Günaydın kızlarrr :)
dün fenalardaydım ama akşamdan beri pek bi enerjik hissediyorum kendi mi
akşam eşimle bebek şekerlerimizi yaptık tosunumunondan mütevellit mutluyum sanırım.
bu arada karnım gün içinde toplanıp toplanıp geri salıyor kendini sertleşmede var. tırsmıyor değilim. haftaya salı randevumuz .aslında haftaya cuma son. yerime birini buldular ama 1 haziranda başlıyacakmış . cumadan önce bile bırakabilirim yoksa eşimle papaz olucaz.
bütün gece şekerlere bakıp bakıp güldüm mutluluktan allah sonu görmeyi de nasip eder inşallah :)
Nektar a az kalmış allah herkesle beraber onunda yardımcısı olsun :)
Eki Görüntüle 1124603
Eki Görüntüle 1124604
başarabildiysem bunlarda resimleri :) hepsi tek tek el emeği valla :)
teşekkür ederim canım sağolgece uyumak sabah kalkmak . ilerde uyuyamıyacaksınnnn diyenler şuan çok mutludur heralde :) dedikleri döneme girdik sanırım gece 3-4 defa tuvalete kalkıyorum bir sağa bir sola dön sabah saatten önce uyanıyorum ama bu seferde yataktan kalkamıyorum. senle nerdeyse aynıyız :) netten okuduğuma göre yalancı kasılmalarımız başlıyor hem korkuyorum hem seviniyorum :)
Ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. haftaydım 1 ay sonra gel dedi. o zaman 34 olucam. sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?
ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. Haftaydım 1 ay sonra gel dedi. O zaman 34 olucam. Sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?
1 ay çok geç bence canım. birçoğumuzun 2 haftada bire düştü. ben zaten başından beri 2 haftada bir gidiyordum ama okuduğum arkadaşlar baya var. iki haftaya düştü kontrollerimiz diye.
çoooook güzelll ya elinize sağlık!
ellerinize sağlık gayet güzel ve şirin görünüyor daha detaylı yakın resimde paylaşırmısın merak ettim..
evet çok yakın tarihlerimiz canım. oğluşun döndü mü ? benim kızçem dönmüştü en son. cumartesi kontrole gidicez bakalım ne yapmış :)
Ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. haftaydım 1 ay sonra gel dedi. o zaman 34 olucam. sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?
Kızlar hastanede tansiyonum düştü kan alırlarken annemi aradım geldi. Artik tek başına bir yere gidemiyoruz. Idrar tahlili.yaptı.sonucu.beğenmedi idrar kültürü istedi. Kilo cok aldım diye şeker ve kan değerlerime de baktirdim. Sonuçlar sonra çıkacak. Antibiyotik ve parol verdi bende durumlar böyle hala kendime gelemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaw evde olunca pek girilmiyo nete ya valla dün kapı dışarı çıkmadım bugünde eşim seyahate gitti sanırım bugünde çıkmam gerçi bi markete gitmem lazım nasıl zor geliyo evde mayışıp kaldım resmen havalar feci sıcak öle böle değil bildiğimiz yaz gelmiş artıkın bende evde anca türk filmi eşliğinde bebek şekerlerimizi örüyorum sonunda patik örmeyi öğrendim şuan 135 tane oldu 200 tane yapmayı planlıyoruz sonrada süslücez hepsini resimlerini eklicem size de bitmiş halleriyle bizden böle sizden ne haberler bakalım
Gunaydin kizlar..
Bugün hava bulutlu İstanbul da ama benim nefes yetmiyo zor geçecek sanirim bugün..
Oo nektarda girdi siraya ikinci o gorunuyo o zaman hauirlisiyla atlatir inşallah rahatça..
Bendede bazen gorunuyo bazen gorunmuyo, mesaji seçip tarayicida aç diyorum o zaman görebiliyorum.. Androidli dimi senin telefonda? Ben anca boyle buldum çözümü
Canim kk programini indir cok kullanisli foto falanda gorunuyor rahatca
Mrb kizlar.bugun sabaha karsi felaket bi sancim oldu.soguk terler döktüm doguruyorum sandim.ruyamdada dogumun gelmis diyorlardu.nasil bir sanciydi anlatamam.sizece olağan birseymi korktum.doktorada gitmedim.pzt randevum
Kızlar hastanede tansiyonum düştü kan alırlarken annemi aradım geldi. Artik tek başına bir yere gidemiyoruz. Idrar tahlili.yaptı.sonucu.beğenmedi idrar kültürü istedi. Kilo cok aldım diye şeker ve kan değerlerime de baktirdim. Sonuçlar sonra çıkacak. Antibiyotik ve parol verdi bende durumlar böyle hala kendime gelemedim.
mrb kızlar bende katılmak istedim size bnımde 2. hamılelık 13 haftalık :)hangi dr lara gidiyorsunuz:)cinsiyetler bellidir
Mrb kizlar.bugun sabaha karsi felaket bi sancim oldu.soguk terler döktüm doguruyorum sandim.ruyamdada dogumun gelmis diyorlardu.nasil bir sanciydi anlatamam.sizece olağan birseymi korktum.doktorada gitmedim.pzt randevum
sevgili anneler galiba uykusuz gecelerimiz doğum kabuslarımız başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?