2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ikiz olmasından kaynaklanıyordur kesinlikle. dediğim gibi yapıyla da ilgili ne kremler kullananların çatlamış karınları.

kesinlikle bünyeyle alakalıymış arkadaşım var üçüz bebeklere hamile benden sadece 2 hafta küçük karnında bir tane bile çatlağı yoktu ama doktor kesin çatlar demiş... benim daha 16 lı haftalarda başladı çatlamaya ve düşünün sadece 3 kilo aldığım halde... bebişlerimiz sağlıklı olsunda çatlak patlak hiç önemli değil benim için...rabbim bize bağışlasın miniklerimizi inşallah...aminnn....

Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim bisey sormak istiyorum size benim bebeğim hiç tekme falan atmıyor sadece ittirme hareketleri var karnım şişip iniyor ama tekme sıfır ya bebegimde bi sıkıntı yoktur di mı doktor hep herşey yolunda diyor ama benim içim hep tedirgin bu yüzden

merhabalar bugun,biraz geçmişe baktım çatlaklardan konuşulmuş. sanırım cildin yapısına ve genetiğe bakıyor 16 yaşında oğlum var ona hamileyken 7 kilo almıştım sadece ondan çatlamadı sanıyordum.2.5 yaşındaki kızıma hamileyken 20 kilo aldım ondada çatlamadı şimdi yaşta ilerlediğinde artık elastiyekini kaybediyor cilt sanırım 7 kilo almama rağmen kaşınıyor ve çok gergin hissediyorum sanırım 2 hamileliğin acısını çıkarırcasına karnım tam çatlayacak

Mrb arkadaşlar;33+5gunlük hamileyim gecen hafta doktoruma gittiğimde suyun azaldığını söyledi beslenmeme dikkat etmemi ve istirahat verdi B'nde rapor alıp isten ayrıldım ,böyle bi durumda Olan var mı aramızda????

Kizlar insallah iyisinzdr ben bugun saglik ocagindaydim kizimin kalp atislarini dinledim kan ve idrara baktilar hafif idrarda kan varmis bol bol su ic dedi neyse hersy iyi 55kilo olmusum senin gibi zayif hamile olmak isteyen cok insan var ne mutlu sana dedi bende gulumsedim gunde 4bardak sut iciyorum deyince biraz bozuldu kan degerlerini tamamen dusurur cok fazla icme dedi gunde 2bardak yeterliymis hatta doktorda aynisini dedi 4-5 brdk sut cok fazla dedi haberiniz olsn kizlar

canım aynı soruyu bende daha önce sormuştum ama kimse cevap yazmadı. Aynı şeyler bendede var son iki üç haftadır tekme atmıyo balık gibi sürekli ordan oraya kayıyo karnım dalgalanıp duruyo. Sanırım yerleri daraldığı için habire ittiriyolar. Sende kafaya takma sonuçta hareket ediyolar çok şükür.

OOOoo .ama benimki hep taş gibi hiç gevşemiyor
Ya çok pis boğazım yada kasılmaysa gevşeme olmaz mı hiç?

En fazla 1.5 2 bardak yani 500 600 ml icilmesi gerek fazlasi demir emilimini engeller herkes icin zararli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

armut bebeğin suyunu arttırıyor diye duymuştum onun haricinde öyle bir durumla karşılaşmadığım için inşllh en yakın zamanda yeterli seviyeye ulaşır diiyebilirim.

bebeişlerin tekme konusunda zaten artık büyüdüklerinden benimde aynı dalgalanıp karnımın içinde bir oraya bir buraya yüzüyor resmen.endişelencek durum değil artık yerleri dar geliyor kuzucukların birazdaha büyüdüklerinde zaten doğrudan kol bacak diz dirsek dışarıdan bakarak anlalayabileceğiz mucizelerimizin tadını çıkaralım herşeyede endişelenmeyelim doğuma az kaldı artık

3 doğum yapsa da insan her hamilelik farklı oluyormuş. bende bişey sormak istiyorum.2.5 yaşındaki kızımı kucağıma aldıkça bazen sadece yürürken su geliyor bende acaba bebekten olabilirmi ki diye düşünüyorum.bebekten olsa açılmada tüm su gelmez mi böyle azar azar gelme ihtimali var mı böyle durum yaşayıpta dr soran bilgisi olan varmı....

canım bak yolluyorum
http://www.ikea.com.tr/urundetay/39898964/poang_sallanan_koltuk.aspx

burayı tıkla ben bunu beyenip aldım canım

güzelmiş canım güle güle kullanın :) ben de bakayım bi ikeaya :)

Kızlar hastayım ama bebeğim cok hareket ediyor normal mi?

merhaba bebiş büyüdüğünden dolayı olabilir alanı daralıyo annesi...
Kızlar hastayım ama bebeğim cok hareket ediyor normal mi?

bende 2 gündür rahatsızım ama miniş çok yaramaz sanırım normal...

En fazla 1.5 2 bardak yani 500 600 ml icilmesi gerek fazlasi demir emilimini engeller herkes icin zararli

ay iyi geceler canm...ben hiç süt içmiyorum hafta da bir ya da 2 bardağı geçmez ama onun yerine bol ayran ve yoğurt tüketiyorum...çünkü tiksindim sütten..zoraki anlıycanız...

Ben de 32 de çalışabilir raporu aldım ve 37 ye kadar sorun çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum. Malum doğum sonrası 8 hafta yaz tatiline denk geldiği için güme gidiyor.
Bu şekilde doğum öncesi 5 hafta çalışmış ouyorsun ve bu doğum sonrası 8 haftalık iznin üstüne ekleniyor. Yani bu durumda doğum sonrası 8 +5= 13 hafta izin kullanılabiliyor. Bu iznin başlangıç zamanı ise doğum yapılan tarih. İşte orada bebişlerin erken gelmemesi için dua edicez artık. vaktinde gelirlerse bizim için avantajlı olur.

Gunaydinnn
Gezmekten giremiyorumm burayaa. Cumartesi bursaya geldikk
2gun sonra da annemleri de alip dönuyoruz insallahh. Bana bi guc geldi kizlar, dun hamur actim koca gobeklee, hemde kacsaat. Esim de "dogurcan artik kalk" deyip durdu

Bu arada hafta 35 olduuu

maşallah senin çok az kaldı hamilelik bitti sayılır...darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…