ben varım cnm diyet verdi doktor üç haftadır fln diyette sayılırım çok kaçamak yapıyorum ama benim şekerdden ziyade suyu çok arttığı için erken doğum riskim var doktor yasakladı herbişeyi şeker yüzünden olmuş
ben varım cnm diyet verdi doktor üç haftadır fln diyette sayılırım çok kaçamak yapıyorum ama benim şekerdden ziyade suyu çok arttığı için erken doğum riskim var doktor yasakladı herbişeyi şeker yüzünden olmuş
ben diyete uyduğum halde düşmedi şekerim o yüzden sabahları 6 doz insülin yapıyorum ve diyete de devam malesef. çok kötü bi durum canım sürekli tatlı çekiyor ama bebişime bişey olacak korkusuna yiyemiyorum
38.haftada bebeğin hareketlerini hissedememis sanırım sezeryanla doğum yapmış sonrasında bebeğin kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş.Yanlış anlamadıysam durum bu.Allah sabır versin çok zor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyim cok şükür canim cumartesi doktordaydk işte bi sorun yok. Ama iki gundur cok hareketli korkar oldum senin hesap karnim yamulup duruyor...korkuyorm
Sen nasilsin ?
Iyim cok şükür canim cumartesi doktordaydk işte bi sorun yok. Ama iki gundur cok hareketli korkar oldum senin hesap karnim yamulup duruyor...korkuyorm
Sen nasilsin ?
iyi diyelim iyi olallım bebetom napak aynı işe gitgel ...arada buraya takılıyorum ki kafam dağılsın bura bazen insana ilaç gibi geliyo valla.sen napıyon bakım gelmişsin sabahın korunde buraya kız sen raporlu değil misin yatda uyusan aaaaa ...bn sabah kafamı zor kaldırıyorum haaa
kız aslan parçalarım onlar beniiimmm en buyuk destekcilerimm diyorlarki o gun sofrada anne sen doğum yap sağlıkla eve gelin sen yat ameliyatlı olucan biz bebeğe bakarız
kız dogurulmazmı insan bunları duydukça doğurası geliyor ama benim yeterince doğurmam gelmiş 4. yolda
sizin bol bol doğurasınız gelsinnn
Bende kurt kaynıyo galiba uyuyamıyom kızzz,zaten marazlı kocam bi lokma bişey yemez ben ye demesem o sebepten erkenciyim,bebiş olana kadar bakacam ona sonra salllaaa kız derya şu veletlerin bi resmini koy da bakalım beeee
Bilmiyorum ki işte bende bi kac gundur normal hareketlerindn fazla fazla yani cikiverecek gibu canim tecrübesiz olunca korkuyor işte insan. Bunada şükür canim valla.
Bilmiyorum ki işte bende bi kac gundur normal hareketlerindn fazla fazla yani cikiverecek gibu canim tecrübesiz olunca korkuyor işte insan. Bunada şükür canim valla.
Aynen öyle sanki her an doğuracakmıışım gibi geliyor bana da :) Çok sabırsızlanıyorum ben ama Rabbim yine de zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.