2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnm benim sağolasın Allah ın izniyle sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucagımıza bn ne bilim yaa insan bi tuhaf oluyo bu annelık duygusu hepimizi sarmış durumda çok şükür yavrumuzas en ufak olumsuz bişey demelerine katlanamıyorum bn şahsen...onlar için duacıyız bn Allah a emanet ettim onları korusun minik bedenlerine güç versin inş...ahhh cnm benim deryacımmmm güçlü çoookkk güçlü bi annesin sen bunu bize hamilelğin başından beri hisstterrdin senin bebeğin o kadar şanslı bi bebek ki Rabbim ikinize de güç versin inş..eşin sen ve minik bebeğinle (aslan parçası) mutlu ve sağlıklı senelerınız olsun inş.

bu arada hazırlıklar ne alemde araba beşik vs.vs.burayada atda bizde gorelım yaaa bizlede paylaş ...

sevgi bacım sen olayı yanlsı anladın canımın içi hamilelik ilerledikçe dinlenmen artmalı misafir alman değil olayı daha algılayamamışsın dur anlatim kısaca sadece dinleneceksin suyunu bilem esinden isteyeceksin
nazını yapacaksın misafirliğe gideceksin
amaa misafirlerle ugrasmicaksın
umarım biraz olsun ogretebilmisimdir

gece coğu kişinin sorunlu geçmiş sanırım ,geçmiş olsun 4 yaprak :) bende uyuyamadım nefes alamadım burnum tıkalı 17. haftadan beri ödemleri zaten saymıyorum neyse az kaldı sıkalım dişimizi :)

nagican 34. haftadayım 8.5 kilo aldım nasılım :):) ama ben cok iyi korudum arada kaçıyor ama yapacak birşey yok tombik hamıle kaldıgım için minimumda kalmalıyım ha bu arada bu 8.5 kg ödemlerle birlikte :):) tosunumda iyi allaha şükür ...amaaan kilo dedıgın nedır kı gittiğim diyetisyen demişti ki annenın aldıgı 6-7 kilo bebek için süt rezervi :):)

sana şart olmuş almak :):) ama sıcakta nasıl olur bilmiyorum sen deneyımlısın :)

heeee anladım seninki can sıkıntısından oluyiii bu arada evde çocuk işçi çalıştırıyon hem de ssk yok
hoş geldin bebemmm,nasılsın bakem

Umarım herkes iyidir. Doğum yapan arkadaşlar varmı merak ediyorum topiği fazla takip edemiyorum.

Kilo konuşulmuş ben de malesef 17 kilo aldım dr um çok dedi ama yapacak bişey yok, bugün gidip rapor aktarımı yapacam herşey yolunda giderse doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum zor olacak , umarım ters bişey olmaz.

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

heeee anladım seninki can sıkıntısından oluyiii bu arada evde çocuk işçi çalıştırıyon hem de ssk yok

kız aslan parçalarım onlar beniiimmm en buyuk destekcilerimm diyorlarki o gun sofrada anne sen doğum yap sağlıkla eve gelin sen yat ameliyatlı olucan biz bebeğe bakarız
kız dogurulmazmı insan bunları duydukça doğurası geliyor ama benim yeterince doğurmam gelmiş 4. yolda
sizin bol bol doğurasınız gelsinnn

aaaahhh ahhh benim olayım baştan beri yanlış derya cım napalım artık katlanıcaz senın dedğin gibi olunca bıtek sen mi hamilesın dıyorlar sonra bnde her hamile farklı desemde bi ton kavga ediyorum sonra sinirleniyorum sonra ağlıyorum sonra dahada sinirleniyorum ama benım de bi bildiğim var tabiii bugunun yarınıda var diye boşuna dememişler aşk olsun tatlım sen beni tanımamışn aaaaaaa ...
bak sana bugun kü menumu yazayım çorba,zeytınyaglı fasulye,borek bunları akşam işten eve gıdınce yaptım bugunde eve gıdınce pilav ayran salat yaparım bıde karpuz keserım bide çay içerz bugunu atlatırım...nasılll bu durumumda iyi bu kadarı dimi ama yeter

aman bosver kiloları napalım alcaz vercez alcaz vercez hooop mankeniz diycez

Kızlar biz daha oğluşuma isim bulamadık fikir verirseniz çok sevinirm, bunda neden böyle oldu anlamadım kızımda cinsiyeti belli olur olmaz duru olacak dedik bu zavallım doğdu doğacak daha ortada isim yok..

Gündemde olan : ILGIN ( rüyamda duydum) eşim beğendi ama bana çok ağır geliyor, Toprak , Mert ama eşim istemedi anlicağınız orta yolu bulamadık..

iyi diyelim iyi olallım bebetom napak aynı işe gitgel ...arada buraya takılıyorum ki kafam dağılsın bura bazen insana ilaç gibi geliyo valla.sen napıyon bakım gelmişsin sabahın korunde buraya kız sen raporlu değil misin yatda uyusan aaaaa ...bn sabah kafamı zor kaldırıyorum haaa

kapıyı ac bende yemeye gelicem coluk çocuk
ah güzelim menü iyi lafım yok Masallah ama dinlen birtanem inan bebis doğunca naz felan dinlenmde olmuyor sadece iş guc koşturmaca ve ihtiyaçlar oluyor
izne cıkıncada evdeyip deyipde misafir alma (birtek biz gelelim)

günaydın :) ılgın güzel ama sanki kız için daha uygun gibi ben toprak koyacaktım ama kuzenimin adı oldugu için koyamadım :)

aaaa cnm hoşgeldin kiloyu takma yaaa alırız veririz artık napalım bnde 15 kilo aldım ...waaayyy dogum kadar çalışmak mı iyi valla cnm dayanabiliyorsan...aminnn cümlemize
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 34. haftamdayım ve Allah izin verirse oğlum olacak :)

hoşgeldin cnm aramıza sağlılka al inş bebişini kucağına

bu ara çok duyuyorum çınar ve demir

ah canım ılgın ne demek bu arada ılgının yanına bir isim daha dusun uygun manası güzel olan Ahmet Ilgın nasıl duryor
zira bebislerimize koyduğumuz isim cooook önemli cooook

aaaaaa aşk olsun ne demek gell cnm geeeeel başımın üstünde yerin var sen bi gel bana bn sana o kiloları nasıl aldırıyoum bak sonrada iki kahve yaparım sanada sana özel muhabbet falan derken hooopp bi bakmışın gun bitmiş. tmm cnm dinlencem şu işten bi çıkayım öncelikle kafam rahat olsun o zaman hayat bana guzel olacak birazda olsa inş.

bende şimdi 84 kilo oldum. 13 kg almışım.... Ayaklarım beni tasımıyor, dr 32. hafta olunca izne çık dedi karnım 9 aylık gibi oldu....
Bakalım kaç kilo ile doğuma gireceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…