selam kızlar uzun zamandır giremedim g.antepe gitmiştim gezmeye nasılsınız bakalım...
ayy yerim ben onu maşallah büyümüş bende çok merak ediyorum haziran başında kontrolümüz ama erkende gidebilirim dayanamayıp.
ohh her hafta kontrole gittin sen demek
kız bu mahmut benimkinin boyunu söylemiyor delimi ne :))
ölçmez tam boyunu dedi bir kere bu gittiğimde soracam artık merak ettim bende.
maşallah bir haftada 400 gr ne yiyion kız bana da ver püf noktasını:))
sevgi bacım sen olayı yanlsı anladın canımın içi hamilelik ilerledikçe dinlenmen artmalı misafir alman değilolayı daha algılayamamışsın dur anlatim kısaca sadece dinleneceksin suyunu bilem esinden isteyeceksin
nazını yapacaksın misafirliğe gideceksin
amaa misafirlerle ugrasmicaksın
umarım biraz olsun ogretebilmisimdir
Gunaydunnnnnn canlarrr ve lokumcuklariiii..... Bugun develetti dr gidicektim 7.30da kalkmam gerekiodu uyuya kalmisim iyi mi
Birde oyle bi ruyaa gordum kiiiibebegim karnimda oyle 4 donuyordu ki karnim ordan ora yamuluyordu sonra bi anda nasil olduysa cikiveriyodu koynuma dudaklarini buzusture buzusture agliyodu burusuk suratiyla annem annemmmmmm diye haykirarark agliyodum o minik dudaklardan opuyodum coooook guzeldiii coookkk
herkeslere tekrardan merhaba çok komik bişey oldu nemi oldu yedi ay boyunca okadar mide bulanmasına rağmen işyerinde bi sorunla bi istifarla karşılaşmadım kimseye naz yapmadım ,çaktırmadım. tam giderayak yani bugün heryeri resmen batırdım ne üstümbaşım kaldı ne lavobo ne mescit ,rengim soldu. elimi yüzümü üstümü başımı temizleyip 15 dak. kendime geldim. şimdi kimseye çaktırmıyorum masamda hanım hanım oturuyorum ama gülesim geliyor bugün baya zor geçecek hadi hayırlısı
derya özel mesaj işini hallettin mi?
Gunaydunnnnnn canlarrr ve lokumcuklariiii..... Bugun develetti dr gidicektim 7.30da kalkmam gerekiodu uyuya kalmisim iyi mi
Birde oyle bi ruyaa gordum kiiiibebegim karnimda oyle 4 donuyordu ki karnim ordan ora yamuluyordu sonra bi anda nasil olduysa cikiveriyodu koynuma dudaklarini buzusture buzusture agliyodu burusuk suratiyla annem annemmmmmm diye haykirarark agliyodum o minik dudaklardan opuyodum coooook guzeldiii coookkk
sagl canım iyim çok şükür hala direniyorum çalışmayageçmiş olsun canım
a.s cnm geçmiş olsun yediğin bişey dokundu galiba bugun son mu işyerınde hadi hayırlı olsun bakalım ..evde dinlenırsın bol bol ohhh miss..
herkeslere tekrardan merhaba çok komik bişey oldu nemi oldu yedi ay boyunca okadar mide bulanmasına rağmen işyerinde bi sorunla bi istifarla karşılaşmadım kimseye naz yapmadım ,çaktırmadım. tam giderayak yani bugün heryeri resmen batırdım ne üstümbaşım kaldı ne lavobo ne mescit ,rengim soldu. elimi yüzümü üstümü başımı temizleyip 15 dak. kendime geldim. şimdi kimseye çaktırmıyorum masamda hanım hanım oturuyorum ama gülesim geliyor bugün baya zor geçecek hadi hayırlısı
çok düzeldi sevgicim yaaa gerçeği nasıldır acaba çok merak ediyorum bi an once o ani yaşamak istiorum .... Dun biraz yürüdüm kasilmalar oldu ya çok korktum:18: kendimi suçladım hatta....
derya özel mesaj işini hallettin mi?
aaa hg canim
anam senmi geldim bacım canım henüz cozmedima ama unutmazsam su adamıda yakarsam cozecem yaa aksam geliyor çocuklarla debeleniyor sonra hooop ben uyumusum durumu var kan aldım kıııızzzzzzzz ama ne kan vampirleri zombileri boşuna gormuyormusum rüyamda kan yiyesim varmıs
sen anlatsana ozel mesajı bana
son havadisleri verim bende bebisin obilyasını aldım sallanan koltuğumu aldım halımızı aldık ablamda bebişin alışverişini yapmış yollicak bu hafta gecelikler kaldı bacım birde hediyelikler birazda ufak tefek seyler iste sende ne var ne yok bebisin nasıl
benim bu cumartesi dr. randevum var bakalım tekrar kan almam lazım mı
ama bacım sen gelmiyon buralara bak bacağımda cook ağrıyor
zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım zati zatilerimde coook zati sende gelmiyon
yaaa koca ilcede tek dr var randevu alamiyos ki kuzum ya o kadar kalabalık kiii 7.30kalkip gitmem gerek sira almam icin
aaa hg canimgel sut ikram ediyim sana benim şekerim normaldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?