erkek kardeşim var o da öğrtmen bekar annemle babam onun yanında kalıyor, benim yanıma gelmeleri zor biraz. Kayınvalidem var işte onunla da türkçe bilmediği için anlaşamıyoruz ama eşim gelir bakar biraz diyor. Ben pek ümitli değilim, köyde yaşıyorlar malum köyde iş çok oluyor nasıl bırakip gelir bilemiyorum.
herkşlere günaydın nasılsınız bacılar
ayyyyy cok heyecanlııı :))) yaa erken almak uğursuzluktur dıyolarrrr ne bılımmm yaa :18:
kavanozların tanesini 0,65 krş a aldık 50 tane aldım. şekeri renki renkli aldım 50 tl tuttu ama baya arttı şeker.sonrasında küçöük bir kutuya koyup ikram edicem onuda. tül 100 tanesi 5 tl.minik papyonlarımızın da 20 tanesi 2,5 tl. kurdelede 2 tl.
ama uğraşması inanılmaz güzel :) ona paha biçilmez:)
En fazla 1.5 2 bardak yani 500 600 ml icilmesi gerek fazlasi demir emilimini engeller herkes icin zararli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok beğendim ,inanılmaz güzel ve şık olmuş .ellerinize sağlık .
toprakateş ellerinize sağlık çok güzel olmuş
nerden aldın kavanozları?
batıl inanç hepsi.. allah hepimizinkini bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....aminnnn...
Kızlar bişey soracağımda bebiş kıyafetlerini yıkacağımda iki durulama yaptır diyorlar bir de normalde kaç derecede yıkamak lazım ki? diğer çamaşırlar gibi 40 derece yeterli mi?
çoooook güzelll ya elinize sağlık!Günaydın kızlarrr :)
dün fenalardaydım ama akşamdan beri pek bi enerjik hissediyorum kendi mi
akşam eşimle bebek şekerlerimizi yaptık tosunumunondan mütevellit mutluyum sanırım.
bu arada karnım gün içinde toplanıp toplanıp geri salıyor kendini sertleşmede var. tırsmıyor değilim. haftaya salı randevumuz .aslında haftaya cuma son. yerime birini buldular ama 1 haziranda başlıyacakmış . cumadan önce bile bırakabilirim yoksa eşimle papaz olucaz.
bütün gece şekerlere bakıp bakıp güldüm mutluluktan allah sonu görmeyi de nasip eder inşallah :)
Nektar a az kalmış allah herkesle beraber onunda yardımcısı olsun :)
Eki Görüntüle 1124603
Eki Görüntüle 1124604
başarabildiysem bunlarda resimleri :) hepsi tek tek el emeği valla :)
Günaydın kızlar. Ben gittikçe ağırlaşıyorum ha. Bel fıtığı bir taraftan, ellerdeki sinir sıkışması diğer taraftan anam ağlıyor. Inananın okuyorum yazdıklarınızı ama ellerimin ağrısından cevap yazamıyorum. Haftaya da çalışabilir raporu alacağım mecburen bebişe bakacak kimse yok en azından 3 aylık olmuş olur diyorum ama bu ağrılarla nasıl çalışırım bilmiyorum kızlar.nektar kurtuluyormuş ne güzel hadi darısı bizim başımıza.
Oyle canim buyuduk biz artikCANIMMMMMM girmeyelı uzun zaman olduuu masallahh bebişler kocaman olmuş yaaaa
Ayy benm de ruyalarimi sormaa. Bebegimin kiyaftlerini baskasi aliyodu,aglayarak uyandimöyle bebek odaklı hep rüyalarımız zaten... bende rüyamda bebek odası gelmiş ama benim siparişimle alakası yok kırmızı yapmışlar...perdeleri pembe...bu ne biçim bir oda diyorum sabah sabah çok sinirli uyandım vallahi... hayrolsun.. kısımın odasının gelmesine az kaldı bilinç altı gördüm sanırım :)
Gunaydin balimmmgünaydın bacılar,nasılsınız bakalım
He yaa guzel olcak benim icin. Az kaldi artikooo Masallah iyi yapmışsın annenlerlede donunce deymene keyfine dimi ama
hem bursaya gel hem hamur aç beni çağırmaazıcık dur artık şekerim bak 35i bitireceksin
günaydın kilodaşım,göbekdaşım
günaydın cnm inş öyle olsun
günaydınlar papatyam şimdi sana tavsiyede veremiyorum kiilaç alamıyosun bişeyler yiyemiyosun inş hemencecik geçer
kız sen nerelerdesin bakim sana izne çıkabilirsin dedik burdan izne çıkabilirsin demedik ki sık sık rapor vermelisin tamam stop diye
hosgeldin uyudun mu gözler iyi uyumuş gibi bakıyor
yaw evde olunca pek girilmiyo nete ya valla dün kapı dışarı çıkmadım bugünde eşim seyahate gitti sanırım bugünde çıkmam gerçi bi markete gitmem lazım nasıl zor geliyo evde mayışıp kaldım resmen havalar feci sıcak öle böle değil bildiğimiz yaz gelmiş artıkın bende evde anca türk filmi eşliğinde bebek şekerlerimizi örüyorum sonunda patik örmeyi öğrendim şuan 135 tane oldu 200 tane yapmayı planlıyoruz sonrada süslücez hepsini resimlerini eklicem size de bitmiş halleriyle bizden böle sizden ne haberler bakalımbence bir kadının ilk doğumunda annesi olmalı yanında başından bir doğum geçmiş biri olarak bizzat yaşadım bunukaldıki kardeşinde koca adam bir 10 gün idare edebilir kendini tabi herkesin ailevi durumu farklıdır sen gelemez diyosan vardır bir bildiğin
kaçak nerelerdesin sen
toprakateş ellerinize sağlık çok güzel olmuş
yaw evde olunca pek girilmiyo nete ya valla dün kapı dışarı çıkmadım bugünde eşim seyahate gitti sanırım bugünde çıkmam gerçi bi markete gitmem lazım nasıl zor geliyo evde mayışıp kaldım resmen havalar feci sıcak öle böle değil bildiğimiz yaz gelmiş artıkın bende evde anca türk filmi eşliğinde bebek şekerlerimizi örüyorum sonunda patik örmeyi öğrendim şuan 135 tane oldu 200 tane yapmayı planlıyoruz sonrada süslücez hepsini resimlerini eklicem size de bitmiş halleriyle bizden böle sizden ne haberler bakalım
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah..
Nektar ın zamanı çok az kalmış maşallah riskli durumlar vardı atlattı di mi hepsini?
Bu arada ben gibi telefondan girip fotoları göremeyen var mı?Önceden görüyordum ya
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah..
Nektar ın zamanı çok az kalmış maşallah riskli durumlar vardı atlattı di mi hepsini?
Bu arada ben gibi telefondan girip fotoları göremeyen var mı?Önceden görüyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?