2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
enn guzeli normali canim cok kilolu olsada problem olur bi kere normal doğum şansın sifir olur birde senin şeker var kisss

evt zaten şekeri çıkanların bebeği normalden fazla büyüyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş. drum gözümü çok korkuttuğu için diyete dikkat ediyorum mecburen doğum hakkında benm dr da hiçbirşey söylemedi normal olmasını çok istiyorum ben ne zaman kesinleşir kiii

Ilgını hep kiz ismi diye duydum ben.. Benimde oğlum olacak, adı Mert :) toprak ismini bende çok severim ama esim his düşünme dedi :))) Mert ismi çok içimize sindi bizim, ve ismine ceker derler ya etrafta duyduğumuz bütün mertler saygili evine düşkün kişiler inşallah bizimkilerde öyle olur :)

Calisiyoken bende sabah zor kalkiyodum ama izne cikinca Esim saati kuruyo 6bucuga bende onla kalkip kahvalti yapip oturuyodum :) kalkmak zorunlu olmayinca uykuda kaciyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim doğumda kac gün kalınıyor hast bilio musun dr ile doğum ile ilgili hic konuşmadık da

Bu hafta konuştuk bizde ben sordum normal gorunuyor su an dedi.. haziran 28 den itibaren normal olarak beklerim seni dedi suyun gelir sancin tutar vs. Normal dogumda bir gece sezeryanda bi sorun olmazsa iki geceymis.
Veznede fıyatlarıda ogrendim gayet uygunmus ben daha fazla bekliyordum valla. Cantan hazirmi?

benim şekerim düştü doktor üç gün boyunca tokluk şekerimi ölçmemi istemişti gayet norma çıktı ama işte su fazlalığı var hala malesef umarım normale döner seninkide aman dikkat et

bence de konuşmak lazım ben hep rüyamda normal doğuruyorum ve çok kolay oluyor umarım tersi çıkmaz

benim şekerim düştü doktor üç gün boyunca tokluk şekerimi ölçmemi istemişti gayet norma çıktı ama işte su fazlalığı var hala malesef umarım normale döner seninkide aman dikkat et

doğuma kadar insüline devam edicem sanırım. ağzıma iki lokma tatlı bişey atsam hemen yükseliyor ve halsiz düşüyorum şekerin düşmesi de çok tehlikeliymiş aman dikkat

Kızlar park yatak içine ne tür yatak almalı yardımcı olur musunuz?
Pamuk,visco ve sünger yataklar var hangisi sizce?Çok yumuşak olmaması gerekiyormuş sanırım.

Kiz cepten yaziyorum ne zor seymis elektrikler kesildide venim koca izin vermiyor resim yollamama acep diyom beni gormesin kimse diye mi zira hakli yani oyle dusunuyorsa ben bilem oyle dusunuyorum

Kııızzz sallanan koltuğu nerden ne kadara aldın?? Ben de istiyorum ama 500-600 den aşağı bulamadımnette

Canim ben ikeadan aldim fiyati o dediklerinden cok daha uygun 269 tl idi ve birde o dediklerinin sallanma sekli hosuma gitmedi ikeadakiler gibi olmali ben sana aldigimin resmini sonra yollarim cunku su anda cepten burdayim elektrikler kesildide :))ben ama ikeata gir bak gorursun 269 du opuyorum

bende guzel ruyalar gormek ıstıyoruuumm...bn iyiim cnm bugunumuze sükür cuma gunu cıksam da rahat rahat gecırsem artık hamileleğimi...

cnm hoşgeldin sen nasılsın nasılş gıdıyo bakalım...evet dun bnde gordum çoook üzüldüm yani 38.nci hafta ve insanı heran bi korku sasrıyo yani ister istemez yarın ne olacagımızı bilemıyoruz Allah ım korusun inş yavrucaklarımızı

hee yaaa kurtlusun durur musun heç.gerçi bnde izne çıkınca oyle olurum sanırım..

evet cnm banada oyle gelıyo bi iki gun tayarım sonra rutın sabahları kesin kalkarım bünye alışmış bikere aman evde olimde sabah kalkmak problem değil hem antreman yapmış oluruz uzatır bacagımı dinlşenırım Allah ın izniyle inş..

32+0 da cagirmisti beni Dr o gün yazdi raporu calismadimda o gün..

Iyim cok şükür canim cumartesi doktordaydk işte bi sorun yok. Ama iki gundur cok hareketli korkar oldum senin hesap karnim yamulup duruyor...korkuyorm
Sen nasilsin ?

Benimde bikacgundur öyle yaa hele sabah 6 da bi uyaniyorum eller ayti ayaklar ayri oynuyor katnim yamulup duruyor, hosumada gidiyor ama korkuyorum da :) hepimiz de oluyorsa normal bisey o zaman dimi :)

Aynen öyle sanki her an doğuracakmıışım gibi geliyor bana da :) Çok sabırsızlanıyorum ben ama Rabbim yine de zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Aynen bende birden doguracakmisim gibi hissediyorum korkuyorum işte. Esim de yok evde gerci is yeri yakın ama. O panikle araba kullanamam diyorumm oo neler düşünüyorum neler:)

bizde bi dahaki kontrolde konusuruz o zaman ins.... Ne kadarmis fiyatlar canim cantan hazir degil daha bi kac eksik var daha onlarida haftaya tamamlicam ins

Sen sor ama ben kendim sordum. Normal 550 sezer 650 epidural 750 hi tabi bizim sigortaya rk fiyatlar bunlar. Sigortaya gore değişiyor sanirim. Sen kendin konus canim vezneyle.
Aman benim dr bi su canta tamamlanip ortaya konulmadi yahuu(

Hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın?Bebisin nasıl?Cumartesi randevum vardı iyi geçti çok şükür bebisimiz 2kilo olmuş maşallah..Pzt tekrar gitcez doktor bi ay sonra dedi de çok geldi bize hem 10gün içinde gidince kontrol sayılıyor ya hiç kullanmadık o hakkımızı son zamanlarda kullanalım bari dedik.

İşte o arkadaşa da çok üzüldüm Allahım kimsenin başına vermesin onca zaman bekleyip doğurup gördükten dokunduktan sonra çok çok zor...Rabbim sabır versin.

Artık daha bi dikkatli olmak lazım,bebek hareketleri çok önemli.Bende de birkaç gündür özellikle geceleri çatı ağrısı başladı.Bildiğin sızım sızım sızlıyor orası...Sol bacak iptal zaten çok zor yürüyorum.Tek istediğim zaman çabucak geçsin doğurayım kızımı.Onu çok merak ediyorum.

Yaaa kızlar beni görenler karnın aşağıya inmiş diyor normal mi daha erken değil miiiii :26: 31+2 deyim bir haftadır fln söylüyor millet :44: karın aşağıya şnşnce doğum yakın diyolar sizce ne kadar doğrudur :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…