2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Biz walla yikadik oglusumu haklisin ama hastanedede yikiyolar zaten ozel hastanede dogum yaptim gozumuzn onunde yikadilar camekan arkasinda..ve eve geldik 1gun hastane 2gun ev 3.gunu kv ve annem yikadilar kuzumu...wee nin silikon gogus ucunu kullandim bende marketlerde bile var ama cok zorlandim yinede hijyenik tutmak goguse yapismasi gerek ve surekli kayiyodu oglumda cok emmedi zaten bi sure sonra pompayla cekmeye baslamistim ama yinede gogus ucum yok sanirim birazda gogusler buyuyup gerginlesince ucuda iyice kayboluyor..

Sahsen ben öyle yaptim cnm.denizci model tac in kumasindan aldik.

İyi yapmisn bence smdi benin oglana babasi beyaz nevresim takimi almisti o var ananemiz oglusa fbli takim diktirmisti hemde cok cuzi bi rakama kumasini almis altkatta yorgancida diktirmis 2takim degistirmrlik oldu 1senedir oda yaptik genc odasi aldik orda yatiyor kaldirmstm park yatagini nevresimlerini fln simdi temiz pak duruyolar hamile kalincada kv kumas almis bana dogum icin kiz oldugunu ogrenincede kizada almis kumas gorumcemde guzel dikiyor nevresim takimi dikti dogum icn bide kiza dikti pembeli yesilli papatyali..yani 3takim oldu degistirmelik yeter oda bize..polar battaniyede 3tane var yorganimizda var gecen annemde almis bitane 2yorgan oldu yine penye battaniye almis annem bende aldim babasida almis abidende kaldi bidunya penye battaniye oldu kusan bebek olursa rahatvoluyor bol prnye battaniye oglumda yetismiyodu eltim sagolsn kendi battaniyelerini vermisti ilk zamanlar..

Cnm bende oyun parki aldim kucuk yorgan yapcakdi annem bosa yapma dediler yapmadik.ilerde oda yapcagim icin normal yorgan yapicak annem.benim evde cok sicak battaniyeleri cok fazla.kısı battaniyelerle cikartir dediler.bebek icin yorgan yapmadik yani bilmiyorum iyimi yaptik.

Kızlar tekrar soruyorum şekeri olan hamisler tatlı yedikten sonra sizde ne gibi değişiklikler oluyor? Bende sekerden suphelenmeye başladım pazartesi alicam sonucu ama o zamana kadar merak ediyorum. Cevap verin lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bizde gelir gelmez yikaniyo bebekler.benimkide yikanacak kesin.dogrusu yanlisi nedir bilmiyorum.doktor yikanmasin diyor ama yaocak bise yok bende yikanmasi taraftariyim

Cnm okudum ama hicbi fikrim yok ondan yazmadim :-((

Evet dogru demisler bence gerek yok bende kucuk besik kullancam oturma odamda ilk 6ay onda yatiyor zaten yatakodamada parki kurcam..zaten cok donemedikleri icin yorgana gerek olmuyor ilk zamanlar bide temmuz olcak zaten ilk hfta ince polarla sonra penye battaniyelerle uyurlar ama ben hic cibildak yada kolsuz badilerle uyutcagimi sanmiyorum evim sicak ama sonucta 40li bebis olcaklar iki gunde hatta bazen hergun yikancaklar 3aylik oluncada havalar bozcak oyuzden yildizli pijama takimlari var onlardan alcam hem uygun hemde tam yazlik tavsiye ederim kizlar

İnsallah iyi sonuclarla donersn ama genelde hamilelikte boyle seyler oluyor yesen bi dert yemesen bi dert hamilelik hemguzel hemde cok zor

Valla bizde gelir gelmez yikaniyo bebekler.benimkide yikanacak kesin.dogrusu yanlisi nedir bilmiyorum.doktor yikanmasin diyor ama yaocak bise yok bende yikanmasi taraftariyim

Oh mis gibi yikancak emicek uykuya dalcak 2saat deliksiz uyku sonrasinda uyanmazsa ayaginin altina pit yapcan uyancak emcek bezi doldurcak islak pamukla temizlencek sonra yine uyku :):) temmuz bekleniyosun cabuk geel :):)

Ben de şimdi gördüm cnm benim yükseldiğinde uykum geliyor böyle bi halsizlik ve hafif baş dönmesi oluyor bu akşam yemekte beyaz ekmek yedim yükseldi hemen yürüyüşe çıktım düşsün diye

Ben de şimdi gördüm cnm benim yükseldiğinde uykum geliyor böyle bi halsizlik ve hafif baş dönmesi oluyor bu akşam yemekte beyaz ekmek yedim yükseldi hemen yürüyüşe çıktım düşsün diye

Benimde basim sekerle dertte,glikoz yuklemede 2 saat tokluk yuksek cikti,endokrinoloji ye yonlendirdiler,15 gun dikkat ettim ,olcum aletiyle 2 gun olctum,dr dusmus dedi,15 gun sonra gel dedi,gitmedim,bebegim 2 hafta onden gidiyor mus,kadin dogumcum muhakkak devam et dedi,dikkat ediyorum ama yogun calisiyorum,ben 1 kilo almisim,bebek 1128 kilo nasil olmus anlamadim😞

Benimde elim ayağım tutmuyor sanki başım dönüyor. Yürüyüşte yapamıyorum kötü oluyorum tansiyonum düşük. Ne yapicam bilmiyorum. Pazartesi sonuç çıksın bakicam artik.

kızlar günaydın
herkese keyifli bir haftasonu diliyorum...
sabah sabah midem nasıl bulanıyor size anlatamam sanki başa döndük

kızlar günaydın
herkese keyifli bir haftasonu diliyorum...
sabah sabah midem nasıl bulanıyor size anlatamam sanki başa döndük

Gunaydinlar aynen canim sanki basa donduk 1 haftadir her sabah bulanti

wee çok kötü. ilk başta ben de onu taktım hiç tutmuyor.
avent i al, kesinlikle memnun kalırsın kime önerdiysem bana dua etti

şimdi de hastane çantamı hazırlarken öncelikle avent silikon göğüs uçlarını koydum ben:)

Herkese Günaydın kizlar musmutlu hafta sonları diliyorum herkese. Doktor kontrolleri var bu gün herkes iyi haberlerle gelir ins.

Gunaydin herkeslere.. Hafta sonunuz güzel geçsin, kontrole gideceklere bebisleri gulumsesin güzel haberlerle gelsinler :)

Benim kontrol sali günü, sabirsizlaniyorum görmek için. Bide bugün oğlum tembel durtuyorum anca oynasiyo paşam :)

Bu göğüs uclarini çok tavsiye eden duydum ben. Benim uclari var ama gene de almam gerekir mi? Rahat emzirmeyi sagliyomu yoksa sadece uç olmayanlara bebek rahat tutsun diye mi kullaniliyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…