2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
36. hafta içindeyim 9.5-10.5 arası değişiyor kilom doğumdan sonra o kadar kilo nasıl gitti cok merak ettim varmı bir sırrı normalde yapılımıdır vücüt yapın :)

normalde de tombikim 77 ile hamile kalıp 87,5la doğum yapmıştım

bu sefer de 77,5la hamile kalıp şuan 87,5a varmışım

geçen bir arkadaşımla biraraya geldik 8-9 aydır görüşmüyoduk, geldiğinde ben oturuyodum 8 aylık hamile olduğumu duyunca şok oldu

göbüşüm büyüyor benim sadece, doğum yapınca da gidiveriyor hemen yüzümden falan kilo almıyorum hiç

Bende 2 hafta önceye kadar 20 kilo aldım 2 haftada da sadece 500 gr aldım hayret ettim :ü)

merhaba kızlar bende 35.haftadayım ve buzamana kadar 17 kilo aldım malesef izmirde yaşıyorum fakat ailem kocaelide olduğu için oraya gidicem yarın 6 saatlik otobüs yolculuk yapıcam sizce bi sıkıntı olurmu

Doktorun izin veriyorsa git ama bu sıcakta da o yol hiç çekilmez senin içinçok zor olur

evet malesef biraz zor olucak ama mecburen gidicem bakalım yarın doktoruma gidicem onay verirse yarın akşam çıkıcam yola sonrada izmire bebişimle dönücem inşalah allah hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah

merhabalar; önceki sezeryanın kaç yıl önce hangi hastanede yapılmıştı.şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz.benimde 2.5 yaşında bir kızım var. açıkçası çok sık dr gitmiyorum hep erteliyorum tedirgin oldum okuyunca durumunuzu.Rabbim bebeklerimizi zamanında sağlıklı dünyaya getirmeyi kısmet etsin.

Bende cok gec yatıyorum malesef.donemiyorum uykuda buda uyanmama neden oluyo.sicaklarin gelmesiyle duramaz oldum iyce.

aynen gece ağrım oluyor dönemiyorum eşime diyorum yardım et dönder beni:))
ben kızıma hamileyken kuş gibiydim ama bu hamileliğim ağrılı geçti baya hamilelikten hamileliğede değişiklik oluyormuş baya...

eylül 2012de bornova şifada doğdu oğlum. yine aynı hastaneye gidiyorum

Hamileligmden beri her gun.baska biyerim agriyo agrisiz.bigun.gecirmedim.sanirim.bazen kendime diyorum aylardir surekli agri icindesin dogum sancisindan mi korkuyosun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bana buson aylar ilk aylar gibi geliyo. Hep bi halsizlik uykusuzluk bisi yapmak gelmiyo icteb bazen oluyo karbimiz doysun yeter diyom bisilerle ugrasmak istemiyom. Allah var kizlards cok fittim cok kolaydi helede ilk kizimda anamm sabah kalkar evimi misss gibi yapar oglene kadar temizligimi yapardim. Bunu cok agir geciriyom

Sirtim belim dursa karnim aciyo karnim acimasa bacagim agriyo hic bisibolmasa karnim sertlesiyo yurumwkte zorlaniyom bu ne arkidisss 😭

Sirtim belim dursa karnim aciyo karnim acimasa bacagim agriyo hic bisibolmasa karnim sertlesiyo yurumwkte zorlaniyom bu ne arkidisss 😭

Ayy aynen bende öyle neyse cok az kaldi :)

Dsha yedi haftam var hic bisi almadim. Bi eksigi ust bas. Kizim iki yasinda oldugu icin hersey var bakim setiydi agiz bezlrriydi yatakti. Yatak setini yeni aldjm yorgn yastigi mavi yesil heves ettim :)))battaniye dolu.

Ama zorlanacagim tek konu var ikisiyle gezmek . Yani mecbur ikiz arabasi alacam. Bebek icin hemde kizim icin 2. El sitelerinde dolu var 80-100 franka. Buyugu yuruyo zaten sorun yok.

Cnm almak bir günlük iş. Bende takiyordum bise alamadim diye bi baktim bir gunde almisim.dert etme.

Karnım taş gibi oldu. Ağladik yine sabaha kadar uyku yok. Evladima bana bunu yaşatanlar nasil hakkımızı ödeyecek. Yarın sabah güzel haberler alsam ve bitse artik mahkeme işi.

Hayirdir cnm nolduki? Ama dikkat et kasilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…