2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hoşbuldum :) amin hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. kilo konusunda ilk zamanlarda ben de çok mutsuzdum ama şimdi de keşke istediğim gibi yiyip içip kilo alsam diyorum gestasyonel diyabet başladı bende, insüline başladım geçen hafta. benimle aynı durumda olan var mı ?

Bende 18 kilo aldım :))) hiç de sorun etmiyorum. Biliyorum bünyem cok musait kilo almaya. Hayatım boyunca diyet yapmıştım. Obezlikten zayıflığa gecmiştim. Şimdi 92 kilo olmusum :)) 31 haftanın sonundayım :)) sıkıntımız da gözükmüyor allaha şükür. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aman sıkıntın olmadıkdan sonra doğunca yine veririz bea kim tutar bizi

Aynen. Ben daha öncesinde 30 kilo verdim. Bebişlerim sağlıklı olsun da kiloyı sorun yapmayın kızlar verilir inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmişi okuyamadım valla başladım sıkıldım :/ ee kaç zamandır giremiyorum baya birikmiş...inşallah her şey yolundadır herkeste... bilge rüyamda seni rüzgarı ve kocanı gördüm...kocanın gerçeğiyle pek alakası yoktu ama rüzgar çok tatlıydı maşallah, ana kucağında yatıodu yanımızda güleç bi çocuktu, beyaz tenli siyah saçlıydı...:)

kızlarrr biz geldik herkeze günaydın
dün dr kontorlümüz vardı doğum öncesi 8 haftalık raporumuzu aldık sonunda resmen tatile geçtik paşamla
oğluşum 31+6 da 1900 kg 43,5 cm olmuş kg su az gibi geldi dr da gayet iyi hiçte az değil sen neye göre ne bekliyosun ki flan dedi 2 kg olmuştur die bekliyodum dedim 32. haftada 2 kg olması beklenmez kg su çok ii şuan dedi azda olsa paşamın yüzünü gördük bu sefer dr da dediğine göre köftor dudaklı oğluşum halbuki bizde hiç kalın dudak yoktur çok güzeldi paşam maşallah doğum pozisyonunu da almış oğluş suyumuz falan ayet iyiymiş bi sorun yok çok şükür bizden haberler böyle
sevgicim sen naptın dün giremedim nete hastaneden sonra eşimle dışarda gezdik dolaştık geç geldim akşam giremedim raporunu aldın mı paşazade nasıl sağlığı boyu kilosu çok öpüyoruz sizi
sinemcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm olanlara neyseki kızçemiz iyimiş çok şükür eşin de maddi hesap yaptığını düşünmüyorum sen o anda yanlış anlamış olmalısın hastanenin verdiği sitresle kıyamam ben sana ya inş. herşey yolunda gidicek kaç gündür görüşemedik çok özledim sizi kocaman öpüyoruz
herkezcikler iyidir umarım birkaç gün uzak kaldım özledim hepinizide

nasıl oldun canım sen, kan yükleme işe yaradı mı toparandın ı azcık da olsa?? tekrar olacak diyodun o durumlar ne alemde?

bu cumartesi dr. kontrolüm var testler tekrarlanıcak duruma gore karar verilecek bacak ağrılarım arttı iyice yurume problemim arttı diyebilirim ama az kaldı az kaldı deyip duruyorumsen nasılsın ne var neyok bebişin nasıl

inşallah her şey yolundadır ctesi güzel haberler alırsınız:) eğer süt içebiliyosan akşam yatarken süt iç bi bardak, ben 1 haftadır rahatladım, gece çok uyanıyodum ağrıdan... biz iyiyz gümbr gümbür tepiklemeye devam, uykumdan uyandırıyo artık sıpam :) kocam bile şaşırıyo asıl tekmeliyo o yaa diye :) şafk sayıyoruz 51 gün kaldı inşallah :)

ayyy canımcımmmm hoşgeldin bizde seni merak ettik yani çok şükür iyisiniz yaaa paşamıza da maşallah oyyy yerim ben onun körte dudişini yaa ..cnm bnde gıttım dun işte raporumu aldım ama cumaya kadar burdayım ondan sonra evdeyim nasipse...benım oğluşta 2176 gr 43 cnm olmuş teyzesi
bizde sizi öpüyoruuuuzzz hemide çoookk

ayyyyyyyyyyy Allah hayra çıkarsın kız nasıl gördün ayyy çok heycanlandım şimcik kuzum benim beyaz tenli siyah saçlı heee babasına mı benzicek kız yoksam oyyy paşam benim ya

oyyy oyyy maşallahhhhh ne güzel kilosuuu biz 2 kg olmamışız daha ya çok üzüldüm ama dr ısrarla normal çok iyi hatta falan dedi kilosu için bu iki hafta bol bol süt içcem bakalıım faydası olcakmı bu arada bizi dr 34. ve 36. haftada sonrada haftada bir çağırcam dedi nst ye almadı dün 34. haftada alcam dedi 4 boyutluyada gidemedik dr yokmuş perşembe gelcekmiş yarında eşim seyahate gitcek yok haftaya kaldı yine
hadi hayırlısı sevgim evde oturmayada alışcaz inş. ben hali hazırda alışmış değiim hafta sonuydu daha rapor almamıştım derken dün resmen rapora çıktım bugünde ilk günüm gibi bişey bakalım

oy oy ne güzel haberlerle geldin yaaa cok sevindim bencede bebişin kilosuuu coook iyi annesi
bol bol dinleniyorsun bak sloganımız soyle
bir karpuz oturarak buyur bir bizzz

oy oy ne güzel haberlerle geldin yaaa cok sevindim bencede bebişin kilosuuu coook iyi annesi
bol bol dinleniyorsun bak sloganımız soyle
bir karpuz oturarak buyur bir bizzz
dinlencezde nasıl etcez onu bilemiyom sıkılıyom alışamadım daha bi aşağı iniyom bi yukarı çıkıyom ortalığı toparlıyom bşeyler yapmaya çalışıyom mutfakta vakit geçireyim diyorum özlemişim açıkcası mutfakta zaman geçirmieyi güzel güzel şeyler pişirmeyi

bence dinlen bol bol mutfağa girmek hoşuna gidiyorsa yap güzel yemekler koy kargoya yollaa

cnm benim velet bi hafta önden gidiyo muş dr muz oyle dedı.sende uzulme bılgem bnce kilosu ve boyu gayet iyi bizimkinide kafası kocaman dr ddi koca kafalı olacak bu dedi bnde nasıl dıyınce anormal değil gewnetık dedi ama sana benzemıyo dedi çenesi bana benziyo sadece hehehe..aaaa kız benıde 36.haftamda çagırdı nst ye de bağlamadı o zaman baglayacakmış nst yazdı kagıda once nst ye gırcem ordan dr. a muayneye ...bide bizim böbrek sorunumuz vardı ya cnm çok şükür 10 gunde bi buyume olmamış ama dr a raporumu verdiğimde owww dedi baya buyumus falan dedi bnde korktum sonra sordum işte ne olacak falan diye 38.haftamda çocuk cereeahisine gidicem bakalım ne dıycek.olmazsa dogdugunda hemen sünnet edeceğiz naipse.Allah ım sağlıkla almamızı nasip etsin cnm.ahhh şu cuma bi gelsinde...kız dun aksam arabayla uyku setını cekıcektım yıne unuttlum bugun mısafırlerım var hazırlık yaptım aksamsan sonrada yorgun düşmüşüm...

kızlaaarrr 32. haftada alınan raporu ne zaman aldınız 32 lerde mi 31 lerde mi ben iki hafta oldu doktora gittimüç hafta sonra gel raporunu vericem demişti gittiğimde 29 haftalıktım şimdi 31+2 deyim haftaya mı gitmem gerek haftaya randevum var 32+3 oluyorum kafam çok karıştı :26:

Son düzenleme:
kızlar bihter doğum hikayesini yazmış ilk dogum hikayemizzzzzz Allah ım korusun onun bebişiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…