2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar gunaydınnnn

dogum cantanızı hazırladınız mı ??
ben bu haftasonu hazırlamayı dusunuyorum.

Gunaydunnnnnn canlarrr ve lokumcuklariiii..... Bugun develetti dr gidicektim 7.30da kalkmam gerekiodu uyuya kalmisim iyi mi

Birde oyle bi ruyaa gordum kiiii bebegim karnimda oyle 4 donuyordu ki karnim ordan ora yamuluyordu sonra bi anda nasil olduysa cikiveriyodu koynuma dudaklarini buzusture buzusture agliyodu burusuk suratiyla annem annemmmmmm diye haykirarark agliyodum o minik dudaklardan opuyodum coooook guzeldiii coookkk

herkeslere tekrardan merhaba çok komik bişey oldu nemi oldu yedi ay boyunca okadar mide bulanmasına rağmen işyerinde bi sorunla bi istifarla karşılaşmadım kimseye naz yapmadım ,çaktırmadım. tam giderayak yani bugün heryeri resmen batırdım ne üstümbaşım kaldı ne lavobo ne mescit , rengim soldu. elimi yüzümü üstümü başımı temizleyip 15 dak. kendime geldim. şimdi kimseye çaktırmıyorum masamda hanım hanım oturuyorum ama gülesim geliyor bugün baya zor geçecek hadi hayırlısı

Son düzenleme:

tatil iyi gelmiştir inşallah!
mahmut boy olarak söylemiyor zaten de 7 ile çarpıyorsun FL değerini.. yaklaşık olarak boyu veriyor. ama kilosu zaten yazıyor ya kağıtta...
valla yediklerime de pek dikkat ettiğim söylenemez, kahve, kola bile içiyorum... her gün yumurta, peynir, süt yok... canım ne isterse....
ben 2 kere gittim geçtiğimiz haftalarda da bu hafta çalışmaya devam için rapor alacağım onun için gideceğiz. e 10 gün de kontrol hakkı var ya yine gidip değerlendirmiş olurum

bi denk gelemedik seninle... bir dahakine haziran ortası gibi beraber gidelim bari... olmadı zaten doğum tarihlerimiz aynı zamanlarda, bakarsın yan yana odalarda kalırız =) beraber yürüyüş yaparız koridorda

derya özel mesaj işini hallettin mi?

günaydın tatlım nasılsın bakalım

ayyy ne güzel bi ruya gormussun sen yaaa yerım onun ben dudişini ...ee zaman yaklaştıkça dogum yapma bilinci iyice kafamıza yerleşior hahaha

a.s cnm geçmiş olsun yediğin bişey dokundu galiba bugun son mu işyerınde hadi hayırlı olsun bakalım ..evde dinlenırsın bol bol ohhh miss..

derya özel mesaj işini hallettin mi?

anam senmi geldim bacım canım henüz cozmedima ama unutmazsam su adamıda yakarsam cozecem yaa aksam geliyor çocuklarla debeleniyor sonra hooop ben uyumusum durumu var kan aldım kıııızzzzzzzz ama ne kan vampirleri zombileri boşuna gormuyormusum rüyamda kan yiyesim varmıs
sen anlatsana ozel mesajı bana

son havadisleri verim bende bebisin obilyasını aldım sallanan koltuğumu aldım halımızı aldık ablamda bebişin alışverişini yapmış yollicak bu hafta gecelikler kaldı bacım birde hediyelikler birazda ufak tefek seyler iste sende ne var ne yok bebisin nasıl
benim bu cumartesi dr. randevum var bakalım tekrar kan almam lazım mı
ama bacım sen gelmiyon buralara bak bacağımda cook ağrıyor
zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım zati zatilerimde coook zati sende gelmiyon

kız hic insan randevusuna gitmezmi ne uykusuydu güzellik uykusumuydu

geçmiş olsun canım
sagl canım iyim çok şükür hala direniyorum çalışmaya
a.s cnm geçmiş olsun yediğin bişey dokundu galiba bugun son mu işyerınde hadi hayırlı olsun bakalım ..evde dinlenırsın bol bol ohhh miss..

sagl canım üşütmüşüm heralde aslında suç benin sırf bebegin hareketlerine bakacam diye sürekli göbek açarsam böyle olur tabi işte cuma son kısmetse

aman gider ayak iz kalmalı tabi bea bosver oda anısı olsun

çok düzeldi sevgicim yaaa gerçeği nasıldır acaba çok merak ediyorum bi an once o ani yaşamak istiorum .... Dun biraz yürüdüm kasilmalar oldu ya çok korktum:18: kendimi suçladım hatta....

Sen nasılsın oh az kaldi yakinda hep evdesin

31 haftanın sonunda veriyorlar. 32+0 da veriyorlar. 32. Haftanın bitimi değil yani başında izne ayrılıyorsun. 3 doktora gittim ben emin olmak için :) bende pazartesi 32+0 oluorum. Raporumu alcam inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kııızzz sallanan koltuğu nerden ne kadara aldın?? Ben de istiyorum ama 500-600 den aşağı bulamadımnette

Selam kızlar günaydın nasılsınız?
Haziran annelerinden bir arkadaş bebeğini kaybetmiş,dünden beri etkisinden kurtulamadım çok üzüldüm..

True blood arkadaşım alıntı yapmadım yazdığımı belki görürsün belki görmezsin ama sana hayran kaldım.Güçlü duruşun takdire şayan.Dilerim doktorlar yanılmış olur,dilerim rabbim metanetinin sabrının mükafatını verir.Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…