- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
oyy masallahhh sanada prensesede canim
Hemson yorulmak yasak banada erken doğum olayi var ki mecburen ciktim cantayi hazirliyim diye eksikler vardi bi kac sey aldım çanta almaya diye çıktım begenemedim.... Iki hurc aldim onlara koydum malzemeleri sabah....
ahhh bi ablammm olaydiiii
Bana ilk aylar surekli dinlenme verdi doktor.bu defa yuruyebilrisin dedi ama nst ye bakmadi o yuzden korkuyom.bel ve kalca agrimda var artik.dun aksam esimle ciktik bi yarim saat belimin zonkladini hissettim.yok dedim ben dinleniyim en iyisi.ayakta durdugundan olabilir canim. yurumek ve ayakta fazla durmak 29. haftada yasaklandi bana dr gittigimde tas gibiydi hemen nts ye gonderdi sanci cikmadi sukur. elinden geldigince yat yurume ayaktada durma erken dogum olmasin demisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana ilk aylar surekli dinlenme verdi doktor.bu defa yuruyebilrisin dedi ama nst ye bakmadi o yuzden korkuyom.bel ve kalca agrimda var artik.dun aksam esimle ciktik bi yarim saat belimin zonkladini hissettim.yok dedim ben dinleniyim en iyisi.
kuzum tam anlamiyla hazirlamadim elimde olan malzemeleri koydum ..... Ama guzel bi liste yaptim kendimce yazayim sana dun kizlardan kopya cektim listeyi eksik varsa yazin canlar......
ahhh bi ablammm olaydiiiisagolsun canim öyle yardımcı olacak biri olmalı bu dönemde benim kimse yok ama yinede şükür halimize.... Besik araba bende almadim arabada hala kararsizim besikde begendik gidip alincak...
örtmenimmmm daha 2 hafta var okulların kapanmasına =) bak biz halen devam etmekteyiz!
kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? otobüs falan mı?
temizligim var kara kara onu düşünüyorum bide o aradan çıksaydı rahat rahat dogurcam
temizligim var kara kara onu düşünüyorum bide o aradan çıksaydı rahat rahat dogurcam
Ay kuzum herkes aynini dio erkek cocuk on gune kadar gec dogarmis bazenbayramda dogarsa yandik kaç kişi dedi bayrama gelirse diye
peg peregonun aria modelini almıştık ilk oğluma , hafif kullanışı rahat bir araba
çok memnunum ben, 2.de de kullancaz inşallah
benimki bu cnm diğerlerine göre daha hafif olması cezbetti beni
http://www........./pierre-cardin-ps-2080-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-kirmizi-P15338431
kuzum tam anlamiyla hazirlamadim elimde olan malzemeleri koydum ..... Ama guzel bi liste yaptim kendimce yazayim sana dun kizlardan kopya cektim listeyi eksik varsa yazin canlar......
Tahlil dosyasi
Pijama takimi-gecelik
Terlik
Normal atlet emzirme atlet -sutyeni
Buyuk boy kulot
Ped
Hasta bezi
Gogus pedi
Meme ucu kremi
Gogus kalkani
Dış macunu- fircasi
Tarak toka deo makyaj mal
Kolonya
Islak mendik
Zemzem suyu
Hurma
Jilet
Has cikarken giyecek kiyafet
Pipet
Ped bardak
Tabak
Pecete
Havlu kagit
El havlusu
Pisik kremi pudra pamuk
Agiz bezi
Havlu ter bezi
Battaniye
Bez
Emzik biberon
Hastane cikisi 2adet
Ikili takim 3takim
Ic zibin 2adet
Alt acma ortusu
Yuz ortusu
Bebek tasimak icin puset
süper ya ne güzel herşey hazır tebrik ederim,darısı başımıza inşaallah,b, b,tseydi hazırlıklar:44::44:
izin hakkımı kullanmayı ihmal etmedim ya 32+3te ayrılıverdim zaten okulda bi eşim var bide ben köy okulu birlkeştirilmiş baya yoruluyordum.... şimdi 4 sınıfı da idare ediyor kocacımmm yazık:)))) konuları bitirmiştim zaten test çözüyolar bol bol:) inşallah bi on günde eşim rapor alırız da kurtuluruz hakkaride doğum yapmak istemiyorum:))) arabayla gidicez inşallah.... trabzona ordanda çankırıya işim çok ama çok zor:)
kuzum tam anlamiyla hazirlamadim elimde olan malzemeleri koydum ..... Ama guzel bi liste yaptim kendimce yazayim sana dun kizlardan kopya cektim listeyi eksik varsa yazin canlar.
yaa bende evde agri vermek istiyorum gelip gidip acilmaya bakacaklar diye benim korkumda :18: ama esim en ufak agrida gideriz tecrubesiziz allah korusun son an bisey olmasin dio oda hakli
yaa bende evde agri vermek istiyorum gelip gidip acilmaya bakacaklar diye benim korkumda :18: ama esim en ufak agrida gideriz tecrubesiziz allah korusun son an bisey olmasin dio oda haklibilemiyorum
ben banyo havlusu koymicam canim bebegi banyo yaptirmiolarmis zaten kendim icinde ozelde yani evime uzakta olursa dogum ordan aliriz ama acil bisey olurda devlette olursam evim hast cok yakin evden getirriz
benimki kiz ozaman erken dogardr bekletmeyebilir bi suni sanci 4-5 saatte cikar allah hayirli zamanda hayirli sekilde dogum nasip etsin insallah hepimize. ben son zamanlara kadar hastaneye gitmeyi dusunmuyorum dayanabildigim kadar dayanicam dogurmaktan cok suni sancidan tirsiyorum.
Kizlar mahkeme reddedildi ve evime dönmem içın hakim zaten nisan ayında karar vermiş. Rabbim dualarimi kabul etti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesin bende o panikle hast bulurum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?