2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhabalar. Herkese günaydın. Bugün minnak prensesin kıyafetlerini yıkadım. :) kurumasını bekliyorum. Sizler nasılsınız? Birde göğsümde çok acı var elimi süremiyorum neden olabilir acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

31+3
Kiz onun derdi beni disari yollamamak simdi kursa gitti karne vercklermis aradi beni dedenlerin yemeklerini ver diye tmm dedim oglen carsiya gitcem ahsen gelrsn diye soyledi dedim annenemi gitcen dedi hayir haftaya geccem oraya dedim besik bakcaz dedim iyi ozaman dedi sinirli bozulms bi ses tonuyla cokta tin
Bakalim esimi arayip fircalycakmi ne geregi var dicekmi merk ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi canım acil bir durum olsa 1 ay sonraya doğum tarihi vermezdi sadeceneresinin inceldiği aklıma takıldı bu gecede çok ağrım oldu oyüzden magnezyumu 2 günde bir içiyordum hergün iç iyi gelir dedi kalsiyum falanda verdi zaten

Merhabalar herkese takipteyim ama hızınıza yetişemiyorum. Zaten eller de iptal artık yazamıyorum ama okuyorum, buralardayım kızlar beni unutmayın.:92:

kızlar bende çok sıcaklıyorum durduğum yerde sırtımdan ter boşalıyor... ayaklarım benimde yanıyordu sandalet giyiyorum havalandırıyorum artık ayacaıkları... fırlatın altın çoraplarınızı ayakkabılarınızı bizi bu saatten sonra anca terlik sandalet idare eder...ben pantolonda giyemiyorum sadece elbise püfür püfür :) bu arada patron sordu ne kadar ayrı kalmayı düşünüyorsunuz dedi bende 6 ay dedim ama kesin değil bebeğe göre değişebilir dedim daha erkende olabilir daha geçte önümü göremiyorum tam net bişey diyemiyorum o yuzden dedim... doğru haklısınız dedi...bakalım inşallah hakkımda hayrlısı olur yerime eleman alıcaklarmış...inş döndüğümde işime geri alırlar endişelendim biraz... hayırlısı hakkımızda inşallah...yarın kızcemin oda takımı geliyor heyecan bastı beni :)

selam canım inşallah az kaldı biticek bu günlerde yumoşlarımızı kucağımıza alınca unuturuz yeterki sağlıklı olsunlar da...bizde büyük alış-verişi bitirdik beşik dolağ uyku seti vs derken bitti tek eksiğimiz banyo malzemeleri inşallah onun da halledersek bitiyo

hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?

Benim hersey bitti cok şükür. Gogus ucu, krem, bez islak mendil kaldi.en büyüğü temizlik duruyor annemin temizligi bitince benimkine geccez insallah.o ilk süt bendede yok dolgunluk da yok benim cicikler ayni duruyor hic fark yok.gelir diyorlar ama bilmiom.

teşekkür ederim detaylı anlatımın için

inşallah bizde çok zorlanmadan alışırız

hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?

canım bence gelmemesi daha iyi şuanda ilk sütün doğum sırasında gelmesi ve bebeğe verilmesi çok önemli.... sütün erken gelmesi erken doğumuda tetikler bence dua et doğurana kadar gelmesin ben krem sürerken bile endişeleniyorum sütüm ya gelirse şimdi diye

Herkese selamlarrr nasılsınız hanımlar bizim gibi sıcakla boğuşan varmı aranızda bayılacam yaaa

temizliğimi bitirdim eşimle berabar çok şükür...benimde aynı hiç bi fark yok telaşlanmıyo da değilim hani...bi de mininişin ellerini kasıklarımda hissediyorum aşağıya mı iniyor sence ara ara sancımda oluyo adet olcak gibi...

Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde emziriyodum sonra bıraktırdım yani geliyo benim ara ara süt illaki gelecek diye bişey yok benim ilkinde gelmemişti hiç sonra çok fazla oluyo bol bol su içince çoğalıyo süt

Ne güzel ya herkes tamamlamış herşeyini ben daha pek bişey hazırlamadım hastane çıkışı bile almadım gerçi oğlumdan kalanlar var baya ama bu kız olduğu için giysiler filan olmayacak tani artık bende yapsam fena olmaz

benden süt değil de böyle sarı renkte katı bişeyler gelio ara ara. öyle süt akmıyo ama deliklerin içi böyle beyaz ve nemli oluyor. ilk aylarda poff diye bi şiştiler öylece kaldılar benimkiler daha da şişmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…