2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
doktordan geldik nihayet

nst normal çıktı şükür

ama doktor aynı şeyleri tekrarladı yine sezeryan yerinde incelme olduğu için çok dikkat etçeksin dedi

bebeğin ağırlığı arttıkça daha çok baskı yapıp doğum sancılarını başlatabilir, sezeryan yerinde yırtılmaya sebep olabilir o da hayati tehliye sokabilir seni dedi

ayakta durmak yok dinlenceksin hep, biri gelip yardımcı olcak sana diyor

valla bende senin gibiyim gece 1-3-5 nöbetleri var tuvalete gidiyorum sonrada işyerinde uyukluyorum.3 hafta sonra izne çıkacağım iple çekiyorum
bol bol uyuyacağım

Benimde çok incelmiş ama hiç öyle fazla ayakda durma falan demedi sadece ağrın olur dedi

Bende geldim kontrolden.bebegim dönmüs cok şükür.dogum pozisyonundaymis.normal doguma bi engelimiz kalmadi.iyice heycan basti beni.

istanbule geldinde aramıza almadık mı teee diyerbekirden gel kuş tüyü yastık verecem size :):) kadıncağız o kadar evi topladı hemde benım en verimsiz günlerimde hatta dantel sevmediğim halde dantel serdi ona bile kızmadım :):) zaten senın için değil torun için yaptım diyo he iyi dedim :):) senınkı ne zaman gelecek ben 20 sinden sonra gel kal dedım ne olur ne olmaz

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız,bugun itibariyle bahar temizliği sona erdi bende derin bir oh çektim sıra geldı oğluş için hazırlık yapmaya sanırım en zevkli kısmı bu olacak :) geceden beri sık sık kasıklarıma sancı girmeye başladı sabahta devam etti sanırım oğluş geliyor dedim ama şu an bir şey yok bir an önce cantamı hazırlıyım diyorum dogum bu belli olmaz :):)

Doğru söylüyorsun aslında ama yardımcı olacak kimse yok eşimde sağolsun sadece yorma kendini demekle kalıyo oğlum gece su istese hadi kalkda ver aşkıım diyo.. inş bi taraflarımız patlamadan doğururuz

😃 insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kilolar nasil verilecek acaba doğum yaklastikca benide o stres sardi:)

ya aynen 4 hafta kaldı ve son zamanda birden şiştiğimi ve ağırlaştığımı hissettim. şuana kadar 30 kg yakın aldım :18: sağolsun doktorum ilk 3 ay hiç tartmadığı için ve hamilelikte kilo alım hızı konusunda bilgilendirmediği için ilk aylkarda aldım ve hepinizin bildiği gibi aşırı kilo alımının nedeni de ilk aylarda alınan kilolar ve son haftalarda ekstra zorluk yaratıyorlar. neyse inşallah hepimiz önümüzdeki ay da buradan kimin kaç kilo verdiğini konuşuyor oluruz :)

Ben 2 gündür cok acayip oldum kizlar.halsizlik bi huzursuzluk var uzerimde hicbise yapasim yok.normalmi acaba yoksa piskolojik mi yaa:-(((

ya bu arada bişey sorcam : bebek kıyafetlerini yıkamaya başlayayım diyorum, giyim eşyaları bakımından tamam nasıl yıkayacağımı araştırıp öğrendim ama, bebek uyku seti, emzirme minderi vs gibi bebeğin yine yakın temasta bulunacağı giyim dışı eşyaları içindeki malzemeyi yıpratmadan nasıl yıkayabilirim? bir fikri olan varsa yardım

Benimde çok incelmiş ama hiç öyle fazla ayakda durma falan demedi sadece ağrın olur dedi

2 hafta önce de uyarmıştı beni bu sefer de kesin bir dille uyardı

ilk oğlumda 10,5 kg almıştım doğumdan 15 gün sonra 14,5 kg gitmişti

bu sefer şuana kadar 10 kg almışım, inşallah çok almadan tamamlarım ve hemencecik veririm

Evt bi hayli zor oluyor bizim burc.ama seviyorum burcumu ben.yengec burcu hakkinda hic fikrim yok oglus da gorces bakalim

Ben 2 gündür cok acayip oldum kizlar.halsizlik bi huzursuzluk var uzerimde hicbise yapasim yok.normalmi acaba yoksa piskolojik mi yaa:-(((

kardşim yengeç tam evciler sulu gözler en belirgin özellikleri bunlar :),ebrucum bendede bu hafta aynı durum söz konusu ağlamaklı geziyorum nedense miskinlik huzursuzluk vs vs sanırım hormonal :)

fazla yüksek ısıda yıkamazsın,yüksek devirde sıktırmazsan sorun olmaz sanırım biraz geç kurur ama en azından sağlam kalır ,ben kıyafetlerınıde uzun sürede ve yüksek ısıda yıkamayı düşünmüyorum zaten temiz tozu gitsin diye yıkanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…