2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ellerinize sağlık gayet güzel ve şirin görünüyor daha detaylı yakın resimde paylaşırmısın merak ettim..

evet çok yakın tarihlerimiz canım. oğluşun döndü mü ? benim kızçem dönmüştü en son. cumartesi kontrole gidicez bakalım ne yapmış :)

Ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. haftaydım 1 ay sonra gel dedi. o zaman 34 olucam. sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?

Ya kızlar size birşey sormak istiyorum. Ben doktora gittiğimde 30. haftaydım 1 ay sonra gel dedi. o zaman 34 olucam. sizde hala böyle 1 ay aralıklarla mı gidiyorsunuz?

1 ay çok geç bence canım. birçoğumuzun 2 haftada bire düştü. ben zaten başından beri 2 haftada bir gidiyordum ama okuduğum arkadaşlar baya var. iki haftaya düştü kontrollerimiz diye.

1 ay çok geç bence canım. birçoğumuzun 2 haftada bire düştü. ben zaten başından beri 2 haftada bir gidiyordum ama okuduğum arkadaşlar baya var. iki haftaya düştü kontrollerimiz diye.

bencede çok geç. doktoruma güveniyorum aslında ama biraz çok normalci. şuram ağrıyor diyorum e benimki ağrıyacak değil ya tabiki senin heryerin ağrıyabilir diyor. geceleri nefes alamıyorum diyorum, hala karşımdasın ya demekki bir sorun yok diyor :) artık bir daha 1 ay sonra doğuma çağırır

Kızlar hastanede tansiyonum düştü kan alırlarken annemi aradım geldi. Artik tek başına bir yere gidemiyoruz. Idrar tahlili.yaptı.sonucu.beğenmedi idrar kültürü istedi. Kilo cok aldım diye şeker ve kan değerlerime de baktirdim. Sonuçlar sonra çıkacak. Antibiyotik ve parol verdi bende durumlar böyle hala kendime gelemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çoooook güzelll ya elinize sağlık!

sağol bernacım :)

ellerinize sağlık gayet güzel ve şirin görünüyor daha detaylı yakın resimde paylaşırmısın merak ettim..

teşekkür ederim cnm :) daha yakını çekeyim eklerim bi kaç süsümüz daha olucak bitsin hepsini birden eklerim yine...

evet çok yakın tarihlerimiz canım. oğluşun döndü mü ? benim kızçem dönmüştü en son. cumartesi kontrole gidicez bakalım ne yapmış :)

dönmüşevet. sağ kasığımda karıncalanma var diyordum meğer ordaymış tosun paşamız popo solda :) bizim de salı kontrol...güzel haberlerle gelicez inşallah...

Benim dr um 3 haftaya bir çağırıyordu, 32. haftayı doldurduk dün kontrol vardı 2 hafta sonra görüşelim dedi..

Geçmiş olsun, şu idrar tahlillerinden , idrar kültüründen bıktım valla banada tek kullanımlık toz ilaç verdi daha öncede içmiştimde bir halta yaramadı..

OOOO şekerim iznemi ayrıldın, dün ben uzatma raporu aldım bakalım umarım çok zorlanmam gerçi ilkindede 10 gün önce ayrılmıştım..

Evet canım android senin yöntemle görebildim sağolasın :)

Canim kk programini indir cok kullanisli foto falanda gorunuyor rahatca

Canım o uygulamayla giriyorum zaten de fotolar artık gözükmüyor ne hikmetse, sağolasın..

Toprakates şekerlerin çok tatlı olmuş eline sağlık :)

Mrb kizlar.bugun sabaha karsi felaket bi sancim oldu.soguk terler döktüm doguruyorum sandim.ruyamdada dogumun gelmis diyorlardu.nasil bir sanciydi anlatamam.sizece olağan birseymi korktum.doktorada gitmedim.pzt randevum

Merhaba canım geçmiş olsun olağan mı bilmiyorum ama bu kadar zorladıysa seni bi doktoruna sor ıstersen telefonla ulaşabiliyor musun bilmiyorum ama..

Canım geçmiş olsun idrar tahlilini niye beğenmedi ne çıktı ki?Enfeksiyon mu?

Herkese merhaba... bizde kızımla az önce doktordan geldik kızımın kilosu 2179 olmuş. Sizce çok mu yoksa az mı .

bende gittiğimde 32+2 günlüktü banada 1 ay sonra gel dedi ama ben doktoru sevmedim başka bir hastaneyle görüşcez haziran başı gibi gitcem

Slm kızlar nabersiniz bende durumlar aynı eşim evde artık :/ homeofice çalışıyo allaha şükür iş çıkıyoda zor duruma düşmüyoruz :) rabbim bugünleri aratmasın... Kızlar ya ben bi hissizleştim hissizlikten bi hale geldim ruh gibiyim :/ geceleride uyku kalmadı 3gündür gece kasık ağrısıyla uyanıyorum doğurcam diye tırsıyorum :O ben böyleyim sizler nasılsınız :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
mrb kızlar bende katılmak istedim size bnımde 2. hamılelık 13 haftalık :)hangi dr lara gidiyorsunuz:)cinsiyetler bellidir

Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin :) bizde tombik tombalak olduk doğurcaz işte :) gün sayıyoruz işte benim mini mini bi prensesim olcak inşallah :) 59 günüm kaldık şafak sayıyorum bi yandan da tırsıyorum rabbim pırt die doğurmayı nasip etsin

sevgili anneler galiba uykusuz gecelerimiz doğum kabuslarımız başladı :)

Son düzenleme:
Mrb kizlar.bugun sabaha karsi felaket bi sancim oldu.soguk terler döktüm doguruyorum sandim.ruyamdada dogumun gelmis diyorlardu.nasil bir sanciydi anlatamam.sizece olağan birseymi korktum.doktorada gitmedim.pzt randevum

Geçmiş olsun canım korkma kız istesekte istemesekte doğurcaz :)))) 3 gündür bende geceleri sancıyla uyanıyorum bunlar alıştırma sancısıysa normal doğum sancısı nasıldır die tırsıyorum oy oyyyyyyy

sevgili anneler galiba uykusuz gecelerimiz doğum kabuslarımız başladı :)

Başlamazmı :) rabbim yardımcımız olsun. Dün gece rüyamda yine doğurdum maşallah pek bi datlıydu bi gülüşü vardı bana ömre bedel :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…