2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
niqar 2.annemiz oluck ben 3.olucam bnde once doguran olmazsa:) ay cok heycnli ya 3hafta war bi hemen gecer diorum bi gecermi 3hafta diorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yagmurcm gozn aydin cnm kuzularini gormusun rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah..herkes dogum ruyalari goruyor bende hep emzirme ruyasi gecen gun barbi bebek emziriyodum ruyamda :):)

Kizlar ya bisi sorcam benim ikinci cocugm ama oglum hic emmedi goguslerimin ucu hic yok gogus kalkaniyla zoraki tikiyodum cocugumun agzina ama gogus cikartici aparatlar varmis nerde bulabilirim marka isim flan sakin netten al demeyin esim alisverisi yasakladi ama nerdn alcagimi bilmiyorum alan bakan yada bilgisi olan varsa yrdimci olurmusunz

Eczanelerde var canim ben civildede görmüştüm. Ucuzda bisi on lira falan. Bi yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum goguae masaj yapmak ucunu cikariyor falan diye.

Selamlar Kızlar ve tatlı minnoşlar...
Nasılsınız badikler nasıl ? yaramazlığa başladılar mı :)

ya şaka bir yana dun karnımın sağ tarafına neresını batırdıysa etimi delip geçecek gibiydi ((( saatlerce gecmedı acısı. yeni bebeği olan bır arkadaşım aradı dun ona sordum hemen normal mı dıye. evet cok fena o durum ama normal dedı de ıcım rahatladı bıraz. cunku rahat değil mi bişey mi oldu diye yazmaya başlamıştım
geçmişe bakayım dedim dağ olmuş birikmiş geçmiş baksam yazmaya zamanım kalmıyacaktı. ıgne ıcın asm.ye gıdıcem bugun yıne.

kac gundur gıremedım hastane arşınlamaktan. enfeksyon dr.una gıttım yıne bır suru test.... yok bırsey çıkmıyor. ama hala WBC yüksek..
artık hamılelıge verdı bu durumu ama sureklı haberleselım, kan sayımı yaptır dedı. zaten son zamanlarda korkular pimpirikler çoğalıyor birde bu cıktı huzurum kaçtı..

kızlar bısey rica edicem yaptırdığınız testlerde sizde WBC oranı kaç bakarmısınız?

Bu ay mecburen vitamine başladım eşim gece ben uykuya dalınca gelip içiriyo yoksa aynen dışarı :) uykulu uykulu içip tekrar uyuyorum işe yatıyoduk inşallah. Kan değerlerinde düşmeye başlayınca kan hapınıda içmeye başladım bide sağlık ocağından D3 verdiler 57 kilo oldum zor bela 4 kg almayı başardım kızıma yarasında ben kilo alamasamda olur :))) ay maşallah tarihte alınmış benim normal doğum olacak inşallah kızımın paşa gönlü ne zaman isterse ozaman gelecek :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eczanelerde var canim ben civildede görmüştüm. Ucuzda bisi on lira falan. Bi yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum goguae masaj yapmak ucunu cikariyor falan diye.

Ayy sagol valla buyuk sevaba girdn kiz bi arastirayim eczaneleri insallah bulurm..bi ara dogum kocu cikmisti tvye onda izlemistim ama nerde satildigina dair bilgim yoktu medicallere bakcaktim bende sey diyodu dogumdan once baslayin gogus ucunz buyusun vakumlu bisidi

Meme ucu na doğumdan önce masaj yapılmaz die biliyorum :O doğumu tetikliyormuş en iyisi o kalkanlardan almak bende de aynı sorun var :/

:)) maşallah paşalara annelerinede maşallah

şaka gıbı geliyor böyle anlatman zamanın bu kadar yaklaştığına ınanamıyor ınsan ya :)))

ama şaka maka mayısta bıtıyor :) haziran bizim için son ay ve doğumların başlayacağı zaman :) ovvvv :) (daha doğrusu doğumların hızlanacağı zaman nihayetinde bir bebişimiz acele geldi başladı doğumlar :) )

Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun..

Bebişler büyüdükte karnımızdaki baskıda artıyo bende de oluyo ara ara yırtıyormuş gibi acıyo :/ WBC oranı bende 6.98. İnşallah bir an önce düzelir çok geçmiş olsun canım

Selam canım geçmiş olsun.Ben de baktım da şimdi sonuçlarıma son tahlilimde wbc 11,00 çıkmış doktor görmedi henüz bunu.Bu normal değerlerin biraz üzerinde gibi duruyor.Bi önceki 10,08 mis ondan oncekiler hep 8 küsürlerde.Yani son zamanlarda yükselmiş benimki.Seninki kaçtı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşalah canım bende bekliyorum burdayız bu sene yani bebişleri alır gezeriz evimizde yakın zaten inş görüşürüz.
ya ben daha gecelik alamadım inanırmısın uzun kollu olsun dedim babilde bir mağaza var orda çok hoşuma gitti alacaktım o anda almadım geri döndüğümde satılmıştı nasıl pişman oldum hemde 30 lira yeri çok güzeldi hoşuma giden bulamadım ya bedeni olmuyor yada çok pahalısını denk geliyorum yada renk olarak beğenemiyorum dur bakalım nereden bulacam hafta sonu tekrar bakayım diyarbakırın sıcağında tiril tiril birşey olsun dedim
ben daha bebişin çantasını yapmadım çok işim var da yapan adam yok dünde apartman günüm vardı şükür bitti atlattık sağ salim.

dun aniden olunca panık yaptım bende. halbuki soluma uzanmıştım en ıyı pozisyon o deniyor. hemen ayağa kalktım yurudum falan ama bır vakıt daha devam ettı. off ıyı olsunlar da ponpişler.. insana panık yaptırıyor yaramaz böcüler :)))

canım cok sağol hemen bakmışsın.

inşallah canım sağolasın. yapılmayan test kalmadı ciddi bişey olsa çıkardı bunca teste dıyıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık.. zaman daraldı dahada yükselmez inşallah..

İste o vitamin bendede disari cikiyor :)) kan hapiyla d3 ayni degilmiydi kiz kafam karisti d3ne kullaniyosun adi ne sorayim bi doktora bende vegaferon kullaniyorum sadece kan ilaci ama 10 kan degerim sezeryanda olunca biraz endiseli buldu dktr bakalim nolcak ayin 5i gibi gitcm dktra senin boy kacti kacinci haftan..biz zayiflarin bebisleri cok kucuk olmuyo yani 3000 gr iyi bence

Rica ederim canim ne demek inşallah isine yarar bi bilgi vermişimdir.

Meme ucu na doğumdan önce masaj yapılmaz die biliyorum :O doğumu tetikliyormuş en iyisi o kalkanlardan almak bende de aynı sorun var :/

Masaj gogus ucuna diil canim hafif hafif gogsun tamamina o da ne jadart dogru bilmiyorm tabi oyle okudum. Arastirmak gerek gene tabi

Cnm denemis arkadaslarim var.otu suya koyuyorsun dogum zamani geldiginde ota yasin okuyorlar.doguma girmeden suyunu iciriyorlar.ben bu sekilde duydum.bu sekildede bi arkadasim hamile kaldi belki tesaduftu ama bilemiyorum ben inaniyorum.hurma ise cok faydaliymis doktorum bile gunde 1 2 tane yiyebilirsin cok buyuk vitamin enerji kaynagi demisti.tabi ben yiyemiyorum cok zatrn de sezeryan olacagim.

Rica ederim canim ne demek inşallah isine yarar bi bilgi vermişimdir.

Masaj gogus ucuna diil canim hafif hafif gogsun tamamina o da ne jadart dogru bilmiyorm tabi oyle okudum. Arastirmak gerek gene tabi

Sagol cnm valla gogus ucunuz yoksa mutlaka simdiden onleminizi alin dogumdan sonra cok sknti cekiyosunuz gogus kalkaniylada ugrasmak gercktn zor oluyor

Çok stres yapma canım içini ferah tut inşallah hiç bişeycik yoktur. Rica ederim canım evdeyim elimin altında olunca baktım hemen hamileyiz pimpirikliyiz birbirimize destek olucam :) benim bıdık sağ kaburgamı zorluyo genelde tırsıyorum kendine zarar vercek diye. Kemiğe öyle baskı yapılırmı valla yapıyo

Allah hemşirenin zaliminden korusun bizi ne alaka ya nasıl gelme der sonuçta emen bi bebek :/ hem bi anneye denirmi bu ayıp ya

ben ciger gelistirici iğne oldum canim duruma gore dr degerlendirir

canım balıkçılara giderken sağda loya var, onun karşısında küçük bi dükkan var, denk geldi de bakayım dedim. 20 tl ye bütün gecelikler... eğer uğrarsan, kısa kollu önden üç düğmeli, pembe ve mor renklisinden pembe olanı aldım... diğerleri yarım kol, ya da düğmesizdi. en kullanışlı bu gibi geldi bana... yıkadım ütüledim, astım... bi de üstüne bi sabahlığım var daha hiç giymediğim onunla da renkleri çok uydu..... bir tane de pijamam var zaten kapri tamamdır... ben yine bir yerlere extradan yıkayıp ütülerim. lazım olursa eşim alıp gelir. yüz tane eşya ile de hastaneye gitmenin mantığı yok...

ben de babilde pijamacı var, orda beğenmiştim ama ne bileyim almak gelmedi o sıra içimden samsungun yanındaki dükkandı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…