2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cok şükür cnm iyiz sicaklarla bogusiyoruz daha simdiden.yanginlardayiz.gozunaydin cnm masallah diyelim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Ya beni nst ye almadi yaa niyeyse gicik oldum.

bana kalsa ben de devam ederim de eşim çok korkuyo kıyamam sana diyor benim oğluş babasına çok tepki veriyor elini koyup konuştugunda karnımı yırtacak nerdeyse

benimkine kalsa oda çoktan vaz geçmişti ama ben olmasss diyorum erkeklik görevleri vazifeleri felan diye üstüne gidince napsın bana da bir bayan bahsetti sakın sakına durmak yok yola devam diye yoksa bende kendimi bazen çok kötü hissediyorum kocaman bir karınla ığvv ne kötü felan diye halbuseki erkekler o kısmına takılmıyorlarmış bile bayan ne kadar rahat davranırsa onada o süreç o kadar doğal ve normal geldiği gibi doğum sonrası deformasyon olayınıda çabuk kabulleniyorlarmış oda normal geliyormuş yaa

:) annemde benimki daha gelmedi gelsin paylasirim canim.

hadi bakalım

hadi şimdiden hayırlı olsun cnm ne kadar sürecek izin toplamın?

deliiiiiiiiiiii ben senden çok umutluyum! senden bir şeyler olur evladım!!!!!!!
hem öğretmen her şeyi duyar her şeyi görür!!!
Merhabalar herkese takipteyim ama hızınıza yetişemiyorum. Zaten eller de iptal artık yazamıyorum ama okuyorum, buralardayım kızlar beni unutmayın.:92:

eneemmm hazırla pasta böreeeeği geliyoruz o vakit

hadi şimdiden hayırlı olsun cnm ne kadar sürecek izin toplamın?

SAĞOLASIN :) benim izin epey uzun kuzum için her şeye ara veriyorum 2-3 sene inşallah .planlarda bi değişiklik olmazsa tabi :) ben büyütücem Allah nasip kısmet ederse:)

eneemmm hazırla pasta böreeeeği geliyoruz o vakit

heheh dün yufkaları aldım sardım börekleri attım buzluğa devamı gelicek . her şeyini hazırladım nerdeyse tosunumun bundan sonrası misafirleri için çalışıcam :) her daim geliniz bekleriz efenim zevkle

Hoşgeldin canım gözün aydın onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebelerimizi

aminnnn inşallahhh :)

Cok şükür cnm iyiz sicaklarla bogusiyoruz daha simdiden.yanginlardayiz.gozunaydin cnm masallah diyelim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

sıcaklar :18::18::18: beni de kasmaya başladı desem yeridir:Shele ki akşamları çay içerken içtiğim çay anlımdan geri çıkıyor resmne :)

heheh dün yufkaları aldım sardım börekleri attım buzluğa devamı gelicek . her şeyini hazırladım nerdeyse tosunumun bundan sonrası misafirleri için çalışıcam :) her daim geliniz bekleriz efenim zevkle

ay maşallah sana =) ben de o işlere ne zaman girmeye kalksam birileri geldi dondurucuya atamadan yedik bitirdik =)))))))
e artık acıkınca sende alırız soluğu
keşke imkan olabilseydi.... çok isterdim valla!

anacım yetişemedim bildirimler cok geldı valla o kadar vakit yok bende :):) ben 2300 demıstım 200 gram sapma göstermişim :)bakalım bizim tosun kaç oldu salı gitcem :):) özledim keratayı

toprakçım acık adresi ver aksam geliyoruz :):) bugun anladın dimi iyiki cıkmısım diye :) ben hala temızlıgı bitiremedim ama yarın finito olacak salon ve banyolar kaldı bir tek annemın hakkını ödeyemem kadın nerde ne var döktü yıkadı koydu yerine evi benden iyi biliyor şimdi dedim ki mutfaga kendi düzenini kur nasıl olsa uzun süre beraber kalacaz :):)

dün senle konustuktan sonra gece rüyama girdi sezeryan dogum yapıyorum :):)

Maşallah size bolca konuş şimdi oğluşunla valla evde durdukça da iş hiç bitmiyor, bende tam herhalde alınacaklar tamam diyor pat diye başka bişey çıkıyor mesela henüz küvet almadık ( Sizin tamam mı her şey ? Ufaklık ne kadar olmuş?

ay maşallah sana =) ben de o işlere ne zaman girmeye kalksam birileri geldi dondurucuya atamadan yedik bitirdik =)))))))
e artık acıkınca sende alırız soluğu
keşke imkan olabilseydi.... çok isterdim valla!

En içten halimle teklifim bu taraf geldiğinizde her daim geçerli Bernacım :)

gel gelll :) daha eksikler var tabi temizlik bitmedi benim çıkmamı bekliyorlar haftaya başlıyoruz biz de temizliğe:)martta taşınmıştım ya dip köşe temizliği o zaman yapıldı aslında ama yine üzerinden geçilicek. bugün geldim dedim patrona hala bekliyorum 3 gibi çıkıcam valla :) yerime gelecek kız da son dakka da vaz geçmiş. bana soruyolar napıcaz die :) :) ben gidiyorum dedim yoksa burda doğacak tosunum :)

Haftaya edizimle buluşuyoruz hee ona göre bi braindyum yapıyoruzzz :) :)

içimden bir ses erken gelmezlerse sezeryan a doğru hızla gidiyoruz gibime geliyor zati

banada yarın abla gelecek son işleri yaparız sonra kıyafetlerı yıkıyım hurca koyayım diyorum dolap 7 hazırandan evvel gelmeyecek temız temız dursun ne olur ne olmaz :) çarşamba olabilir sosyete pazarı var brandiumun kenarında orayada takılırız:) deme öyle hani biz polyannaydık ne zaman geleceklerıne kendılerı karar verir inşallah :):) salı günü benim belli olur az cok

eksik hiç bitmiyor emin ol ,hepsini alırsın yaparsın daha vakit var allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…