2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen ya doğuma yakın gitmeyi düşünüyorum ben de inş. süpriz yapmaz tosuncuk yoksa :) siz yine iyiymişsiniz bizde kaç aydır yok benim koca çok korkak bana ve oğluşuna kıyamıyormuş

Sabaha karsi bi kramp girdi bacagima dayanilmaz aglayacakdim nerdeyse :-(

o geçen günlerde bana da çok oldu canım sabaha karşı bi kramp girdi kıvrandım resmen kalktım tepiniyorum uzatıyorum geri çekiyorum yok çok berbat bişey ve ağrısı bütün gün sürdü. ertesi sabah ta diğer bacağıma oldu aynısı

Bende de ara ara oluyor bide agrisi gecmiyor sonradanda devam ediyo valla nasil biseyse artik.valla su haziran cabucak gecsin istiyorum.ilk baslarda gecmesin diyordum ama agirlastikca dayanamicam saki

Gayet güzel canim Güle güle kullanin . Bu modelde kullanisli gibi duruyor inşallah hepimiz aldiklarimizdan memnun kaliriz.

Bende daha kahvalti yapmadim. Karpuzumda bitti cok uzucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence pratik ve kucuk tam istediğin gibi güle güle kullanın canım benim ve gayetde güzel gorunuyor ben rengini beyendim hayatım

Valla cnm ben cok zorlanmaya basladim.bazen karin agrisi bazen sirt agrisi bazen mide yanmasi.gece donememek.esim cok az kaldi ebruuu diyip heycan yapiyo bense strese giriyom bir an once 1 ay gecsin diyom bi yandan korku.

Papatyam tsk ederim ozlemcim gule gule kullan odani bence cok modern duruyor besiklerimiz ben oglmda oda yapmadim odamizda cok kucuktu grnc odasi aldik simdi cok rahat ediyorz ebrucum valla ayni duygular icindryim ama ilk gebelikte gercktn daha kotuydum geceleri sonaylarda nolur bilemem ama hayirlisi olsn artik bundada bulanti mahfediyor..emenosh gel bacim bende karpuzcuyum senin gibi kesipte yiyelim

ben ayagimi parmaklardan tutup kendime dogru cekiyorum agri sizi kalmiyo kendin yapamazsan esine yaptir bacagini havaya kaldirip ayagini asagiya dogru hafifce itsin hicbiseycik kalmiyo

tşk ederim bi dahakine öyle yaparım cnm

Teşekkür ederm cnm büyüyen beşik en matıklısı geldi bana da bide ilk çocuk ilk heves oda yapmak istedim

Teşekkür ederm cnm büyüyen beşik en matıklısı geldi bana da bide ilk çocuk ilk heves oda yapmak istedim
Bende aynen cok heveslwndim oda yapim dedim bos odam da var.ama sonra vazgeçtim. 6.ayindan sonra yapmayi düşünüyorum. Ama cocuk odasi gibi degilde daha genc tarzi bise düşünüyorum tekrar oda almamak icin.bakalim nasip.

Hayirli gunler kizlar ya sevgiyi felan goremedim ates arkadaşimizi birde bayadir yoklar yada benmi rast gelmedim sorun yoktur umarim.nasilsinix arkadaşlar

hehe aynen bende kocama diorum papucun dama 2tane oglusum war artik die:)

Kızlar kiyafetlerimizi yikadik.bugün. Kalkıp ütülüyucem birazdan. Bu arada benim mahkemenin ikinci celsesi yarın sabah. Bol bol dua edin hepimiz hamisiz malum. Hem mahkemeyi kazanmak için hem bebeğimin babasinin aklının başına gelip bana evladina ilgili alakalı bir baba olması için. Cok stres oldum yarın.gelmezsem doğuma gitmiş olabilirim mahkemeden sonra. Hepinizi öpüyorum. Hakkınızı helal edin hepinizi üzdüm burda aylarca.hamile halinizle.

salaklik iste diyemedim bide aciklama yapiyrm saf saf ters duruyolar die doktor artik donemezler dio bilmis karilar donerler niye sezeryan yaptiriynki delircem ya:)

Cnm ben senin mevzulara hakim olamadim ama sadece mahkemen olacani biliyorum.ne icin se ve ne diliyorsan rabbim onu cikarsin karsina.hakkinda hayirlisi olsun insallah.hersey gonlunce olsun insallah.bizler uzaktan uzuluruz cnm hic onemli degil ama sen birebir yasiyorsun bu halinle.bizi dusunme bence.kendine dikkat et.

Bende aynen cok heveslwndim oda yapim dedim bos odam da var.ama sonra vazgeçtim. 6.ayindan sonra yapmayi düşünüyorum. Ama cocuk odasi gibi degilde daha genc tarzi bise düşünüyorum tekrar oda almamak icin.bakalim nasip.

büyüyen beşikle genç odası yapabiliyorsun dediler ben e öyle aldım o yüzden cnm. cicili bicili de almadım beyaz ve sade ilerde de rahatlıkla kullanır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…