Cok şükür cnm iyiz sicaklarla bogusiyoruz daha simdiden.yanginlardayiz.gozunaydin cnm masallah diyelim.allah hepimizin yardimcisi olsun.selam kızlar nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür.bugün işimizde son günümüz dün itibariyle doğum iznim başlamış oldu.doktorum dalga geçiyor ev
hanımısın artık çalışamazsın dedioğluş için yeni bir başlangıç olacak :) haftaya nst için çağırdı . heyecan dorukta bir çok şey tamamlandı sadece gelmesini bekliyorum kuzumun ....
Ya beni nst ye almadi yaa niyeyse gicik oldum.mayısın 15inde gittiğimde 1928 gr olmuştu bebiş, bende toplam 9 kg almışım
şeker yasak dedi doktor ama meyveye dayanamıyorum ben hele karpuza nasıl dadandım buaralar
yarın yine randevum var bakalım ne durumdayız, yarın ilk nst'mize de gircez
bana kalsa ben de devam ederim de eşim çok korkuyo kıyamam sana diyorbenim oğluş babasına çok tepki veriyor elini koyup konuştugunda karnımı yırtacak nerdeyse
:) annemde benimki daha gelmedi gelsin paylasirim canim.
Ya beni nst ye almadi yaa niyeyse gicik oldum.
kaçıncı haftada gireceğiz nst ye?
selam kızlar nasılsınız?
dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür.bugün işimizde son günümüz dün itibariyle doğum iznim başlamış oldu.doktorum dalga geçiyor ev
hanımısın artık çalışamazsın dedioğluş için yeni bir başlangıç olacak :) haftaya nst için çağırdı . heyecan dorukta bir çok şey tamamlandı sadece gelmesini bekliyorum kuzumun ....
anlaştık yarın hepsini dizim dizim çekim sende buraya yollarsın
bu arada laf aramızda Berna duymasın yazmışım farketsene
haaa pardon hata benim
Berna okumasın demeliydim örtmenimbense Berna duymasın demişim hemen kaptım bak örtmenim benden birseyler olur bea
deliiiiiiiiiiiibernam dr.um soyle bana ne diyorsun bende bu teknolojiyi cözermiyim hocam sen soyle durumum ne kadar vahimmmyine yakalandım sana teknoloji özürlü biri olarak hicde gözünden kaçmıyor heee
bir yazdım nasıl yollicam resimleri diye hemen yakaladın beni ama bende beni nasıl anladığını anladım
kardeşlik empati sempati telepatisiyle anladın dimiiiibutun patilerle anladın
Merhabalar herkese takipteyim ama hızınıza yetişemiyorum. Zaten eller de iptal artık yazamıyorum ama okuyorum, buralardayım kızlar beni unutmayın.:92:
eneemmm hazırla pasta böreeeeği geliyoruz o vakitselam kızlar nasılsınız?
Cogu miller girdi burda.bakalim belki bidakine alir beni 11 haziranda randevum.
hadi şimdiden hayırlı olsun cnm ne kadar sürecek izin toplamın?
eneemmm hazırla pasta böreeeeği geliyoruz o vakit
Hoşgeldin canım gözün aydın onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebelerimizi
Cok şükür cnm iyiz sicaklarla bogusiyoruz daha simdiden.yanginlardayiz.gozunaydin cnm masallah diyelim.allah hepimizin yardimcisi olsun.
heheh dün yufkaları aldım sardım börekleri attım buzluğa devamı gelicek . her şeyini hazırladım nerdeyse tosunumun bundan sonrası misafirleri için çalışıcam :) her daim geliniz bekleriz efenim zevkle
herkese günaydınnn!!!
haftayı yarıladık!
doğumlara daha da yaklaştık...
heyecan var heyecan!!!!
çalıştığını biliyorum da izne mi ayrılıyorsun diye soracaktım... dayanabildiğin kadar dayan bence de... bebekle geçirdiğin zaman daha önemli...
Allah güç kuvvet versin inşallah da sonuna kadar çalışabilelim....
benim de 1 saat, ilçeye gidiş geliş var...... şimdilik iyiyim zaten 2.5 hafta kaldı okulların kapanmasına.
eğer idare edebilirsem 2 hafta da seminer var, ona geleyim diyorum. altı üstü 3 saat oturup eve döneceğiz... geleyim bari di mi ama
hallettim Gökçem! 32+2'de aldım ya işte... 2.5 kiloluk da haber aldım =))))) senin tahmin zort oldu
bana bak whats'tan çıkmışsın!
evet yaa pazartesi erkek görecek Nigar!!!!!! hemi de 2 adet
kızlar o sarı tülbent olayları da hikaye, inanmayın, maksat sarı sarı yan yana gelince bebeğin rengini belli etmiyor... yoksa ne alaka sarı tülbentle fizyolojik bir rahatsızlığın geçmesi?
SAĞOLASIN :) benim izin epey uzun kuzum için her şeye ara veriyorum 2-3 sene inşallah .planlarda bi değişiklik olmazsa tabi :) ben büyütücem Allah nasip kısmet ederse:)
heheh dün yufkaları aldım sardım börekleri attım buzluğa devamı gelicek . her şeyini hazırladım nerdeyse tosunumun bundan sonrası misafirleri için çalışıcam :) her daim geliniz bekleriz efenim zevkle
aminnnn inşallahhh :)
sıcaklar :18::18::18: beni de kasmaya başladı desem yeridir:Shele ki akşamları çay içerken içtiğim çay anlımdan geri çıkıyor resmne :)
selam kızlar nasılsınız?
ay maşallah sana =) ben de o işlere ne zaman girmeye kalksam birileri geldi dondurucuya atamadan yedik bitirdik =)))))))
e artık acıkınca sende alırız soluğu
keşke imkan olabilseydi.... çok isterdim valla!
toprakçım acık adresi ver aksam geliyoruz :):) bugun anladın dimi iyiki cıkmısım diye :) ben hala temızlıgı bitiremedim ama yarın finito olacak salon ve banyolar kaldı bir tek annemın hakkını ödeyemem kadın nerde ne var döktü yıkadı koydu yerine evi benden iyi biliyor şimdi dedim ki mutfaga kendi düzenini kur nasıl olsa uzun süre beraber kalacaz :):)
dün senle konustuktan sonra gece rüyama girdi sezeryan dogum yapıyorum :):)
En içten halimle teklifim bu taraf geldiğinizde her daim geçerli Bernacım :)
gel gelll :) daha eksikler var tabi temizlik bitmedi benim çıkmamı bekliyorlar haftaya başlıyoruz biz de temizliğe:)martta taşınmıştım ya dip köşe temizliği o zaman yapıldı aslında ama yine üzerinden geçilicek. bugün geldim dedim patrona hala bekliyorum 3 gibi çıkıcam valla :) yerime gelecek kız da son dakka da vaz geçmiş. bana soruyolar napıcaz die :) :) ben gidiyorum dedim yoksa burda doğacak tosunum :)
Haftaya edizimle buluşuyoruz hee ona göre bi braindyum yapıyoruzzz :) :)
içimden bir ses erken gelmezlerse sezeryan a doğru hızla gidiyoruz gibime geliyor zati
Maşallah size bolca konuş şimdi oğluşunla valla evde durdukça da iş hiç bitmiyor, bende tam herhalde alınacaklar tamam diyor pat diye başka bişey çıkıyormesela henüz küvet almadık ( Sizin tamam mı her şey ? Ufaklık ne kadar olmuş?
eksik hiç bitmiyor emin ol ,hepsini alırsın yaparsın daha vakit var allahın izniyle :)
İnş. tatlım, tecrübesiz olunca bilemiosun işte :)
evet tecrübesizlik çok zor ama emınım 2. lerde usta olacaz :):)
İnş. tatlım, tecrübesiz olunca bilemiosun işte :)
evet tecrübesizlik çok zor ama emınım 2. lerde usta olacaz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?