Karnım taş gibi oldu. Ağladik yine sabaha kadar uyku yok. Evladima bana bunu yaşatanlar nasil hakkımızı ödeyecek. Yarın sabah güzel haberler alsam ve bitse artik mahkeme işi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirdir cnm nolduki? Ama dikkat et kasilma
Allah yardimcin olsun canim. gozyaslarina kurban olsun o adam. uzme kendini oglusun herseyi hissedip etkileniyo. hersey gonlunce olsun canim dualarim hem bebis hemde seninle...
Herkese günaydın. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim iki cihanda evlatlarimizla yüzümüzü güldürsün. Bizi evlatlarimizlq, evlatlarimizin bizimle imtihan etmesin.
Arkadaş cevap vermeden ben atlıycam ama cnm ilk gebeliğimde 11 kişo aldım.doğumdan eve geldim ha bu arada sezaryenle oldu.sadece 4 kilo vermiştim.bebek zaten 3,5 kg doğdu dedim nasıl oluyor.sonra emzirirken bi baktım 15 günde 11 kilonun tamamı gitti.yani hiç korkmayın doğum kiloları emzirirken hemencik gidiveriyor.tabii 25-30 kg alımları çok .onlar biraz daha sürer.ama hiç takmayın kiloları.kuzularımızın ve gebeliğimizin jeyfini çıkaralım.2 hafta önce de uyarmıştı beni bu sefer de kesin bir dille uyardı
ilk oğlumda 10,5 kg almıştım doğumdan 15 gün sonra 14,5 kg gitmişti
bu sefer şuana kadar 10 kg almışım, inşallah çok almadan tamamlarım ve hemencecik veririm [/QUOTE
36. hafta içindeyim 9.5-10.5 arası değişiyor kilom doğumdan sonra o kadar kilo nasıl gitti cok merak ettim varmı bir sırrı normalde yapılımıdır vücüt yapın :)
Herkese günaydın. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim iki cihanda evlatlarimizla yüzümüzü güldürsün. Bizi evlatlarimizlq, evlatlarimizin bizimle imtihan etmesin.
evet ya bol bol kullanmak lazım zaten az kaldımasaj yaptırmıyorum ama çayım suyum ayağıma geliyor seninki de çok komikmiş cnm benimkinin de her akşam bi bahanesi var
4 yapraklı aşkitom
hayır canım sancı için değil
epidural olursa eğer, anestezi etkisi geçince bazı insanlarda bele, bazı insanlarda başa vurabilir ağrısı... yani omurganın başlangıcından ve bitişinden çıkabiliyor ağrısı sancısı... bende az rastlanan baş ağrısı şeklinde ortaya çıktı...
amaaaa kafamı kaldıramıyordum! boynum, sanki tövbe yarabbim felçliymiş gibi dik tutamıyordum, düşüyordu... 2 gün çektim ama kupalarla kahve içtim...
sakın moralinizi bozmuş olmak istemem!!! ben, benim başımdan geçeni anlatıyorum.. herkes bir olacak diye bir şey yok!
olur da epidural olursanız bol bol bol su (!) arada da kahve tüketin derim ki rahat atlatın....
evet, aynen öyle yukarıda yazdım canım
yine olur da sezaryen olursanız ilk gün yatakta doğrulmada zorluk yaşıyoruz ya pipet ile sıvı almak daha kolay oluyor....
jilet de her ihtimale karşı yanınızda çantanızda dursun... o bölge için........ sonuçta insanlık hali di mi o gün temiz olamayabilirsin ve aniden hastaneye gitmek zorunda kalabilirsin
Öyle bir durum da bende tahammül edemezdim tabi alenen evinde dedikodunuz yapmış . Ne insanlar var ya gerçekten bazen düşünüyorum ya bu insanları da bir ana doğuruyor nasıl bu hale geliyorlar. Allah hayırlı ve huyu ahlakı güzel evlatlar nasip etsin inşallah.
Yuklersn bakarz cnm..hali konusunda bi yorum yapamiycam antialerjik cocuk odasi halisina bakmistim ama uygun bulamadm odamiza almamistim kullanmadigm icin bisi diyemiyorum ama kolay yikanan asiri buyuk olmayan kaymayan bi hali olursa guzel olur bence
Ablasinin odasi buyuk. Ona sadece bi yatak alinacak. Bu son besik uc numara oglan oldugu icin kucuk odaya gelecek ayri. Hepsini iyiki almisim hic esya kiyafet vs yatak sorunumuz olmadi. ilk kizda yapildi masraf dahada hic masrafim olmadi. Bmbebek odasini beyaz almistik.
ya bu arada bişey sorcam : bebek kıyafetlerini yıkamaya başlayayım diyorum, giyim eşyaları bakımından tamam nasıl yıkayacağımı araştırıp öğrendim ama, bebek uyku seti, emzirme minderi vs gibi bebeğin yine yakın temasta bulunacağı giyim dışı eşyaları içindeki malzemeyi yıpratmadan nasıl yıkayabilirim? bir fikri olan varsa yardım
Sirtim belim dursa karnim aciyo karnim acimasa bacagim agriyo hic bisibolmasa karnim sertlesiyo yurumwkte zorlaniyom bu ne arkidisss 😭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?