2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

İnş. bunları bir hayırlısıyla halledelim de :)

istanbulda havuzlu han diye bir yer var oraya gitmiştim,kapı girişinde kocaman liste yapmışlar 50-60 kalem bebek ihtiyaç listesi diye o kadarına zaten yetişemezdim :) aman dedim aklıma geldıkce alırım eksık nasıl olsa bitmiyor :)

2.de pek bir ihtiyaç olmuyor zaten , o yüzden bir rahatlık oluyor

en azından cogu sey kullanılabıliyor :):)

ay inşallah onu da yerim iyice tontili olcam 10 kg la bitirsem şükredicem minyon olunca

13 kilo aldim bende 15 ile bitiririm insallah ama daha sekiz haftam var nerdeyse. Ilk kizimda on kilo aldim 36 haftamda dogum yaptim 2850 gram dogdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar aranızda bebek bakım seti lanlar var mı? Eğer varsa hangi marka aldınız? Dalin ve niveada kimyasal çokmuş falan diye okudum internetten. Bu durumu doktoruna soran oldu mu?

Kızlar aranızda bebek bakım seti lanlar var mı? Eğer varsa hangi marka aldınız? Dalin ve niveada kimyasal çokmuş falan diye okudum internetten. Bu durumu doktoruna soran oldu mu?

penathen kullaniyorum ben kizimdan dolayi kullaniyorum hersey var tafsiye ederim beb

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim sıkıntılar var zaten ama bu verdiği normal doğumun tarihi yani sancı gelirse tehlikeli dedi dikişlerim patlarmış 20 gün normal dedi

ben bübchen aldım ,niveayı bilmiyorumda dalinde yılların markasıdır sanmıyorum bir sıkıntı olsun bebişler için

hastane çantasını hazırlayanlar!!! Bayanlar ben bunları koydum sizce eksik birşeyim kalmış mıdır?

ANNE İÇİN ;[/B]

1- Tahlil takim dosyası (başka bir hastane kontrol yapıldığı için)
2- pijama takımı ( 3 takım )
3- terlik
4- çorap
5- iç giyim (kilot, atlet, sütyen)
6- ped
7- meme ucu kremi (henüz almadım ve ne alacağımı bilmiyorum)
8- diş macunu ve fırçası
9- tarak, toka, ayna, deodorant ve makyaj malz.
10-lohusa tacı
11-kağıt kalem (belki lazım olabilir diye :)
12-telefonların şarj aletleri
13-kolonya veya ıslak mendil
14-duş için havlu
15-kağıt havlu
16-fotoğraf makinesi
17-ziyaretçiler için verilecek hediye
18-takı yastığı
19-zemzem suyu
20 hurma

BEBEK İÇİN;

1- Hastane çıkışı ( 1 adet 10 parçalı olandan)
2- iç dış zıbın takımı (2 parça)
3- çıtçıtlı bady ( 3 adet alt üst )
4- pjama takımı ( 2 adet)
5- çorap, eldiven, şapka, önlük
6- yelek ( 1 adet)
7- bebek bezi ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
8- havlu (bebek yıkandığında kurulanması için)
9- biberon ( onu da daha almadım ne alacağımı bilemedim henüz)
10-puset Hastane çıkışı taşımak için

eksiklerim neler bayanlarr...

bence tam olmuş bu liste meme ucu kremi lanisoh,biberon aventi tavsiye edebilirim ha bu arada kendın için havlu almasanda olur yani hastaneden veriyorlar öyle şeyleri ama tabı kullanmak ıstemezsen o ayrı :)

bebek bezi ben prima premium care almayı düşünüyorum ama bünyesi neye el verir bilmiyorum :) primaya alerjisi olup canbebe kullananı biliyorum :)

takı yastıgı hastaneye gider mi bilemedim .burda evde durur ,bebek görmeye gelenler evinde takısını takar,hastanede takılmaz .
biberon ben nuk aldım ,tavsiye üzerine .
bebek bezi de primanın yenidoganı var yada 3-6 kiloluk olanı var 88 li ,onu almanı oneririm .birde primanın yine bebekler icin ıslak mendili var ondanda koy bence.

hastaneden cıkarken yüzünü kapatmaya ince bir örtü alabilirsin .bir de kendi sabununu koy .

bende daha canta hazırlamadım ,bu kadar sey koyucaksak o zmn valize hazırlamamız lazım di mi ???

Aklıma gelenler tabi sen de gerekli görürsen göğüs pedi, bebek için ise belki atlet kilot(birisinden ebeler istiyor diye duymuştum), bebek ağız mendili, bebeği hastane çarşafına yatırmak istemiyorsan alt açma seti, pişik kremi belki bir de pusetin üstüne örtmek için kırmızı yazma olabilir tabi ki :) Terlik olarak sen nasıl birşey koydun ki? Yani içeri terliği mi yoksa dışarı terliği mi?

Son düzenleme:
Sezeryanda banyo yapılmaz ama saçınızı flan yıkayabilirsiniz ben ilkinde yıkamıştım ama bebeğe havluya gerek yok bence çünkü artık yıkamıyolar sadece siliyolar verniks tabakasına zarar vermemek için ben oğlumda prima premium care kulla dım baya sonra aktif bebeğe geçtimhala onu kulla ıyorum hiç değişmedim çok memnundum kızımada premium care aldım ama her bebek farklı olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…