- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende dusunemiyorumsimdiden kendime kacis planlari yapiyorum ben dogum icin gun sayiyorum adamda o is icin :) 8 hafta kaldi doguma diyorum 12 hafta cok ya bu ay dogur dio ne 12 haftasi die sasirdim meger logusaligida sayiyomus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaaaa benim park yatagin aynisi kiz.daha kurmadik biz.nasil guzel mi sence?Eki Görüntüle 1135262 Eki Görüntüle 1135261
bizimde ilk oğluşa aldığımız takım ve bebiş için şimdilik kendi odamıza koymak için aldığımız park yatak
bir süre yanımızda yatırıp sonra abişin yanına
bende dusunemiyorumsimdiden kendime kacis planlari yapiyorum ben dogum icin gun sayiyorum adamda o is icin :) 8 hafta kaldi doguma diyorum 12 hafta cok ya bu ay dogur dio ne 12 haftasi die sasirdim meger logusaligida sayiyomus
Bende buna sesli güldüm
Aaaaa benim park yatagin aynisi kiz.daha kurmadik biz.nasil guzel mi sence?
Bizimki hic bisi demiyo yapmayin filan diye.yapin da demiyo amabizde yapmayi tercih edioz.eger ben iyiysem.keyfim yerindeyse haftada 3 ü buluyo.cnm istemiosa 10 gunde 1 e kadar da düsüyo.adam da naapsin bu dengesizlikte heycan yapio kendine ha simdi ha yarin diye
Sagol cnm insallahiyi, sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın inşallahhhhhh!!!!!!!!
hahahhaha sınıfta kahkaha attımmm yaaa,
Allah da seni güldürsünnn
Yasarsiniz tabi.bnm ki 2 hafta once 1 haftaligina sehir disina gitti.geldiginde sanirsin 5 aydir ayriyiz.2 gun doyamadik birbirimize.sizinkini dusunemiyorum
Bende mağazada cok hosuma gitti bu rengi yoktu baska renge bakmistim hemen karar verdim sade ve hos geldi.biz eve getirir getirmez kurduk denedik çok hoşumuza gitti
sonra topladık doğumu bekliyoruz şimdi
Aaaaa benim park yatagin aynisi kiz.daha kurmadik biz.nasil guzel mi sence?
Tşk ederiz teyzesi.valla bense sabahlari aynen oyle zor yiyorum.genel domates salata yiyorum.bir iki catal peynir 2 zeytin.arada bir yumurta.Park yatak cok guzelmis gule gule kullanin neyse kalkiyimda yemek yapayim birazdan oglum acikir teyzeleri kizimi daha doyurmadim bile tekme atip duruyor :) neyesem acaba kizlar sabah olunca cnm bisi istrmiyor ya ne yicegimi sasiriyorm
Tşk ederiz teyzesi.valla bense sabahlari aynen oyle zor yiyorum.genel domates salata yiyorum.bir iki catal peynir 2 zeytin.arada bir yumurta.
Tmm hamilelik cok guzel ama artik doguralim yaa 6hafta var daha pofff sklmaya basladim hareket ozgurlugumu geri istiyorm midemin rahat etmesini istiyorum
Valla cnm ben cok zorlanmaya basladim.bazen karin agrisi bazen sirt agrisi bazen mide yanmasi.gece donememek.esim cok az kaldi ebruuu diyip heycan yapiyo bense strese giriyom bir an once 1 ay gecsin diyom bi yandan korku.
hemsommm naber yaaa
kuzum bisi sorcam besik araba aldin mi aldiysan nerden nasil bisi aldin
caanım günaydın...hazırlıklar büyük kısmı bitti sayılır banyo malzemelerimiz kaldı neler alcam hiç bir fikrim yok sen nasılsın miniş nasıl_???
Sagol cnm sende gule gule kullan aslnda siyah rengi cok hosuma gitmsti ama esim bunu brgendi yatakodasina park yatagi kurcam oglandan kalani kurunca atarim resmini..beneto mu seninkide
kızlar bu gece belim çok ağrıdı ve sancım vardı bel ağrısı normal mi sancıyı biliyorum ama bel ağrısı fazlaydı anlamadım...
Kizlar bu benim kizimin oturma odasina kurcagimiz besigi bizim hosumuza gitti kucuk sallanabilme ozelligi var hafif odadan odaya gecebilir dar gonul pembe almak isterdi ama maviyle bu renk kalmisti
2-3 hafta önce oturma odasında kanepede yatmaya başladım, yataktan daha rahat geldi. şu son günlerde sıcaktan ağlayacak gibi oluyorum. koltuğun dibindeki camı açıp yatıyorum, bir yandan iyi geliyor br yandan da ödüm kopuyo terliyken üşütücem, o kadar kendimi koruduktan sonra son haftalarda hastalanacam diye :18:
şu günleri boşuna çekiyarmuşum gibi geliyo aslında. İçimdeki küçük adam kocaman olmuş, gelişmiş büyümüş, artık ne bekliyo ki gelmek için. Normal doğum için çok ısrarcıyım ama bazen bu yaz sıcağında hamilelik o kadar canıma tak ediyor ki, şeytan diyor git planlı sezeryan için tarih al, bitsin bu işkence :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?