maşallah senin çok az kaldı hamilelik bitti sayılır...darısı başımıza...
Gunaydinnn
Gezmekten giremiyorumm burayaa. Cumartesi bursaya geldikk
2gun sonra da annemleri de alip dönuyoruz insallahh. Bana bi guc geldi kizlar, dun hamur actim koca gobeklee, hemde kacsaat. Esim de "dogurcan artik kalk" deyip durdu
Bu arada hafta 35 olduuu
İnsallah canim az kaldi hepimizinnhergun doguruyorum ruyamda zatenn
Gunaydinnn
2gun sonra da annemleri de alip dönuyoruz insallahh. Bana bi guc geldi kizlar, dun hamur actim koca gobeklee, hemde kacsaat. Esim de "dogurcan artik kalk" deyip durdu
Bu arada hafta 35 olduuu
günaydın kızlar...bugün yine kontrolümüz var iki haftadır bebeği görmüyordum çok özledim :)
inşallah herşey yolundadır...bebeğin boyu kilosu suyu vs gelişmeleri anca akşam yazabilirim burdan herkese mutlu sağlıklı günler....
günaydın bacılar,nasılsınız bakalım
kızlarr 16+1 haftalığım bebegımı ne zaman hissedicem yaaa(( bide bebişlerınıze ne zaman bişeyler almaya başladınız? :
Gunaydinnn
Bu arada hafta 35 olduuu
kızlarr 16+1 haftalığım bebegımı ne zaman hissedicem yaaa(( bide bebişlerınıze ne zaman bişeyler almaya başladınız? :
Gunaydinnn
Bu arada hafta 35 olduuu
günaydın bacılar,nasılsınız bakalım
günaydınn kızlar günümüz güzel geçsin herşeyler yolunda oluversin mazeretimiz var iki ay herşey bizim istediğimiz gibi olsun
herkese gunaydınnn
ayy canlar nasılsın bakimmm
loyal bugun bebeişini görecek ne guzellll aksam haber ver heee
klivya perderuable gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bu ara yine kabızlık durumlarıda depreşti bende anam ne zor hamileyken kabız olmak gerçi herzaman zorda hamilelikde bir başka zorr
bu bilge nerelerde bir izne çıktı tam çıktı bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haber veririm tabiki vermezmiyim :)herkese gunaydınnn
ayy canlar nasılsın bakimmm
loyal bugun bebeişini görecek ne guzellll aksam haber ver heee
klivya perderuable gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bu ara yine kabızlık durumlarıda depreşti bende anam ne zor hamileyken kabız olmak gerçi herzaman zorda hamilelikde bir başka zorr
anam senmi geldim bacım canım henüz cozmedima ama unutmazsam su adamıda yakarsam cozecem yaa aksam geliyor çocuklarla debeleniyor sonra hooop ben uyumusum durumu var kan aldım kıııızzzzzzzz ama ne kan vampirleri zombileri boşuna gormuyormusum rüyamda kan yiyesim varmıs
sen anlatsana ozel mesajı bana
son havadisleri verim bende bebisin obilyasını aldım sallanan koltuğumu aldım halımızı aldık ablamda bebişin alışverişini yapmış yollicak bu hafta gecelikler kaldı bacım birde hediyelikler birazda ufak tefek seyler iste sende ne var ne yok bebisin nasıl
benim bu cumartesi dr. randevum var bakalım tekrar kan almam lazım mı
ama bacım sen gelmiyon buralara bak bacağımda cook ağrıyor
zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım zati zatilerimde coook zati sende gelmiyon
olmuş deryaammmm, bak sana yazdım bişeyler bana oradan cevap ver tatlişkomBerna birseyler denedim bir baksana olmuş mu olmamış mı
ama su anda ne yaptığımı bile bilmiyorum olduysa eger cok gülerim cunku naptıgımı bilmeden yaptım
kız ben 4. cocuguda galiba ne yaptığımı bilmeden yaptım
tabii canım yaa, kendi evinde olmak gibisi yok, hele kp, kayın falan varsa çok daha zor, Allah bütün doğum yapanlara özellikle kalabalık ailedekilere yardım etsin... ben de o sıcakta emzirirken, üstünü, altını değiştirirken nasıl fenalık geçiricem!!!!! şimdiden onun derdine düştüm vallahi yaaa.....bende önümüzdeki hafta giderim kaç kg oldu merak ediyorum.
kader bizi bir gün karşılaştıracakda ne zaman bilinmez dediğin gibi aynı anda doğuma gideriz belki:))
bende yediklerime dkkat ediyorum ama hayırlısı sağ salim doğsunlarda inş.
tatilimizde iyi oldu annemide kandırdım buraya gelecekler inş.yoksa antepe gidip doğum yapmak zor olurdu baya...
canım az daha sabret az kaldı hissetmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?