2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Iyi geceler bi saat önce şiddetli şekilde dis agrim basladi ve kullanabilcegim agri kesici de yok sabahi nasil edecegim bilmiyorum
:-( ilacsiz dis ağrısıni geciren var mi? Insallah diş agrim cabuk diner... hamilelikte cok daha zor oluyor. ... ALLAH kimseyi sağlığında etmesin bebegim icin dayanmaya çalışıcam ; (

Ilık tuzlu su ile agzini calkala gargara yap. Sizlamada varsa sirke ekle bide suya inşallah hafifletir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünden beri gobegim kasiniyodu. Bugün fark ettim bisey isirmis gibi benekler var sonra vaktim kalcamda kasiniyo orada 3 -4 tane benek gördüm. Kasigimda kasinmaya basladi annem bisey agir geldi herhalde dokuntu gibi diyo ama huylandim su anda heryerim kasiniyo gibi geliyo.. Sabah eczaneye gideri olmadi dermatologa gideriz dedi de ne acaba yaaa aklima takildi simdi..

günaydın canlarrr,evde olmak,izinli olmak uykuyu değiştirmiyi,herifi işe yolladım,pc başına geçtim

günaydınnnn iyi sabahlar uyanırken öyle bir kramp girdiki bacağıma felaket bişeydi ilk defa olduğundan ne yapacagımı ne olduğunu bilemedin çok kötü bişeymiş eşimde yoktu hemen senoryalar ürettim ölecem sandım resmen

iyisin cnm iyisin rekor bende galiba 73le hamile kaldım şuan 86,5lardayım,hiççte dert etmiyorum ne yapayım veririm yine kızım sağlıcakla doğsunda

günaydın canlarrr,evde olmak,izinli olmak uykuyu değiştirmiyi,herifi işe yolladım,pc başına geçtim

kız yatsana tekrardan delimisin bacım gün bu gündür doğunca birkaç ay uykuya hasret kalıcaz

günaydınnn ben kramp geleceğini hissedince nurgülün yöntemi deniyorum acayipte işe yarıyo ayağını öne yada arkaya doğru gerip bırakıyosun kramp girmiyor hafif ağrıyla geçiyo

günaydın herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum

bugün 10dan 15e kadar eğitimim var buralarda olamıcam, öylede bir uykum var ki kesin uyuklarım eğitimde

bilge geçmişe de baktım bişey yazmamış :44: inş bir sıkıntı yoktur

canım bendede oluyor kramplar

oohh tatlım epeydir giriyor o kramplar hemen hemen hepimizde yaşıyoruz

bana da çok kramp giriyordu caresini kendi kendime buldum .

magnezyum tabletini tam yatmadan önce iciyorum .o zmn sabaha kadar hiçbir agrı olmuyor ,hatta sabah bile .

ama tableti gündüz icince geceyi bir etkisi kalmıyor.

ya çok sevimsizmiş bu iş, benim ki anladığım kadarıyla size göre daha geç başlamış galiba 30. h aftada yaşadım birde girince geçmiyor.. dr birsürü vitamin verdi onların içerisinde magnezyum olan var ama haricen yine mi almak gerekiyor..

hanımlar kaç kilo aldınız şu ana kadar..

Canim benim boyum 1.60 birde birayda 4 kilo alınca beni cok zorladı top gibi oldum. Veririz inş da sağımdan soluma dönemiyorum. Her yerim ağrıyor oturup kalkamiyorum. Allah hayırlı doğumlar versin sağlıkla inş. En güzeli yazın ortasında hamile kalıp son ayları rahat geçirmek sanirim. Bir dahakine öyle ayarlayın bebek isteyen hamisler

herkese gunaydınnn

keyfsiz bir gece ve keyifsiz bir güne baslayıs oldu zira bacak ağrım iki katı arttı değil yürümenin eziyeti oturduğum yerde oyle feci ki tarif edemem çocukları zor yolladım okula Allahtan kendileri hazırlanıp her işlerini hallettiler bana kapıda yolcu etmek kaldı ama o bile zordu yani neyse bakalım sabır sabır diycez
herkesler nasılmış bakim

bu arada emzirme yastığı aldınız mı ve emzirme onluğu aldınız mı vee nasılsınız bakim

bende 1,62yim duygucum dal gibi değilim biraz kemiklerim iri galiba çok göstermediğimi söylüyolar

ama itiraf edeyim şu topikte kilo almıyorum az kilo aldım,çok aldım diyenlere de içten içe kızıyorum çünkü anne azda alsa çokta bebeğin kilosuyla bir orantısı yok ki bunun, birde başından beri söylüyorum her gebelik kendine özel kıyas yapmayalım diye

keşke az kilo alabilseydik,evet kilo zorluyo insanı şimdi havalarda ısındı hepten dert

ahh papatyam geçmişler olsun sık dişini şafak azaldı
ben önlükte yastıkta almadım gerek duyarsam alırım ama o önlüğün altında bu sıcaklarda bebek bunalmaz mı ya :44:

B12 yapıyormuş bu sıkışmaları bende de eksikti ilk haftalarda vitamin takviyesi verdi dr. sıkıntı yaşarsın yoksa demişti.. ayrıca bildiğim kadarıyla meslek hastalığı da diyorlar eğer çalışıyorsan ve ellerini bileklerini yoğun kullanıyorsan oda tetikleyebilir , bir bileklik veriyor dr. hatta tüm medikallerde var işe yarıyormu bilmiyorum ama doğum sonrası geçeceğini biliyorum eğer ki ameliyat felan derlerse sakın olma derim tedavi yöntemleri var çünki.. şimdiden geçmiş olsun ..

ahh papatyam geçmişler olsun sık dişini şafak azaldı
ben önlükte yastıkta almadım gerek duyarsam alırım ama o önlüğün altında bu sıcaklarda bebek bunalmaz mı ya :44:

ah gulum emzrime onluğu almalıyım ev kalabalık olucak ablam gelicek iki cocugu var kızım var odaya dalanım booool olacak yani eee emzirirkende olmaz yani dikkat lazım o yüzden alırım biri girdiği anda one doğru cekerm gibi duşundum evde o denem 6 çocuk iki kadın olucaz abowwww ne güzel gurultu bol olacakda asagı komusya simdiden hediye alim

bende bu dertten muzdarip yazdım önceki gün.. aynı dönemlerdeyiz benim ilk geçen hafta, gece oldu neye uğradığımı şaşırdım korkunç birşeymiş.. sakin olup ayağı kasarak rahatlatmaya çalışman gerekiyormuş.. o esnada nasıl yapacaksak...

herkese günaydın mutlu sağlıklı bol bebiş hareketli bir gün diliyorum

canlar selaamm,bilge tam kaptırdı gitti evde olmak yaradı sanırım,deryacannn kız şikayetlerimiz benziyooo,ama senin maşallah üç silahşörler var yani durayım otutayım diyemiyon bu arada emzirme yastığı ne ya ver memeyi gitsin eskiden emzirme yastığı mı vardııı

gunaydın herkeseeee

anaaam bugun akşam mısafırım var yıne dun aksamndan yemeklerı hazırladım bide kendimiz yedık tabi aksam 10 bucuga kadar yemekle ugraştım valla neyse eve gıdınce rahatım biraz da olsa....sizlerden ne var ne yok bakalım ...bu arada geçmişe bakamadım BİLGE yazmış mı nerde bu kız umarım ters bi durum yoktur...

bu arada dun patronumla konustum bu cuma son dedım dayanamıyorum dedim kdv lere basladım bugun bıter ba bs lerıde yapar oyle cıkarım olmzsa dedım oda sağlığın daha onmelı bian once oraya bırını ayarlamalıyız dedi..bide evinde bilgisayarın var mı dedı bazı işlerımı evcden halledicem anlıycagınız...bnden boyle

yavrularım yapıyor tam tersi uzuluyorum bende sabah halimi görünce masaj yapim mi anne diyorlar yok yavrum dedim ama acıdan kıvranıyom resmen yani senin anlican bir karpuz buyuyor oturarak birde beeennn

kız işte bu kadar ara verip doğurursan yasda ilerlerse böyle emzirme yastığını bilem merak edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…