2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım senin sekerin var mı bebeğin kilolu ayına göre

Geçmiş olsun canım allah bidaha göstermesin benim ailemde bursada ve baya şiddetli olmuş

Evt cnm cok sallandi ben annemdeyim.iyiki kendi evimde degildim evim 5.kat ve daha siddettli sallaniyi ust katlar korkudan bayilirdim :-(

Bende İstanbul da annemlerdeyim allahtan izmitte evde değildim yalniz olsam çok korkardim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deprem bolgesindeki fistiklar merak ettim sizi. Bir iyiyiz diyin lutfen......

ölçüyorum şeker ölçüm cihazı verdiler zaten sürekli takip ediyorum. beyaz ekmek yesem bile yükseliyor hemen

sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum.. delik deşik oldu parmaklarım

bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum

bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum

İkisinside duymadim.. Hangisindeki doktordan daha cok memnunsan onu sec bence

İkisinside duymadim.. Hangisindeki doktordan daha cok memnunsan onu sec bence

her ikisine de baktım fakat şuana kadar gittiğim dr.um memorial de bu hastanelerde hiç dr.a muayne olmadım ama bu gün kolan da bir bayan dr.la görüştüm adı berrin biraz gereğinden fazla alakadar oldu sanki yeni başlamışta oraya müşteri toplamaya çalışan esnaf gibiydi of ya emin olamıyorum ki ne kadar zormuş bu işler... siz neredensiniz? nerede düşünüyorsunuz doğumu?

sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum.. delik deşik oldu parmaklarım

Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim

Ben varım cnm gebeliğimin başından beri Türkiye hastanesine gidiyorum ayrıca geçen sene orada doğum yapmış bir tanıdığımda var tavsiye üzerine gittim zaten bende

kızlaaarrr midesi bulananları gördüm geçmişte demekki yalnız değilmişim hiç midesi bulanmayan biri olarak bu aralar mide bulantısı yaşamaya başladım özellikle sabahları birde iştahım kesildi sizinde böyle olan var mıııı

birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?

Cnm bu cok tatli cok seviyorum bu besikleri ama cok kisa sure kullanirsin bunu.duyduklarim bu yönde ama yibede hevesin varsa tabi tercih senin

Kizlar bu silikon göğüs ucunu konusulmustu gecenlerde.peki biz hep onunlami emzircez cikmazmi hic ucu.yoksa sonuna kadar onu mu kullancaz.

Cnm bu cok tatli cok seviyorum bu besikleri ama cok kisa sure kullanirsin bunu.duyduklarim bu yönde ama yibede hevesin varsa tabi tercih senin

kafamı biraz o karıştırıyor beşik 380 tl değer mi diyorum kısa bir süre için uff ne yapsam bilemedim bir yandanda diğer sepetlerde ucuz değil aralarında 90 100 tl fark var acaba almışken bunu mu alsam çok kararsız kaldım yaa uf

Ben kocaelide özel Dr. Tahsin ozbek hastanesine gidiyorum. Hem de hastanenin bilgi işlemcisi yim :) kendi hastanem yani o yüzden hiç düşünmedim hastane konusunu

bugun kontrol donuşu boğazımın yanmasıyla nasıl bır bulantı oldu anlatamam sanırım sıcaklarda etkılıyor bu bulantı durumunu.

canım cok ciciş bu modeller ama bebişler cok hızlı buyudugunden cok az kullanılıyormuş. bir de ben bakmıştım fıyatlarına kullanılacak sureye gore bayag pahalı.
bence elbette abartı olmaz lakin dediğim durumlar var.

Kizlar bu silikon göğüs ucunu konusulmustu gecenlerde.peki biz hep onunlami emzircez cikmazmi hic ucu.yoksa sonuna kadar onu mu kullancaz.

nasılsın canım?
kaç gundur cok gıremedım. ya bende o koruyucuya cok takıldım gecen gun yan destek yastığı ve boğulma onleyıcı yastık almaya gıttık listede koruyucuda vardı. ama cok cesıt var ve gerek duyacakmıyım bılemedım o yüzden almadım. eşime dedim eger lazım olursa gelır alırsın.
(hem hastanede hemşire yada ebeler gerekenı doğru tarıf eder dıye duşundum o anda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…