Benim resmen pisiyor :-(merhaba kızlar
3 gündür ayaklarımda inanılmaz yanma oluyor, işyerinde olmasam coraplarımı cıkartıp durucam .
sizde oluyor mu hiç??
31+3ayy maşallah! kaç haftadasınız siz şimdi?
anaaammmm aynı gün de doğarlarsa hahahhahaa diye gülerim
kaadişşiiiiimmmmmmseverim defneyi senin için tabiiii!!!!!
günaydın canım!
bana bak yolla bana whats'tan, ben burdan atarım kızlara
yerim len seniiiiiiiiiiiii
koca yürekli göbekli kadınnnnnn
Kiz onun derdi beni disari yollamamak simdi kursa gitti karne vercklermis aradi beni dedenlerin yemeklerini ver diye tmm dedim oglen carsiya gitcem ahsen gelrsn diye soyledi dedim annenemi gitcen dedi hayir haftaya geccem oraya dedim besik bakcaz dedim iyi ozaman dedi sinirli bozulms bi ses tonuyla cokta tincanım hiiic takma sen kendi kararlarına gore yasa git alısverise felan oda evde ne hissederse hissetsin değişik oluyorlar ya gerçekten hatta degişikde değil tuhaf yaaayy kafanı sisirdim deme uzulurum
bak sana ne diycem yinede sizinki bizimkine gore daha iyi canım benimki diyorki 7 aylık olmuşum ikizlerde daha hicbirsey almamışım tabi ikiz olunca erken doğum riskimde var dusun yani esimle alısverise cıkıcaz telefon açmış felan sunun cocugu doğumda öldü felanın cocugu erken dogdu öldü su zamanında doğurdu öldü yapmayın alışveriş henüzdoğum çantasını nasıl hazırlıcaksam hiiic tınlamadım gittim yaptım iyikide yapmışım sonra rahatsızlandım o alısverisde yaptıklarımla kaldım o yüzden sekercim en doğrusunu sen karar verirsin birseycik olmaz sen alısverisine keyfine bakkk
ben sunu öğrendim hayatta kv. dediklerini dinler gibi yapıcaksın ama hiiic umursamıcaksın
Geçmiş olsun neden öyle oldu ki
merhaba kızlar
3 gündür ayaklarımda inanılmaz yanma oluyor, işyerinde olmasam coraplarımı cıkartıp durucam .
sizde oluyor mu hiç??
O carpinti bende uzun zamandir var cnm nefesde zor aliyorum bazen.bu sicaklarla birlikte artti bide cok yaniyorum ayaklarim elllerim yaniyo.carsi alisveris derken iyce bittim.simdi temizlik kaldi annemle halletcez.artik alisveris isi yok en azindan.bu sicaklarda cok zor.
Benim hersey bitti cok şükür. Gogus ucu, krem, bez islak mendil kaldi.en büyüğü temizlik duruyor annemin temizligi bitince benimkine geccez insallah.o ilk süt bendede yok dolgunluk da yok benim cicikler ayni duruyor hic fark yok.gelir diyorlar ama bilmiom.selam canım inşallah az kaldı biticek bu günlerde yumoşlarımızı kucağımıza alınca unuturuz yeterki sağlıklı olsunlar da...bizde büyük alış-verişi bitirdik beşik dolağ uyku seti vs derken bitti tek eksiğimiz banyo malzemeleri inşallah onun da halledersek bitiyo
25 aylık 21 aylıkkken de denemiştm ama başarısız olduk...
canım önce lazımlığı sevdir onun üstünde banyo yaptır arada oturt falan lazımlığı sevince gerisi geliyor başlarda benimkide oturmadı
bazı günler sabah çıkartıyordum bezini uyanır uyanmaz yaptırıyordum lazımlığa babanda görsün bak kocaman havuz yaptın falan filan....
son günlerde öğlene kadar çıkardım bezi arada kaçırıyordu ama bezsizliğin ne olduğunu anladı
sonra bir kara verdim ve rapor aldım eğitime başladım. ilk gün zor oldu oturtmak ama o gün o ne isterse öyle yaptık oyunlar şakalaşmalar yani mutlu olması çok önemli tabi bu arada kaç kıyafet battı belli değil
2. gün saatlerini yazmıştım ve o söylemeden 45dk. ya bir oturtmaya çalıştım tabi yine kaçaklar oldu
3. gün artık tutmayı öğrendi 1.5 saate bir götürdüm dışarı bile çıktık baktım 2 saat bile tutabiliyor ve öğlen uykusundan kuru kalkmaya başladı
sonraki günler tutmayı öğrendi ama kakasını kiloduna yapıyordu tabi yine arada kaçıyor tam yaparken söylüyordu
sonra bir gün çiş yaparken kaka dedi kakasını da yaptı
8ve 9. günler ciş yaptım diyor çişi gelince hemen götürüyorum ama hala her seferinde söylemiyor
ve en önemlisi gecede tutmaya başaladı sabah kuru kalkıyor
yani sabır canım onun söylemesini beklicez artık 8 kere çişi yapıyorsa 4 ünde söylüyor bazen ben uyarıyorum...
şimdilik iyi gibi
ama senin ki biraz küçük olmayabilir belki gözünde büyütme canım bende çok stres yapmıuştım ama umduğumdan kolay geçti başlayınca gerisi geliyor
hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?
Benim hersey bitti cok şükür. Gogus ucu, krem, bez islak mendil kaldi.en büyüğü temizlik duruyor annemin temizligi bitince benimkine geccez insallah.o ilk süt bendede yok dolgunluk da yok benim cicikler ayni duruyor hic fark yok.gelir diyorlar ama bilmiom.
hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?
Herkese selamlarrr nasılsınız hanımlar bizim gibi sıcakla boğuşan varmı aranızda bayılacam yaaa
Benim hersey bitti cok şükür. Gogus ucu, krem, bez islak mendil kaldi.en büyüğü temizlik duruyor annemin temizligi bitince benimkine geccez insallah.o ilk süt bendede yok dolgunluk da yok benim cicikler ayni duruyor hic fark yok.gelir diyorlar ama bilmiom.
canım bence gelmemesi daha iyi şuanda ilk sütün doğum sırasında gelmesi ve bebeğe verilmesi çok önemli.... sütün erken gelmesi erken doğumuda tetikler bence dua et doğurana kadar gelmesin ben krem sürerken bile endişeleniyorum sütüm ya gelirse şimdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?