- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
ben doktorun tavsiyesi üzerine liearac diye bir krem kullandım şuanda bir şey yok. ama kremden mı benim yapımdan mı bilemedim:)
benm de cumartesi kontrol doğum hakkında konuşacakmış dr hayırlısı bakalım...
40 haftan ne zaman doluyorsa ona göre hesaplanıyor. Benim de 6 ekim de başlamam gerekiyor izin kullanmadığım için. Eğer erken doğum olursa da değişen bir şey olmuyor. Yine aynı şekilde iznimizi kullanabiliyoruz. Çalışacak gücüm yok ama sonrası daha önemli diye düşünüyorum ben. O yüzden katlanıyorum herşeye.
Ben de 10 kilo aldım henüz çatlak yok çok şükür. Kremler bebe yağı falan çok kullandım ama bu çatlak olayı biraz da genetik oluyor.
Arkadaşlar konuşulmuş olabilir bu konu fakat o kadar çok paylaşımda bulunuluyor ki yetişemiyorum hızınıza:)
Ben öğretmenim doktor 24ünde gel 32. hafta raporunu al dedi. Herkes farklı şeyler söylüyor ayrıl diyen sonuna kadar değerlendir diyen kafam karıştı. Özlüğe gittim tatile denk geldiği için izinlerin büyük bölümü görüş alayım diye ama tahmin ettiğim gibi memure teyzeler elime kağıt tutuşturdu yorumla dedi:)
Sizlerin arasından benim durumumda olup da bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum. Kafam karıştı iyice boşa çalışmak istemiyorum
wucut cok onemli bnce bnim yapim cok elwerisli catlamaya yada ikiz oldugu icin mi bilmyrm ama cnimi sikiyo artik catlaklar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun... benim doktorum 36. Haftada konuscaz dogumu simdiden konusmaya gerek yok demisti cok onceden.. bende 36 yi bekliyorum.. iki hafya once gittigimde normal icin engel yok degil mi diye sordugumda hersey cok normal gayet guzel demisti masallah... insallah boule guzel gider hepimizinki....aminnn...
aynen ben de bitik durumdayım anlıyorum sizi. Zor hareket ediyorum. merdiven in-çıkokulda doğurmasak iyidir:) bir ay bir aydır diyorum bende yoksa 2 aylık bırakmak zorunda kalıcam Bizim okuldaki hamileler 32 de hemen ayrıldılar çok imrenmiştim. ama bizim doğumlar tatile geldi maalesef
Nasil oluyor sizin tatiliniz iyice hesaplaman lazim cnm... eger 16 haftayi doldurdugunda tatile denk geliyorsa ayril ama tatile denk gelmiyor is basi yapiyorsan gec rapor al ki bebeginle daha cok vakit gecir...
yenimi geldn cnim sen hg bnim ikiz ogullarim ikiz olmasida etkilems olblrms ctlaklari netten baktimda ikiz catlamayan yokmusdaha catlamasin buna raziyim
kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((
evet bende de ağrılar kasılmalar oluyor şu kasık ağrısı bitirdi beni zaten magnezyum da kullanıyorum ama işe yaramıyor. son zamanları ağır geçiyor hamileliğin. neyse buna da şükür diyelim
hoşbuldum :) amin hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. kilo konusunda ilk zamanlarda ben de çok mutsuzdum ama şimdi de keşke istediğim gibi yiyip içip kilo alsam diyorumgestasyonel diyabet başladı bende, insüline başladım geçen hafta. benimle aynı durumda olan var mı ?
bitiyor hocam hayırısıyla. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bu kadarına da şükür aynen kalkamamak da vardı... Biraz daha gayret
Bende 2 aydır gestasyonel diyabet var. İnsülin yapıyorum sabah akşam. Diyet kısmı çok zor ama ne yapalım uyuyorum.
kizlar karnim harita gbi oldu catladikca catliyo of of sizinki nasil 13kilo aldim bide 67kiloyum doguma kadar nolur karnim((
tatil iyi gelmiştir inşallah!
mahmut boy olarak söylemiyor zaten de 7 ile çarpıyorsun FL değerini.. yaklaşık olarak boyu veriyor. ama kilosu zaten yazıyor ya kağıtta...
valla yediklerime de pek dikkat ettiğim söylenemez, kahve, kola bile içiyorum... her gün yumurta, peynir, süt yok... canım ne isterse....
ben 2 kere gittim geçtiğimiz haftalarda da bu hafta çalışmaya devam için rapor alacağım onun için gideceğiz. e 10 gün de kontrol hakkı var ya yine gidip değerlendirmiş olurum
bi denk gelemedik seninle... bir dahakine haziran ortası gibi beraber gidelim bari... olmadı zaten doğum tarihlerimiz aynı zamanlarda, bakarsın yan yana odalarda kalırız =) beraber yürüyüş yaparız koridorda
inş. öyle olur ameliyat istemiyorum bennn
doğum 19 temmuz görünüyo. 16 hafta ekleyince eylül 19 gibi oluyor. Bizim eylülün ilk iş günü okullar açılıyor. Şimdi okulun son gününe ne kdr aldığım raporla çalışabiiyorum. Anladığım kadarıyla 19 eylül + 5 hafta olunca ekim sonu gibi başlıyorum. Özlük teyze bi türlü anlatmak istediğimi anlamadı tam bi kaos yaşadım. Elime kalem kağıt aldım öyle anlattım en son yine olmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?