2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar bu perşembe A101 de cok güzel 3lü valiz set var 99tl.ye
haberiniz olsun.

Iyi cnm depremde biraz korku yasadik gecti insallah.sen nasılsın. Ya bende oyle düşündüm ama benim hic ucu yok ucu yokkende ilk bebegin almasi cok zor oluyo bide ben sezeryan olucam tam dogrulamicam ilk gunlerde cok zorlanirim gibime geliyo.arkadas gecen ay dogum yaptı bende yanindaydim hic emziremediler bebek tutamadi bir turlu ki onun ucu benden fazlaydi.cocuk birkac gun sonrada sarilik oldu bence ememedigi icin.alsam diyorum ama alisirsa yada surekli olursa zor.

canım benım gecmıs olsun. Rabbim korusun..
iyiyim bende cok sukur gecen hafta tatsızdı testler vs.. cok sukur sonuç olarak bır sorun yok. bugünde rutin kontroldeydik.
bu arada fıstığım kocaman olmuş teyzesi :))) maşallah civcivime (tombul civciv )

alışacağını pek sanmıyorum cok rahat bırsey değilmiş bebek için. birde araştırırken gogus ucu çıkarıcılar gordum onlara da bır bak ıstersen.
en olmadı doktoruna sor canım. tecrubesızlık cok kotu ya bende doğumu konuşurken bır sorayım dıyorum doktora. bebiş için cok onemlı sut (
Allah yardımcımız olsun.

Slm kızlar

Ne var ne yok bakalım kaç gündür giremedim foruma özledim valla....malum hala calismaktayim p.tesi son ins ve artık yeter raporum 1 haftadan fazla oldu başlayalı ama bn patronlarimu düşündüğümden devam ettim cuma yeni elemanlar geldi ve müdür olacak insan beni arayıp gelen elemanlara başlamış muamelesi yapma dedi sert bi şekilde bnde patronun birazda olsa hatrina bişey demedim ama p tesi artık yok yani iyi niyetimi suistimal ettiler konusucam neyse böyle ışte....kafanızı sisrdim

Bugün bebisime kyndakli battaniye iç zibin kndime gecelik ve pijama takımımı aldım..SINEM cim arabayla uyku setinin fotisunu cektim ana giremedim foruma ...hepsini aticam aldiklarimin bakalım begencenuz mu...eee sizden ne var ne yok bakalım ...

Oglusla hepinizi kocamaaaaannnn opuyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm haberim yok testlerinden umarim yolunda hersey.senin tombul civcivi benim tombul kusuma alayim ozaman masallah diyelim. Bende pzt gorcem kuzucumu ama her gittigimde goremiyorum ins bu defa görürüm yaa yüzünü. Hep sırtı dönük oluyor.bide insallah kilo almistir benimkide bu ay pek beslendimi dusunmuyorum ama saglikli olsunda.arkadasim uc cikartici kullandi memnun kaldi.

Canim bu güzelmiş ama fiyati cok pahali... bak ben boyle bisi aldim fiyati cok uygun. Bide bebekler en fazla 6 ay falan kullaniyor bu modelleri o paraya yazik yani

Eklentiler

• $1400961102883.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29

kuşum benimmmm hosgeldinnnn ben cok ozledım senıııı (
nasıl ya naptın sennnn.... raporu başlattın oyle mı gıdıyorsun işe??? neden oyle bırsey yaptın ne guvenıyorsun adamlara

bizde bugun kontroldeydik minnoş hanım 2186 gr olmuş :) boyuda 45cm :)

bekliyorum cok fenaaaa cicileriiiiiiiiii

dünyanın testı yapıldı valla ama sukur bırsey çıkmadı. benım ballı bocuk maşallah ıkıdır bal yuzunu gosterıyor bıze
işte olmazsa o uc çıkarıcıdan almak daha mantıklı gıbı sankı. uzun vadelı cozum gibi geldi bana.

Gecelik vw pijama takımım iç zibinimiz battaniyemiz uyku setinin modeli buuuu arabamizz ....

Eklentiler

• $1400964757691.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $1400964775701.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $1400964813620.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $1400964843201.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $1400964882760.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $1400964940219.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22
Gecelik vw pijama takımım iç zibinimiz battaniyemiz uyku setinin modeli buuuu arabamizz ....

oyyy sevgicim hepsi cok güzel yaaaaa

zevkine sağlık kızzzzz
(senın takımlarda özellikle cok güzel :) )

badikte sende güle güle kullanın cicilerinizi

sukur arabayıda gordum. :))))
arabamız da yakıyorrrr benım demıstım zaten 4X4 diye

Sağol sinem cim kendime aldiklarimin fiyatını duysan çok sasirirsin herhalde eminim....bak şimdi o gordugun gecelik 30 tl pijama takımı 20 tl ve kumaşı falan çok hosuma gitti zaten çok gecelik giymetmyi seven bi tip değilim o dantelli lohusa takımlarida ınan çok pahalı ve gönlüm el vermedi almaya zaten ne kadar giycem ...ama oğluma feda olsun herşeyi almak istiyorum ona :) :)

Cnm cim senin tontike de maşallah yaa baya iyi olmuş kız kilosu valla uzun boylu olcak senin kuz herhalde baksana yarım bn onuuuu

Kızlar öksürük mahvetti beni. Bana bir çare söyleyin?

hadi yaa onun sabahlıgıda var süper almışsın valla.. 2 takım 1 takım fiyatından bıle uyguna gelmıs. valla en ıyısını yapmışsın zaten dünya para bırde sevmedıgın seye ne verıcen onca para

aynen ya kendıme aldığım hersey nasıl batıyor var ya :))) hep mınnosa hep mınnosa alasım var.. :) ben pijama takımını kendıme gore pahalıya aldım 60tldı. sonra 2 tane gecelik aldım biri 25tl biri 15tl.

sağol canım benımm.... yaa sorma tontik civciv oldu teyzesi :))) aman ıcım rahatlıyor o tontık oldukça. Allah vermesın erken doğum falan olursa barı bıraz topık olur dıye sevınıyorum.
gercı onunda sakıncası varmı dıye bugun sordum doktora. ya bız sevınıyoruz kılolu boylu onde gıdıyor dıye ama sakıncası var mı dedım. dr. yok dedı sadece cok kılolanırsa normal doğuma engel olur başka sakıncası yok dedı.
boyu ayın 7.sinde 39cm di bugun 45cm olmuş. bır anda boylanmış fıstıklı boşuna karnımda matkap çalıştırmıyor demekkı

Ayy evet sinem cim valla o gecelik çok iyi oldu benim bide o fiyata rağmen geceligin bi ozelligide emzirme yerleri var ordan hoop ciciklerini çıkar emzir :) iki tanede pijama takımım var ışte yeter Dimi..

Ayy evet cnm dr benim tontikin 1 hafta önde gidiyo dediğinde bnde senin gibi düşündüm ama aynen dediği gibi çıkarmak zor olur herhal :))))
Cnm vu arada tel sn giriyom pc kocada alintilamayi bilniyom telden hehehe

3 tane yeter bencede zaten hepi topu Allahın izniyle 1-2 gun kalıcaz. evet cicik açma kolaylığı onemlı benımde 2 tanesınde var o ozellık :)))
valla sabahlıklı gecelik olarak damping olmuş o fiyat güle güle gıy canım benım.

tontiklerimiz tontik tontik gelsin de ama normal doğum sınırlarınıda zorlamasınlar bugun gozumu korkttu bıraz zaten :))) kilosunu duyunca ama işte hiç belli olmuyormuş. bazı haftalar hızlı hızlı alıyorlar son haftalarda yavaşlıyorlarmış.
olsun canım alıntı yapmasan ne olacak :)

Evet canim doktor antibiyotik verdi ama oksurmekten mahvoldum yorgunum uyumayi bırak uzanamiyorum bile.

canım ya gecmıs olsun ben oksurukte boğaz agrısında hep ballı sıcak (sıcaktan kastım kaynar) sut bir de ıhlamur ıcerım. havalarda sıcak ama o öksürükten ıyıdır.
bu halde oksuruk cok zor insanın karnı fırlayacakmış gıbı oluyor. nefes kesılmesını hıc demiyorum. (

Ballı karabiberli sıcak süt içtim canimda yok kar etmedi. Öksüre öksüre dogurucam nerdeyse. Öksürdukce kaçıyor alta zaten birşeyler

Valla bnde doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorm bugün deprem oldu yaa evde tektim nasıl sallandim oturduğum yerde hemen yavrumy düşündüm kız bizim burda bi abla var oda bana demez mi hadi senin ki karnında neyse bnde iki tane hangisini alcagimi şaşırdım valla Allah im korusun herşey takdir i ilahi ama aklımdan da türlü şeyler geçmedi değil...

Kiz senin geceligi ve pijamani gördum mü bn bakım Ayyy dur bi arada buraya hastaneye goturecegim çantaları atitm bakiym hangisini begenceniz ona göre götüreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…