2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlar...bugün yine kontrolümüz var iki haftadır bebeği görmüyordum çok özledim :)
inşallah herşey yolundadır...bebeğin boyu kilosu suyu vs gelişmeleri anca akşam yazabilirim burdan herkese mutlu sağlıklı günler....

CANIMMMMMM girmeyelı uzun zaman olduuu masallahh bebişler kocaman olmuş yaaaa

İnsallah canim az kaldi hepimizinn hergun doguruyorum ruyamda zatenn

öyle bebek odaklı hep rüyalarımız zaten... bende rüyamda bebek odası gelmiş ama benim siparişimle alakası yok kırmızı yapmışlar...perdeleri pembe...bu ne biçim bir oda diyorum sabah sabah çok sinirli uyandım vallahi... hayrolsun.. kısımın odasının gelmesine az kaldı bilinç altı gördüm sanırım :)

kızlarr 16+1 haftalığım bebegımı ne zaman hissedicem yaaa (( bide bebişlerınıze ne zaman bişeyler almaya başladınız?:

günaydın bacılar,nasılsınız bakalım

kızlarr 16+1 haftalığım bebegımı ne zaman hissedicem yaaa (( bide bebişlerınıze ne zaman bişeyler almaya başladınız?:

hissetmek üzeresindir.. ben 16. haftada hissetmeye başlamıştım öncesinden de hissediyordum ama göz seyirmesi gibi 16. haftada çok net kendini belli etmeye başladı...
alışverişe de cinsiyetini öğrenir öğrenmez başladık 16. haftada yani..işin en eğlenceli kısmıda o zaten :)

günaydınn kızlar günümüz güzel geçsin herşeyler yolunda oluversin mazeretimiz var iki ay herşey bizim istediğimiz gibi olsun

ooo Masallah iyi yapmışsın annenlerlede donunce deymene keyfine dimi ama

herkese gunaydınnn

ayy canlar nasılsın bakimmm
loyal bugun bebeişini görecek ne guzellll aksam haber ver heee

klivya perderuable gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu ara yine kabızlık durumlarıda depreşti bende anam ne zor hamileyken kabız olmak gerçi herzaman zorda hamilelikde bir başka zorr

hem bursaya gel hem hamur aç beni çağırma azıcık dur artık şekerim bak 35i bitireceksin

günaydın bacılar,nasılsınız bakalım

günaydın kilodaşım,göbekdaşım

günaydınn kızlar günümüz güzel geçsin herşeyler yolunda oluversin mazeretimiz var iki ay herşey bizim istediğimiz gibi olsun

günaydın cnm inş öyle olsun

günaydınlar papatyam şimdi sana tavsiyede veremiyorum ki ilaç alamıyosun bişeyler yiyemiyosun inş hemencecik geçer

haber veririm tabiki vermezmiyim :)
ewt kabızlık çok zor hamilelikte bol bol sebze tüket.. bide magnezyum da işe yarıyor kullanmıyorsan başla bir an önce..

Kızlar doktora gidiyorum bu soğuk algınlığı geçmeyecek sanirim perişan oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmuş deryaammmm, bak sana yazdım bişeyler bana oradan cevap ver tatlişkom
bebek hazırlıkları da tam gaz ha=) hadi bakalım gözün aydın diyelim şimdiden, alışverişleri de tamamla ama artık, hem yıka ütüle falan sıcaklarda zor olur, hem de göbekten insan artık eskisi gibi rahat hareket edemiyor.. iyi ki alışverişi de bitirmişim diyorum, harbi reyonları gezmek tamam da eğilip seçmek falan olmuyor artık....
GÖBEEEEEKKKKKKKKKKK

ben de dün bir kaç parça daha ütüledim, artık çantaya tıkmak lazım onları da....
minik hurçlarım var onları da bu akşam atayım ütüleyim olmazsa, hafta sonuna da çantamı hazır edeyim artıkın di mi ama

gecelik için de ben bir yere almaya gittim, giydim ettim beğenmedim, kapri takım aldım.... sonra düşündüm bi gecelik de şart.sonda falan olacak ya... bir de takımım ekru, pansuman, kan lekesi olmasın dedim..
çarşıdan 20 liraya bi gecelik buldum, sen de öyle yap. pahalı almaya gerek yok

tabii canım yaa, kendi evinde olmak gibisi yok, hele kp, kayın falan varsa çok daha zor, Allah bütün doğum yapanlara özellikle kalabalık ailedekilere yardım etsin... ben de o sıcakta emzirirken, üstünü, altını değiştirirken nasıl fenalık geçiricem!!!!! şimdiden onun derdine düştüm vallahi yaaa.....
en çok da ütü işi koyacak bize biliyon di mi =)
ama en kötü ihtimal ile, doğumdan sonra madem sen de buradasın, ben oturmaya muhakkak bekliyorum canım yazın burdayız çünkü biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…