2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bizde karar veremedik yaa kerem güzel bence bugra deve yavrusu demekmis bende düşünmustumde vaaz geçtim sonra yigit kerim istiyorum ben baba furkan efe

kerem efe güzel sanki, bende kerem efe istiyorum, buğra ismini de Buğrahan diye koyacakmış, buğrahan korkusuz hükümdar demekmiş canım, ama bebeğe de ağır bence.. ondan soğudum
bulalım artık da bebişlere ismiyle seslenelim ya isimlerini bilsin yavrucaklar

sinan, hakan, ezel, aksel, selim, ömer, Yusuf benim sevdiklerim:)

bak hakan da çok güzel ömer de, bunları da yazdım kenara, akşam babasıyla konuşalım bakalım ne karar vercek :)

arkadaşlar bende bugün 34+2 ye grdim nefesim çok daralıyor sürekli bi kaygı ve endişe içindeyim hiç bi doktora güvenemiyorum hala birine gdiyorum plasenta önde normal doğum yapamazsn diyo diğerine gidiyorum normal doğum yapabilirsin diyo kime inanacağımı şarşırdım akşamları sürekli yürüyüş yapıyorum belki diyorum plasenta normale döner ve bebişim hala yan duruyo artık dönmesi lazım değilmi bende hazırlıklarımın hepsini tamamladım nerdeyse mevlüt için bebek şekeri ve kurabiye yaptırıcam bide kendime terlik alıcam he tabi birde bebeğimin eşyalarınn ütüsü var izmirin sıcağında hiiçç çekilmiyo ama napalım bebeğim için katlanıcam

hoşbulduk

31+5'teyiz bugün

doğum kanalına girme durumu yok bizde, rahimağzında açılma da yok dedi

15 mayısta gitmiştim en son, 29unda tekrar çağırdı bakalım bu sefer ne dicek

maşallah maşallahahhhhh =))
aman kimsenin riski miski de olmasın zaten! anne karnında 1 gün 1 gündür!
hepsi sağlıkla zamanında gelsinler inşallah!

memleket nire?
ben Bursalıyım ama bu yıl Diyarbakır'a geldik tayinle.... 6 yıl Ağrı'da görev yaptıktan sonra

balıkesirliyim bende ama izmirde yaşıyorum

oğlum iyice anneci oldu buaralar, izmirin sıcağında kucak kucağa oturuyoruz sürekli

kıyamıyorum onunda ilgiye ihtiyacı var daha 20 aylık kuşum

bernacim ya ben sadece oyun parki alicam satan adam icine uyku setine gerek yok dedi.... Ben yinede alicaktim.... Simdi sende kullanmadim diyorsun kafam karisti ne yapsam ki uyku seti almazsam oyun parkina ne sercem
zaten şimdi yaz, yorgan vs. kullanılmayacak. kışa kadar da deneme-yanılma ile uygun bir şeyler alırsın artık.... ama aldık kaç kere kullandık? hele o kenarlıklar, arkadaşın da dediği gibi alalım da alalım yapıyoruz ama kullanmıyoruz bile! park yatak zaten kumaş, kenarlık süs ! misafir gelince talarsın da gerek yok, göze hitap ediyor bence. ama beşik, karyola için kesinlikle lazım!

oyy maşallaahhh!!! 34+2 =)))

dün dr.daydım benimki de 34+4 gözüküyor, dolmammmm
aslında 32+2'ydik
dönmemiş olursa ve plesenta ile ilgili de sıkıntı devam ederse derim ki hiç riske girme, bak benim de ilki sezaryen, öyle de böyle de kucağına alıyorsun bebeği.... Allah sağlık sıhhat huzur versin inşallah!

bu arada dr havadislerimi paylaşayımmm

bebeğimiz iyi çok şükür ama baya baya iri bir bebekmiş!

bi grafik gösterdi en üst limitte! ben ne yapacağım bilmiyorum, korkuyorum da. daha ileriki zamanlarda sorun teşkil eder mi falan diye....

32+2 'ydik. 34+4 gözüküyordu

2509 gram ve 45.6 cm Defnemiz

çalışmaya devam ediyoruz Allah nasip ettiği sürece...

bizden haberler böyle!

balıkesirliyim bende ama izmirde yaşıyorum

oğlum iyice anneci oldu buaralar, izmirin sıcağında kucak kucağa oturuyoruz sürekli

kıyamıyorum onunda ilgiye ihtiyacı var daha 20 aylık kuşum
evet okudum onu da, zor olmuyor mu diye soracaktım da zaten sıcaktan bunalmışsın sormayayım dedim.. daha dün aklıma geldi benim de kardeşimle aramda 2 yaş var ve annem ona hamileyken benim altımı nasıl değiştiriyordu acaba diye sorular geldi durdu... bir de babam da hastaydı o dönem, baya zorlanmıştır kadıncağız ağırlaşıyoruz gün geçtikçe, en basit çorap giyme bile zulüm oluyor!
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hele bu sıcaklarda!!!!!

bii deeee hemşooooommmmm gel bi öpeemmm beeee

mobilya beşiğine uyku seti almıştım zaten o zaman ekstra bişey almıyım küçük beşik için. örtüleri yeter sanırım. yastık ta kullanılmayacakmış ilk bikaç ay ark. söylemişti.

normal bi nevresim mi diktirsem ki yastik carsaf kilif falan... Uyku seti nin yari fiyatina bile malolmaz hem... Kullanmayacagim seye de para vermek istemiyorum

o da olur, 1 yaşına kadar anca kullanırsın, ayaklanınca kendini dışarı atıyor çünkü. sonraki zamanlarda da nevresimi ne yatağa oluyor ne başka bir şeye.. anca pikniğe misafirliğe gittiğinde kullanabilirsin

maşallah senin bebişine de buarada kızım olsaydı bende defne koycaktım adını

altını değiştirmeye çalışırken karnımı tekmeliyor bazen yaramaz oğlum zaten hiç durmaz oturmaz yerine kıpır kıpır sürekli

buaralar tek yaptığım iş onunla ilgilenmek ve yemek yapmak. diğer işlere hiç halim yok

bende bir pelus battaniye 5tane penye aldim bir battaniyede kendim ordum birde benim bebeklik orgu battaniyem var on vercek annem

bir normal battaniye var kalın, bir tane nohutlu olanlardan, bir kapitone, bir pazen, bir tane çift yönlü hem pazen hem polar, bir penye ve bir de çok cici bir örgü battaniyemiz var yeterli sanırım

mobilya beşiğine uyku seti almıştım zaten o zaman ekstra bişey almıyım küçük beşik için. örtüleri yeter sanırım. yastık ta kullanılmayacakmış ilk bikaç ay ark. söylemişti.

ya canım karışıyor gibi hissediyorum ama =) hani göstermelik olsun, içimde kalmasın diyorsanız tabiiki de alın, her zaman bebek doğurmuyoruz ama ben kullanılmayacaksa o parayı bebeğe daha iyi şeyler için harcamanızı isterim. ben de ilkinde o kadar gereksiz şeyler aldım ki! şimdi diyorum bana da akıl veren, yol gösteren olsaydı keşke bu kadar boş şey almasaydım...

bebek için yan yatma yastığı var mesela, harbi çokkkk işime yaradı ama onu evdeki kırlent tarzı yastıklarla da halledebilirmişim meğer... anlatabildim mi? adı yan yatma yastığı sadece =))))))))

oyy maşallaahhh!!! 34+2 =)))

dün dr.daydım benimki de 34+4 gözüküyor, dolmammmm
aslında 32+2'ydik
dönmemiş olursa ve plesenta ile ilgili de sıkıntı devam ederse derim ki hiç riske girme, bak benim de ilki sezaryen, öyle de böyle de kucağına alıyorsun bebeği.... Allah sağlık sıhhat huzur versin inşallah![/QUOTE]

allah hepimizin bebişlerini sağlık sıhhatle kucağına almak nasip etsin beni sezaryenden baya korkuttu şu çevremdeki bazı insanlar malesef üzerinden ne kadr çok zaman geçmiş hala suya grdiğinde sızlıyormuş filan ama böyle olumsuz konuşan kişilere kulağımı kapatıyorum artk teşekkür ederim sanada içimi raatlattn maşşallah sizede 34+4 olmuş he valla bişey kalmadı ya :) bende izmirdeyim ama burda kimsem olmadığı için kocaeliye gdicem doğum için

karışmak değil canımcım fikir soruyoruz işte birbirimize yan yatma yastığını almayı ben de düşünmüştüm ama sonradan gereksiz duydum demek ki gerçekten gereksizmiş

bir normal battaniye var kalın, bir tane nohutlu olanlardan, bir kapitone, bir pazen, bir tane çift yönlü hem pazen hem polar, bir penye ve bir de çok cici bir örgü battaniyemiz var yeterli sanırım

Penye battaniye fazla fazla lazim oluyormus canim. Ben 4 tane aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…