2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
flaş flaş flaş nektarcığımız 11 gün sonra hayırlısıyla paşalarına kavuşuyormuş, herkesten bol bol dua bekliyor

ayyyyy cok heyecanlııı :))) yaa erken almak uğursuzluktur dıyolarrrr ne bılımmm yaa :18:

Günaydın kızlar. Ben gittikçe ağırlaşıyorum ha. Bel fıtığı bir taraftan, ellerdeki sinir sıkışması diğer taraftan anam ağlıyor. Inananın okuyorum yazdıklarınızı ama ellerimin ağrısından cevap yazamıyorum. Haftaya da çalışabilir raporu alacağım mecburen bebişe bakacak kimse yok en azından 3 aylık olmuş olur diyorum ama bu ağrılarla nasıl çalışırım bilmiyorum kızlar.nektar kurtuluyormuş ne güzel hadi darısı bizim başımıza.

ahh canım ya yorma kendini az kaldı sende haklısın bebişine ne kadar baksan o kadar iyi tabikide ama canım baktınki olmicak alırsın iznini aieln gelemezmi bir süreliğine bebise bakmaya diye sorucam ama sormim yazmak zorunda kalma kıyamam sana
uzat bakim yanagını

abooowwww ne diyorsun kac haftalık oluyor o vakit aman heyecan sardı rapor ver başka ne biliyorsan soyle tamam ve stop

en flaş haber bu papatyam başka yok yanlış bilmiyosam 35 haftalık oldular

ahh cnm ya seni çokça rahatsız ediyosa ayrıl izne sonrasına bakarsın

Günaydın herkeseeee bugün resmen sürünerek geldim işe bu uykusuzluk mahvediyor beni var mı benim gibi uyuyamayan???

Aynen öyle çatlarsa çatlasın hiiiç önemli değil hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız inş.

Günaydın kızlarrr :)

dün fenalardaydım ama akşamdan beri pek bi enerjik hissediyorum kendi mi

akşam eşimle bebek şekerlerimizi yaptık tosunumunondan mütevellit mutluyum sanırım.

bu arada karnım gün içinde toplanıp toplanıp geri salıyor kendini sertleşmede var. tırsmıyor değilim. haftaya salı randevumuz .aslında haftaya cuma son. yerime birini buldular ama 1 haziranda başlıyacakmış . cumadan önce bile bırakabilirim yoksa eşimle papaz olucaz.

bütün gece şekerlere bakıp bakıp güldüm mutluluktan allah sonu görmeyi de nasip eder inşallah :)

Nektar a az kalmış allah herkesle beraber onunda yardımcısı olsun :)

başarabildiysem bunlarda resimleri :) hepsi tek tek el emeği valla :)

Son düzenleme:

bayıldım bende kavanoz beyendim yaptırım diyordum aynı kavanozdan sen yapınca kaça maloldu

kızlarr 16+1 haftalığım bebegımı ne zaman hissedicem yaaa (( bide bebişlerınıze ne zaman bişeyler almaya başladınız?:

canım ben baya geç hissettim 20. haftada fln hissedemezsen panik yapma geç de olsa mutlaka hissedersin bi de ilk bebekler daha geç hissediliyomuş ben de cinsiyetini öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım uğursuzluk fln dediler aldırma Allah'ın dediği olur insan hevesleniyor dayanamıyor alıyo bişeler

erkek kardeşim var o da öğrtmen bekar annemle babam onun yanında kalıyor, benim yanıma gelmeleri zor biraz. Kayınvalidem var işte onunla da türkçe bilmediği için anlaşamıyoruz ama eşim gelir bakar biraz diyor. Ben pek ümitli değilim, köyde yaşıyorlar malum köyde iş çok oluyor nasıl bırakip gelir bilemiyorum.

bayıldım bende kavanoz beyendim yaptırım diyordum aynı kavanozdan sen yapınca kaça maloldu

kavanozların tanesini 0,65 krş a aldık 50 tane aldım. şekeri renki renkli aldım 50 tl tuttu ama baya arttı şeker.sonrasında küçöük bir kutuya koyup ikram edicem onuda. tül 100 tanesi 5 tl.minik papyonlarımızın da 20 tanesi 2,5 tl. kurdelede 2 tl.

ama uğraşması inanılmaz güzel :) ona paha biçilmez:)

iyiymiş ayyy heyecan sarıyor bea böyle gördükçe Masallah

çok güzel yapmışsınız canım elinize sağlık :) bu arada bende haftaya cuma izne ayrılıyorum. dediğin gibi gün içinde toplanma oluyor ve sabahları kalkmak artık işkence gibi.

çok güzel yapmışsınız canım elinize sağlık :) bu arada bende haftaya cuma izne ayrılıyorum. dediğin gibi gün içinde toplanma oluyor ve sabahları kalkmak artık işkence gibi.

teşekkür ederim canım sağol gece uyumak sabah kalkmak . ilerde uyuyamıyacaksınnnn diyenler şuan çok mutludur heralde :) dedikleri döneme girdik sanırım gece 3-4 defa tuvalete kalkıyorum bir sağa bir sola dön sabah saatten önce uyanıyorum ama bu seferde yataktan kalkamıyorum. senle nerdeyse aynıyız :) netten okuduğuma göre yalancı kasılmalarımız başlıyor hem korkuyorum hem seviniyorum :)

çok beğendim ,inanılmaz güzel ve şık olmuş .ellerinize sağlık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…