2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

gözün aydın hicrancım sonunda bitirdin mi?? ay benımde hala ortalıkta durup duruyor hala eksiklerim varmış gibi neler koydun bi yazarmısın canım. herkese soruyorum ama nedense bişiler eksik kalacakmış da sıkıntı cekecekmişim gibi bi his var içimde :18:

Bana ilk aylar surekli dinlenme verdi doktor.bu defa yuruyebilrisin dedi ama nst ye bakmadi o yuzden korkuyom.bel ve kalca agrimda var artik.dun aksam esimle ciktik bi yarim saat belimin zonkladini hissettim.yok dedim ben dinleniyim en iyisi.

Bana ilk aylar surekli dinlenme verdi doktor.bu defa yuruyebilrisin dedi ama nst ye bakmadi o yuzden korkuyom.bel ve kalca agrimda var artik.dun aksam esimle ciktik bi yarim saat belimin zonkladini hissettim.yok dedim ben dinleniyim en iyisi.

bende adet sancisi gibi agrilar oluyo zaman zaman ve ozellikle geceleri belimden giriyo kasik ve bacaklarima yayiliyo tirsip mecburen dinleniyorum sende fazla yurumemeye bak zaten ne kaldi sunun surasinda azcuk daha sabret

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum tam anlamiyla hazirlamadim elimde olan malzemeleri koydum ..... Ama guzel bi liste yaptim kendimce yazayim sana dun kizlardan kopya cektim listeyi eksik varsa yazin canlar......

Tahlil dosyasi
Pijama takimi-gecelik
Terlik
Normal atlet emzirme atlet -sutyeni
Buyuk boy kulot
Ped
Hasta bezi
Gogus pedi
Meme ucu kremi
Gogus kalkani
Dış macunu- fircasi
Tarak toka deo makyaj mal
Kolonya
Islak mendik
Zemzem suyu
Hurma
Jilet
Has cikarken giyecek kiyafet
Pipet
Ped bardak
Tabak
Pecete
Havlu kagit
El havlusu
Pisik kremi pudra pamuk
Agiz bezi
Havlu ter bezi
Battaniye
Bez
Emzik biberon
Hastane cikisi 2adet
Ikili takim 3takim
Ic zibin 2adet
Alt acma ortusu
Yuz ortusu
Bebek tasimak icin puset

ahhh bi ablammm olaydiiii sagolsun canim öyle yardımcı olacak biri olmalı bu dönemde benim kimse yok ama yinede şükür halimize.... Besik araba bende almadim arabada hala kararsizim besikde begendik gidip alincak...

aynen canim zorbi hamilelik gecirdim onlar olmasaydi hic bisey hazirlayamazdim zaten ilk 4 ay yattim simdi evin disina cikmiyorum allah razi olsun onlardan. kv gorumce ile gorusmedigim icin onlardan hayir yok :/ besigi begendiysen esin alsin. sen yorma kendini 8 haftamiz kaldi dayanicaz bi sekilde :) senin 4 gun fazlan var benden insallah bayrama sarkmaz bizim dogumlar

örtmenimmmm daha 2 hafta var okulların kapanmasına =) bak biz halen devam etmekteyiz!

kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? otobüs falan mı?

izin hakkımı kullanmayı ihmal etmedim ya 32+3te ayrılıverdim zaten okulda bi eşim var bide ben köy okulu birlkeştirilmiş baya yoruluyordum.... şimdi 4 sınıfı da idare ediyor kocacımmm yazık:)))) konuları bitirmiştim zaten test çözüyolar bol bol:) inşallah bi on günde eşim rapor alırız da kurtuluruz hakkaride doğum yapmak istemiyorum:))) arabayla gidicez inşallah.... trabzona ordanda çankırıya işim çok ama çok zor:)

temizligim var kara kara onu düşünüyorum bide o aradan çıksaydı rahat rahat dogurcam

Ay kuzum herkes aynini dio erkek cocuk on gune kadar gec dogarmis bazen bayramda dogarsa yandik kaç kişi dedi bayrama gelirse diye

benimki kiz ozaman erken dogar dr bekletmeyebilir bi suni sanci 4-5 saatte cikar allah hayirli zamanda hayirli sekilde dogum nasip etsin insallah hepimize. ben son zamanlara kadar hastaneye gitmeyi dusunmuyorum dayanabildigim kadar dayanicam dogurmaktan cok suni sancidan tirsiyorum.

peg peregonun aria modelini almıştık ilk oğluma , hafif kullanışı rahat bir araba

çok memnunum ben, 2.de de kullancaz inşallah

aaa çankırıda ne yapıcaksın yoksa oralımısın benimde memleketim ondan sordum

yalnız doktorlarınız nasıl izin veriyo o kadar uzun yolculuğa benim ilk gebeliğimde hiçbir sorun olmadığı halde izin vermemişti 7 aydan sonra yolculuğa bunda hiç zorlamadım şansımı

kuzum tam anlamiyla hazirlamadim elimde olan malzemeleri koydum ..... Ama guzel bi liste yaptim kendimce yazayim sana dun kizlardan kopya cektim listeyi eksik varsa yazin canlar.

merhaba canım senin bitmiş herşey maşallah bebek için havlu almaya gerek varmı sen koyacanmı banyo havlusu veya bizim için

Kızlar tabi karar herşey demek değil daha yeni başlıyoruz asıl herşey şimdiden sonra belli olacak ama hep evimi düzenimi özlüyordum. Hem evladimida kendi evimde doğurmak istiyordum en azından.bu çözüldü ve mahkeme stresi yasamicam. Bundan sonrasına Allah kerim. Adlı tatil doğumum derken en azından.bu süreçte sonbahara kadar rahatım.

yaa bende evde agri vermek istiyorum gelip gidip acilmaya bakacaklar diye benim korkumda :18: ama esim en ufak agrida gideriz tecrubesiziz allah korusun son an bisey olmasin dio oda hakli bilemiyorum

bende hep öyle hayal ediyodum hicrancım ama suyumuz gelince apar topar gittik hastaneye

aynen canım bende hastaneye ne kadar geç gidersem okadar iyi diye düşünüyorum bide diyorumki keşke evde doğursam haftane bende fobi yaptı korkuyorum bizim kızda 40. haftayı bulmaz temuz ortasında gelir diyorum. i eşimde sırf benim doğum tarihimde doğsun diye dua edip duruyor uyanık çocugu 1 hafta içerde bekletecek doğum günü muhabbbetinden kurtulmak için

Kizlar mahkeme reddedildi ve evime dönmem içın hakim zaten nisan ayında karar vermiş. Rabbim dualarimi kabul etti.

herşeyde bir sebep hikmet var canım,elbet yuva kolay oluşmuyor...herkes ikinci bir şansı hakeder bence keşke eşinle yanlız kafada kalabilseniz ne iyi olur,iletişim sorunu bi çözülse...inşallah gönlüne göre olur tattlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…