niqar 2.annemiz oluck ben 3.olucam bnde once doguran olmazsa:) ay cok heycnli ya 3hafta war bi hemen gecer diorum bi gecermi 3hafta diorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya bisi sorcam benim ikinci cocugm ama oglum hic emmedi goguslerimin ucu hic yok gogus kalkaniyla zoraki tikiyodum cocugumun agzina ama gogus cikartici aparatlar varmis nerde bulabilirim marka isim flan sakin netten al demeyin esim alisverisi yasakladi ama nerdn alcagimi bilmiyorum alan bakan yada bilgisi olan varsa yrdimci olurmusunz
İyiym cnm nasil olayim dusuk tansiyonla hayata devam ediyorum 55kilo oldum suan icin iyiym 30+5 ya toto basen bacak fln ayni ama yuzden toparladm bi gobus var bide memis esim vucuttan kilo almadin hic diyor artik dogumdan sonra alirim napim..midemde saat 4ten sonra okadar sisiyoki aksam yemegi yiyemiyorum resmen meyveyle gecistiriyorm hayirlisiyla kurtulcz insallah skntilardn sen napiyosun kilo durumun saglk durumun nasil bu arada benim sezeryan tarihim 15temmz
Eczanelerde var canim ben civildede görmüştüm. Ucuzda bisi on lira falan. Bi yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum goguae masaj yapmak ucunu cikariyor falan diye.
Eczanelerde var canim ben civildede görmüştüm. Ucuzda bisi on lira falan. Bi yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum goguae masaj yapmak ucunu cikariyor falan diye.
muanemizi olduk teyzeleri kafa kafaya wermis bebeklerim:) kilo almislar 2200 1800 olmuslar doktor cok iyi haftan ddi artik heranmis bidaaki hafta sezaryn hazirlqi bsliycak dururlarsa 36yi beklicez nstde sira wardi ogledn snra gircem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar Kızlar ve tatlı minnoşlar...
Nasılsınız badikler nasıl ? yaramazlığa başladılar mı :)
ya şaka bir yana dun karnımın sağ tarafına neresını batırdıysa etimi delip geçecek gibiydi((( saatlerce gecmedı acısı. yeni bebeği olan bır arkadaşım aradı dun ona sordum hemen normal mı dıye. evet cok fena o durum ama normal dedı de ıcım rahatladı bıraz. cunku rahat değil mi bişey mi oldu diye yazmaya başlamıştım
geçmişe bakayım dedim dağ olmuş birikmiş geçmiş baksam yazmaya zamanım kalmıyacaktı. ıgne ıcın asm.ye gıdıcem bugun yıne.
kac gundur gıremedım hastane arşınlamaktan. enfeksyon dr.una gıttım yıne bır suru test.... yok bırsey çıkmıyor. ama hala WBC yüksek..
artık hamılelıge verdı bu durumu ama sureklı haberleselım, kan sayımı yaptır dedı. zaten son zamanlarda korkular pimpirikler çoğalıyor birde bu cıktı huzurum kaçtı..
kızlar bısey rica edicem yaptırdığınız testlerde sizde WBC oranı kaç bakarmısınız?
Selamlar Kızlar ve tatlı minnoşlar...
Nasılsınız badikler nasıl ? yaramazlığa başladılar mı :)
ya şaka bir yana dun karnımın sağ tarafına neresını batırdıysa etimi delip geçecek gibiydi((( saatlerce gecmedı acısı. yeni bebeği olan bır arkadaşım aradı dun ona sordum hemen normal mı dıye. evet cok fena o durum ama normal dedı de ıcım rahatladı bıraz. cunku rahat değil mi bişey mi oldu diye yazmaya başlamıştım
geçmişe bakayım dedim dağ olmuş birikmiş geçmiş baksam yazmaya zamanım kalmıyacaktı. ıgne ıcın asm.ye gıdıcem bugun yıne.
kac gundur gıremedım hastane arşınlamaktan. enfeksyon dr.una gıttım yıne bır suru test.... yok bırsey çıkmıyor. ama hala WBC yüksek..
artık hamılelıge verdı bu durumu ama sureklı haberleselım, kan sayımı yaptır dedı. zaten son zamanlarda korkular pimpirikler çoğalıyor birde bu cıktı huzurum kaçtı..
kızlar bısey rica edicem yaptırdığınız testlerde sizde WBC oranı kaç bakarmısınız?
olmuş deryaammmm, bak sana yazdım bişeyler bana oradan cevap ver tatlişkom
bebek hazırlıkları da tam gaz ha=) hadi bakalım gözün aydın diyelim şimdiden, alışverişleri de tamamla ama artık, hem yıka ütüle falan sıcaklarda zor olur, hem de göbekten insan artık eskisi gibi rahat hareket edemiyor.. iyi ki alışverişi de bitirmişim diyorum, harbi reyonları gezmek tamam da eğilip seçmek falan olmuyor artık....
GÖBEEEEEKKKKKKKKKKK
ben de dün bir kaç parça daha ütüledim, artık çantaya tıkmak lazım onları da....
minik hurçlarım var onları da bu akşam atayım ütüleyim olmazsa, hafta sonuna da çantamı hazır edeyim artıkın di mi ama
gecelik için de ben bir yere almaya gittim, giydim ettim beğenmedim, kapri takım aldım.... sonra düşündüm bi gecelik de şart.sonda falan olacak ya... bir de takımım ekru, pansuman, kan lekesi olmasın dedim..
çarşıdan 20 liraya bi gecelik buldum, sen de öyle yap. pahalı almaya gerek yok
tabii canım yaa, kendi evinde olmak gibisi yok, hele kp, kayın falan varsa çok daha zor, Allah bütün doğum yapanlara özellikle kalabalık ailedekilere yardım etsin... ben de o sıcakta emzirirken, üstünü, altını değiştirirken nasıl fenalık geçiricem!!!!! şimdiden onun derdine düştüm vallahi yaaa.....
en çok da ütü işi koyacak bize biliyon di mi =)
ama en kötü ihtimal ile, doğumdan sonra madem sen de buradasın, ben oturmaya muhakkak bekliyorum canımyazın burdayız çünkü biz de
Bebişler büyüdükte karnımızdaki baskıda artıyo bende de oluyo ara ara yırtıyormuş gibi acıyo :/ WBC oranı bende 6.98. İnşallah bir an önce düzelir çok geçmiş olsun canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ay mecburen vitamine başladım eşim gece ben uykuya dalınca gelip içiriyo yoksa aynen dışarı :) uykulu uykulu içip tekrar uyuyorum işe yatıyoduk inşallah. Kan değerlerinde düşmeye başlayınca kan hapınıda içmeye başladım bide sağlık ocağından D3 verdiler 57 kilo oldum zor bela 4 kg almayı başardımkızıma yarasında ben kilo alamasamda olur :))) ay maşallah tarihte alınmış benim normal doğum olacak inşallah kızımın paşa gönlü ne zaman isterse ozaman gelecek :)
Rica ederim canim ne demek inşallah isine yarar bi bilgi vermişimdir.Ayy sagol valla buyuk sevaba girdn kiz bi arastirayim eczaneleri insallah bulurm..bi ara dogum kocu cikmisti tvye onda izlemistim ama nerde satildigina dair bilgim yoktu medicallere bakcaktim bende sey diyodu dogumdan once baslayin gogus ucunz buyusun vakumlu bisidi
Meme ucu na doğumdan önce masaj yapılmaz die biliyorum :O doğumu tetikliyormuş en iyisi o kalkanlardan almak bende de aynı sorun var :/
Arkadaşlar bilginiz varsa bişey danışmak istiyorum. Kuzenim umreden gelirken meryem otu getirmiş. Normal doğuma katkısı varmış ama nasıl kullanılacağını bilmiyor. Ben de netten baya araştırdım ama net bi bilgi yok. Sadece bi yerde şöyle yazıyor:
Sanci cekip hastaneye giderken birilerine haber veriyorsun, suya koyuyorlar. Bu ot acilinca dogum da olmus oluyor. Dogum bittiginde suya koyan kisiye tekrar haber vermesi gerekiyor ki, otu sudan alsin ve kanama devam etmesin. Suyu da topraga gomuluyor. Uygulamasi boyle lakin kaynagi nedir, batil inanc mi, ot mubarek topraklardan geldi diye batil hak olur mu onu da arastirmak lazim.
Bir de hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. Sizler yiyor musunuz?
Rica ederim canim ne demek inşallah isine yarar bi bilgi vermişimdir.
Masaj gogus ucuna diil canim hafif hafif gogsun tamamina o da ne jadart dogru bilmiyorm tabi oyle okudum. Arastirmak gerek gene tabi
dun aniden olunca panık yaptım bende. halbuki soluma uzanmıştım en ıyı pozisyon o deniyor. hemen ayağa kalktım yurudum falan ama bır vakıt daha devam ettı. off ıyı olsunlar da ponpişler.. insana panık yaptırıyor yaramaz böcüler :)))
canım cok sağol hemen bakmışsın.
inşallah canım sağolasın. yapılmayan test kalmadı ciddi bişey olsa çıkardı bunca teste dıyıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık.. zaman daraldı dahada yükselmez inşallah..
Sagol cnm valla gogus ucunuz yoksa mutlaka simdiden onleminizi alin dogumdan sonra cok sknti cekiyosunuz gogus kalkaniylada ugrasmak gercktn zor oluyor
Ben kacirmisim nasil onlem alcaz benim hic ucu yok takiyorum bu durumu :-(
Allah hemşirenin zaliminden korusun bizine alaka ya nasıl gelme der sonuçta emen bi bebek :/ hem bi anneye denirmi bu ayıp ya
ben ciger gelistirici iğne oldum canim duruma gore dr degerlendirir
inşalah canım bende bekliyorum burdayız bu sene yani bebişleri alır gezeriz evimizde yakın zaten inş görüşürüz.
ya ben daha gecelik alamadım inanırmısın uzun kollu olsun dedim babilde bir mağaza var orda çok hoşuma gitti alacaktım o anda almadım geri döndüğümde satılmıştı nasıl pişman oldum hemde 30 lira yeri çok güzeldi hoşuma giden bulamadım ya bedeni olmuyor yada çok pahalısını denk geliyorum yada renk olarak beğenemiyorum dur bakalım nereden bulacam hafta sonu tekrar bakayım diyarbakırın sıcağında tiril tiril birşey olsun dedim
ben daha bebişin çantasını yapmadım çok işim var da yapan adam yok dünde apartman günüm vardı şükür bitti atlattık sağ salim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?