Ben hala nesi nerde hissedemiyorum.kucuk biseyler cikiyor gobisimde ama nesi bilemiyorum.olabilir cnm benim 1 aydir baş asagi duruyor.bu yuzdende kasiklarimda baski oluyo bazende karin agrisi gibi.pzt doktora soyledim normal dedi olacak ara ara dedi.agrilar 5 dk ya dusmedigi ve duzenli olmadigi surece sorun yok dedi.temizliğimi bitirdim eşimle berabar çok şükür...benimde aynı hiç bi fark yok telaşlanmıyo da değilim hani...bi de mininişin ellerini kasıklarımda hissediyorum aşağıya mı iniyor sence ara ara sancımda oluyo adet olcak gibi...
çoooook sıcak buzların içinde yatmak istiyorum
Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde emziriyodum sonra bıraktırdım yani geliyo benim ara ara süt illaki gelecek diye bişey yok benim ilkinde gelmemişti hiç sonra çok fazla oluyo bol bol su içince çoğalıyo süt
Bende bende off off nerdesin canım ben maniaadayım dün hastaneye gittim 35 dereceydi dışarısı bayılacaktım az kalsın suların içindeyim
ayy inşallah öle olur minişler aç kalmasınlar da...
hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?
canım erken doğumu tetiklediğini bilmiyodum hayırlısı inşallah doğumda gelir de dediğin gibi ne heyecanlı bi süreçteyim günler yaklaştıkça...canım bence gelmemesi daha iyi şuanda ilk sütün doğum sırasında gelmesi ve bebeğe verilmesi çok önemli.... sütün erken gelmesi erken doğumuda tetikler bence dua et doğurana kadar gelmesin ben krem sürerken bile endişeleniyorum sütüm ya gelirse şimdi diye
Ben hala nesi nerde hissedemiyorum.kucuk biseyler cikiyor gobisimde ama nesi bilemiyorum.olabilir cnm benim 1 aydir baş asagi duruyor.bu yuzdende kasiklarimda baski oluyo bazende karin agrisi gibi.pzt doktora soyledim normal dedi olacak ara ara dedi.agrilar 5 dk ya dusmedigi ve duzenli olmadigi surece sorun yok dedi.
zonguldaktayım cnm derece olarak çok yüksek değil ama nem bunaltıyorr
oh oh maşallah...gerçektende o kadar arttıysa telaşlanacak bişi yok...Merak etme allah onların rızkını verir ama ilk günler damla damla oluyo desem yeridir pes etmemek lazım aman benim sütüm tok dememek lazım benim oğlum küvezdeydi ben sağıp yolluyodum ilk günler 2-3damla koyuyodum poşete hemşire dalga geçiyodu ohh ohh maşallah senin oğlunada yeter herkesede yeter diyodu sonradan havluyla gezdim göğsümde
ilk hamileliğimde doğum yapana kadar gelmemişti
sezeryan oldum ve çok şükür odama gelir gelmez oğlumu emzirmeye başlamıştım
illaki doğumdan önce gelmesi gerekmiyor sütün
Bende sezeryan olucam ve sut gelmez yada emziremicem die korkuyorum :-(ilk hamileliğimde doğum yapana kadar gelmemişti
sezeryan oldum ve çok şükür odama gelir gelmez oğlumu emzirmeye başlamıştım
illaki doğumdan önce gelmesi gerekmiyor sütün
Bende cok kasildimi soyledim normal dediKızlar ben dün dr a sordum dedimki benim çok sertleşmem var kasılıp kalıyorum dedim zaten ilkini erken doğurmuştum korkuyorum dedim bana dediki artık bunlar normal şeyler çok ciddi olmadığı müddetçe biz ilaç verme taraftarı değilim eedi bebeğin gelişimini etkiliyo azda olsa dedi doğuma hazırlanıyosunjz dedi kendinizi çok yormayın en az 2 saat dinlenşn dedi drculuk oynamayın dedi
oh oh maşallah...gerçektende o kadar arttıysa telaşlanacak bişi yok...
ne yiyip ne içmiştin şekerim merak ettim...
ilk oğlum eylülün 20sinde doğmuştu, sıcaklık 38C'ydio yaz hep memurlara falan izin vermişlerdi sıcaklardan dolayı izmirde
'bir daha çocuk doğurursam kışın ortasında kar yağarken doğurcam ' diye bir laf ettim
sonuç temmuz sıcağında doğacak olan bir bebek
şuan evimde gölgede sıcaklık 29C
oh oh maşallah...gerçektende o kadar arttıysa telaşlanacak bişi yok...
ne yiyip ne içmiştin şekerim merak ettim...
Bende sezeryan olucam ve sut gelmez yada emziremicem die korkuyorum :-(
selam kızlar nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür.bugün işimizde son günümüz dün itibariyle doğum iznim başlamış oldu.doktorum dalga geçiyor ev
hanımısın artık çalışamazsın dedioğluş için yeni bir başlangıç olacak :) haftaya nst için çağırdı . heyecan dorukta bir çok şey tamamlandı sadece gelmesini bekliyorum kuzumun ....
kızlaarrr gunaydın
bugun iznimde ikinci gunum yerıme alınan elemanlar dun ıstfa etttıler sağolsunlar..bnde suan için işlerimi evden halladıyrum... c.tesi bitakım alışveriş yaptım ama daha eksik çooookkk...eeeee siler nasılsınz bakayım kım var kım yok ...havalar mı çok sıcaaak bn mi cok yanıyorum gerçi nısan da bana yaz gelmişti ama evde cıbıl cıbıl bile yanıyorum yaniiii..
unuttuk senide bilgeyi de hıhhhhhem de küstük nerelerdesin kaçak
oo patron senin kıymetini daha da anlamıştır baksana gelenler 2 günde kaçmıştamamla artık eksikleri zamanımız doluyo bu kadar beklemek yeter (diyenede bak hala bebek bez falan gibi eksiklerim var çantam hazır değil )
oğluş nasıl sen nasılsın bu arada topikçek yanıyoruz tek sen değilsin bacım
ahh canım sıkılsanda inan evde dinlenmek daha iyi olur senin için ne zaman tamamen dogum iznine cıkıcaksın
ay dayanamıyorum sıcaklara nefesim kesiliyor sankim o yüzden dun cok sıcaktı yattım kısıkda acıyorum dolanan esinti seklinde arada vuruyor ohhhh oluyorum o an ama usutmemeli dikkat etmeli dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?