2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kuzuuuum hakkinda hayirlisi olsun bebegin ve senin icin. sakin ol strese girme fazla. insallah esin aklini basina almistir . sonuc ne olursa olsun uzme kendini Rabbim senin ve bebegin icin en iyisi neyse onu nasip etsin kuzum. canim uzmek ne demek herkes paylasiyo derdini anlatican tabi uzme kendini. opüyoruz kizimla seni kocaman :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok saol canim teşekkür ederim. Öyle sürekli karnım taş gibi artik insanın elinde değil

ayy yazik yaa, hakkaten cokmus 12 hafta

Sen de bendensin erikk. Bu kadar atraksiyona bu bebekler nasil dönemiyo ben anlamadim doguma kadar durmak yok galibaa :92:

Bizimde durmak gibi bi niyetimiz yok.belki bebekler baslarina gelcekleri biliolarda dönmuyolardir

Cok saol canim. Bizde oğlumla seni kocaman öpüyoruz

kizlar bebislerim gayet iyi soldaki oglum 2400 olmus sagdaki oglum 2150olmus annesi yicek bebeklerini:)

büyüyen beşikle genç odası yapabiliyorsun dediler ben e öyle aldım o yüzden cnm. cicili bicili de almadım beyaz ve sade ilerde de rahatlıkla kullanır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Iyi yapmissin cnm cocuk odalari cok grnis oluyor brnimde oglanin odasi okadar kucukki anlatamam bizde genc odasi bulduk lajivert marka esimde islrrini yapiyodu cook uyguna geldi 2yasindan beri yatiyor odasinda cok dar oldu ama yapcak bisi yok ama cok kullanisli memnunum birazdan resim cekr atarm bakarsn

Odamizin rengi daha once boyandigi icin mavi ilerde degistrcz buda benim oglumun odasi iste cok istedm cocuk odasi ama sigmadi yatak yanindaki korumaligi babamiz yapti

Eklentiler

• $1401363598220.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $1401363624451.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $1401363677395.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35

Güzelmiş oda takımı canım koruma da çok mantıklı olmuş

Sagol cnm ilerde daha buyuk bi ev yapar yada alirsak cocuklarmn odasini daha guzel ferah yaomk istyrm

İnş. cnm ben de süslemelerini falan yapayım çekip yüklerim fotoları halı alamadım bi de henüz bi türlü karar veremedim nasıl bişey alacağıma

İnş. cnm ben de süslemelerini falan yapayım çekip yüklerim fotoları halı alamadım bi de henüz bi türlü karar veremedim nasıl bişey alacağıma

Yuklersn bakarz cnm..hali konusunda bi yorum yapamiycam antialerjik cocuk odasi halisina bakmistim ama uygun bulamadm odamiza almamistim kullanmadigm icin bisi diyemiyorum ama kolay yikanan asiri buyuk olmayan kaymayan bi hali olursa guzel olur bence

Selam kizlar bugun bi halsizlik var uzerimde cok az uyudum yataktan cok wc deydim. Bide tam uykuya daliyom nefes alamiyormusum gibi geljyo derin bi nefes alarak uyaniyorjm sanki boguyolar..

Yagmur masallah bebislerine kacinci hafta dasin telden gozukmuyor cizelgee..

Bu arada oda konusuna gelince ben ilk kizima bebek odasi aldim bide besik aldim yatagimizin yanina. Alti ay yatti onda. sonra buyuk besige gecti. Kiyafetleri odasinda dolaptaydi herzaman. Sonra 2012 de hamis oldigjmu duyunca ona genc odasi aldik. Simdi odasinda yatiyor. iki bucuk yasindan beri. Kucuk kizimda bebek odasinda yatiyor. Ki uc yasina kadar yatiliyo orda. Bu uc nr a da ilk alti ay besikte yatacak o tee kizimda aldigim. Alti ay sonrada insallah bebek odasuna gececek. Kucuk kozimda ablasinin odasinda beraber kalacaklar kiz kiza

Ablasinin odasi buyuk. Ona sadece bi yatak alinacak. Bu son besik uc numara oglan oldugu icin kucuk odaya gelecek ayri. Hepsini iyiki almisim hic esya kiyafet vs yatak sorunumuz olmadi. ilk kizda yapildi masraf dahada hic masrafim olmadi. Bmbebek odasini beyaz almistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…