- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
GÜNAYDIN CANLAR,nasılsınız bakalım,raporda son 2 gün,cuma işbaşı var,evde olmaya o kadar alıştım ki 20 gündür ama bir o kadar da sıkıcı geçti,bebişim geriniyor ,yumruk yapıyor,bacaklarımın iç kısmı ağrıyo,her sabah uyandığımda doğmuş mu diye bakıyom,kafa gitti iyice yaaasıcaktan bunalıyom,amaaaaa vantilatör açarsam tutulurum deryacannnn sen de mümkün olduğunca yapma bence gülüm
kızlaarrr gunaydın
bugun iznimde ikinci gunum yerıme alınan elemanlar dun ıstfa etttıler sağolsunlar..bnde suan için işlerimi evden halladıyrum... c.tesi bitakım alışveriş yaptım ama daha eksik çooookkk...eeeee siler nasılsınz bakayım kım var kım yok ...havalar mı çok sıcaaak bn mi cok yanıyorum gerçi nısan da bana yaz gelmişti ama evde cıbıl cıbıl bile yanıyorum yaniiii..
bilmiyorum ki İstanbul da hava çok ısındı eee birde poşette koyarsak plastik oda kolay bozulmasına sebep olmaz mı hmmmbilemedim şimdi bu arada zemzemden bizde içeriz şifa niyetine
herkese günaydınnn!!!
haftayı yarıladık!
doğumlara daha da yaklaştık...
heyecan var heyecan!!!!
çalıştığını biliyorum da izne mi ayrılıyorsun diye soracaktım... dayanabildiğin kadar dayan bence de... bebekle geçirdiğin zaman daha önemli...
Allah güç kuvvet versin inşallah da sonuna kadar çalışabilelim....
benim de 1 saat, ilçeye gidiş geliş var...... şimdilik iyiyim zaten 2.5 hafta kaldı okulların kapanmasına.
eğer idare edebilirsem 2 hafta da seminer var, ona geleyim diyorum. altı üstü 3 saat oturup eve döneceğiz... geleyim bari di mi ama
hallettim Gökçem! 32+2'de aldım ya işte... 2.5 kiloluk da haber aldım =))))) senin tahmin zort oldu
bana bak whats'tan çıkmışsın!
evet yaa pazartesi erkek görecek Nigar!!!!!! hemi de 2 adet
kızlar o sarı tülbent olayları da hikaye, inanmayın, maksat sarı sarı yan yana gelince bebeğin rengini belli etmiyor... yoksa ne alaka sarı tülbentle fizyolojik bir rahatsızlığın geçmesi?
benimde annem eski yazmalardan getirdi belkide benim yuzume orttugukenarina kendim igne oyasi yapcam
Ben kullanıyorum cnm ve hala düzene girmedi şekerim.Açlık en az 100 tokluk ta 160 larda çıkıyor diyete uymama rağmen. Sabahları 6 doz insülin alıyorum bir dahaki kontrolde muhtemelen dozu artıracaklar[/QUO
canım benımde aynı bugun ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 171 ögle açlık 100 1 saat snra 164 çıktı biyük bi ihtimal insülün kullanancam
canım benim insülinden önce tokluk 200 ün üstüne çıkıyordu sana sadece diyet verirler belki 200ü geçtiğin için insüline başlıyoruz demişti çünkü dr
bence buda hurafedir ama sarı rengi güzel hele fresh olunca yazında ne kadar güzel olur :) bende görüyorum bebişlerin yüzüne örtü örtüyorlar kenarlarıda işli olunca daha bi hoş oluyor ama sarılık genelde erken gelen bebeklerde sezeryan olanlarda çok uyudukları için aç kalığ şeker düşüklüğüne bağlı olarak ben öyle biliyorum ama artık sağlıcakla gelsin miniklerimiz..
unuttuk senide bilgeyi de hıhhhhhem de küstük nerelerdesin kaçak
oo patron senin kıymetini daha da anlamıştır baksana gelenler 2 günde kaçmıştamamla artık eksikleri zamanımız doluyo bu kadar beklemek yeter (diyenede bak hala bebek bez falan gibi eksiklerim var çantam hazır değil )
oğluş nasıl sen nasılsın bu arada topikçek yanıyoruz tek sen değilsin bacım
büyükler söyleyince uyuyoruz mecburen cnmevt benimki de çok tatlı oldu rengi de işlemesi de
kızlaarrr gunaydın
bugun iznimde ikinci gunum yerıme alınan elemanlar dun ıstfa etttıler sağolsunlar..bnde suan için işlerimi evden halladıyrum... c.tesi bitakım alışveriş yaptım ama daha eksik çooookkk...eeeee siler nasılsınz bakayım kım var kım yok ...havalar mı çok sıcaaak bn mi cok yanıyorum gerçi nısan da bana yaz gelmişti ama evde cıbıl cıbıl bile yanıyorum yaniiii..
günaydınn aşkııımmmmmmmmmmmmmm
bensiz uyku tutmuyor di mi?
allahım yaa benim minik prensesim dünde bu günde bu saatlerde bi harekete başlıyor göbeğimin üstünden çok az da olsa hareketleri belli olyor sanırım hıçkırıyorçok şeker yaa .. sizde de hıçkırık oluyor mu
biz buralardan resim paylaşabiliyormuyuz acaba?
benim 37+4te alıcaz dedi ekim 1 benimde 20 haziran gün verdi kafam karıştı
Evt azda olsa aciyor lansinoh muydu yanlis yazmadiysam kucucuk bi krem o cok iyi bende yarin cikarsam carsiya alayim simdiden biraz pahalydi boyuna gore ama suan nekadar bilmiyorum...evet kizlar gogus kremi hakkinda bilgisi olanlar paylassn
çantasını hazırlayan var mı?
ben daha hazırlamadım :26:
Hahaha kiz aynen oyle hee :)) bide benim yanlar bos tam gobus ortasi dolu cok komik esimin yaninda soyunmuyorum hic adamin gozleri portluyo:)) gecenlerde ablasiyla konusuyo diyoki karni burnunda balon sisirip koymus gibi oval bacaklarida biraz ayrik yuruyor ayy ne guldum yaa adam nelere dikkat etmis :))rabbim korusun yawrularimiziiiiboyle zayif olunca gobus takma gibi duruyo bizde yaw
maşallah sana daha ne kadar zayıf çıkacaksın hiç bişi almamış zaten ideal kilonla da gebe kalmışsın çok iyi bence maşallah diyelim çatlak olayı ne alemde peki?
ahh bana kalsa ben tüm kalması gereken zamanı içerde geçirsin sağlıklı bir şekilde kendisi istediği zaman gelsin isterim amaşeker çıktığı için dedi dr o kadar bekleyemeyiz diye bakalım ne olacak inşallah zamanında ve normal yolla kendi isteği ile gelir
Bazi doktorlar seker olayini abartip bebegi erken aliylr bence baska bi doktorlada konus anne karninda 1gun 1gundur eltiminde sekeri vardi surekli olctu diyet yapti okdar zayiflamstiki anlatamam ama 38.haftada dogum yapti 3750gr dogdu insallah hakkinda hayirlisi olur...catlak olayina gelince ikinci gebeligim ve massallah sadece bebek gobek deligimin orda surekli diye sadece gobek deligimin ustu catladi :):)aman nazar degmesin:) ve ilk baslarda bebek yagi fln kullandim ama simdi hicbisi kullanmiyorum ben ilk gebeligimdede zayiftm 56kiloyla dogum yaptim 37haftamda 3000gr dogdu oglum dogumdan sonra eski kiloma ulastm hamileliklerm zor geciyor ilk baslarda ciddi kilolar veriyorum dogumdan sonra baya toparliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?