enn guzeli normali canim cok kilolu olsada problem olur bi kere normal doğum şansın sifir olurbirde senin şeker var kisss
Kızlar biz daha oğluşuma isim bulamadık fikir verirseniz çok sevinirm, bunda neden böyle oldu anlamadım kızımda cinsiyeti belli olur olmaz duru olacak dedik bu zavallım doğdu doğacak daha ortada isim yok..
Gündemde olan : ILGIN ( rüyamda duydum) eşim beğendi ama bana çok ağır geliyor, Toprak , Mert ama eşim istemedi anlicağınız orta yolu bulamadık..
iyi diyelim iyi olallım bebetom napak aynı işe gitgel ...arada buraya takılıyorum ki kafam dağılsın bura bazen insana ilaç gibi geliyo valla.sen napıyon bakım gelmişsin sabahın korunde buraya kız sen raporlu değil misin yatda uyusan aaaaa ...bn sabah kafamı zor kaldırıyorum haaa
bebisler icin herseyden fedakarlik yapmamiz bizim fitratimizda var kuzum anayiz biz artik
canim doğumda kac gün kalınıyor hast bilio musun dr ile doğum ile ilgili hic konuşmadık da
Ilgını hep kiz ismi diye duydum ben.. Benimde oğlum olacak, adı Mert :) toprak ismini bende çok severim ama esim his düşünme dedi :))) Mert ismi çok içimize sindi bizim, ve ismine ceker derler ya etrafta duyduğumuz bütün mertler saygili evine düşkün kişiler inşallah bizimkilerde öyle olur :)
Calisiyoken bende sabah zor kalkiyodum ama izne cikinca Esim saati kuruyo 6bucuga bende onla kalkip kahvalti yapip oturuyodum :) kalkmak zorunlu olmayinca uykuda kaciyo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzenimin oğlu var ismi ılgın çok tatlı kerata maşallah çok ta akıllıben de eymen ismine karar verdim
bizde bi dahaki kontrolde konusuruz o zaman ins.... Ne kadarmis fiyatlar canim cantan hazir degil daha bi kac eksik var daha onlarida haftaya tamamlicam ins
ben diyete uyduğum halde düşmedi şekerim o yüzden sabahları 6 doz insülin yapıyorum ve diyete de devam malesef. çok kötü bi durum canım sürekli tatlı çekiyor ama bebişime bişey olacak korkusuna yiyemiyorum
bebisler icin herseyden fedakarlik yapmamiz bizim fitratimizda var kuzum anayiz biz artiksukurler olsunnnn...
Bir iki haftaya konusmamiz lazim bence yaa cok tecrubesiziz butun riskleri neyin nasil ne sekilde olacagini herseye hazirlikli olmamzi anlatmali
benim şekerim düştü doktor üç gün boyunca tokluk şekerimi ölçmemi istemişti gayet norma çıktı ama işte su fazlalığı var hala malesef umarım normale döner seninkide aman dikkat et
Bende kurt kaynıyo galiba uyuyamıyom kızzz,zaten marazlı kocam bi lokma bişey yemez ben ye demesem o sebepten erkenciyim,bebiş olana kadar bakacam ona sonra salllaaakız derya şu veletlerin bi resmini koy da bakalım beeee
Kııızzz sallanan koltuğu nerden ne kadara aldın?? Ben de istiyorum ama 500-600 den aşağı bulamadımnette
çok düzeldi sevgicim yaaa gerçeği nasıldır acaba çok merak ediyorum bi an once o ani yaşamak istiorum .... Dun biraz yürüdüm kasilmalar oldu ya çok korktum:18: kendimi suçladım hatta....
Sen nasılsın oh az kaldi yakinda hep evdesin
Selam kızlar günaydın nasılsınız?
Haziran annelerinden bir arkadaş bebeğini kaybetmiş,dünden beri etkisinden kurtulamadım çok üzüldüm..
True blood arkadaşım alıntı yapmadım yazdığımı belki görürsün belki görmezsin ama sana hayran kaldım.Güçlü duruşun takdire şayan.Dilerim doktorlar yanılmış olur,dilerim rabbim metanetinin sabrının mükafatını verir.Allah yâr ve yardımcınız olsun.
Bende kurt kaynıyo galiba uyuyamıyom kızzz,zaten marazlı kocam bi lokma bişey yemez ben ye demesem o sebepten erkenciyim,bebiş olana kadar bakacam ona sonra salllaaakız derya şu veletlerin bi resmini koy da bakalım beeee
Ilgını hep kiz ismi diye duydum ben.. Benimde oğlum olacak, adı Mert :) toprak ismini bende çok severim ama esim his düşünme dedi :))) Mert ismi çok içimize sindi bizim, ve ismine ceker derler ya etrafta duyduğumuz bütün mertler saygili evine düşkün kişiler inşallah bizimkilerde öyle olur :)
Calisiyoken bende sabah zor kalkiyodum ama izne cikinca Esim saati kuruyo 6bucuga bende onla kalkip kahvalti yapip oturuyodum :) kalkmak zorunlu olmayinca uykuda kaciyo :)
teşekkür ederiz :) ayın 10 unda gitmiştim en son kontrole 2 kiloydu bebişim normal mi ? :44:
doğuma kadar insüline devam edicem sanırım. ağzıma iki lokma tatlı bişey atsam hemen yükseliyor ve halsiz düşüyorumşekerin düşmesi de çok tehlikeliymiş aman dikkat
kızlaaarrr 32. haftada alınan raporu ne zaman aldınız 32 lerde mi 31 lerde mi ben iki hafta oldu doktora gittimüç hafta sonra gel raporunu vericem demişti gittiğimde 29 haftalıktım şimdi 31+2 deyim haftaya mı gitmem gerek haftaya randevum var 32+3 oluyorum kafam çok karıştı :26:
Iyim cok şükür canim cumartesi doktordaydk işte bi sorun yok. Ama iki gundur cok hareketli korkar oldum senin hesap karnim yamulup duruyor...korkuyorm
Sen nasilsin ?
Aynen öyle sanki her an doğuracakmıışım gibi geliyor bana da :) Çok sabırsızlanıyorum ben ama Rabbim yine de zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
bizde bi dahaki kontrolde konusuruz o zaman ins.... Ne kadarmis fiyatlar canim cantan hazir degil daha bi kac eksik var daha onlarida haftaya tamamlicam ins
bende guzel ruyalar gormek ıstıyoruuumm...bn iyiim cnm bugunumuze sükür cuma gunu cıksam da rahat rahat gecırsem artık hamileleğimi...
cnm hoşgeldin sen nasılsın nasılş gıdıyo bakalım...evet dun bnde gordum çoook üzüldüm yani 38.nci hafta ve insanı heran bi korku sasrıyo yani ister istemez yarın ne olacagımızı bilemıyoruz Allah ım korusun inş yavrucaklarımızı
hee yaaa kurtlusun durur musun heç.gerçi bnde izne çıkınca oyle olurum sanırım..
evet cnm banada oyle gelıyo bi iki gun tayarım sonra rutın sabahları kesin kalkarım bünye alışmış bikere aman evde olimde sabah kalkmak problem değil hem antreman yapmış oluruz uzatır bacagımı dinlşenırım Allah ın izniyle inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?