dr bizede 34 den sonra yapılmaya bilir dedi ama siz çok erken vaz geçmişsinizben sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum çünkü bu olayın vücutta ödemi azaltarak doğumu normal ve kolay olmasına da yardım edermiş
birde müzik dinlediğinde benim ki tepki veriyor sizinki de öyle mi
at at resim istiyorumya bende bebise aldıklarımı atmak istiyorum ama nasıl yaaa
Berna duymasın yine teknoloji özürlü der bana (laf aramızda haklıda)
uzattımmmmayyy valla tel den baktım bi iki defa ama telden de hiçişey anlamıyorum valla ..kız dur size aldıklarımın fotosunu atayım heheheh..
aynen cnm gelsi paralar dermişim ek iş de yapıcam hemnagi şimdi aldıklarımın resmını atayım bakalım begencen mı gecen atmıstım ama kımse yoktu sızden sızede gondereyım
Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))
Kundakli battaniyemiz ,pijama takımımız,iç zibin,pijama takımi ,babannemizin yaptığı sueter ve gecelik NAGi bak bu gecelik tam bizlik aslında geçen konustuyduk ya öyle dantelli faln değil ciciiiiii :))))))))
kız coook tatlısınız Masallah
hee iyi dedin ama tenbih ettim öncelik abilerin aşık olamazsın simdi dedim
ama zamane bebeği ne olur bilmem
kızlar bana dün doktor sezeryan yerimin oraya ultrasonla bakarken çok incelmiş dedi ama benim şimdi kafama takıldı sezeryan yerim miydi incelen rahim ağzı mı acaba????
Kundakli battaniyemiz ,pijama takımımız,iç zibin,pijama takımi ,babannemizin yaptığı sueter ve gecelik NAGi bak bu gecelik tam bizlik aslında geçen konustuyduk ya öyle dantelli faln değil ciciiiiii :))))))))
uwww masallah cnm cok tatlı yaaa ....dur kıskandım bnde atıcam birazdan
GÖNDER GÖNDER BAKALIM PAŞANIN CİCİLERİNE
ayy cnm çok tatlısınkız olduğu belli benim gibi toto belirginleşmiş tek farkımız benim senden çok çok kilolu olmam
Sagoln kizlar olsun nagicim kilo kadina yakisiyor sknti yapma eminim cok guzelsndir sewgi hadi atta bakalim kiz :)
ayy maşallah! kaç haftadasınız siz şimdi?Papatyam senin icin baska yukleyim senin oglan gormesn asik olur benim kiza :))
anaaammmm aynı gün de doğarlarsa hahahhahaa diye gülerimbende 7 temmuz diyorum ama dr. daha konuşmuyor doğum tarihini ama iki hafta sonra gittiğimde konuşuruz herhal 37 hafta gibi olursa 7 temmuz oluyor benim
kız kv. akraba o yüzden üveyden öz kardeşizzzz anladımmmmmmmmmmm
hıçkırık tuttan defneyi oksa benim için
zati zati
günaydın canım!biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIIINNNNNNönce cevapları yazayım dedim
bana bak yolla bana whats'tan, ben burdan atarım kızlaraat at resim istiyorumya bende bebise aldıklarımı atmak istiyorum ama nasıl yaaa
Berna duymasın yine teknoloji özürlü der bana (laf aramızda haklıda)
yerim len seniiiiiiiiiiiiibugun size sarkı degilde birseylermi döktürsem acep diyorum ve kelimeler parmaklarımla birleşip başlıyorum yazmaya
İşte beni yansıtan ayna yalnız bedenimi gösteren iç dünyamı anlatamayan beceriksiz bir ayna karsısındayım. Bir ben goruyorum birde aynanın göremediği beni goruyorum ve diyorum içimden ne sanslı kadınsın içinde bir kalp daha atıyor diyorum. Ahh diyor sonra yüreğim neler öğrendim o minicik daha dokunamadığım bedenden diyorum. Önce sevmeyi öğrendim sonra endişeyi derken korkular başladı; ne bilim duygulara duygulara karıştı ve merak geldi derken sabır kelimesini tekrar öğrendim aslında yabancı değildim bu duygulara ama herbirini ayrı ayrı yasadım. Ahhh sevdiceğim bir sen bir ben oturmuşuz surda ama anladımki gunesin karanlıkları toprağın suyu emdiği gibi emmesiyle aydınlanmakmış anne olmak. Daha neler var söylenecek gölgesiz sokağın gölgesi olur insan ancak tamam şimdilik bu kadar diyelim zira herkesi sıkmayalım şehzadem. Bekliyorum seni butun duyguların aslını tekrar tekrar öğrenerek bekliyorum.
ne kadar garip bir duyguymuş karnımın için de ellerini oynatıyor hıçkırdıkça hopluyor :)))))
ee paylaşsana ozaman o güzel oyalı örtün bizede şevk olsun birde nasıl paylaşıyoruz biliyorsan bize de öğretsen
Parayla degil sirayla :)) kiz bende bugun carsiya gitcem dun kvdeye dedimki yarin bebege besik alcaz carsiya gitcm son eksikleri tamamliycam kadin demezmi bosu bosuna bi besik icin gitme kontrole gittiginde yada annene giderken alirsin hicbisi demedim bende sustum ben biyere gitcm diyince kadina bi haller oluyo evimin isini halldeymde esimi aricam gelcem diye..gecen gunde eltimle cocuklari parka cikardik ertesi gun bisi oldu demezmi kadin gelin kismi cok gezmez para gidiyo 2ayda bir ciksan carsiya yeter ayyy sok oldum zaten ya allaha sukur durumumz var bi skntimiz yok kiz hususi bana yapiyor eltime bisi dedigi yok bazen cekemiyor beni gercktn..esime soyledim anan boyle dedi diye oda he he de gec diyor..bakalim cikarken dicem anne ahsen beni cagiriyor alisveris icin dicem cikcam insllah sknti yapmz yaparsada kendi kendine sikilsin dursn napim :)) sabah sabah basini agrittim hakkini helal et
ayy maşallah! kaç haftadasınız siz şimdi?
anaaammmm aynı gün de doğarlarsa hahahhahaa diye gülerim
kaadişşiiiiimmmmmmseverim defneyi senin için tabiiii!!!!!
günaydın canım!
bana bak yolla bana whats'tan, ben burdan atarım kızlara
yerim len seniiiiiiiiiiiii
koca yürekli göbekli kadınnnnnn
ayy maşallah! kaç haftadasınız siz şimdi?
anaaammmm aynı gün de doğarlarsa hahahhahaa diye gülerim
kaadişşiiiiimmmmmmseverim defneyi senin için tabiiii!!!!!
günaydın canım!
bana bak yolla bana whats'tan, ben burdan atarım kızlara
yerim len seniiiiiiiiiiiii
koca yürekli göbekli kadınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?