2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bernacan deniyom onu da sonra sağa dönerken öle bir rahatlama geliyoki,az bişi böle yatayım sonra dönerim diyom sonra ölece uyuyoommm

sağa yatınca bir şey olacak değil ki.... sola yatınca bebeğe daha çok kan pompalanıyor, Anne için de daha rahat ama sen en iyi hangi pozisyonda uyuyorsan onu uyu....

kuşum öncelikle maşallah Allah esirgesin her yerde sölemeeeee,ayrıca senin zillinin böle olduğu taaaa o haftadaki hereketlerinden belliydi,dalgalanmalar tekmeler...benimki yasladı popoyu duruyo oyyyyy canım nasıl sızlatıyo cadıııı

Gunaydin hatunlar.sabah sabah kaynamisiniz yine.gecmisi okuyamicam.ziraa telden zor oluyor nasilsiniz millet.ben yine gece ateslerde gündüz ateslerde.

Hayirli gunler kizlar nasilsizz
nerelerdesin sennnn?????????????

evet evet aklımdasın hatta dün whats'ta yazdım da sen yoktun,
eve gider gitmez farkında değilim yatağa atmışım kendimi... taa 9buçuk gibi kalktım, Arya ile biraz ilgilendim yine yattım..
sabah 5'te kalktım!!!!!!

neden: çok çok afedersin ishal oldum ve titreme geldi, Defne de saolsun oynamadı hiç! çok korktum eşime de söylemedim. gece patates haşladı bana saolsun, sonra da kahve limon yaptım ...
şimdi daha iyiyim ama şükür olsun ki haftasonu geliyor dinlenirim....

kızlara da söyledim, dün beceremedik bugün yapıcam diye de telefonu evde unuttummmmm

sööözzzzzzzzzzzzz halledicem ama vallahi sağlık girdi araya...

hahahaa tamam her yerde sölemeeemmmm =) bir kaç foruma daha yazayım tamamdır
herhalde burdakilerin de nazarı değmez! bi maşallah diyiverirler
di mi ama yaa artık bildiğin acıtıyor! bazen ben de bağırıyorum ulu orta. zaten deli gibi hareket ediyor... ki o video kaç hafta önceydi, şimdiki halini tahmin edebilirsin

CANAVAR CANAVAAAARRR =)))

Kizlar mahkeme reddedildi ve evime dönmem içın hakim zaten nisan ayında karar vermiş. Rabbim dualarimi kabul etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar mahkeme reddedildi ve evime dönmem içın hakim zaten nisan ayında karar vermiş. Rabbim dualarimi kabul etti.

oy kuzummm hakkinda hayirlisi olsun insallah oglusunda esinle aranin duzelmesine vesile olur rabbim yardimxin olsun

tunaydin kizlar 32+4 olmus halim :)

Eklentiler

• $1401442759332.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayy minnacik masallah benimki gibi bana ne cikacak oradan diyorlar:')))

aynen ya sanki herkesin kocaman olmak zorun da napim icerde buyumezse disarda buyur diyorum artik allah nefes versin saglikli olsun yeter :) o minicik kiz bana neler cektiriyo masallah hareketli bide durmuyo matkap gibi oyup duruyo alttan ustten :)

Benimki daha cok kasiyo kendini.o an ne dogrulabiliyorum ne yiruyebiliyorum mahvediyo beni

Benimki daha cok kasiyo kendini.o an ne dogrulabiliyorum ne yiruyebiliyorum mahvediyo beni

ayakta durdugundan olabilir canim. yurumek ve ayakta fazla durmak 29. haftada yasaklandi bana dr gittigimde tas gibiydi hemen nts ye gonderdi sanci cikmadi sukur. elinden geldigince yat yurume ayaktada durma erken dogum olmasin demisti

Yaw dun acicik dolastim kalan bi kac eksigi tamamlim diyeee ayaklarim zonkluyo koca ayak oldum gibi hissediyorum üstüne

basamıyorum sunnet olmuş

cucukler gibi yuruommm ins gecici bi

durumdur gece uyuyamadim agridan:26:

Yaw dun acicik dolastim kalan bi kac eksigi tamamlim diyeee ayaklarim zonkluyo koca ayak oldum gibi hissediyorum üstüne

basamıyorum sunnet olmuş

cucukler gibi yuruommm ins gecici bi

durumdur gece uyuyamadim agridan:26:

hemsom biz evden cikamiyoz sen geziyon totoyu koyup dinlenmeye alsana kendini artik ayaklarinin altina yastik koyup dinlen yada tuzlu ilik suya koy ayaklarini belki iyi gelir

duygucum gönlünden geçenin olmasına sevindim ama bu hiçbirşeyin de çözümü değil sonuçta boşanmak isteyip mahkeme açan kocanın evine mi döneceksin olayları da tam bilmediğim için seni üzmekte istemem ama bana mahkemenin kararı pekte iç açıcı gelmedi :44:

oyy masallahhh sanada prensesede canim

Hemson yorulmak yasak banada erken doğum olayi var ki mecburen ciktim cantayi hazirliyim diye eksikler vardi bi kac sey aldım çanta almaya diye çıktım begenemedim.... Iki hurc aldim onlara koydum malzemeleri sabah....

aman dikkat et kiz yolda dogurcaz bu eksikler yuzunden bende dun ablami aradim eksikleri saydim saydim sonra da bunlari alip getiriverin dedim zaten kizim kucuk azcik daha dursun icerde cikmasin dedim :) saolsun oda cogunu halletmis bi bana pijama canta ve bebek arabamiz kaldi onlarida haftaya kontrole gidince alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…