2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cok saol cnim endiseli gtmistim ama iyiler cok sukur nstmde iyi cikar ins agrim sancim yok heycn basiyo artik durursalr 3hafta belkide daha erken gelcekler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hazir nevresim satiliyo mu oyun parki icin hic denk gelmedide.... Nette falan var mi bilio musun
Valla yatak konusunda benimde kafam karisik... Satici viskodan baska olmaz dedi pamuk falanda agir gelir bi arkadasimda viskoda da yatak bebegin seklini aliyomus oglum hareket edemeyince basliyordu aglamaya dedi sungerde olur hic bi fikrim yok

muanemizi olduk teyzeleri kafa kafaya wermis bebeklerim:) kilo almislar 2200 1800 olmuslar doktor cok iyi haftan ddi artik heranmis bidaaki hafta sezaryn hazirlqi bsliycak dururlarsa 36yi beklicez nstde sira wardi ogledn snra gircem
oyy maşallahhhh!!! Nigar da 2 haziran, ikizler artık pörtletecek hayırlısıylaaaa

dr bi sor canim ya azcik daha kilo alsin ikinizide riske atmamak icin sezeryan olursun onceden canim..... Bihterimiz dogum yapti bak kac hafta önceden bebek iki kiloyu gecince durumu degerlendirirsiniz....
2509 olmuş zaten, akciğerleri gelişecek bu aralar.... onu atlatsak....

evet yaa, iki kız fikrine ben de artık süper bakmaya başladım =)
bu arada ara vermişken 2 bebek fikri süper olmuş bacım! aradan çıkarırsın işte....
bizim kız öğretmenler gününde doğdu, yarın tammm 4.5 yaşında olacak teyzesi =)

cok saol cnim ins hepimz hep guzel hberler aliriz

Cnm zaten negelirse basimiza cok pimpirikten geliyo :):) zaten sezeryan dikisi yapistirma oluyor bi ilk basta bide sonda dugum oluyor oda hemen dusuyor benim biri cabuk dustu digeride iyice kurumustu dokunur dokunmaz dustu bebek banyosuna gelince bizede 1hafta gobegi dusene kadar yikamayin denildi ama ertesi gunu yikadik cunku onunda rahat etmeye hakki var kuzumun gobegi baktim gec dusecek gibi bol bol baticon surdum hem ustune hemde gobek baginin altina doktum baticon kurutuyor sonrada gazli bez koydum gobek altina ve ustune

Bihtere de bebişine de maşallah :) rabbim bizide kuzularımıza kavuştursun sağlıkla sıhatle inşalllaaaaaah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nasılsın kilo alabildinmi azcık mide sıkıntıların biraz geçtimi ?

bugünkü gıcık hemşire bihtere akşama gelmene gerek yok emzirmek için
demiş
dangalak!
gelsin görsün ne var ki sanki?
bebek için de ne kadar anneyle bağı çoğaltsa o kadar iyi

cok saol cnim ins hepimz hep guzel hberler aliriz

Amin canim ins.

Evet bende elimdn geldigince pimpiriklenmemeye çalışıyorum. Sonuçta biZlerde pamuklarla buyumedik öyle degilmi ama . Bencede bebekte pismi kalsın yani yikariz bizde ertesi gün. Oda rahatlar kani pisi gider.

bugünkü gıcık hemşire bihtere akşama gelmene gerek yok emzirmek için
demiş
dangalak!
gelsin görsün ne var ki sanki?
bebek için de ne kadar anneyle bağı çoğaltsa o kadar iyi

Allah hemşirenin zaliminden korusun bizi ne alaka ya nasıl gelme der sonuçta emen bi bebek :/ hem bi anneye denirmi bu ayıp ya

niqar 2.annemiz oluck ben 3.olucam bnde once doguran olmazsa:) ay cok heycnli ya 3hafta war bi hemen gecer diorum bi gecermi 3hafta diorum:)

kizlar Allah kismet ederse ikizlerim dogunca resim atarim

Evet gitti gidiyor bu anlamda Baya uygun ben ne çeşit alacağıma karar verememiştim.Pamuk yumuşak oluyormuş bebek için iyi değilmiş.Sünger bilmiyorum ama visco mantıklı galiba..

cok saol cnim endiseli gtmistim ama iyiler cok sukur nstmde iyi cikar ins agrim sancim yok heycn basiyo artik durursalr 3hafta belkide daha erken gelcekler:)

İnşallah iyi çıkar canım ne güzel az kalmış insan nasıl heyecanlanır ya :)

Canım hazır bebek nevresimleri var ama ölçüleri park yatağa biraz büyük ama sıkıştırsak falan olur mu bilemedim.Görüp de almak istiyorum aslında.Ben nette gitti gidiyor ve english home un sitesinden baktım bu arada.Yatak da visco alicam sanırım.

kizlar Allah kismet ederse ikizlerim dogunca resim atarim

At tabi canım merak ederiz maşallah onlara şimdiden :)

Canım nasılsın kilo alabildinmi azcık mide sıkıntıların biraz geçtimi ?

İyiym cnm nasil olayim dusuk tansiyonla hayata devam ediyorum 55kilo oldum suan icin iyiym 30+5 ya toto basen bacak fln ayni ama yuzden toparladm bi gobus var bide memis esim vucuttan kilo almadin hic diyor artik dogumdan sonra alirim napim..midemde saat 4ten sonra okadar sisiyoki aksam yemegi yiyemiyorum resmen meyveyle gecistiriyorm hayirlisiyla kurtulcz insallah skntilardn sen napiyosun kilo durumun saglk durumun nasil bu arada benim sezeryan tarihim 15temmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…