2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hayirli cumalar kizlar..

Gene bir cuma be gene yeni bi haftaya basladik oglumla 34+0 olduk bugün :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağlık ocağından kemiklerin gelişimi için dediler malum süt içemeyince onu içiyorum adı monovitD3 bende kan hapı vegaferon kullanıyorum. Boyunu söylemedi ama kilosu azmış 29.+0 da 1250 gr dı şimdi 31+3 olduk bidahaki kontrol 6 Haziran ama hissediyorum bu ay iyi kilo aldı karnım füze gibi 1 haftada büyüdü 3000gr doğarsa oooo süper

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nst sirasi bekliyorum agrisiz sancisizimdr ins :)

hafta sonu balıkçılara gidebilirsem bir bakayım bir tane normal alırım bir tane de iyisi olsun dedim
işte babilde ilk girişte pijamacı var ürünleri çok güzel bazen iyi indirimlere giriyor almadım o anda bazen kafa gidiyor insanda:))
hastanede uzun kollu olsun dedim bulabilirsem olmadı sabahlık alırım üzerine.
bak birde ofiste var iç çamaşırcı aşağıya iniyorsun oradada indirim oluyor yerleri tiril tiril güzel.

dükkan adı biliyor musun? ya da yanında ne var? ben çok bilmiyorum =)))))))))) cahal kaldım halen diyarbakırda gurbetçiyim
zeyno bence kısa kollu al, emzirirken falan fenalık geçirirsin sıcak olacak zaten, üstüne sabahlık vardır evden, biri gelince onu atarsın, millete göre değil de kendine göre bak bence canım

peki teşekkürler...

canım evde sorun olmaz babamgil yanımda olur kısa kollu dururum ama hastahanede uzun kollu lazım malum kapalı olduğum için istiyorum
yada sabahlık alırım dediğin gibi
aksi gibi uzun kollu ince bulamıyorum ayyy o sıcaklarda ne yapacağız kız fenalık basar
valla ismini unuttum o magazanın zaten tek pijama iç çamaşırı tek o mağaza var babilde girişte bir iki mağaza geçiyorsun o sırada yani.
kız bak aklıma geldi 75 yolun üzerine belonaydı galiba 4 m halılar 100 lira 6 m de 150 çok uygun fiyatları ayrıca nevresim takımlarıda uygundu taçın ama ben yetişemedim alamadım kalmamıştı tek kişilik kalmıştı hep gerçi biraz oldu ama şimdi kampanya varmı bilmiyorum...pike takımı bebkler için 40 milyondu.

merhaba kızlar bugün işyerimde son günüm pazartesiden itibaren raporu başlatacam artık nezamana dönerim 4 ay sonramı 2 yıl sonramı belirsiz, özlermiyim buraları iş arkdş. ilk defa bu kadar uzun izine çıkacam en fazla kullandığım 1 haftalık yıllık izinlerdi sudan çıkmış balık gibi olurum herhal.

ama yoğunluğum iki hafta daha devam edecek pazartesi okulda finaller başlıyor benim için dua edin bu dönemide alttansız kapatalım sınavlarım iyi geçsin kızımla okadar çile çektik koştur koştur yorulduk

ha pazartesi kızımı görecem zıp zıpımı çok merak ediyorum.

Allaha emanet olun. sınavlar sebebiyle int. pek giremeyebilirim. kendinize iyi bakın ( tekrar sınavlar için duanızı bekliyorum ..)

masajı da ben duymamıştım denemk lazım kesiden korkuyorum ben de :18:

tamamdır örtü ve battaniyelerimizle idare edeceğiz :) ananesi ve teyzesi saolsun örtü işlerini hallettiler hurmaya ben de bugün başladım günde 2-3 tane yemeyi düşünüyorum doğuma kadar. otu da denemek istiyorum bakalım denemesi bizden hikmeti Allahtan :) ayetlerde bile geçiyor sonuçta bakarsın işe yarar belli olmaz

hurma medine hurması olması gerekiyormuş nette hep öyle okudum ben. aynen masraflar bitmiyor ama bebişlerimize canımız fedaa

hamile kalmak isteyenlerin içtiğini okudum ben hep. doğuma giderken içmenin sakıncası olur mu ki

Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman

Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman

Maşallah canım gözün aydın artık pek tekme atmıyorlar zaten içerde balık gibi kayıyorlar sanki...Bu arada kaçıncı haftadasin?

hurma medine hurması olması gerekiyormuş nette hep öyle okudum ben. aynen masraflar bitmiyor ama bebişlerimize canımız fedaa

Hii iyi oldu canim söylediğin Medine hurmasi alayim bende o zmn.
Bebeklerimiz saglikli olsunda masrafi falan gectik zatn artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…