birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl Eki Görüntüle 1128532 yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?
hiç sorma aynı dert bendede var benim kızda hiç durmuyor yamuk yumuk oldum :)Öksürük surubu felan veremiyorlar hamilelikte. Kızlar benim oğlan bir orda bir burda kanım cok yamuluyor. Cok hareket ediyor canim açıyor dizinde öyle mi? Bir taraftan öksürük bir taraftan tekmeler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birde bebişkoma böyle birşey almayı düşünüyorum odası var zaten ama yatak odam için sepet alıcam bi tane sizce bu nasıl Eki Görüntüle 1128532 yada klasil sepet beşiklerden mi alsam bu çok mu abartı olur?
ne güzel tek hastanede devam ettin demek ki, ben dün gittim odalarını da dolaştım baş hemşire ile de görüştüm ama çok dr.var peki hangi Dr.a gidiyorsun? memnunmusun?
senin şeker ölçümlerin çok iyi olması gerektiği gibi,, benim hep yüksek birde ben insülin kullanıyorum yine kontrol edemiyorum artık ..inşallah erken doğum ypmak zorunda kalmam..
senin gayet iyi cnm ben diyete uygun yediğim zaman bile 160 civarı çıkıyor. geçen gün sadece beyaz ekmek yedim diye 208 e çıktıüstelik te insülin kullanıyorum. bir dahaki kontrolde muhtemelen insülin dozunu yükseltecekler
Slm kızlar
Ne var ne yok bakalım kaç gündür giremedim foruma özledim valla....malum hala calismaktayim p.tesi son ins ve artık yeter raporum 1 haftadan fazla oldu başlayalı ama bn patronlarimu düşündüğümden devam ettim cuma yeni elemanlar geldi ve müdür olacak insan beni arayıp gelen elemanlara başlamış muamelesi yapma dedi sert bi şekilde bnde patronun birazda olsa hatrina bişey demedim ama p tesi artık yok yani iyi niyetimi suistimal ettiler konusucam neyse böyle ışte....kafanızı sisrdim
Bugün bebisime kyndakli battaniye iç zibin kndime gecelik ve pijama takımımı aldım..SINEM cim arabayla uyku setinin fotisunu cektim ana giremedim foruma ...hepsini aticam aldiklarimin bakalım begencenuz mu...eee sizden ne var ne yok bakalım ...
Oglusla hepinizi kocamaaaaannnn opuyoruz...
kuşum benimmmm hosgeldinnnnben cok ozledım senıııı (
nasıl ya naptın sennnn.... raporu başlattın oyle mı gıdıyorsun işe??? neden oyle bırsey yaptın ne guvenıyorsun adamlara
bizde bugun kontroldeydik minnoş hanım 2186 gr olmuş :) boyuda 45cm :)
bekliyorum cok fenaaaa cicileriiiiiiiiii
dünyanın testı yapıldı valla ama sukur bırsey çıkmadı. benım ballı bocuk maşallah ıkıdır bal yuzunu gosterıyor bıze
işte olmazsa o uc çıkarıcıdan almak daha mantıklı gıbı sankı. uzun vadelı cozum gibi geldi bana.
ben kaçar biraz ama sonra gelirim gitmeyin biraz dinlenmeliyim pek yorgun hissediyorum kendimi
İnşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz
şeyin.
Çok şükür kabul oldu sevincini bize yaşat Rabbim
bu gecenin hürmetine
Kandiliniz mübarek olsun
kızlarrr,ve girmeyen kızlar,sizi özledim beyaaa
Canim bu güzelmiş ama fiyati cok pahali... bak ben boyle bisi aldim fiyati cok uygun. Bide bebekler en fazla 6 ay falan kullaniyor bu modelleri o paraya yazik yani
Arkadaşlar bilginiz varsa bişey danışmak istiyorum. Kuzenim umreden gelirken meryem otu getirmiş. Normal doğuma katkısı varmış ama nasıl kullanılacağını bilmiyor. Ben de netten baya araştırdım ama net bi bilgi yok. Sadece bi yerde şöyle yazıyor:
Sanci cekip hastaneye giderken birilerine haber veriyorsun, suya koyuyorlar. Bu ot acilinca dogum da olmus oluyor. Dogum bittiginde suya koyan kisiye tekrar haber vermesi gerekiyor ki, otu sudan alsin ve kanama devam etmesin. Suyu da topraga gomuluyor. Uygulamasi boyle lakin kaynagi nedir, batil inanc mi, ot mubarek topraklardan geldi diye batil hak olur mu onu da arastirmak lazim.
Bir de hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş. Sizler yiyor musunuz?
Canım bu otu bende internetten tesadüfen okumuştum , Fatma ana eli otu da deniyordu galiba . Doğumu baya kolaylaştırıyormuş diye denemek lazım diye düşündüm . Benim annemlerin apartmanında bir komşuda varmış ona söyledim eğer telaşla aramayı unutmazsam onu, bu yöntemi ben deneyeceğim bir şey kaybetmem en azındanHurmaya gelince henüz almadım ama alıp bol bol yiyeceğim zaten çok severim
Kızlarr eltim dün doğum yaptı. 25. Haftadan beri erken doğum riski vardı ciğer geliştirici iğne filan yaptılar. 35+6 haftalık 3300 gr sezeryanla dünyaya getirdi prensini. Çok heyecanlanıyorum sıra bize geliyor. İnşaallah bizlerde tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Kandilinz mubarek olsn kizlar...ben yavastan temizlige basladim esimde sagolsn yardim etti bugun yapamadiklarin aksamlari ben yaparim dedi..3odanin cami tülü bitti yatakodasinin temizligi tamamen bitti yavastan yavastan yapcam iste kendi cantami hazirladim birazdanda kizimin cantasini hazirlicam kolay gelsin bana :)
Kandiliniz mübarek olsun kızlar .
Burada sizlerin aldıklarını gördükçe ben geç kaldım diye paniklediğimi bir kaç kere belirtmiştim ki sonunda bende baya bir şey aldım oğluşuma
Kıyafetlerini aldım , oto koltuğu aldım , kendime pijama , bebek çantası , biberon , emzik , kundak, ana dizi vs.
Yatak odama koymak için ucuz küçük bir beşik aldım odasına da mobilya alayım diye düşünmüştüm , beşiği eve getirince içime sinmedi rahatsız geldi geri verdim yerine ana dizi aldım iştehastane çantamızı hazırlayacağım artık fakat şu ara evde boya yapıyor eşim . Aslında sadece çocuk odasını boyayacaktık sonra diğer tarafları da mı boyasak derken ev birbirine girdi , zaten temizlik istiyordu ki artık daha çok istiyor :) pazar gününe bir aksilik çıkmazsa yardımcı kadın gelecek halledecek inşallah ,sonrada çantamızı hazırlarız
Bu arada kızlar sol kasığım arada batıyor sancı öyle bir şey mi ki
Kizimin patikleri hediye geldi aynisindan bitanede bana geldi :)
Kızımda mobilyaları beklemiştim ben de giysileri yıkamak için.Ama mobilyalarjn boya kokusu uzun süre geçmemişti.Aklında olsun sipariş mobilyaysa boyası 1 hafta filan kokuyor.giysileri yerleştiremiyorsun içine.yıkama ütüleme biraz vakit alıyor .ufaktan başla istersen arkadaşım.veeee
herkese gunaydınnnnnnnnnn
benim bugun dr. kontolum var cumartesiydi ya iptal etmemiz gerekti bugüne bakalım gec bir saatde ama yarın yazarım yani havadisleri
ayyy hafta sonu bebisime birseyler aldım 3-6 ay arası için ne keyifli sey bebis alışverişi hello babaynin mağazası açılmıştı yeni oraya gittik gitmişken pekde lazım olmayan ama insanın kendini durduramadım birkaç sey aldım ve internettende siparişler verdim
eksik listemi tekrar yolluyorum siz canlarıma
bana bir pijama takımı (iki gecelik bir pijama aldımda bir pijama daha eklim diyorum)
tül ve köpük nazarlık
hediyelik (beyendim ama henüz erken diye siparişini vermicem)
terlik
bu kadar bitti bayağı halletmişim dimi ama mobilyalar gelmediği için henüz aldıklarımı felan yıkamıyorum mobilya gelsinki yıkayıp yerlestirim dimi ama
eee sizde ne var ne yok bakimmmm
uzatin bakim yanakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?