2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yeniyim diye kimsecikler kaale almadı beni yok mu hamilelikte şekeri yükselen?

ben varım cnm diyet verdi doktor üç haftadır fln diyette sayılırım çok kaçamak yapıyorum ama benim şekerdden ziyade suyu çok arttığı için erken doğum riskim var doktor yasakladı herbişeyi şeker yüzünden olmuş

ben diyete uyduğum halde düşmedi şekerim o yüzden sabahları 6 doz insülin yapıyorum ve diyete de devam malesef. çok kötü bi durum canım sürekli tatlı çekiyor ama bebişime bişey olacak korkusuna yiyemiyorum

aaaaa nasil olmuş kii çok üzüldümmm

38.haftada bebeğin hareketlerini hissedememis sanırım sezeryanla doğum yapmış sonrasında bebeğin kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş.Yanlış anlamadıysam durum bu.Allah sabır versin çok zor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kurt kaynıyo galiba uyuyamıyom kızzz,zaten marazlı kocam bi lokma bişey yemez ben ye demesem o sebepten erkenciyim,bebiş olana kadar bakacam ona sonra salllaaa kız derya şu veletlerin bi resmini koy da bakalım beeee

çok hareketli olması kötü bişey mi iki gündür benimki de aynı gümbür gümbür

Bilmiyorum ki işte bende bi kac gundur normal hareketlerindn fazla fazla yani cikiverecek gibu canim tecrübesiz olunca korkuyor işte insan. Bunada şükür canim valla.

Bilmiyorum ki işte bende bi kac gundur normal hareketlerindn fazla fazla yani cikiverecek gibu canim tecrübesiz olunca korkuyor işte insan. Bunada şükür canim valla.

Aynen öyle sanki her an doğuracakmıışım gibi geliyor bana da :) Çok sabırsızlanıyorum ben ama Rabbim yine de zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…