2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Allah yardimcin olsun canim. gozyaslarina kurban olsun o adam. uzme kendini oglusun herseyi hissedip etkileniyo. hersey gonlunce olsun canim dualarim hem bebis hemde seninle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canim keşke üzülmemek elimde olsa ınan.bende istemiyorum ama zaman geçtikçe insan daha cok yıpranıyor her yönden.

Herkese günaydın. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim iki cihanda evlatlarimizla yüzümüzü güldürsün. Bizi evlatlarimizlq, evlatlarimizin bizimle imtihan etmesin.

Günaydın annecikler:) bu gunesli guzel gunde guzel seyler düşünelim güzel seyler olsun: )

Canım iyi haberlerini bekliyor olacağız.Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.Ne Seni ne de melek bebeğini bu şekilde kimsenin üzmeye hakkı yok
Emin ol seni bu kadar üzen kişilerden 'ah' öyle bir çıkarki.Ben ilahi adalete çok inanırım...

Son düzenleme:
Bu arada herkese günaydın
İzmir bulutlu ama olsun en azından bebişimle evdeyiz artık

duygucum günaydın inş güzel haberlerle dönersin mahkemeden şu mübarek günlerde hakkında hayırlısı neyse o olur inş bu saate kadar akıllanmayan adamdan çokta olumlu şeyler bekleme daha çok hayal kırıklığı yaşama

dualarımız seninle ve oğlunla

Günaydın bu ay iyice zorlancaz galiba gece boyu bacak ve kalça ağrısı çektim git gide ağırlaşıyoruz allah yardımcımız olsun

günaydın canlarım ,hayırlı cumalar cümleten...zor da olsa işe geldim,bakalım nasıl geçecek...

evet ya bol bol kullanmak lazım zaten az kaldı masaj yaptırmıyorum ama çayım suyum ayağıma geliyor seninki de çok komikmiş cnm benimkinin de her akşam bi bahanesi var

ohoooo çay su neki onlar zaten allahın emri sen ayaklarının şiştiğini bahane et bak birgün, üstüne basmakta zorlandığını bir kremle yapsın çok rahatlarsın :) benimkinden allah razı olsun eskiden beri yapıyor basta ben istemiyordum ama çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim bu arada benim komik koca akşam ben yatağa girene kadar uyumuş, bende uyandırmadım kıyamadım yani gene kocaman bi fiyaskoo

hmmm demek derya 4 yaprak öyle mi bak adını bilmiyordum burada herkes nick kullanıyor ya isiler bilimiyor aslında birşeyler yapsakta kim nereden ismi cismi ne öğrensek ya kahve olayını da anladım canım çok sevinmiştim bol bol içebilrim diye ve dün dayanamadım yaptım valla çok seviyorum mis gibii eskiden yanında birde sigara yakardım içemediğim için onuda gece rüyam da içtim epidural olayını doğuma hazırlıkkursuna giderken öğrenmiştim olabiliyormuş o tarz ağrılar ender de olsa çok kötü olmuş gerçekten :18:

yok kuzum evimde değil yedi kat yabancıya gitmiş demiş, diğer misafirimi de sevmiyor onun beni kötülediğini söyleyip kendisininde beni savunduğunu söyleyerek 1 taşla 2 kuş misali yani onuda benide karalıyor ki kendiside sözde savunarak iyi insan profili çiziyor.. hey allam yaa birde bu kapalı namaz kılan bir insan,, o namazların yüzü suyu hürmetine biraz dürüst olamaya çalışır insan neyse allah ıslah etsin demek lazım çoluk çocuğumuz olacak dediğin gibi hayırlı ve huyu ahlakı güzel evlatlar nasip etsin inşallah yarabbim..

ben de öyle bişey düşünüyorum cnm nette çok var ama burda bulamadım netten de cesaret edemedim kalitesi nasıldır diye. bu akşam merkeze gidicem bakalım inş. bulabilirim ilçede oturuyorum küçük yer her istediğini bulamıyorsun

Günaydın kizlar..hayırlı cumalar musmutlu günlerimiz olsun.
Wc ye gitmekten gene uyku sifir...

ben de aynı şeyleri düşünerek beyaz aldım dolabı da büyük aldım ikinci olursa o da rahatlıkla kullanır

ben kısa programda yıkadım cnm sonucta sadece toz var

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:103:

bu gün mis gibi tertemiz bir hava var İstanbul'da akşam yağmurlar yağdı güzel bir bahar sabahı, hayırlı bir cuma olsun herkeslere herşey çoook güzel olacak çooook

Sirtim belim dursa karnim aciyo karnim acimasa bacagim agriyo hic bisibolmasa karnim sertlesiyo yurumwkte zorlaniyom bu ne arkidisss 😭

aynen cnm çok nazlısın diyorlar bi de hep eskiyle kıyaslıyorlar sanki herkes aynı geçiriyor hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…