2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ya cok zor oksuruk dr. onun ıcınde bısey verseymıs keşke ( 2 gundur karpuzla bogulucam resmen. dun gece tam attım ağzıma kız ıcerden bır soktu bacağını canımın yanmasıyla boğazıma kaçtı oksur oksur ıcım dışıma cıktı sandım. doktorunun cep telefonu varsa yarın ara bır sor zor böyle

aynen hem heyecan hem turlu turlu korku sarıyor ınsanı. nasıl bır psikolojıymıs bu.. gecmıs olsun sevgıcım ya deprem ınsanı başka bır aleme goturuyor resmen.. Rabbim korusun..

benım takımı koymuştum ama diğerlerinin resmini çekmedim. bir ara ceker atarım.
burda hazır vardır takım onu eklıyım. netten almıştım resmını
takım bu. bu sabahlık dıgerlerınede uyar zaten dıye duşundum.

ekle de secelım valla bu hafta toplayalım su çantaları zaten. hazır olsun da çanta panıgınden de çıkaralım kendımızı. :)

Öksürük surubu felan veremiyorlar hamilelikte. Kızlar benim oğlan bir orda bir burda kanım cok yamuluyor. Cok hareket ediyor canim açıyor dizinde öyle mi? Bir taraftan öksürük bir taraftan tekmeler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

DÜN DE EŞİM DEDİ BELLONA AÇILMIŞ, açılışa özel fiyatlar vs varmış... da nerde bilemedik... denk gelirsem bakarım sağol!
o babildeki dükkan da aynı dükkan sanırım...
bu arada sana dedim ya diclekent yolunda do re mi var oraya uzun kollu gelecekti, haberin olsun!

tabi canım, ne kaybedeceksin ki! hem süt de artmış oluyor, meryem otunu bilmiyorunm ama ayette geçiyor diyorsun

Günaydın arkadaşlar pazar sabahı oğlumla güne çok erken uyandık :) geçmişi okudummda biraz gögüs ucudan bahsedilmiş ben doğum yaptığında hemşire geldi bebeği emzirmene yardımcı olayım diye ama hiç yoktu ucu bi tane şırınga getirdi gögüs ucumu çektirip bebeğe verdik hemen 2 gün hastanede yaptı eve geldiğimizde de oğlum gayet güzel alabildi bence bi doğum yapın doktorlar yönlerdirir sizi.benim karnım dün baya baya aşağı indi biz galiba bu hafta içi doktora gitcez bebek kanala girerse sezeryan olamazmışım aman ya inş zamanında gelir çok korkuyorum erken alırlar diye yanımda kimsede yokannem okullar kapanınca gelcek kv de de tatile gidiyormuş tam zamanı ya gitsin bakalım

Günaydın kızlar. Tüm geceyi öksürükle boğuşarak geçirdim. Şimdide yine uyuyamadim. Dikkat edin sakin soğuk almayin, kocaman karinla cok zorrrr

çok geçmiş olsun.ben ilk doğumumdan önce farenjit olmuştum.öksürüğüm 1 ay geçmedi.nitekim sezaryen sonrası o öksürük en çok canımı acıtan şeydi.sanki dikişlerim yırtılacaktı.aman diyim ne yap yap doğumdan önce öksürüğün geçsin arkadaşım.valla çok zor.

Ben varım cnm gebeliğimin başından beri Türkiye hastanesine gidiyorum ayrıca geçen sene orada doğum yapmış bir tanıdığımda var tavsiye üzerine gittim zaten bende

ne güzel tek hastanede devam ettin demek ki, ben dün gittim odalarını da dolaştım baş hemşire ile de görüştüm ama çok dr.var peki hangi Dr.a gidiyorsun? memnunmusun?

Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim

senin şeker ölçümlerin çok iyi olması gerektiği gibi,, benim hep yüksek birde ben insülin kullanıyorum yine kontrol edemiyorum artık .. inşallah erken doğum ypmak zorunda kalmam..

Bende bulsam bir çare iyi olacak yoksa öksüre öksüre dogurmam yakındır.

herkesin Miraç kandili mübarek olsun.Rabbim hepimize hayırlı, zamanında,kolay doğum ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bende bulsam bir çare iyi olacak yoksa öksüre öksüre dogurmam yakındır.

canım bende 1 ay çektim bu öksürüğü.Bala zencefil ve limon suyu ekleyip yedim.bazende 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal limon suyu ve zencefil koyup içtim.gece yatmadan önce çok az tereyağını eritip dut pekmezinin içine kat karıştırp ye 20 dk kadar su içme,tabi hiç su içmeden uyusan daha iyi oluyor.sanırım en çok faydayı bundan gördüm.inşallah faydası olur.

geçmiş olsun cnm yatmadan sıcak suda pekmez erit özellikle dut ve üzüm pekmezi karışımı iyi geliyor. bende de bronşit var faydasını görüyorum

sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum.. delik deşik oldu parmaklarım

ben kötü hissettiğimde ve tatlı veya hamur işi yediğimde ölçüyorum. hep te yüksek çıkıyor

Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim

senin gayet iyi cnm ben diyete uygun yediğim zaman bile 160 civarı çıkıyor. geçen gün sadece beyaz ekmek yedim diye 208 e çıktı üstelik te insülin kullanıyorum. bir dahaki kontrolde muhtemelen insülin dozunu yükseltecekler

Bana ballı bol limonlu ıhlamur iyi gelmiş onunla ilaçsız kurtamıstım. Ama birde prospan adında organik öksürük şurubu var. Dr una bir sor istersen.

Herkese selamlar dün kontrolüm vardı ama drum acil bi ameliyata gittiği için muayene edemedi kimseyi oğluşumu göremedim özledim yavvv bi hafta dayanıcaz artık

Duygucum cok basit bi yöntem kesin işe yarar bebişe de hic zarari yok. Tentirdiyot al eczaneden pamuga dok sırtına rastgele sürdür.. uzerine bi kat gazete koy aletini cek yat.. sirtin sicaklar iyice terlersin.. ohh iki gune öksürük falan kalmazzz... bide ayaginin altina viks sürüp çorap giy bu da işe yarar.

Mesaja 1 kere dokunduğunda zaman gri gibi oluyor ekran, sonra yukarda koyu renk çubuk üzerinde kare gibi bi sekil var ona badarsan alinti yapiyosun

Balli limonlu ihlamur iç birde içine bir cay kasigi tereyag koy. O tereyağ bogazi sarar gicik tutmasini engellermmis.. İnşallah ise yarar..

Kızlarr eltim dün doğum yaptı. 25. Haftadan beri erken doğum riski vardı ciğer geliştirici iğne filan yaptılar. 35+6 haftalık 3300 gr sezeryanla dünyaya getirdi prensini. Çok heyecanlanıyorum sıra bize geliyor. İnşaallah bizlerde tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…