canlar napıyorsunuz bebişler ne alemde bugun kontrol vardı artık izne ayrıldımm:))) pazartesi öğrencilerimle vedalaşıp bidaha okula gitmicemmm:) doktor gayet normal şeyler söyledi sadece 1 hafta önden gidiyormuş bebeğim oda normal dedi kilosuda 2380gr geldi sizlerinki nasıl 33+3 görünüyorrr:=)
sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum.. delik deşik oldu parmaklarım
bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum
bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum
her ikisine de baktım fakat şuana kadar gittiğim dr.um memorial de bu hastanelerde hiç dr.a muayne olmadım ama bu gün kolan da bir bayan dr.la görüştüm adı berrin biraz gereğinden fazla alakadar oldu sanki yeni başlamışta oraya müşteri toplamaya çalışan esnaf gibiydi of ya emin olamıyorum ki ne kadar zormuş bu işler... siz neredensiniz? nerede düşünüyorsunuz doğumu?
sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum.. delik deşik oldu parmaklarım
Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim
Ben varım cnm gebeliğimin başından beri Türkiye hastanesine gidiyorum ayrıca geçen sene orada doğum yapmış bir tanıdığımda var tavsiye üzerine gittim zaten bende
kızlaaarrr midesi bulananları gördüm geçmişte demekki yalnız değilmişim hiç midesi bulanmayan biri olarak bu aralar mide bulantısı yaşamaya başladım özellikle sabahları birde iştahım kesildi sizinde böyle olan var mıııı
birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?
birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl Eki Görüntüle 1128532
yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?
kafamı biraz o karıştırıyor beşik 380 tl değer mi diyorum kısa bir süre için uff ne yapsam bilemedim bir yandanda diğer sepetlerde ucuz değil aralarında 90 100 tl fark var acaba almışken bunu mu alsam çok kararsız kaldım yaa uf
her ikisine de baktım fakat şuana kadar gittiğim dr.um memorial de bu hastanelerde hiç dr.a muayne olmadım ama bu gün kolan da bir bayan dr.la görüştüm adı berrin biraz gereğinden fazla alakadar oldu sanki yeni başlamışta oraya müşteri toplamaya çalışan esnaf gibiydi of ya emin olamıyorum ki ne kadar zormuş bu işler... siz neredensiniz? nerede düşünüyorsunuz doğumu?
Ben kocaelide özel Dr. Tahsin ozbek hastanesine gidiyorum. Hem de hastanenin bilgi işlemcisi yim :) kendi hastanem yani o yüzden hiç düşünmedim hastane konusunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaarrr midesi bulananları gördüm geçmişte demekki yalnız değilmişim hiç midesi bulanmayan biri olarak bu aralar mide bulantısı yaşamaya başladım özellikle sabahları birde iştahım kesildi sizinde böyle olan var mıııı
birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl Eki Görüntüle 1128532
yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?
canım cok ciciş bu modeller ama bebişler cok hızlı buyudugunden cok az kullanılıyormuş. bir de ben bakmıştım fıyatlarına kullanılacak sureye gore bayag pahalı.
bence elbette abartı olmaz lakin dediğim durumlar var.
nasılsın canım?
kaç gundur cok gıremedım. ya bende o koruyucuya cok takıldım gecen gun yan destek yastığı ve boğulma onleyıcı yastık almaya gıttık listede koruyucuda vardı. ama cok cesıt var ve gerek duyacakmıyım bılemedım o yüzden almadım. eşime dedim eger lazım olursa gelır alırsın.
(hem hastanede hemşire yada ebeler gerekenı doğru tarıf eder dıye duşundum o anda)