İste o vitamin bendede disari cikiyor :)) kan hapiyla d3 ayni degilmiydi kiz kafam karisti d3ne kullaniyosun adi ne sorayim bi doktora bende vegaferon kullaniyorum sadece kan ilaci ama 10 kan degerim sezeryanda olunca biraz endiseli buldu dktr bakalim nolcak ayin 5i gibi gitcm dktra senin boy kacti kacinci haftan..biz zayiflarin bebisleri cok kucuk olmuyo yani 3000 gr iyi bence
Hayirli cumalar kizlar..
Gene bir cuma be gene yeni bi haftaya basladik oglumla 34+0 olduk bugün :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım balıkçılara giderken sağda loya var, onun karşısında küçük bi dükkan var, denk geldi de bakayım dedim. 20 tl ye bütün gecelikler... eğer uğrarsan, kısa kollu önden üç düğmeli, pembe ve mor renklisinden pembe olanı aldım... diğerleri yarım kol, ya da düğmesizdi. en kullanışlı bu gibi geldi bana... yıkadım ütüledim, astım... bi de üstüne bi sabahlığım var daha hiç giymediğim onunla da renkleri çok uydu..... bir tane de pijamam var zaten kapri tamamdır... ben yine bir yerlere extradan yıkayıp ütülerim. lazım olursa eşim alıp gelir. yüz tane eşya ile de hastaneye gitmenin mantığı yok...
ben de babilde pijamacı var, orda beğenmiştim ama ne bileyim almak gelmedi o sıra içimdensamsungun yanındaki dükkandı hatta
hafta sonu balıkçılara gidebilirsem bir bakayım bir tane normal alırım bir tane de iyisi olsun dedim
işte babilde ilk girişte pijamacı var ürünleri çok güzel bazen iyi indirimlere giriyor almadım o anda bazen kafa gidiyor insanda:))
hastanede uzun kollu olsun dedim bulabilirsem olmadı sabahlık alırım üzerine.
bak birde ofiste var iç çamaşırcı aşağıya iniyorsun oradada indirim oluyor yerleri tiril tiril güzel.
otuda hurmayida duydum canim ama ne kadar doğru ot olayı bilmiyorum... Ama hurma yemek iyi sut icin falan... Birde bebegin agzina ilk hurma veermek lazimmiz peygamber efendimiz öyle yapmis minik bi parca bir damlada zemzem... Hoca hanım söylemişti aklinda olsun dedi
dükkan adı biliyor musun? ya da yanında ne var? ben çok bilmiyorum =)))))))))) cahal kaldım halen diyarbakırda gurbetçiyim
zeyno bence kısa kollu al, emzirirken falan fenalık geçirirsin sıcak olacak zaten, üstüne sabahlık vardır evden, biri gelince onu atarsın, millete göre değil de kendine göre bak bence canım
e onlar da yetmezse kızılaydan tedarik ederizzzzz
İlginç :) ilk defa duydum gerçeklik payı varsa süper rabbim. Kolay doğum nasip etsin hepimize. Hurma ve ananasın doğumu kolaylaştırdığını duydum. Bide zeytin yağı veya badem yağıyla masajın rahatlattığını kesiye %90 gerek kalmadığını okumuştum netten. Son bir ay masaj deneyeceğim inşallah işe yarar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gereksiz değil de ona para vermeye gerek yokminik battaniyelerin , ki bir sürü varmış , onları rulo yap bi tane gebee bi tane sırta daya, tamamdır bacımmmm
hurmaya bu hafta başladım, günde 2 - 3 tane.... çok yersen de zararı var!
tövbe tövbeeeee, aklıma ne geldi kız, o otu suya koyana Allah göstermesin bir şey olursa başka biri alıp gömebilir mi :26:
bak bunu bu sefer uygulayacağım, ben ilk gün yataktan kalkamadım.. yukarıda anlattığım sebeplerden ötürü
Otu tam bilmiyorm ama hurma rahimi aciyormus diye duydum. Onunda zamnini ayarlamak lazim iate ben daha yemeye baslamadim 35 haftadan sonra yicem gunde 2 tane falan oyle dediler bana.
Valla bitmiyor annem ablam falan yardimci olamasaydi ne halt ederdim bilmiyorm masraf masraf üstüne bebiş eayalarida maşallah cok pahali.
Valla bende cevredn duydugum kadar tecrübeli anneler ne derse oyle yaptım. Kalin cok kullanılmıyormus 2 kalin aldim ben penye cok ii oluyor dediler hele kusan bebekse cok lazim oluyormus.
Cnm denemis arkadaslarim var.otu suya koyuyorsun dogum zamani geldiginde ota yasin okuyorlar.doguma girmeden suyunu iciriyorlar.ben bu sekilde duydum.bu sekildede bi arkadasim hamile kaldi belki tesaduftu ama bilemiyorum ben inaniyorum.hurma ise cok faydaliymis doktorum bile gunde 1 2 tane yiyebilirsin cok buyuk vitamin enerji kaynagi demisti.tabi ben yiyemiyorum cok zatrn de sezeryan olacagim.
Hayirli cumalar kizlar..
Gene bir cuma be gene yeni bi haftaya basladik oglumla 34+0 olduk bugün :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman
Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman
hurma medine hurması olması gerekiyormuş nette hep öyle okudum ben. aynen masraflar bitmiyor ama bebişlerimize canımız fedaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?