2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

evet ya sabahları çok aktıfler,benimki de hep hıçkırıyor,canım benım saglıcakla kucaklarımıza alalım inş

bunlarda ultrason ölçümüymüş ama benim hiç bir kağıdımda bu şekilde yazmıyor klasik ac bpd efw fl falan yazıyor o yüzden hiç anlayamadım canım ama bence bir yanlışlık olmalı öyle olmasa bebeğinin 29.haftaya kadar normal kilo alıpda bidaha ki aya kadar aynı kiloda kalması olamaz

Kiiiz benim gobuse bakmadinmi papatyam bikac sayfa oncede :))
bizde de 2 aydır yok

Bizde ayda 1:):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızmadım cnm şaka yaptım senle bilge aynı anda kayboldunuz ortadan bilgeden hala ses yok :44:
ohh ne güzel bunalınca uzanırsın istediğin gibi giyinirsin ee resmi olarakta izne ayrıldın ama evden çalıştığın için hem ödeme yapmalı hemde sgkdan toplu paranıda alacaksın ohh mis

bende dün akşam oldu cnm nerdeyse yarım saat sürdü korktum daha ne kadar devam edecek diye ama geçti şükür çok tatlı oluyor yaa sürekli hissetmek istiyor insan

bizde de 2 aydır yok

dr bizede 34 den sonra yapılmaya bilir dedi ama siz çok erken vaz geçmişsiniz ben sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum çünkü bu olayın vücutta ödemi azaltarak doğumu normal ve kolay olmasına da yardım edermiş

evet ya sabahları çok aktıfler,benimki de hep hıçkırıyor,canım benım saglıcakla kucaklarımıza alalım inş

birde müzik dinlediğinde benim ki tepki veriyor sizinki de öyle mi

kız ben seni düşünmeden uyuyamam tabi ahh ahhh beni nasılda iyi tanıyorsun hayır ben anladım zati biz akrabayız nerden onu çıkaramıyorum ama akrabayız üveyden öz kardeşiz diyorum kesin

bazen oluyor bizdede hıçkırık canım benim benimmm

15 temmuz gözüküyor ama ölçümler 1 temmuz diyor... malum bizim 2.5 hafta öncen gidiyor ya.. nolcek bilmiyorum
ama dayanırsa Defnem, benim gönlümden geçen 7 temmuz
sana gün verilmedi daha di mi?

evet evet kesin akrabayız! kv de akraba çıktı ya zati

az önce bizim de bir hıçkırık tuttu, çocuklara ellettim şok oldular

Kiiiz benim gobuse bakmadinmi papatyam bikac sayfa oncede :))

Bizde ayda 1:):):)

buldum gordum kızz cok tatlısınız benimki bayağı sivri ve buyuk laf aramızda kalsın ama

37 hafta gibi mi seninde alınacak doğum tarihimizde aynı oluyormus

kız aklına geldimi buralar arada sitemli yazılar yazıyoruz okumuyon herhal unuttular diye neyse saka bir tarafa iyi olmana sevindim canım uzat bakim yanagını
uzattımmmm ayyy valla tel den baktım bi iki defa ama telden de hiçişey anlamıyorum valla ..kız dur size aldıklarımın fotosunu atayım heheheh..

aynen cnm gelsi paralar dermişim ek iş de yapıcam hem nagi şimdi aldıklarımın resmını atayım bakalım begencen mı gecen atmıstım ama kımse yoktu sızden sızede gondereyım

Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))

Eklentiler

• $1401259685656.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 29

bende 7 temmuz diyorum ama dr. daha konuşmuyor doğum tarihini ama iki hafta sonra gittiğimde konuşuruz herhal 37 hafta gibi olursa 7 temmuz oluyor benim
kız kv. akraba o yüzden üveyden öz kardeşizzzz anladımmmmmmmmmmm

hıçkırık tuttan defneyi oksa benim için

zati zati

at at resim istiyorum ya bende bebise aldıklarımı atmak istiyorum ama nasıl yaaa
Berna duymasın yine teknoloji özürlü der bana (laf aramızda haklıda)

buldum gordum kızz cok tatlısınız benimki bayağı sivri ve buyuk laf aramızda kalsın ama

37 hafta gibi mi seninde alınacak doğum tarihimizde aynı oluyormus

Tmm cnm aramizda :) 15le 20arasi alcam dedi yani 38:0la 38:6 arasi dedi 14unde alin oglumda 14unde dogdu dedim hayir dedi en erken 15dedi

Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))

kız coook tatlısınız Masallah

hee iyi dedin ama tenbih ettim öncelik abilerin aşık olamazsın simdi dedim
ama zamane bebeği ne olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…