Ballı karabiberli sıcak süt içtim canimda yok kar etmedi. Öksüre öksüre dogurucam nerdeyse. Öksürdukce kaçıyor alta zaten birşeyler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bnde doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorm bugün deprem oldu yaa evde tektim nasıl sallandim oturduğum yerde hemen yavrumy düşündüm kız bizim burda bi abla var oda bana demez mi hadi senin ki karnında neyse bnde iki tane hangisini alcagimi şaşırdım valla Allah im korusun herşey takdir i ilahi ama aklımdan da türlü şeyler geçmedi değil...
Kiz senin geceligi ve pijamani gördum mü bn bakım Ayyy dur bi arada buraya hastaneye goturecegim çantaları atitm bakiym hangisini begenceniz ona göre götüreyim.
DÜN DE EŞİM DEDİ BELLONA AÇILMIŞ, açılışa özel fiyatlar vs varmış... da nerde bilemedik... denk gelirsem bakarım sağol!canım evde sorun olmaz babamgil yanımda olur kısa kollu dururum ama hastahanede uzun kollu lazım malum kapalı olduğum için istiyorum
yada sabahlık alırım dediğin gibi
aksi gibi uzun kollu ince bulamıyorum ayyy o sıcaklarda ne yapacağız kız fenalık basar
valla ismini unuttum o magazanın zaten tek pijama iç çamaşırı tek o mağaza var babilde girişte bir iki mağaza geçiyorsun o sırada yani.
kız bak aklıma geldi 75 yolun üzerine belonaydı galiba 4 m halılar 100 lira 6 m de 150 çok uygun fiyatları ayrıca nevresim takımlarıda uygundu taçın ama ben yetişemedim alamadım kalmamıştı tek kişilik kalmıştı hep gerçi biraz oldu ama şimdi kampanya varmı bilmiyorum...pike takımı bebkler için 40 milyondu.
tamamdır örtü ve battaniyelerimizle idare edeceğiz :) ananesi ve teyzesi saolsun örtü işlerini hallettilerhurmaya ben de bugün başladım günde 2-3 tane yemeyi düşünüyorum doğuma kadar. otu da denemek istiyorum bakalım denemesi bizden hikmeti Allahtan :) ayetlerde bile geçiyor sonuçta bakarsın işe yarar belli olmaz
çok geçmiş olsun.ben ilk doğumumdan önce farenjit olmuştum.öksürüğüm 1 ay geçmedi.nitekim sezaryen sonrası o öksürük en çok canımı acıtan şeydi.sanki dikişlerim yırtılacaktı.aman diyim ne yap yap doğumdan önce öksürüğün geçsin arkadaşım.valla çok zor.Ballı karabiberli sıcak süt içtim canimda yok kar etmedi. Öksüre öksüre dogurucam nerdeyse. Öksürdukce kaçıyor alta zaten birşeyler
Ben varım cnm gebeliğimin başından beri Türkiye hastanesine gidiyorum ayrıca geçen sene orada doğum yapmış bir tanıdığımda var tavsiye üzerine gittim zaten bende
Ben kocaelide özel Dr. Tahsin ozbek hastanesine gidiyorum. Hem de hastanenin bilgi işlemcisi yim :) kendi hastanem yani o yüzden hiç düşünmedim hastane konusunu
ohh sen hepimizden daha şanslısındr. ları tanırsın hastaneyi ve politikasını bilirsin çok şanslısın çoOK
Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim
çok geçmiş olsun.ben ilk doğumumdan önce farenjit olmuştum.öksürüğüm 1 ay geçmedi.nitekim sezaryen sonrası o öksürük en çok canımı acıtan şeydi.sanki dikişlerim yırtılacaktı.aman diyim ne yap yap doğumdan önce öksürüğün geçsin arkadaşım.valla çok zor.
Bende bulsam bir çare iyi olacak yoksa öksüre öksüre dogurmam yakındır.
canım bende 1 ay çektim bu öksürüğü.Bala zencefil ve limon suyu ekleyip yedim.bazende 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal limon suyu ve zencefil koyup içtim.gece yatmadan önce çok az tereyağını eritip dut pekmezinin içine kat karıştırp ye 20 dk kadar su içme,tabi hiç su içmeden uyusan daha iyi oluyor.sanırım en çok faydayı bundan gördüm.inşallah faydası olur.
sakın ihmal etme ben günde açlık ve tokluk olmak üzere ve gece yatmadan hatta gecede bazen uyandığım da bakıyorum toplam 7 veya 8 kere ölçüyorum..delik deşik oldu parmaklarım
Bende surekli olcuyorum,acken,1 saat tok,2 saat tok.nasil cikiyor sonuclar kizlar,benim genelde Ortalama 80-130-90 arasi oluyor.30+5 gunlukken 45 cm,1218 gr bebegim
Günaydın kızlar. Tüm geceyi öksürükle boğuşarak geçirdim. Şimdide yine uyuyamadim.Dikkat edin sakin soğuk almayin, kocaman karinla cok zorrrr
tabi canım, ne kaybedeceksin ki! hem süt de artmış oluyor, meryem otunu bilmiyorunm ama ayette geçiyor diyorsun
Günaydın kızlar. Tüm geceyi öksürükle boğuşarak geçirdim. Şimdide yine uyuyamadim.Dikkat edin sakin soğuk almayin, kocaman karinla cok zorrrr
Ayy evet sinem cim valla o gecelik çok iyi oldu benim bide o fiyata rağmen geceligin bi ozelligide emzirme yerleri var ordan hoop ciciklerini çıkar emzir :) iki tanede pijama takımım var ışte yeter Dimi..
Ayy evet cnm dr benim tontikin 1 hafta önde gidiyo dediğinde bnde senin gibi düşündüm ama aynen dediği gibi çıkarmak zor olur herhal :))))
Cnm vu arada tel sn giriyom pc kocada alintilamayi bilniyom telden hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?