2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ahh canım sıkılsanda inan evde dinlenmek daha iyi olur senin için ne zaman tamamen dogum iznine cıkıcaksın

ay dayanamıyorum sıcaklara nefesim kesiliyor sankim o yüzden dun cok sıcaktı yattım kısıkda acıyorum dolanan esinti seklinde arada vuruyor ohhhh oluyorum o an ama usutmemeli dikkat etmeli dediğin gibi

unuttuk senide bilgeyi de hıhhhh hem de küstük nerelerdesin kaçak

oo patron senin kıymetini daha da anlamıştır baksana gelenler 2 günde kaçmış tamamla artık eksikleri zamanımız doluyo bu kadar beklemek yeter (diyenede bak hala bebek bez falan gibi eksiklerim var çantam hazır değil )

oğluş nasıl sen nasılsın bu arada topikçek yanıyoruz tek sen değilsin bacım

bilmiyorum ki İstanbul da hava çok ısındı eee birde poşette koyarsak plastik oda kolay bozulmasına sebep olmaz mı hmmm bilemedim şimdi bu arada zemzemden bizde içeriz şifa niyetine

valla ben kesin unuturm die koydum şimdiden. evt zemzem içmek lazım kesinlikle şifası olur mutlaka

Berna napıyon bacım senin doğum tarihiyle benimki yakın mı olurkinem acep sezeryan olacam ben 3 hafta felan erken alınır herhal öbürleri oyle olmuştu senin durum ne soyle bakim
benim çocuklar evdeyken genelde telefonum sırayla dolanıyor aman ne oyun meraklısı oluyorlar ya bilgisayardalar ya cepte nasıl sıkılmıyorlar anlamıyorum yeni nesil feci geliyor abowwww

ayy ben bugün fenayım ya yani belirgin şuyum var diyemem ama bitiğim dermanım yok hiç kafam gözüm sersem gibi

büyükler söyleyince uyuyoruz mecburen cnm evt benimki de çok tatlı oldu rengi de işlemesi de

kızma nagiiiimm lütfen ..aaaaa bilge de mi yok kız BİLGEEEEEE nerdesın hadi bn geldım sıra sende ....

sormA NAGIM valla ayndn oyle oldu ertsi gun patron aradı dıyo bak ilk işim senı aramak oldu patron izne cıktıgım gun bana ızınden dondugun de şartların daha iyi olacak diye söz verdi bu şakılde olmayacak dedi.tabi bnde mutlu oldum o yuzden bnde senın dedıgın gıbı dedım cnm patrona sız bana kartlarınızı acarsanız bnde sıze acarım dedım yuzustu bırakmadım...bakalım hayırlısı inş..şuan hem evden çalışyorum hemde eve başka iş alıyorum onada yarın obur gun başlarım heralde

allahım yaa benim minik prensesim dünde bu günde bu saatlerde bi harekete başlıyor göbeğimin üstünden çok az da olsa hareketleri belli olyor sanırım hıçkırıyor çok şeker yaa .. sizde de hıçkırık oluyor mu

kız aklına geldimi buralar arada sitemli yazılar yazıyoruz okumuyon herhal unuttular diye neyse saka bir tarafa iyi olmana sevindim canım uzat bakim yanagını

bazen oluyor bizdede hıçkırık canım benim benimmm

benim 37+4te alıcaz dedi ekim 1 benimde 20 haziran gün verdi kafam karıştı

ay çok erken e vermişş niye acaba bi sorun mu var ki ben 25 haziran olabilirmi diye sordum malum 27 haziranda yanımdakiler oruç tutacaklar ona bile olmaz erken olur dedi ki sezeryan yerim çok inceldi beni çok zorluyor ve bebeğimin gelişimide 1 hafta 2 hafta arası önde çıktı

Evt azda olsa aciyor lansinoh muydu yanlis yazmadiysam kucucuk bi krem o cok iyi bende yarin cikarsam carsiya alayim simdiden biraz pahalydi boyuna gore ama suan nekadar bilmiyorum...evet kizlar gogus kremi hakkinda bilgisi olanlar paylassn

ben lansinoh aldım cnm doğalmış. sürdükten sonra silmeden emzirebiliyormuşsun. ya bu göğüs ucunu almayı hiç düşünmedim ben. emdikçe çıkar die düşünmüştüm ama içime dert oldu şimmdi

rabbim korusun yawrularimiziiii boyle zayif olunca gobus takma gibi duruyo bizde yaw
Hahaha kiz aynen oyle hee :)) bide benim yanlar bos tam gobus ortasi dolu cok komik esimin yaninda soyunmuyorum hic adamin gozleri portluyo:)) gecenlerde ablasiyla konusuyo diyoki karni burnunda balon sisirip koymus gibi oval bacaklarida biraz ayrik yuruyor ayy ne guldum yaa adam nelere dikkat etmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…