amin inş. cnmRabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimizee inş.
amin inş. cnm kaderde ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim büyüktür inş. benim oğluşumda sağlıcakla gelir ve diğer bebiş arkadaşlarından geri kalmaz inş.
Sevgiciim maşallah cnm kuzunaa yerim yaaa ane çok büyümüşbizimkide 3 hafta önde gidiyormuş kafa 40 haftasını tamamlamış femurun haftasını doldurmasını beklicez ve mayıs sonu alalım sezeryana dedi razı olmadım 30 mayısta tekrar gidicem haziranın ilk yada ikinci haftası alınacak sanırım
hazırlık yapmak çooook heyecan vericiiiRabbim sağlıcakla kollarımıza alacağımız günü nasip etsin bizlere
gunaydın herkeseeee
anaaam bugun akşam mısafırım var yıne dun aksamndan yemeklerı hazırladım bide kendimiz yedık tabi aksam 10 bucuga kadar yemekle ugraştım valla neyse eve gıdınce rahatım biraz da olsa....sizlerden ne var ne yok bakalım ...bu arada geçmişe bakamadım BİLGE yazmış mı nerde bu kız umarım ters bi durum yoktur...
bu arada dun patronumla konustum bu cuma son dedım dayanamıyorum dedim kdv lere basladım bugun bıter ba bs lerıde yapar oyle cıkarım olmzsa dedım oda sağlığın daha onmelı bian once oraya bırını ayarlamalıyız dedi..bide evinde bilgisayarın var mı dedı bazı işlerımı evcden halledicem anlıycagınız...bnden boyle
herkese gunaydınnn
keyfsiz bir gece ve keyifsiz bir güne baslayıs oldu zira bacak ağrım iki katı arttı değil yürümenin eziyeti oturduğum yerde oyle feci ki tarif edemem çocukları zor yolladım okula Allahtan kendileri hazırlanıp her işlerini hallettiler bana kapıda yolcu etmek kaldı ama o bile zordu yani neyse bakalım sabır sabır diycez
herkesler nasılmış bakim
bu arada emzirme yastığı aldınız mı ve emzirme onluğu aldınız mı vee nasılsınız bakim
bende 1,62yim duygucum dal gibi değilimbiraz kemiklerim iri galiba çok göstermediğimi söylüyolar
ama itiraf edeyim şu topikte kilo almıyorum az kilo aldım,çok aldım diyenlere de içten içe kızıyorum çünkü anne azda alsa çokta bebeğin kilosuyla bir orantısı yok ki bunun, birde başından beri söylüyorum her gebelik kendine özel kıyas yapmayalım diye
keşke az kilo alabilseydik,evet kilo zorluyo insanı şimdi havalarda ısındı hepten dert
ah gulum emzrime onluğu almalıyım ev kalabalık olucak ablam gelicek iki cocugu var kızım var odaya dalanım booool olacak yani eee emzirirkende olmaz yani dikkat lazım o yüzden alırım biri girdiği anda one doğru cekerm gibi duşundum evde o denem 6 çocuk iki kadın olucaz abowwww ne güzel gurultu bol olacakda asagı komusya simdiden hediye alim
heeee anladım seninki can sıkıntısından oluyiii bu arada evde çocuk işçi çalıştırıyon hem de ssk yokyavrularım yapıyor tam tersi uzuluyorum bende sabah halimi görünce masaj yapim mi anne diyorlar yok yavrum dedim ama acıdan kıvranıyom resmen yani senin anlican bir karpuz buyuyor oturarak birde beeennn
kız işte bu kadar ara verip doğurursan yasda ilerlerse böyle emzirme yastığını bilem merak edersin
hoş geldin bebemmm,nasılsın bakemgunaydın herkeseeee
anaaam bugun akşam mısafırım var yıne dun aksamndan yemeklerı hazırladım bide kendimiz yedık tabi aksam 10 bucuga kadar yemekle ugraştım valla neyse eve gıdınce rahatım biraz da olsa....sizlerden ne var ne yok bakalım ...bu arada geçmişe bakamadım BİLGE yazmış mı nerde bu kız umarım ters bi durum yoktur...
bu arada dun patronumla konustum bu cuma son dedım dayanamıyorum dedim kdv lere basladım bugun bıter ba bs lerıde yapar oyle cıkarım olmzsa dedım oda sağlığın daha onmelı bian once oraya bırını ayarlamalıyız dedi..bide evinde bilgisayarın var mı dedı bazı işlerımı evcden halledicem anlıycagınız...bnden boyle
heeee anladım seninki can sıkıntısından oluyiii bu arada evde çocuk işçi çalıştırıyon hem de ssk yok
hoş geldin bebemmm,nasılsın bakem
sevgi bacım sen olayı yanlsı anladın canımın içi hamilelik ilerledikçe dinlenmen artmalı misafir alman değilolayı daha algılayamamışsın dur anlatim kısaca sadece dinleneceksin suyunu bilem esinden isteyeceksin
nazını yapacaksın misafirliğe gideceksin
amaa misafirlerle ugrasmicaksın
umarım biraz olsun ogretebilmisimdir
Umarım herkes iyidir. Doğum yapan arkadaşlar varmı merak ediyorum topiği fazla takip edemiyorum.
Kilo konuşulmuş ben de malesef 17 kilo aldım dr um çok dedi ama yapacak bişey yok, bugün gidip rapor aktarımı yapacam herşey yolunda giderse doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum zor olacak , umarım ters bişey olmaz.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
heeee anladım seninki can sıkıntısından oluyiii bu arada evde çocuk işçi çalıştırıyon hem de ssk yok
hoş geldin bebemmm,nasılsın bakem
aaaahhh ahhh benim olayım baştan beri yanlış derya cım napalım artık katlanıcaz senın dedğin gibi olunca bıtek sen mi hamilesın dıyorlar sonra bnde her hamile farklı desemde bi ton kavga ediyorum sonra sinirleniyorum sonra ağlıyorum sonra dahada sinirleniyorumama benım de bi bildiğim var tabiii bugunun yarınıda var diye boşuna dememişler aşk olsun tatlım sen beni tanımamışn aaaaaaa ...
bak sana bugun kü menumu yazayım çorba,zeytınyaglı fasulye,borek bunları akşam işten eve gıdınce yaptım bugunde eve gıdınce pilav ayran salat yaparım bıde karpuz keserım bide çay içerz bugunu atlatırım...nasılll bu durumumda iyi bu kadarı dimi ama yeter
aman bosver kiloları napalım alcaz vercez alcaz vercez hooop mankeniz diycez
Kızlar biz daha oğluşuma isim bulamadık fikir verirseniz çok sevinirm, bunda neden böyle oldu anlamadım kızımda cinsiyeti belli olur olmaz duru olacak dedik bu zavallım doğdu doğacak daha ortada isim yok..
Gündemde olan : ILGIN ( rüyamda duydum) eşim beğendi ama bana çok ağır geliyor, Toprak , Mert ama eşim istemedi anlicağınız orta yolu bulamadık..
Umarım herkes iyidir. Doğum yapan arkadaşlar varmı merak ediyorum topiği fazla takip edemiyorum.
Kilo konuşulmuş ben de malesef 17 kilo aldım dr um çok dedi ama yapacak bişey yok, bugün gidip rapor aktarımı yapacam herşey yolunda giderse doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum zor olacak , umarım ters bişey olmaz.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 34. haftamdayım ve Allah izin verirse oğlum olacak :)
Kızlar biz daha oğluşuma isim bulamadık fikir verirseniz çok sevinirm, bunda neden böyle oldu anlamadım kızımda cinsiyeti belli olur olmaz duru olacak dedik bu zavallım doğdu doğacak daha ortada isim yok..
Gündemde olan : ILGIN ( rüyamda duydum) eşim beğendi ama bana çok ağır geliyor, Toprak , Mert ama eşim istemedi anlicağınız orta yolu bulamadık..
kapıyı ac bende yemeye gelicem coluk çocuk
ah güzelim menü iyi lafım yok Masallah ama dinlen birtanem inan bebis doğunca naz felan dinlenmde olmuyor sadece iş guc koşturmaca ve ihtiyaçlar oluyor
izne cıkıncada evdeyip deyipde misafir alma (birtek biz gelelim)
güldürdün beni, aynen canım ben fazla dert etmiyorum çünkü kızımda 90 kilodan 71 re düştüm bunlarıda veririz ne olcekkkk..
Karnım cok.çatladı.benimde en kilolunuz benim su an 83 kiloyum. Bu kilo civarında başlamıştım zaten hamileliğime en başında 75 e düşmüştüm bi ay 4 kilo almışım az kaldı artik takmiyorum. Catlamasaydim iyiydik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?