masajı da ben duymamıştım denemk lazım kesiden korkuyorum ben de :18:
arkadaşlar bir arkadaşım üçüz bebek bekliyordu 30. haftasında bebekleri doğmuş ama hepsi yoğun bakımdaymış.. allah rızası için bol bol dua edin yavrucuklar yaşasın allah annelerine bağışlasın... hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah...
arkadaşlar bir arkadaşım üçüz bebek bekliyordu 30. haftasında bebekleri doğmuş ama hepsi yoğun bakımdaymış.. allah rızası için bol bol dua edin yavrucuklar yaşasın allah annelerine bağışlasın... hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah...
Rabbim hepsinin yardimcisi olsun. Arkadasinada bol sabirlar diliyorm.
Oyy maşallah onlara hayırlısıyla sağlıkla çıkarlar inşallah yoğun bakımdan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal bi nevresim mi diktirsem ki yastik carsaf kilif falan... Uyku seti nin yari fiyatina bile malolmaz hem... Kullanmayacagim seye de para vermek istemiyorum
Sagol cnmGozunaydin canim. Maşallah kuzuya.
31+6 canimCnm gozun aydin tosuncugun iyiymis kacinci haftadasin
Maşallah canım gözün aydın artık pek tekme atmıyorlar zaten içerde balık gibi kayıyorlar sanki...Bu arada kaçıncı haftadasin?
Evet baya azaldi hareketleri 31+6 dayim tatlim
Evet gitti gidiyor bu anlamda Baya uygun ben ne çeşit alacağıma karar verememiştim.Pamuk yumuşak oluyormuş bebek için iyi değilmiş.Sünger bilmiyorum ama visco mantıklı galiba..
İnşallah iyi çıkar canım ne güzel az kalmış insan nasıl heyecanlanır ya :)
Canım hazır bebek nevresimleri var ama ölçüleri park yatağa biraz büyük ama sıkıştırsak falan olur mu bilemedim.Görüp de almak istiyorum aslında.Ben nette gitti gidiyor ve english home un sitesinden baktım bu arada.Yatak da visco alicam sanırım.
Selam canım geçmiş olsun.Ben de baktım da şimdi sonuçlarıma son tahlilimde wbc 11,00 çıkmış doktor görmedi henüz bunu.Bu normal değerlerin biraz üzerinde gibi duruyor.Bi önceki 10,08 mis ondan oncekiler hep 8 küsürlerde.Yani son zamanlarda yükselmiş benimki.Seninki kaçtı?
Çok stres yapma canım içini ferah tut inşallah hiç bişeycik yoktur. Rica ederim canım evdeyim elimin altında olunca baktım hemen hamileyiz pimpirikliyiz birbirimize destek olucam :) benim bıdık sağ kaburgamı zorluyo genelde tırsıyorum kendine zarar vercek diye. Kemiğe öyle baskı yapılırmı valla yapıyo
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli cumalar kizlar..
Gene bir cuma be gene yeni bi haftaya basladik oglumla 34+0 olduk bugün :)
Gittim kizlar doktora.dediginiz gibi hareket azalmasi buyudugu icinmis.1940 g olmus kizim.cok sevindim.donmemis daha doktor makat gelisli dedi.annemde daha doner o dedi :) iyiyiz moralman
cnm imkanın varsa bir de hematolojiye görün derim.Benim kuzenimin wbc:15.000----20.000 lerde idi.Sonra yapılan testlerde lösemi tanısı kondu.gebeliği boyunca interferon diye bir iğne taptı.bebeği ve kendisi şu an çok sağlıklı.löseminin iyi huylu bir türüymüş tesellimiz o.korkutmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın lütfen.hematologa görünmekte fayda var.Selamlar Kızlar ve tatlı minnoşlar...
Nasılsınız badikler nasıl ? yaramazlığa başladılar mı :)
ya şaka bir yana dun karnımın sağ tarafına neresını batırdıysa etimi delip geçecek gibiydi((( saatlerce gecmedı acısı. yeni bebeği olan bır arkadaşım aradı dun ona sordum hemen normal mı dıye. evet cok fena o durum ama normal dedı de ıcım rahatladı bıraz. cunku rahat değil mi bişey mi oldu diye yazmaya başlamıştım
geçmişe bakayım dedim dağ olmuş birikmiş geçmiş baksam yazmaya zamanım kalmıyacaktı. ıgne ıcın asm.ye gıdıcem bugun yıne.
kac gundur gıremedım hastane arşınlamaktan. enfeksyon dr.una gıttım yıne bır suru test.... yok bırsey çıkmıyor. ama hala WBC yüksek..
artık hamılelıge verdı bu durumu ama sureklı haberleselım, kan sayımı yaptır dedı. zaten son zamanlarda korkular pimpirikler çoğalıyor birde bu cıktı huzurum kaçtı..
kızlar bısey rica edicem yaptırdığınız testlerde sizde WBC oranı kaç bakarmısınız?
cnm imkanın varsa bir de hematolojiye görün derim.Benim kuzenimin wbc:15.000----20.000 lerde idi.Sonra yapılan testlerde lösemi tanısı kondu.gebeliği boyunca interferon diye bir iğne taptı.bebeği ve kendisi şu an çok sağlıklı.löseminin iyi huylu bir türüymüş tesellimiz o.korkutmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın lütfen.hematologa görünmekte fayda var.
ben yatak konusunda baya arastırma yaptım. visko yataklar 30 kg üstü insanlar için. bebek için ilk aşamada sert sünger kullanılıyor. ilk 6-9 aydan sonrada ortopedik yataga geçilmesi tavsiye ediliyor visko için daha uzun zaman var yani...
sağol canım. benım suan 21.00
basından bu yana 10.00 - 15.00 - 19.00 - 20.00 ve 21.00 olarak yukseldı durdu. herşeye bakıldı hıcbır enfeksıyon ya da başka rahatsızlık gozukmuyor ama bu yukselıp duruyor. bu WBC enfeksyon olduğunda çoğalırmış. kandakı koruyucu bır hucreymıs.
hamılelıkte 15.00 e kadar normal dıyorlar. senınkı yüksek değil yanı :) maşallah.
Rabbım hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versın.
hayatımda bu kadar test yaptırmadım ve bu kadar gerılmedım.
dosyam ansiklopedi gibi kollarım kevgır gıbı oldu :)
sağol canım benım. valla hep telkin veriyorum kendime. en son bu kontrollerde moral sıfır bırde ac kaldım. bebişiminde hali hal değildi ben aç ve bitik olunca. o yüzden artık üzülme lüksüm hiç hiç kalmadı.
doktoruların bıle hamılelere ozellıkle moral moral dedıgını anladım. gozlerımle gordum cunku. 1.aclık 2. moral dusuklugu....
bebişleri cok etkiliyor..
tontiklere yerleri dar geliyor :)) içerden matkap çalıştırıyorlar :)))
hayırlı cumalar canım.
ohh maşallah sizekocaman olmuşsunuz :))
hareket ettikleri zamanda tam ediyorlar. karnım dalgalı deniz gibi oluyor :))))) eşim her gordugunde böyle oluyor
oyyy maşallah 2kg dayanmış artıkson ana kadar cok donerlermıs.
ben gecen gun cuma- cumartesı hastanedeydim. cuma V seklınde duruyordu cumartesı baş aşağı duruyordu :)))))) 1 günde dört donmus cimcime :)))
Amin......
Canım benım tez zamanda toparlanırlar inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versın bıdıklara. Anne babasınada güç versin..
Rabbim hepimizin yavruları korusun.. Bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın Rabbim...
Kizlar ya bisi sorcam benim ikinci cocugm ama oglum hic emmedi goguslerimin ucu hic yok gogus kalkaniyla zoraki tikiyodum cocugumun agzina ama gogus cikartici aparatlar varmis nerde bulabilirim marka isim flan sakin netten al demeyin esim alisverisi yasakladi ama nerdn alcagimi bilmiyorum alan bakan yada bilgisi olan varsa yrdimci olurmusunz
Erken gelirse ekleniyor eskiden eklenmiyormuş değişmiş yönetmelik.
Ya okulda alay konusu olduk zaten:) benden başka bütün hamile arkadaşlar dönemi kapatabiliyor :) Neyse acemilik eseri olsun Allah aratmasınSizin doğum tarihi benimkine göre daha iyi aslındayani şimdi 5 hafta okul kapanana kadar çalışırsanız. Ve Temmuz ortası gibi gelirse bebiş üstüne 13 hafta izinli olacaksınız.
Benim maalesef tüm sekiz hafta tam yaz tatiline geliyorondan dolayı önden 5 hafta çalışacağım. En azından Eylül ayını kurtarabilmek için.
Yani bizi yakan yaz tatiline denk gelmesi
Kızlar selam doktor dünkü kontrolümde bana 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta sanki çok gibime geldi sizin doktorunuz ne sıklıkla çağırıyor acaba? ben y,ne 2 hafta sonra gideyim diyorum sizce?
Sahsen ben öyle yaptim cnm.denizci model tac in kumasindan aldik.Kizlar bende suan itibariyle yikama isine basladim ters cevirip kisa programa attim kizimin camasirlarini bu arada eltime oturmaya gitmistim yazamadim uyku setine cok para vermeyin normal bebek yorgani alin kumascidanda kumas alin begendiginz kumasi sonrasinda ceyizciye diktirin size kumasci yardmci olur kac cm kumas gitcegine dair..bide ben parkin icine normal yastik yuzu diktrmstim kucuklerinden degil ince yastik yapmisti kv rahat oluyor bebek eger kusan bebekse yastik kullaniliyo kusmuyosa dktrlar yastigi onermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?