2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bana kalsa ben de devam ederim de eşim çok korkuyo kıyamam sana diyor benim oğluş babasına çok tepki veriyor elini koyup konuştugunda karnımı yırtacak nerdeyse

GÖNDER GÖNDER BAKALIM PAŞANIN CİCİLERİNE

Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy cnm çok tatlısın kız olduğu belli benim gibi toto belirginleşmiş tek farkımız benim senden çok çok kilolu olmam

Kundakli battaniyemiz ,pijama takımımız,iç zibin,pijama takımi ,babannemizin yaptığı sueter ve gecelik NAGi bak bu gecelik tam bizlik aslında geçen konustuyduk ya öyle dantelli faln değil ciciiiiii :))))))))

Eklentiler

• $1401260274280.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $1401260291774.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $1401260306056.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $1401260321336.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $1401260336067.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 33
kızlar bana dün doktor sezeryan yerimin oraya ultrasonla bakarken çok incelmiş dedi ama benim şimdi kafama takıldı sezeryan yerim miydi incelen rahim ağzı mı acaba????

bugun size sarkı degilde birseylermi döktürsem acep diyorum ve kelimeler parmaklarımla birleşip başlıyorum yazmaya

İşte beni yansıtan ayna yalnız bedenimi gösteren iç dünyamı anlatamayan beceriksiz bir ayna karsısındayım. Bir ben goruyorum birde aynanın göremediği beni goruyorum ve diyorum içimden ne sanslı kadınsın içinde bir kalp daha atıyor diyorum. Ahh diyor sonra yüreğim neler öğrendim o minicik daha dokunamadığım bedenden diyorum. Önce sevmeyi öğrendim sonra endişeyi derken korkular başladı; ne bilim duygulara duygulara karıştı ve merak geldi derken sabır kelimesini tekrar öğrendim aslında yabancı değildim bu duygulara ama herbirini ayrı ayrı yasadım. Ahhh sevdiceğim bir sen bir ben oturmuşuz surda ama anladımki gunesin karanlıkları toprağın suyu emdiği gibi emmesiyle aydınlanmakmış anne olmak. Daha neler var söylenecek gölgesiz sokağın gölgesi olur insan ancak tamam şimdilik bu kadar diyelim zira herkesi sıkmayalım şehzadem. Bekliyorum seni butun duyguların aslını tekrar tekrar öğrenerek bekliyorum.

süetere bak süetere bizimde anne annemiz örgücümüz

ben o geceliğin çok çok açık pembesini aldım hemen hemen aynısı gibi modeller yakın zaten bulabildiğimin en sadesiydi sen niye mavili almadın şehzade anası yıkamadıysan değiştir

kız coook tatlısınız Masallah

hee iyi dedin ama tenbih ettim öncelik abilerin aşık olamazsın simdi dedim
ama zamane bebeği ne olur bilmem

Parayla degil sirayla :)) kiz bende bugun carsiya gitcem dun kvdeye dedimki yarin bebege besik alcaz carsiya gitcm son eksikleri tamamliycam kadin demezmi bosu bosuna bi besik icin gitme kontrole gittiginde yada annene giderken alirsin hicbisi demedim bende sustum ben biyere gitcm diyince kadina bi haller oluyo evimin isini halldeymde esimi aricam gelcem diye..gecen gunde eltimle cocuklari parka cikardik ertesi gun bisi oldu demezmi kadin gelin kismi cok gezmez para gidiyo 2ayda bir ciksan carsiya yeter ayyy sok oldum zaten ya allaha sukur durumumz var bi skntimiz yok kiz hususi bana yapiyor eltime bisi dedigi yok bazen cekemiyor beni gercktn..esime soyledim anan boyle dedi diye oda he he de gec diyor..bakalim cikarken dicem anne ahsen beni cagiriyor alisveris icin dicem cikcam insllah sknti yapmz yaparsada kendi kendine sikilsin dursn napim :)) sabah sabah basini agrittim hakkini helal et

kızlar bana dün doktor sezeryan yerimin oraya ultrasonla bakarken çok incelmiş dedi ama benim şimdi kafama takıldı sezeryan yerim miydi incelen rahim ağzı mı acaba????

canım acil birsey olsa belirtirdi herhal ustunde dururdu konunun dusunup dusunupde yorma kendini ama için rahat edecekse ara Dr.unu sor istersen

çok cici hepsi de güle güle kullanın cnm özlleikle süetere bayıldımmm

uwww masallah cnm cok tatlı yaaa ....dur kıskandım bnde atıcam birazdan

GÖNDER GÖNDER BAKALIM PAŞANIN CİCİLERİNE

ayy cnm çok tatlısın kız olduğu belli benim gibi toto belirginleşmiş tek farkımız benim senden çok çok kilolu olmam

Sagoln kizlar olsun nagicim kilo kadina yakisiyor sknti yapma eminim cok guzelsndir sewgi hadi atta bakalim kiz :)

Sagoln kizlar olsun nagicim kilo kadina yakisiyor sknti yapma eminim cok guzelsndir sewgi hadi atta bakalim kiz :)

detttt kilo yakışırmıymış yawww sen zayıysında ondan diyon herşeyin azı karar çoğu zarar

ayyyyy cokkkk ciciler yaaa agız tadıyla kullanın İnsallah pc den ya yazıyorum ama resimleri cebe çekebilirim ee sonrası yok zati zatii durun aksam esim gelsin ben bu işi cozucem kararlıyımmmm

Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))

ayy maşallah! kaç haftadasınız siz şimdi?
anaaammmm aynı gün de doğarlarsa hahahhahaa diye gülerim
kaadişşiiiiimmmmmm severim defneyi senin için tabiiii!!!!!
biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIIINNNNNN önce cevapları yazayım dedim
günaydın canım!
at at resim istiyorum ya bende bebise aldıklarımı atmak istiyorum ama nasıl yaaa
Berna duymasın yine teknoloji özürlü der bana (laf aramızda haklıda)
bana bak yolla bana whats'tan, ben burdan atarım kızlara
yerim len seniiiiiiiiiiiii
koca yürekli göbekli kadınnnnnn

:) annemde benimki daha gelmedi gelsin paylasirim canim.

canım hiiic takma sen kendi kararlarına gore yasa git alısverise felan oda evde ne hissederse hissetsin değişik oluyorlar ya gerçekten hatta degişikde değil tuhaf yaa ayy kafanı sisirdim deme uzulurum
bak sana ne diycem yinede sizinki bizimkine gore daha iyi canım benimki diyorki 7 aylık olmuşum ikizlerde daha hicbirsey almamışım tabi ikiz olunca erken doğum riskimde var dusun yani esimle alısverise cıkıcaz telefon açmış felan sunun cocugu doğumda öldü felanın cocugu erken dogdu öldü su zamanında doğurdu öldü yapmayın alışveriş henüz doğum çantasını nasıl hazırlıcaksam hiiic tınlamadım gittim yaptım iyikide yapmışım sonra rahatsızlandım o alısverisde yaptıklarımla kaldım o yüzden sekercim en doğrusunu sen karar verirsin birseycik olmaz sen alısverisine keyfine bakkk

ben sunu öğrendim hayatta kv. dediklerini dinler gibi yapıcaksın ama hiiic umursamıcaksın

anlaştık yarın hepsini dizim dizim çekim sende buraya yollarsın

bu arada laf aramızda Berna duymasın yazmışım farketsene
haaa pardon hata benim

Berna okumasın demeliydim örtmenim bense Berna duymasın demişim hemen kaptım bak örtmenim benden birseyler olur bea

bernam dr.um soyle bana ne diyorsun bende bu teknolojiyi cözermiyim hocam sen soyle durumum ne kadar vahimmm yine yakalandım sana teknoloji özürlü biri olarak hicde gözünden kaçmıyor heee
bir yazdım nasıl yollicam resimleri diye hemen yakaladın beni ama bende beni nasıl anladığını anladım
kardeşlik empati sempati telepatisiyle anladın dimiiiibutun patilerle anladın

merhaba kızlar

3 gündür ayaklarımda inanılmaz yanma oluyor, işyerinde olmasam coraplarımı cıkartıp durucam .

sizde oluyor mu hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…