2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Yani demek bi cok kiside oluyormuş bende bi parca rahatladim valla. Gece uykudan uyandiriyor bazen benin oglan. Bide bazen tas gibi oluyor karnim. Toplanıyormus oyle diyorlar o zmn da korkuyorm.

Yani demek bi cok kiside oluyormuş bende bi parca rahatladim valla. Gece uykudan uyandiriyor bazen benin oglan. Bide bazen tas gibi oluyor karnim. Toplanıyormus oyle diyorlar o zmn da korkuyorm.

Benimde tas gibi oluyordu o sanci oluyomus.. Çok ayakta kalmistim is yerinde o yüzden 3 gün rapor verdi bana nst ye aldi sanci cikti o zaman ebe dedi tas gibi oluyorsa o kasilmadir sancidir diye. çok ayakta kalmiyorum simdi yatiyorum hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım foto yolla sen müsait olunca ben de bakayım bi ikeay duruma göre :)

Kızlarrr bizim nektarımız naptı doğurdu mu naptı yaaa haber alınamıyor mu:)

Daha doğurmadı, dün hastanedeydi nst şçin sancısı çıkmış biraz ama son durumunu yazmadı daha..

Aynen bende birden doguracakmisim gibi hissediyorum korkuyorum işte. Esim de yok evde gerci is yeri yakın ama. O panikle araba kullanamam diyorumm oo neler düşünüyorum neler:)

aynen valla her dk acaba şimdi sancılansam ne yaparım diye düşünüyorum :) işin kötüsü eşim benden daha panik gözünün önünde doğursam kalakalır öyle :18:

Arkadaşlar konuşulmuş olabilir bu konu fakat o kadar çok paylaşımda bulunuluyor ki yetişemiyorum hızınıza:)
Ben öğretmenim doktor 24ünde gel 32. hafta raporunu al dedi. Herkes farklı şeyler söylüyor ayrıl diyen sonuna kadar değerlendir diyen kafam karıştı. Özlüğe gittim tatile denk geldiği için izinlerin büyük bölümü görüş alayım diye ama tahmin ettiğim gibi memure teyzeler elime kağıt tutuşturdu yorumla dedi:)

Sizlerin arasından benim durumumda olup da bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum. Kafam karıştı iyice boşa çalışmak istemiyorum

Ben de öğretmenim 32+0 da aldım raporumu. 12 mayısta okula teslim ettim. En azından eylülü kapatıyorum. Önemli olan rapor öncesinde çalışıyor olmak. Zaten yönetmelikte de yazıyor bu madde.

Ben de öğretmenim 32+0 da aldım raporumu. 12 mayısta okula teslim ettim. En azından eylülü kapatıyorum. Önemli olan rapor öncesinde çalışıyor olmak. Zaten yönetmelikte de yazıyor bu madde.

Teşşekkür ederim öğretmenim peki 5 hafta tamamlayacak mısınız? şuan ki doğum tarihi baz alınıyor değil mi? benim 19 temmuz görünüyor. İzin almazsam 19 eylülde başlamam gerekiyor. Bir ay daha çalışıp ekimi tamamlamak istiyorum ben de. Bilmiyorum mantığım doğru mu? Erken doğum olursa bu matematiksel hesaplarda şaşma oluyor mu? okuduğum yazıya göre bu süre de ekleniyo mantıken tarihte bir değişiklik olmamalı gibi geliyo bana.

kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((

kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((

ben doktorun tavsiyesi üzerine liearac diye bir krem kullandım şuanda bir şey yok. ama kremden mı benim yapımdan mı bilemedim:)

40 haftan ne zaman doluyorsa ona göre hesaplanıyor. Benim de 6 ekim de başlamam gerekiyor izin kullanmadığım için. Eğer erken doğum olursa da değişen bir şey olmuyor. Yine aynı şekilde iznimizi kullanabiliyoruz. Çalışacak gücüm yok ama sonrası daha önemli diye düşünüyorum ben. O yüzden katlanıyorum herşeye.

Ben de 10 kilo aldım henüz çatlak yok çok şükür. Kremler bebe yağı falan çok kullandım ama bu çatlak olayı biraz da genetik oluyor.

Ben de 10 kilo aldım henüz çatlak yok çok şükür. Kremler bebe yağı falan çok kullandım ama bu çatlak olayı biraz da genetik oluyor.

bnde bebe yaqi fln kullandimda saolsun wucudum catlamaya cok elwerisli uf ya cok moralm bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…