2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben hala nesi nerde hissedemiyorum.kucuk biseyler cikiyor gobisimde ama nesi bilemiyorum.olabilir cnm benim 1 aydir baş asagi duruyor.bu yuzdende kasiklarimda baski oluyo bazende karin agrisi gibi.pzt doktora soyledim normal dedi olacak ara ara dedi.agrilar 5 dk ya dusmedigi ve duzenli olmadigi surece sorun yok dedi.

ayy inşallah öle olur minişler aç kalmasınlar da...

Merak etme allah onların rızkını verir ama ilk günler damla damla oluyo desem yeridir pes etmemek lazım aman benim sütüm tok dememek lazım benim oğlum küvezdeydi ben sağıp yolluyodum ilk günler 2-3damla koyuyodum poşete hemşire dalga geçiyodu ohh ohh maşallah senin oğlunada yeter herkesede yeter diyodu sonradan havluyla gezdim göğsümde

hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?

ilk hamileliğimde doğum yapana kadar gelmemişti

sezeryan oldum ve çok şükür odama gelir gelmez oğlumu emzirmeye başlamıştım

illaki doğumdan önce gelmesi gerekmiyor sütün

canım erken doğumu tetiklediğini bilmiyodum hayırlısı inşallah doğumda gelir de dediğin gibi ne heyecanlı bi süreçteyim günler yaklaştıkça...

iyi bakalım dr öle diosa korkulcak bişi yoktur sık değil sancılar çok şükür ama bebeğimin harekeltlerini hep takip ediyorum hareketsizlik olmsuzlukmuş Allha korusun...

oh oh maşallah...gerçektende o kadar arttıysa telaşlanacak bişi yok...
ilk hamileliğimde doğum yapana kadar gelmemişti

sezeryan oldum ve çok şükür odama gelir gelmez oğlumu emzirmeye başlamıştım

illaki doğumdan önce gelmesi gerekmiyor sütün

ne yiyip ne içmiştin şekerim merak ettim...

Kızlar ben dün dr a sordum dedimki benim çok sertleşmem var kasılıp kalıyorum dedim zaten ilkini erken doğurmuştum korkuyorum dedim bana dediki artık bunlar normal şeyler çok ciddi olmadığı müddetçe biz ilaç verme taraftarı değilim eedi bebeğin gelişimini etkiliyo azda olsa dedi doğuma hazırlanıyosunjz dedi kendinizi çok yormayın en az 2 saat dinlenşn dedi drculuk oynamayın dedi

ilk oğlum eylülün 20sinde doğmuştu, sıcaklık 38C'ydi o yaz hep memurlara falan izin vermişlerdi sıcaklardan dolayı izmirde

'bir daha çocuk doğurursam kışın ortasında kar yağarken doğurcam ' diye bir laf ettim

sonuç temmuz sıcağında doğacak olan bir bebek

şuan evimde gölgede sıcaklık 29C

Bende cok kasildimi soyledim normal dedi ))

Doğumdan önce değil ama sonrasında bol bol medine hurması ye canım hem bebeğin ağzınada sür hem sütü feci artırıyo hemde bebeğe sürünce güzel dilli güzel ahlaklı olmasını sağlıyomuş

Benim evde 29 derece atletle oturuyorum şuan oğlanda çı4lımvar sadece üstünde ter su içindeyiz pöööfff

selam kızlar nasılsınız?

dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür.bugün işimizde son günümüz dün itibariyle doğum iznim başlamış oldu.doktorum dalga geçiyor ev

hanımısın artık çalışamazsın dedi oğluş için yeni bir başlangıç olacak :) haftaya nst için çağırdı . heyecan dorukta bir çok şey tamamlandı sadece gelmesini bekliyorum kuzumun ....

sütüm gelsin diye mi? vallahi hiç özel bişey yapmadım canım

2 hamileliğimde bol bol yediğim canımın istediği tek şey meyve

süt içemem, yoğurt yiyemem o yüzden hep calcium hapları takviyesine devam

Bende sezeryan olucam ve sut gelmez yada emziremicem die korkuyorum :-(

iyi düşün iyi olsun canım, ben çok inanırım pozitif düşünmenin yararına

hiç aklıma bile gelmemişti emziremezsem diye şükür güzelce emzirdim oğlumu

Hoşgeldin canım gözün aydın onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebelerimizi

sevgican bebem özledik beeee seni de kaçak bilgeyi de,aslında istesem size hemencecik ulaşırım daaa etik değil diye yapmıyom deryacaım 4 haziranda 32 hafta raporunu alcam Allahtan bişey olmazsa 37 ye kadar gitmek isterim bakalımmm

mayısın 15inde gittiğimde 1928 gr olmuştu bebiş, bende toplam 9 kg almışım

şeker yasak dedi doktor ama meyveye dayanamıyorum ben hele karpuza nasıl dadandım buaralar

yarın yine randevum var bakalım ne durumdayız, yarın ilk nst'mize de gircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…