alanda rabbim bizim basimiza ve cocuklarimzn basina ne gelecegi bilinmez..rabbim oglunla size mutlu saglikli uzun omurler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?