Iyi geceler bi saat önce şiddetli şekilde dis agrim basladi ve kullanabilcegim agri kesici de yok sabahi nasil edecegim bilmiyorum
:-( ilacsiz dis ağrısıni geciren var mi? Insallah diş agrim cabuk diner... hamilelikte cok daha zor oluyor. ... ALLAH kimseyi sağlığında etmesin bebegim icin dayanmaya çalışıcam ; (
Karnım cok.çatladı.benimde en kilolunuz benim su an 83 kiloyum. Bu kilo civarında başlamıştım zaten hamileliğime en başında 75 e düşmüştüm bi ay 4 kilo almışım az kaldı artik takmiyorum. Catlamasaydim iyiydik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlarrr,evde olmak,izinli olmak uykuyu değiştirmiyi,herifi işe yolladım,pc başına geçtim
günaydınnnn iyi sabahlar uyanırken öyle bir kramp girdiki bacağıma felaket bişeydi ilk defa olduğundan ne yapacagımı ne olduğunu bilemedin çok kötü bişeymiş eşimde yoktu hemen senoryalar ürettim ölecem sandım resmen
canım bendede oluyor kramplar
oohh tatlım epeydir giriyor o kramplar hemen hemen hepimizde yaşıyoruz
bana da çok kramp giriyordu caresini kendi kendime buldum .
magnezyum tabletini tam yatmadan önce iciyorum .o zmn sabaha kadar hiçbir agrı olmuyor ,hatta sabah bile .
ama tableti gündüz icince geceyi bir etkisi kalmıyor.
zor tabi geçen göbek değdi direksiyona, geri çektim bu sefer ayaklar yetişmedi pedallara ayy çok komikti en son direksiyon ayarlarıyla oynadım da rahatladımzaten araca bir binişim inişim var görmelisin sallan yuvarlan gidiyo işte
iyisin cnm iyisin rekor bende galiba 73le hamile kaldım şuan 86,5lardayım,hiççte dert etmiyorum ne yapayım veririm yine kızım sağlıcakla doğsunda
kız yatsana tekrardan delimisin bacım gün bu gündür doğunca birkaç ay uykuya hasret kalıcaz
günaydınnn ben kramp geleceğini hissedince nurgülün yöntemi deniyorum acayipte işe yarıyo ayağını öne yada arkaya doğru gerip bırakıyosun kramp girmiyor hafif ağrıyla geçiyo
Canim benim boyum 1.60 birde birayda 4 kilo alınca beni cok zorladı top gibi oldum. Veririz inş da sağımdan soluma dönemiyorum. Her yerim ağrıyor oturup kalkamiyorum. Allah hayırlı doğumlar versin sağlıkla inş. En güzeli yazın ortasında hamile kalıp son ayları rahat geçirmek sanirim. Bir dahakine öyle ayarlayın bebek isteyen hamisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese gunaydınnn
keyfsiz bir gece ve keyifsiz bir güne baslayıs oldu zira bacak ağrım iki katı arttı değil yürümenin eziyeti oturduğum yerde oyle feci ki tarif edemem çocukları zor yolladım okula Allahtan kendileri hazırlanıp her işlerini hallettiler bana kapıda yolcu etmek kaldı ama o bile zordu yani neyse bakalım sabır sabır diycez
herkesler nasılmış bakim
bu arada emzirme yastığı aldınız mı ve emzirme onluğu aldınız mı vee nasılsınız bakim
Günaydın kızlar. Haftosunu hastanedeydim. Daha önceden söylemiştim ellerimde ağrı ve uyuşma var diye. EMG çektirdi doktorum ve maalesef ellerimde sinir sıkışması çıktı. Şu an harflere zor basıyorum. Nasıl bir ağrı var anlatamam, kalem tutamayorum. Gece şiddetli bir uyuşmayla uyanıyorum, sabah ağrıdan elbiselerimi bile giyemiyorum. Doğumdan sonra geçermiş, b12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş.
ahh papatyam geçmişler olsun sık dişini şafak azaldı
ben önlükte yastıkta almadım gerek duyarsam alırım ama o önlüğün altında bu sıcaklarda bebek bunalmaz mı ya :44:
günaydınnnn iyi sabahlar uyanırken öyle bir kramp girdiki bacağıma felaket bişeydi ilk defa olduğundan ne yapacagımı ne olduğunu bilemedin çok kötü bişeymiş eşimde yoktu hemen senoryalar ürettim ölecem sandım resmen
herkese günaydın mutlu sağlıklı bol bebiş hareketli bir gün diliyorum
herkese gunaydınnn
keyfsiz bir gece ve keyifsiz bir güne baslayıs oldu zira bacak ağrım iki katı arttı değil yürümenin eziyeti oturduğum yerde oyle feci ki tarif edemem çocukları zor yolladım okula Allahtan kendileri hazırlanıp her işlerini hallettiler bana kapıda yolcu etmek kaldı ama o bile zordu yani neyse bakalım sabır sabır diycez
herkesler nasılmış bakim
bu arada emzirme yastığı aldınız mı ve emzirme onluğu aldınız mı vee nasılsınız bakim
canlar selaamm,bilge tam kaptırdı gitti evde olmak yaradı sanırım,deryacannn kız şikayetlerimiz benziyooo,ama senin maşallah üç silahşörler var yani durayım otutayım diyemiyon bu arada emzirme yastığı ne ya ver memeyi gitsingünaydın herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
bugün 10dan 15e kadar eğitimim var buralarda olamıcam, öylede bir uykum var ki kesin uyuklarım eğitimde
bilge geçmişe de baktım bişey yazmamış :44: inş bir sıkıntı yoktur
canlar selaamm,bilge tam kaptırdı gitti evde olmak yaradı sanırım,deryacannn kız şikayetlerimiz benziyooo,ama senin maşallah üç silahşörler var yani durayım otutayım diyemiyon bu arada emzirme yastığı ne ya ver memeyi gitsineskiden emzirme yastığı mı vardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?