2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Son düzenleme:
arkadaşlar bir arkadaşım üçüz bebek bekliyordu 30. haftasında bebekleri doğmuş ama hepsi yoğun bakımdaymış.. allah rızası için bol bol dua edin yavrucuklar yaşasın allah annelerine bağışlasın... hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah...

Rabbim hepsinin yardimcisi olsun. Arkadasinada bol sabirlar diliyorm.

Oyy maşallah onlara hayırlısıyla sağlıkla çıkarlar inşallah yoğun bakımdan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

normal bi nevresim mi diktirsem ki yastik carsaf kilif falan... Uyku seti nin yari fiyatina bile malolmaz hem... Kullanmayacagim seye de para vermek istemiyorum

Annem sanırım kadıköy'den bebek çarşafı bulmuştu. Ben nevresim takımı çook önceden almıştım (arkadaşlarım hamileyken alırlarken çok hoşuma gitmişti) ama bu kumaş çok yumuşak. Annem ondan çarşaflar dikecek. Yeni doğan bebeğe yastık yorgan vs kullanılmadığı için ben uyku seti vs almadım.
Ama yaz günü de olsa bebekler üşür ve kundak mı yapmak lazım onu çok bilmiyorum şu anda...

Gozunaydin canim. Maşallah kuzuya.
Sagol cnm
Cnm gozun aydin tosuncugun iyiymis kacinci haftadasin
31+6 canim

ben yatak konusunda baya arastırma yaptım. visko yataklar 30 kg üstü insanlar için. bebek için ilk aşamada sert sünger kullanılıyor. ilk 6-9 aydan sonrada ortopedik yataga geçilmesi tavsiye ediliyor visko için daha uzun zaman var yani...

sağol canım. benım suan 21.00
basından bu yana 10.00 - 15.00 - 19.00 - 20.00 ve 21.00 olarak yukseldı durdu. herşeye bakıldı hıcbır enfeksıyon ya da başka rahatsızlık gozukmuyor ama bu yukselıp duruyor. bu WBC enfeksyon olduğunda çoğalırmış. kandakı koruyucu bır hucreymıs.

hamılelıkte 15.00 e kadar normal dıyorlar. senınkı yüksek değil yanı :) maşallah.

Rabbım hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versın.

hayatımda bu kadar test yaptırmadım ve bu kadar gerılmedım.

dosyam ansiklopedi gibi kollarım kevgır gıbı oldu :)

sağol canım benım. valla hep telkin veriyorum kendime. en son bu kontrollerde moral sıfır bırde ac kaldım. bebişiminde hali hal değildi ben aç ve bitik olunca. o yüzden artık üzülme lüksüm hiç hiç kalmadı.

doktoruların bıle hamılelere ozellıkle moral moral dedıgını anladım. gozlerımle gordum cunku. 1.aclık 2. moral dusuklugu....
bebişleri cok etkiliyor..

tontiklere yerleri dar geliyor :)) içerden matkap çalıştırıyorlar :)))

Hayirli cumalar kizlar..

Gene bir cuma be gene yeni bi haftaya basladik oglumla 34+0 olduk bugün :)

hayırlı cumalar canım.
ohh maşallah size kocaman olmuşsunuz :))

Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman

hareket ettikleri zamanda tam ediyorlar. karnım dalgalı deniz gibi oluyor :))))) eşim her gordugunde böyle oluyor

oyyy maşallah 2kg dayanmış artık son ana kadar cok donerlermıs.

ben gecen gun cuma- cumartesı hastanedeydim. cuma V seklınde duruyordu cumartesı baş aşağı duruyordu :)))))) 1 günde dört donmus cimcime :)))

Amin......
Canım benım tez zamanda toparlanırlar inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versın bıdıklara. Anne babasınada güç versin..
Rabbim hepimizin yavruları korusun.. Bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın Rabbim...

cnm imkanın varsa bir de hematolojiye görün derim.Benim kuzenimin wbc:15.000----20.000 lerde idi.Sonra yapılan testlerde lösemi tanısı kondu.gebeliği boyunca interferon diye bir iğne taptı.bebeği ve kendisi şu an çok sağlıklı.löseminin iyi huylu bir türüymüş tesellimiz o.korkutmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın lütfen.hematologa görünmekte fayda var.

Kızlar şekeri olanlar tatlı şeyler yedikten sonra nasil oluyorsunuz? Bende şeker çıkmamıştı ama suan sekerden şüpheleniyorum. Canim hep tatlı şeyler istiyor ama yedikten sonrada kötü oluyorum

canım benım sağolasın. yok canım nıye korkutmak ıcın yazasın burda herseyımızı paylaşıyoruz kı bırbırımıze fıkır olalım. tecrubelerımız paylaşalım.

enfeksyon doktorum en son tekrar kan testını aldıktan sonra ıcıne sınmedı hemotolojıye yolladı. ordanda haber geldı temız dıye. ondan ıcım ferahladı.

lakın doğumu atlatalım hayırlısıyla bebişimi sağlıkla alayım kucağıma, bunun takıbını bırakmıcam açıkçası. Normalde canımdan korkmayan ben korkar oldum.. Rabbim bizlerede uzun omur versin der oldum.. Bebişlerimiz anasız babasız kalmasın..

Hadi ya visco daha sonra diyorsun yani..sağol canım..

Canım ya tahlillerde referans değerler yazıyor ya benimkinde 4-10,3 yaziyo ondan dedim öyle.Senin doktor degistikten sonra farkedildi sanırım bu durum her şeyde bi hayır var demek ki..En azından bakıldı araştırıldı çok şükür bi şey de çıkmamış çıkmaz da inşallah..İçini ferah tutmaya çalış..

Kizlar bende suan itibariyle yikama isine basladim ters cevirip kisa programa attim kizimin camasirlarini bu arada eltime oturmaya gitmistim yazamadim uyku setine cok para vermeyin normal bebek yorgani alin kumascidanda kumas alin begendiginz kumasi sonrasinda ceyizciye diktirin size kumasci yardmci olur kac cm kumas gitcegine dair..bide ben parkin icine normal yastik yuzu diktrmstim kucuklerinden degil ince yastik yapmisti kv rahat oluyor bebek eger kusan bebekse yastik kullaniliyo kusmuyosa dktrlar yastigi onermiyor

Bebeği hemen ikinci gün yıkamanız çok yanlış. Bebekler doğduklarında koruyucu tabaka "Verniks" vardır derilerinin üzerinde. Hemen yıkarsanız onu yok etmiş olursunuz.
1 hafta sonra göbeği düşmese de yıkayabilirsiniz.

göğüs kalkanı değil silikon göğüs ucu diye satılıyor.
Avent silikon göğüs ucundan ben çok memnun kaldım. Emziririken kullandım. 2 ay sonra göğüs uçlarım çıktı ve silikonu kullanmayı bıraktım. Oğlumu 1.5yaşına kadar emzirdim. Hem de göğüslerim hiç yara olmadı. İyi eczanelerde satılıyor,bir çifti 15 tl falan.

Ya okulda alay konusu olduk zaten:) benden başka bütün hamile arkadaşlar dönemi kapatabiliyor :) Neyse acemilik eseri olsun Allah aratmasın

Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?

canım benim doktorumda 31 haftalıkken gördü. sonra 10 hazirana gün verdiler. arada 25 gün var.Sanırım bir problem yoksa 3 hafta gibi veriyorlar.zaten doktorumda bundan sonrakiler 2 haftada bir olucak dedi.

canlar napıyorsunuz bebişler ne alemde bugun kontrol vardı artık izne ayrıldımm:))) pazartesi öğrencilerimle vedalaşıp bidaha okula gitmicemmm:) doktor gayet normal şeyler söyledi sadece 1 hafta önden gidiyormuş bebeğim oda normal dedi kilosuda 2380gr geldi sizlerinki nasıl 33+3 görünüyorrr:=)

Sahsen ben öyle yaptim cnm.denizci model tac in kumasindan aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…