2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben doktorun tavsiyesi üzerine liearac diye bir krem kullandım şuanda bir şey yok. ama kremden mı benim yapımdan mı bilemedim:)

wucut cok onemli bnce bnim yapim cok elwerisli catlamaya yada ikiz oldugu icin mi bilmyrm ama cnimi sikiyo artik catlaklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benm de cumartesi kontrol doğum hakkında konuşacakmış dr hayırlısı bakalım...

Hayirlisi olsun... benim doktorum 36. Haftada konuscaz dogumu simdiden konusmaya gerek yok demisti cok onceden.. bende 36 yi bekliyorum.. iki hafya once gittigimde normal icin engel yok degil mi diye sordugumda hersey cok normal gayet guzel demisti masallah... insallah boule guzel gider hepimizinki....aminnn...

aynen ben de bitik durumdayım anlıyorum sizi. Zor hareket ediyorum. merdiven in-çık okulda doğurmasak iyidir:) bir ay bir aydır diyorum bende yoksa 2 aylık bırakmak zorunda kalıcam Bizim okuldaki hamileler 32 de hemen ayrıldılar çok imrenmiştim. ama bizim doğumlar tatile geldi maalesef

Ben de 10 kilo aldım henüz çatlak yok çok şükür. Kremler bebe yağı falan çok kullandım ama bu çatlak olayı biraz da genetik oluyor.

yenimi geldn cnim sen hg bnim ikiz ogullarim ikiz olmasida etkilems olblrms ctlaklari netten baktimda ikiz catlamayan yokmus daha catlamasin buna raziyim

Nasil oluyor sizin tatiliniz iyice hesaplaman lazim cnm... eger 16 haftayi doldurdugunda tatile denk geliyorsa ayril ama tatile denk gelmiyor is basi yapiyorsan gec rapor al ki bebeginle daha cok vakit gecir...

wucut cok onemli bnce bnim yapim cok elwerisli catlamaya yada ikiz oldugu icin mi bilmyrm ama cnimi sikiyo artik catlaklar

evet cilt tipi önemli. Söylediğim jel sonrası içinde kullanılabilir bilginiz olsun. İkiz olduğu için daha hassastır bi de sizin cildiniz.

inş. öyle olur ameliyat istemiyorum bennn

evet bende de ağrılar kasılmalar oluyor şu kasık ağrısı bitirdi beni zaten magnezyum da kullanıyorum ama işe yaramıyor. son zamanları ağır geçiyor hamileliğin. neyse buna da şükür diyelim

doğum 19 temmuz görünüyo. 16 hafta ekleyince eylül 19 gibi oluyor. Bizim eylülün ilk iş günü okullar açılıyor. Şimdi okulun son gününe ne kdr aldığım raporla çalışabiiyorum. Anladığım kadarıyla 19 eylül + 5 hafta olunca ekim sonu gibi başlıyorum. Özlük teyze bi türlü anlatmak istediğimi anlamadı tam bi kaos yaşadım. Elime kalem kağıt aldım öyle anlattım en son yine olmadı:)

yenimi geldn cnim sen hg bnim ikiz ogullarim ikiz olmasida etkilems olblrms ctlaklari netten baktimda ikiz catlamayan yokmus daha catlamasin buna raziyim

ikiz olmasından kaynaklanıyordur kesinlikle. dediğim gibi yapıyla da ilgili ne kremler kullananların çatlamış karınları.

kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((

benim karnim catlamadi daha ama görüşlerim feci durumda..karnimda bi jac gündür kasiniyor catlicak gibi.. bitkisel yag falan kullandm ben. Birde bebe yağı. Ama cilt catlatacaksa hic bişi engellemeZ dedi benin doktorum.

evet bende de ağrılar kasılmalar oluyor şu kasık ağrısı bitirdi beni zaten magnezyum da kullanıyorum ama işe yaramıyor. son zamanları ağır geçiyor hamileliğin. neyse buna da şükür diyelim

bitiyor hocam hayırısıyla. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bu kadarına da şükür aynen kalkamamak da vardı... Biraz daha gayret

Bende 2 aydır gestasyonel diyabet var. İnsülin yapıyorum sabah akşam. Diyet kısmı çok zor ama ne yapalım uyuyorum.

kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((

Bana bepanthol un gebeler için kremini tavsiye etti doktor hic catlagim yok çok şükür ama kremden mi bunyedenmi bilmiyorum bende

bende önümüzdeki hafta giderim kaç kg oldu merak ediyorum.
kader bizi bir gün karşılaştıracakda ne zaman bilinmez dediğin gibi aynı anda doğuma gideriz belki:))
bende yediklerime dkkat ediyorum ama hayırlısı sağ salim doğsunlarda inş.
tatilimizde iyi oldu annemide kandırdım buraya gelecekler inş.yoksa antepe gidip doğum yapmak zor olurdu baya...

hayırlı günler herkese...
kızlar sizinle bir bilgi paylaşayım denenmiş bu bir arkadaşım söyledi inş bebişlerimiz doğduğunda göğsümüz yara olmaması için sade sodaya göğüs uçlarını batıracakmışsınız emzirmeden önce batırıp öyle emzirecekmişsiniz bir deneyin isterseniz...

ewt yani en fazla 5 hafta geciktirebiliyoruz iş başını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…