aaaa cnm hoşgeldin kiloyu takma yaaa alırız veririz artık napalım bnde 15 kilo aldım ...waaayyy dogum kadar çalışmak mı iyi valla cnm dayanabiliyorsan...aminnn cümlemize
hoşgeldin cnm aramıza sağlılka al inş bebişini kucağına
Bende 18 kilo aldım :))) hiç de sorun etmiyorum. Biliyorum bünyem cok musait kilo almaya. Hayatım boyunca diyet yapmıştım. Obezlikten zayıflığa gecmiştim. Şimdi 92 kilo olmusum :)) 31 haftanın sonundayım :)) sıkıntımız da gözükmüyor allaha şükür. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl oldun canım sen, kan yükleme işe yaradı mı toparandın ı azcık da olsa?? tekrar olacak diyodun o durumlar ne alemde?
bu cumartesi dr. kontrolüm var testler tekrarlanıcak duruma gore karar verilecek bacak ağrılarım arttı iyice yurume problemim arttı diyebilirim ama az kaldı az kaldı deyip duruyorumsen nasılsın ne var neyok bebişin nasıl
kızlarrr biz geldik herkeze günaydın
dün dr kontorlümüz vardı doğum öncesi 8 haftalık raporumuzu aldık sonunda resmen tatile geçtik paşamla
oğluşum 31+6 da 1900 kg 43,5 cm olmuş kg su az gibi geldi dr da gayet iyi hiçte az değil sen neye göre ne bekliyosun ki flan dedi 2 kg olmuştur die bekliyodum dedim 32. haftada 2 kg olması beklenmez kg su çok ii şuan dedi azda olsa paşamın yüzünü gördük bu sefer dr da dediğine göre köftor dudaklı oğluşum halbuki bizde hiç kalın dudak yoktur çok güzeldi paşam maşallahdoğum pozisyonunu da almış oğluş suyumuz falan ayet iyiymiş bi sorun yok çok şükür bizden haberler böyle
sevgicim sen naptın dün giremedim nete hastaneden sonra eşimle dışarda gezdik dolaştık geç geldim akşam giremedim raporunu aldın mı paşazade nasıl sağlığı boyu kilosu çok öpüyoruz sizi
sinemcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm olanlara neyseki kızçemiz iyimiş çok şükür eşin de maddi hesap yaptığını düşünmüyorum sen o anda yanlış anlamış olmalısın hastanenin verdiği sitresle kıyamam ben sana ya inş. herşey yolunda gidicek kaç gündür görüşemedik çok özledim sizi kocaman öpüyoruz
herkezcikler iyidir umarım birkaç gün uzak kaldım özledim hepinizide
ayyyyyyyyyyy Allah hayra çıkarsın kız nasıl gördün ayyy çok heycanlandım şimcik kuzum benim beyaz tenli siyah saçlı heee babasına mı benzicek kız yoksam oyyy paşam benim yageçmişi okuyamadım valla başladım sıkıldım :/ ee kaç zamandır giremiyorum baya birikmiş...inşallah her şey yolundadır herkeste... bilge rüyamda seni rüzgarı ve kocanı gördüm...kocanın gerçeğiyle pek alakası yoktu ama rüzgar çok tatlıydı maşallah, ana kucağında yatıodu yanımızda güleç bi çocuktu, beyaz tenli siyah saçlıydı...:)
ayyy canımcımmmm hoşgeldin bizde seni merak ettik yani çok şükür iyisiniz yaaa paşamıza da maşallahoyyy yerim ben onun körte dudişini yaa ..cnm bnde gıttım dun işte raporumu aldım ama cumaya kadar burdayım ondan sonra evdeyim nasipse...benım oğluşta 2176 gr 43 cnm olmuş teyzesi
bizde sizi öpüyoruuuuzzz hemide çoookk
kızlarrr biz geldik herkeze günaydın
dün dr kontorlümüz vardı doğum öncesi 8 haftalık raporumuzu aldık sonunda resmen tatile geçtik paşamla
oğluşum 31+6 da 1900 kg 43,5 cm olmuş kg su az gibi geldi dr da gayet iyi hiçte az değil sen neye göre ne bekliyosun ki flan dedi 2 kg olmuştur die bekliyodum dedim 32. haftada 2 kg olması beklenmez kg su çok ii şuan dedi azda olsa paşamın yüzünü gördük bu sefer dr da dediğine göre köftor dudaklı oğluşum halbuki bizde hiç kalın dudak yoktur çok güzeldi paşam maşallahdoğum pozisyonunu da almış oğluş suyumuz falan ayet iyiymiş bi sorun yok çok şükür bizden haberler böyle
sevgicim sen naptın dün giremedim nete hastaneden sonra eşimle dışarda gezdik dolaştık geç geldim akşam giremedim raporunu aldın mı paşazade nasıl sağlığı boyu kilosu çok öpüyoruz sizi
sinemcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm olanlara neyseki kızçemiz iyimiş çok şükür eşin de maddi hesap yaptığını düşünmüyorum sen o anda yanlış anlamış olmalısın hastanenin verdiği sitresle kıyamam ben sana ya inş. herşey yolunda gidicek kaç gündür görüşemedik çok özledim sizi kocaman öpüyoruz
herkezcikler iyidir umarım birkaç gün uzak kaldım özledim hepinizide
dinlencezde nasıl etcez onu bilemiyom sıkılıyom alışamadım daha bi aşağı iniyom bi yukarı çıkıyom ortalığı toparlıyom bşeyler yapmaya çalışıyom mutfakta vakit geçireyim diyorum özlemişim açıkcası mutfakta zaman geçirmieyi güzel güzel şeyler pişirmeyioy oy ne güzel haberlerle geldin yaaacok sevindim bencede bebişin kilosuuu coook iyi annesi
bol bol dinleniyorsun bak sloganımız soyle
bir karpuz oturarak buyur bir bizzz
dinlencezde nasıl etcez onu bilemiyom sıkılıyom alışamadım daha bi aşağı iniyom bi yukarı çıkıyom ortalığı toparlıyom bşeyler yapmaya çalışıyom mutfakta vakit geçireyim diyorum özlemişim açıkcası mutfakta zaman geçirmieyi güzel güzel şeyler pişirmeyi
oyyy oyyy maşallahhhhh ne güzel kilosuuu biz 2 kg olmamışız daha ya çok üzüldüm ama dr ısrarla normal çok iyi hatta falan dedi kilosu için bu iki hafta bol bol süt içcem bakalıım faydası olcakmı bu arada bizi dr 34. ve 36. haftada sonrada haftada bir çağırcam dedi nst ye almadı dün 34. haftada alcam dedi 4 boyutluyada gidemedik dr yokmuş perşembe gelcekmiş yarında eşim seyahate gitcek yok haftaya kaldı yine
hadi hayırlısı sevgim evde oturmayada alışcaz inş. ben hali hazırda alışmış değiim hafta sonuydu daha rapor almamıştım derken dün resmen rapora çıktım bugünde ilk günüm gibi bişey bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?