ikiz olmasından kaynaklanıyordur kesinlikle. dediğim gibi yapıyla da ilgili ne kremler kullananların çatlamış karınları.
Tamam canım foto yolla sen müsait olunca ben de bakayım bi ikeay duruma göre :)
Daha doğurmadı, dün hastanedeydi nst şçin sancısı çıkmış biraz ama son durumunu yazmadı daha..
ewt yani en fazla 5 hafta geciktirebiliyoruz iş başını...
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyimbisey sormak istiyorum size benim bebeğim hiç tekme falan atmıyor sadece ittirme hareketleri var karnım şişip iniyor ama tekme sıfır ya bebegimde bi sıkıntı yoktur di mı doktor hep herşey yolunda diyor ama benim içim hep tedirgin bu yüzden
Benimde tas gibi oluyordu o sanci oluyomus.. Çok ayakta kalmistim is yerinde o yüzden 3 gün rapor verdi bana nst ye aldi sanci cikti o zaman ebe dedi tas gibi oluyorsa o kasilmadir sancidir diye. çok ayakta kalmiyorum simdi yatiyorum hep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar insallah iyisinzdr ben bugun saglik ocagindaydim kizimin kalp atislarini dinledim kan ve idrara baktilar hafif idrarda kan varmis bol bol su ic dedi neyse hersy iyi 55kilo olmusum senin gibi zayif hamile olmak isteyen cok insan var ne mutlu sana dedi bende gulumsedim gunde 4bardak sut iciyorum deyince biraz bozuldu kan degerlerini tamamen dusurur cok fazla icme dedi gunde 2bardak yeterliymis hatta doktorda aynisini dedi 4-5 brdk sut cok fazla dedi haberiniz olsn kizlar
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyimbisey sormak istiyorum size benim bebeğim hiç tekme falan atmıyor sadece ittirme hareketleri var karnım şişip iniyor ama tekme sıfır ya bebegimde bi sıkıntı yoktur di mı doktor hep herşey yolunda diyor ama benim içim hep tedirgin bu yüzden
Mrb arkadaşlar;33+5gunlük hamileyim gecen hafta doktoruma gittiğimde suyun azaldığını söyledi beslenmeme dikkat etmemi ve istirahat verdi B'nde rapor alıp isten ayrıldım ,böyle bi durumda Olan var mı aramızda????
canım aynı soruyu bende daha önce sormuştum ama kimse cevap yazmadı. Aynı şeyler bendede var son iki üç haftadır tekme atmıyo balık gibi sürekli ordan oraya kayıyo karnım dalgalanıp duruyo. Sanırım yerleri daraldığı için habire ittiriyolar. Sende kafaya takma sonuçta hareket ediyolar çok şükür.
Canim ben ikeadan aldim fiyati o dediklerinden cok daha uygun 269 tl idi ve birde o dediklerinin sallanma sekli hosuma gitmedi ikeadakiler gibi olmali ben sana aldigimin resmini sonra yollarim cunku su anda cepten burdayim elektrikler kesildide :))ben ama ikeata gir bak gorursun 269 du opuyorum
canım bak yolluyorum
http://www.ikea.com.tr/urundetay/39898964/poang_sallanan_koltuk.aspx
burayı tıkla ben bunu beyenip aldım canım
merhaba bebiş büyüdüğünden dolayı olabilir alanı daralıyo annesi...Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyimbisey sormak istiyorum size benim bebeğim hiç tekme falan atmıyor sadece ittirme hareketleri var karnım şişip iniyor ama tekme sıfır ya bebegimde bi sıkıntı yoktur di mı doktor hep herşey yolunda diyor ama benim içim hep tedirgin bu yüzden
Kızlar hastayım ama bebeğim cok hareket ediyor normal mi?
En fazla 1.5 2 bardak yani 500 600 ml icilmesi gerek fazlasi demir emilimini engeller herkes icin zararli
doğum 19 temmuz görünüyo. 16 hafta ekleyince eylül 19 gibi oluyor. Bizim eylülün ilk iş günü okullar açılıyor. Şimdi okulun son gününe ne kdr aldığım raporla çalışabiiyorum. Anladığım kadarıyla 19 eylül + 5 hafta olunca ekim sonu gibi başlıyorum. Özlük teyze bi türlü anlatmak istediğimi anlamadı tam bi kaos yaşadım. Elime kalem kağıt aldım öyle anlattım en son yine olmadı:)
Gunaydinnn
Gezmekten giremiyorumm burayaa. Cumartesi bursaya geldikk
2gun sonra da annemleri de alip dönuyoruz insallahh. Bana bi guc geldi kizlar, dun hamur actim koca gobeklee, hemde kacsaat. Esim de "dogurcan artik kalk" deyip durdu
Bu arada hafta 35 olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?