ohoooo çay su neki onlar zaten allahın emrisen ayaklarının şiştiğini bahane et bak birgün, üstüne basmakta zorlandığını bir kremle yapsın çok rahatlarsın :) benimkinden allah razı olsun eskiden beri yapıyor basta ben istemiyordum ama çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim bu arada benim komik koca akşam ben yatağa girene kadar uyumuş, bende uyandırmadım kıyamadım yani gene kocaman bi fiyaskoo
ah canım benim =) sen yenisin galibahmmm demek derya 4 yaprak öyle mi bak adını bilmiyordum burada herkes nick kullanıyor ya isiler bilimiyor aslında birşeyler yapsakta kim nereden ismi cismi ne öğrensek yakahve olayını da anladım canım çok sevinmiştim bol bol içebilrim diye ve dün dayanamadım yaptım valla çok seviyorum mis gibii eskiden yanında birde sigara yakardım içemediğim için onuda gece rüyam da içtim epidural olayını doğuma hazırlıkkursuna giderken öğrenmiştim olabiliyormuş o tarz ağrılar ender de olsa çok kötü olmuş gerçekten :18:
istanbule geldinde aramıza almadık mı teee diyerbekirden gel kuş tüyü yastık verecem size :):) kadıncağız o kadar evi topladı hemde benım en verimsiz günlerimde hatta dantel sevmediğim halde dantel serdi ona bile kızmadım :):) zaten senın için değil torun için yaptım diyo he iyi dedim :):) senınkı ne zaman gelecek ben 20 sinden sonra gel kal dedım ne olur ne olmaz
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız,bugun itibariyle bahar temizliği sona erdi bende derin bir oh çektim sıra geldı oğluş için hazırlık yapmaya sanırım en zevkli kısmı bu olacak :) geceden beri sık sık kasıklarıma sancı girmeye başladı sabahta devam etti sanırım oğluş geliyor dedim ama şu an bir şey yok bir an önce cantamı hazırlıyım diyorum dogum bu belli olmaz :):)
Herkese günaydın. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim iki cihanda evlatlarimizla yüzümüzü güldürsün. Bizi evlatlarimizlq, evlatlarimizin bizimle imtihan etmesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın annecikler:) bu gunesli guzel gunde guzel seyler düşünelim güzel seyler olsun: )
Bu arada herkese günaydın
İzmir bulutlu ama olsun en azından bebişimle evdeyiz artık
Günaydın herkese, hayırlı cumalar...
Günaydın kizlar..hayırlı cumalar musmutlu günlerimiz olsun.
Wc ye gitmekten gene uyku sifir...
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:103:
bu gün mis gibi tertemiz bir hava var İstanbul'da akşam yağmurlar yağdı güzel bir bahar sabahı, hayırlı bir cuma olsun herkeslereherşey çoook güzel olacak çooook
Üzüntüden oldu yine
duygu bugün di mi mahkemen? saat kaçta?Herkese günaydın. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim iki cihanda evlatlarimizla yüzümüzü güldürsün. Bizi evlatlarimizlq, evlatlarimizin bizimle imtihan etmesin.
günaydın canlarım ,hayırlı cumalar cümleten...zor da olsa işe geldim,bakalım nasıl geçecek...
Günaydın herkese, hayırlı cumalar...
Günaydın kizlar..hayırlı cumalar musmutlu günlerimiz olsun.
Wc ye gitmekten gene uyku sifir...
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:103:
bu gün mis gibi tertemiz bir hava var İstanbul'da akşam yağmurlar yağdı güzel bir bahar sabahı, hayırlı bir cuma olsun herkeslereherşey çoook güzel olacak çooook
herkese günaydıınnnnnnnnn!!
hayırlı cumalar efenimmmm
herkese günaydıınnnnnnnnn!!
hayırlı cumalar efenimmmm
günaydın canlar,hemşo nörüyon beyaaagünaydııııınnn hatunlarrr :118:
napıyosunuz ?
sabah sabah doğum yaklaşınca belirtileri nelerdir diye okuyodum da, dikkatimi çekti, Suyunuz gelmediyse duş alabilirsiniz diyor, suyum geldikten sonra yaparsam acaba enfeksiyon kapar mı ki, hani herkesin suyu gelmeden sancısı başlamaz ki, belki anlamayacaz bile sancının doğum sancısı olduğunu
günaydın canlar,hemşo nörüyon beyaaabenim bi dr arkadaş suyu gelince duşa girmiş,temizliğini falan yapmış sonra doğuma girmişti ama ne derece doğru bilemiyom tabeeeee,sabahları vicdan azabıyla kalıkıyom hep sağıma dönüp uyuduğumu fakediyom napsam bilemedim yaaaa
sen yine iyisin kuşum,ben her sabah sırt üstü uyuduğumu fark edince ağlayacak gibi oluyorum yaa, Allah korusun kordon falan dolansa hep benim yüzümden inan, sinir oluyorum bi kalkıyorum ki sırt üstü uyumuşum
Hayirli cumalar ve herkese gunaydin kizlar bisry sorcam doktora her gittimde ultrasyon kagidinda dogum tarihi biraz daha one kaymis foruyorum erken falan olmaz demi mesela 29 temmiz benim dogum ultrasyon kagidinda 23 temmuz yaziyo gibi
kızlar hayırlı cumalar nasıl gidiyor hamişlik ben çok zevk almaya başladım artık bebeğim kıpır kıpır konuştugumda falan tepki veriyor. ama eğilip kalkarken baya zorlanıyorum Allahtan izne ayrıldım yoksa afacan öğrenciler canıma okurdu. bide haftaya uzun yola çıkacağım sizce 15 saatlik yolculuk beni çok mu kötü etkiler...
örtmenimmmm daha 2 hafta var okulların kapanmasına =) bak biz halen devam etmekteyiz!
kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? otobüs falan mı?
bernacan deniyom onu da sonra sağa dönerken öle bir rahatlama geliyoki,az bişi böle yatayım sonra dönerim diyom sonra ölece uyuyoommmkızlar telaşa vermeyin yahu sakin =) ben yatarken ya yorganı rulo yapıyorum ya da bir haftadır sıcak diye yorganı kaldırdım da yedek bi yastığa bacağımı atıyorum.... öyle olunca da dönemiyorsun zaten.. her dönüş için uyanmak zorunda kalıyorum... bi deneyin bakiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?