2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kızlar umarım herkes iyidir. bizimde kontrolümüz vardı çok şkür bebişin gelişimi iyi dedi. pozisyonu sordum olması gereken pozisyonda dedi. bende haziran 5 inde 32. haftamı dolduracam dr aktarabilirsin şimdilik sakıncalı bir durum yok dedi. bide kan uyuşmazlığı için iğne vuruldu. şimdilik haberler bu kadar öpüldünüz

bence bir kadının ilk doğumunda annesi olmalı yanında başından bir doğum geçmiş biri olarak bizzat yaşadım bunu kaldıki kardeşinde koca adam bir 10 gün idare edebilir kendini tabi herkesin ailevi durumu farklıdır sen gelemez diyosan vardır bir bildiğin

herkşlere günaydın nasılsınız bacılar

kaçak nerelerdesin sen

toprakateş ellerinize sağlık çok güzel olmuş

nerden aldın kavanozları?

En fazla 1.5 2 bardak yani 500 600 ml icilmesi gerek fazlasi demir emilimini engeller herkes icin zararli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm ya oyleymis bende biraz abartmistim aslinda su cok icemedigimden sute yuklenmistm ama zaten cok fazla icemiyorum eskisi gibi

Valla bebek şekerleri çok güzel olmuş eline sağlık.Ne ben ne de eşim bunlarla uğraşamadığımız için (üşendiğimizden) bugün netten bebek lavantaları sipariş verdim.Yanına takı yastığı ve kapı süsü de ısmarladım. İnşallah 10 gün sonra gelecek. bebek lavantası 75 adet ısmarladım.Çikolatayı ise o dönemde bittikçe alacağız. malum sıcak +ramazan .Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi tefferruat

Kızlar bişey soracağımda bebiş kıyafetlerini yıkacağımda iki durulama yaptır diyorlar bir de normalde kaç derecede yıkamak lazım ki? diğer çamaşırlar gibi 40 derece yeterli mi?

batıl inanç hepsi.. allah hepimizinkini bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....aminnnn...

benim iş yerinden arkadaşımın kız kardeşi hamileydi. ayrıltılı ultrasona kadar hep erkek dediler. ayrıltılı ultrasonda kız olduğunu söylediler onlarda erken davranıp hep erkek bebek kıyafetleri aldılar. bende bu hafta başladım alışverişe hastane çıkışı battaniye alt açma banyo havlusu çıtçıtlı bady bir kaç tane patikli alt bir kaç tane üst aldık. biberon emzik portbebe alınacak gelecek ay. beşik, bebek arabası, yürüteç felan almıyacam kızımınkileri kullanacam. aslında babamız portbebede almıyalım diyo ama olmaz pembiş pembiş :)

Kızlar bişey soracağımda bebiş kıyafetlerini yıkacağımda iki durulama yaptır diyorlar bir de normalde kaç derecede yıkamak lazım ki? diğer çamaşırlar gibi 40 derece yeterli mi?

ben kıyafetlerini e bebekten aldığım baby&me markalı sıvı deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım 30 derecede yıkadım

çoooook güzelll ya elinize sağlık!

çok çok geçmiş olsun! az kaldı hadi dayan! tayinlerle ilgili bi karara vardınız mı?
bu arada hafta sonu Patnos'tan misafirlerimiz vardı, bak bakalım tanıdıkların var mı? =)

CANIMMMMMM girmeyelı uzun zaman olduuu masallahh bebişler kocaman olmuş yaaaa
Oyle canim buyuduk biz artik darisi basinizaa.
Ayy benm de ruyalarimi sormaa. Bebegimin kiyaftlerini baskasi aliyodu,aglayarak uyandim
günaydın bacılar,nasılsınız bakalım
Gunaydin balimmm
ooo Masallah iyi yapmışsın annenlerlede donunce deymene keyfine dimi ama
He yaa guzel olcak benim icin. Az kaldi artik

Yollarda dogurcam ben bu gidisle canim adresi vreyim gel, niluferdeyim

kız sen nerelerdesin bakim sana izne çıkabilirsin dedik burdan izne çıkabilirsin demedik ki sık sık rapor vermelisin tamam stop diye
hosgeldin uyudun mu gözler iyi uyumuş gibi bakıyor

yaw evde olunca pek girilmiyo nete ya valla dün kapı dışarı çıkmadım bugünde eşim seyahate gitti sanırım bugünde çıkmam gerçi bi markete gitmem lazım nasıl zor geliyo evde mayışıp kaldım resmen havalar feci sıcak öle böle değil bildiğimiz yaz gelmiş artıkın bende evde anca türk filmi eşliğinde bebek şekerlerimizi örüyorum sonunda patik örmeyi öğrendim şuan 135 tane oldu 200 tane yapmayı planlıyoruz sonrada süslücez hepsini resimlerini eklicem size de bitmiş halleriyle bizden böle sizden ne haberler bakalım

çalışan insan evde olunca işi bitmiyor,işi bitsede miskinlik yapmak ağır basıyo

oğluşta sende iyi olda gerisi önemli değil

hep gelemesen de arada uğra

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah..
Nektar ın zamanı çok az kalmış maşallah riskli durumlar vardı atlattı di mi hepsini?
Bu arada ben gibi telefondan girip fotoları göremeyen var mı?Önceden görüyordum ya

Gunaydin kizlar..
Bugün hava bulutlu İstanbul da ama benim nefes yetmiyo zor geçecek sanirim bugün..

Oo nektarda girdi siraya ikinci o gorunuyo o zaman hauirlisiyla atlatir inşallah rahatça..

Bendede bazen gorunuyo bazen gorunmuyo, mesaji seçip tarayicida aç diyorum o zaman görebiliyorum.. Androidli dimi senin telefonda? Ben anca boyle buldum çözümü

Canim kk programini indir cok kullanisli foto falanda gorunuyor rahatca

Mrb kizlar.bugun sabaha karsi felaket bi sancim oldu.soguk terler döktüm doguruyorum sandim.ruyamdada dogumun gelmis diyorlardu.nasil bir sanciydi anlatamam.sizece olağan birseymi korktum.doktorada gitmedim.pzt randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…