allahım yaa benim minik prensesim dünde bu günde bu saatlerde bi harekete başlıyor göbeğimin üstünden çok az da olsa hareketleri belli olyor sanırım hıçkırıyorçok şeker yaa .. sizde de hıçkırık oluyor mu
ben sana yazıyım ac ve bdp yazmıyor yazanlar neyse anlıyamadım bır turlu
gn :66
E/A 0/3
D :16.0CM
DR :72
FR :26 HZ
AO :90%
OFD:30.19 CM
BAŞKADA HIC BIRSEY YAZMIYOR DIYER DOKTORUMDA BDP AC YAZARDI BEN BAKARDIM BU ULTRASONDA YOK
bazen oluyor bizdede hıçkırık canım benim benimmm
Paylaşılır tabii canim
Kiiiz benim gobuse bakmadinmi papatyam bikac sayfa oncede :))Berna napıyon bacım senin doğum tarihiyle benimki yakın mı olurkinem acep sezeryan olacam ben 3 hafta felan erken alınır herhal öbürleri oyle olmuştu senin durum ne soyle bakim
benim çocuklar evdeyken genelde telefonum sırayla dolanıyor aman ne oyun meraklısı oluyorlar ya bilgisayardalar ya cepte nasıl sıkılmıyorlar anlamıyorum yeni nesil feci geliyor abowwww
bizde de 2 aydır yok
kızma nagiiiimm lütfen ..aaaaa bilge de mi yok kız BİLGEEEEEE nerdesın hadi bn geldım sıra sende ....
sormA NAGIM valla ayndn oyle oldu ertsi gun patron aradı dıyo bak ilk işim senı aramak oldu patron izne cıktıgım gun bana ızınden dondugun de şartların daha iyi olacak diye söz verdi bu şakılde olmayacak dedi.tabi bnde mutlu oldum o yuzden bnde senın dedıgın gıbı dedım cnm patrona sız bana kartlarınızı acarsanız bnde sıze acarım dedım yuzustu bırakmadım...bakalım hayırlısı inş..şuan hem evden çalışyorum hemde eve başka iş alıyorum onada yarın obur gun başlarım heralde
Kiiiz benim gobuse bakmadinmi papatyam bikac sayfa oncede :))
Bizde ayda 1:):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allahım yaa benim minik prensesim dünde bu günde bu saatlerde bi harekete başlıyor göbeğimin üstünden çok az da olsa hareketleri belli olyor sanırım hıçkırıyorçok şeker yaa .. sizde de hıçkırık oluyor mu
bizde de 2 aydır yok
evet ya sabahları çok aktıfler,benimki de hep hıçkırıyor,canım benım saglıcakla kucaklarımıza alalım inş
biz buralardan resim paylaşabiliyormuyuz acaba?
Berna napıyon bacım senin doğum tarihiyle benimki yakın mı olurkinem acep sezeryan olacam ben 3 hafta felan erken alınır herhal öbürleri oyle olmuştu senin durum ne soyle bakim
benim çocuklar evdeyken genelde telefonum sırayla dolanıyor aman ne oyun meraklısı oluyorlar ya bilgisayardalar ya cepte nasıl sıkılmıyorlar anlamıyorum yeni nesil feci geliyor abowwww
kız ben seni düşünmeden uyuyamam tabi ahh ahhh beni nasılda iyi tanıyorsun hayır ben anladım zati biz akrabayız nerden onu çıkaramıyorum ama akrabayız üveyden öz kardeşiz diyorum kesin
bazen oluyor bizdede hıçkırık canım benim benimmm
Kiiiz benim gobuse bakmadinmi papatyam bikac sayfa oncede :))
Bizde ayda 1:):):)
uzattımmmmkız aklına geldimi buralar arada sitemli yazılar yazıyoruz okumuyon herhal unuttular diye neyse saka bir tarafa iyi olmana sevindim canım uzat bakim yanagını
kızmadım cnm şaka yaptım senle bilge aynı anda kayboldunuz ortadan bilgeden hala ses yok :44:
ohh ne güzel bunalınca uzanırsın istediğin gibi giyinirsin ee resmi olarakta izne ayrıldın ama evden çalıştığın için hem ödeme yapmalı hemde sgkdan toplu paranıda alacaksın ohh mis
15 temmuz gözüküyor ama ölçümler 1 temmuz diyor... malum bizim 2.5 hafta öncen gidiyor ya.. nolcek bilmiyorum
ama dayanırsa Defnem, benim gönlümden geçen 7 temmuz
sana gün verilmedi daha di mi?
evet evet kesin akrabayız! kv de akraba çıktı ya zati
az önce bizim de bir hıçkırık tuttu, çocuklara ellettim şok oldular
biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIIINNNNNNönce cevapları yazayım dedim
uzattımmmmayyy valla tel den baktım bi iki defa ama telden de hiçişey anlamıyorum valla ..kız dur size aldıklarımın fotosunu atayım heheheh..
aynen cnm gelsi paralar dermişim ek iş de yapıcam hemnagi şimdi aldıklarımın resmını atayım bakalım begencen mı gecen atmıstım ama kımse yoktu sızden sızede gondereyım
buldum gordum kızz cok tatlısınızbenimki bayağı sivri ve buyuk laf aramızda kalsın ama
37 hafta gibi mi seninde alınacak doğum tarihimizde aynı oluyormus
Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?