2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

mrb güzel anneler

sabah bulantısı bende de oluyor, hiç su içmeden hemen birşeyler yersem geçiyor...

bu beşikleri bende çok beğeniyorum ama kullanım süresi çok kısa, ama buna oranla fiyatı çok yüksek ayrıca parçalayıp kaldırma özelliği de yok, yani kısa süre sonra insanın elinde patlar. atsan ataman, satsan sataman bir durum olur evin içinde... :18:

bu arada bende geçen hafta dr a gittim kızlar, bebişim 30+3'de 1750 gr.dı. başı aşağıda poposu yukarıdaymış doğum pozisyonuna dönmüş yani, hayırlısı hepimiz için inşallah...

park yatak ve nevresim takımı eksik kaldı bizimde, bu aralar onları da halledicem. park yatak ve nevresim tk tavsiyelerinizi bilmek isterim

hiç sorma aynı dert bendede var benim kızda hiç durmuyor yamuk yumuk oldum :)

Bende aldim aynisindan... bebekler ilk aylarda dar yerlerde yatmak isterlermis kendilerini daha guvende hissediyorlarmis...bu besikle benim odamda uyuyaacak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek büyük olunca aletim mi bozuk ki düşünmeye başlıyorum,ama okulda bir arkadaşımın var onunda aynı,inş canım erken doğum yapmak zorunda kalmayız,saglicakla zamaninda normal dogum yapariz kuzum

Oyy oyy o zaman benim bebek niye onden giderki,neyse insaallah rabbim su mubarek gun yuzu suyu hurmetine,bize saglicakla zamaninda hayirli dogum lar nasip eder cnm

İnşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz
şeyin.
Çok şükür kabul oldu sevincini bize yaşat Rabbim
bu gecenin hürmetine

Kandiliniz mübarek olsun

ben kaçar biraz ama sonra gelirim gitmeyin biraz dinlenmeliyim pek yorgun hissediyorum kendimi

kızlarrr,ve girmeyen kızlar,sizi özledim beyaaa

Kandilinz mubarek olsn kizlar...ben yavastan temizlige basladim esimde sagolsn yardim etti bugun yapamadiklarin aksamlari ben yaparim dedi..3odanin cami tülü bitti yatakodasinin temizligi tamamen bitti yavastan yavastan yapcam iste kendi cantami hazirladim birazdanda kizimin cantasini hazirlicam kolay gelsin bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu güzelmiş ama fiyati cok pahali... bak ben boyle bisi aldim fiyati cok uygun. Bide bebekler en fazla 6 ay falan kullaniyor bu modelleri o paraya yazik yani

Cok kullansli oluyr bunlar miracta kullandm eltime verdim odaya parki kurcam bundan alcam onuda oturma odama koycam fiyatida uygun

Kandiliniz mübarek olsun kızlar .

Burada sizlerin aldıklarını gördükçe ben geç kaldım diye paniklediğimi bir kaç kere belirtmiştim ki sonunda bende baya bir şey aldım oğluşuma
Kıyafetlerini aldım , oto koltuğu aldım , kendime pijama , bebek çantası , biberon , emzik , kundak, ana dizi vs.
Yatak odama koymak için ucuz küçük bir beşik aldım odasına da mobilya alayım diye düşünmüştüm , beşiği eve getirince içime sinmedi rahatsız geldi geri verdim yerine ana dizi aldım işte hastane çantamızı hazırlayacağım artık fakat şu ara evde boya yapıyor eşim . Aslında sadece çocuk odasını boyayacaktık sonra diğer tarafları da mı boyasak derken ev birbirine girdi , zaten temizlik istiyordu ki artık daha çok istiyor :) pazar gününe bir aksilik çıkmazsa yardımcı kadın gelecek halledecek inşallah ,sonrada çantamızı hazırlarız

Bu arada kızlar sol kasığım arada batıyor sancı öyle bir şey mi ki

Canım bu otu bende internetten tesadüfen okumuştum , Fatma ana eli otu da deniyordu galiba . Doğumu baya kolaylaştırıyormuş diye denemek lazım diye düşündüm . Benim annemlerin apartmanında bir komşuda varmış ona söyledim eğer telaşla aramayı unutmazsam onu, bu yöntemi ben deneyeceğim bir şey kaybetmem en azından Hurmaya gelince henüz almadım ama alıp bol bol yiyeceğim zaten çok severim

kızlar günaydın
Sizden ricam otlu çaymiş karışımmış denememeniz.Çünkü bir arkadaşımın eşi 34 haftalıkken bir ot çayı içmiş gene böyle doğuma yardımcı oluyormuş falan diye ama ismini bilmiyorum sonrasında ertesi gün ani kasılma ve sonrasında anne karnında bebeğini kaybetti
Amerika'da hurmayı bile 36 haftadan sonra yenilmesi öneriliyor. Kızlar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da ama normal ama sezeryan olmasının önemli olduğunu düşünmüyorum.
Bu bebişlerimizi gördüğünüz üzere ne zorluklarla taşıyoruz sırf rahatlamak amacıyla bişeyler içip sonrasında Allah korusun bu yüzden bizde yada bebeklerimize zarar gelirse kendimizi asla affetmeyiz.Lütfen olabildiğince ekstradan bişey yiyip içmeyelim.Tabii karar gene kendinize ait ama ben kimsenin üzülmesini istemem.Emin olun bebişlerimiz belirleyecek nasıl geleceğini Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip edip sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

gözünüzaydın canım benim darısı hayırlısyla bizlerin basına

aman bayağı yavaştan yap canım zaten senlen benim azıcık halimiz var onu da dikkatli kullanmalıyız

ahhh canım bende senin gibiydim inan 1 haftadır başladım ama bitti nerdeyse yaaa bende birseycik anlamadım bu isten sanırım internetten bayağı birseyleri yapmamında artısı oldu

gerçi bebiş alışverişini esasen ablamın yapmasınında faydası var bana ana hatlar kaldı

veeee

herkese gunaydınnnnnnnnnn

benim bugun dr. kontolum var cumartesiydi ya iptal etmemiz gerekti bugüne bakalım gec bir saatde ama yarın yazarım yani havadisleri

ayyy hafta sonu bebisime birseyler aldım 3-6 ay arası için ne keyifli sey bebis alışverişi hello babaynin mağazası açılmıştı yeni oraya gittik gitmişken pekde lazım olmayan ama insanın kendini durduramadım birkaç sey aldım ve internettende siparişler verdim
eksik listemi tekrar yolluyorum siz canlarıma

bana bir pijama takımı (iki gecelik bir pijama aldımda bir pijama daha eklim diyorum)
tül ve köpük nazarlık
hediyelik (beyendim ama henüz erken diye siparişini vermicem)
terlik

bu kadar bitti bayağı halletmişim dimi ama mobilyalar gelmediği için henüz aldıklarımı felan yıkamıyorum mobilya gelsinki yıkayıp yerlestirim dimi ama
eee sizde ne var ne yok bakimmmm
uzatin bakim yanakları

Kızımda mobilyaları beklemiştim ben de giysileri yıkamak için.Ama mobilyalarjn boya kokusu uzun süre geçmemişti.Aklında olsun sipariş mobilyaysa boyası 1 hafta filan kokuyor.giysileri yerleştiremiyorsun içine.yıkama ütüleme biraz vakit alıyor .ufaktan başla istersen arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…