kesin bende o panikle hast bulurum kendimiayyyyy heyecan yaptimm
maşallah canm,sona yaklaştıkça heyecan artıyiiitunaydin kizlar 32+4 olmus halim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaw dun acicik dolastim kalan bi kac eksigi tamamlim diyeee ayaklarim zonkluyo koca ayak oldum gibi hissediyorumüstüne
basamıyorumsunnet olmuş
cucukler gibi yuruommmins gecici bi
durumdur gece uyuyamadim agridan:26:
bende hep öyle hayal ediyodum hicrancım ama suyumuz gelince apar topar gittik hastaneye
dogum agrisini ayirt edebiliriz dimi kuzum ya
maşallah canm,sona yaklaştıkça heyecan artıyiii
yahu kızlar malum 20 günden fazladır evden çıkmadım ya ufak tefek alınacak bişeyler vardı topallayaraktan dolaştım aldım,hepsi aynı cadde üstünde,normal zamanda 5-6 kez yürüsem bu yolu bana mısın demem de bir sıcak kiiii yanıyo buralar abbboooowwwww,nagicanım ben iyice tırssstım yaaa:18:
iyiyim canım sen nasılsın teze annis ne kadar oldu bebis
valla ayşem çok şükür bugün 33 bitiyo yani 1 hafta cepte,önümüzdeki hafta belki idare edebilirim cuma günü dr kontrolü var bakalım ne dicek iş yerinde işim çok rahat akşama kadar oturuyorum ama sıcaklar fena bunaltıyo kısacası gelip gitmek yetiyo sanırım 13 haziran yapamıcam önümüzdeki haftayıda çalışabilirsem ne mutlu bana zaten iş yerindekilerede gıcığım bugün ay sonu istatisliği için listeleri bir açtım herşeyi karıştırmışlar öğleye kadar uğraştım anlatmasam ne nasıl yapılır tamam dicem artık kimseye bişey anlatmıcam izne çıkıncada ararlarsa açmıcam
bu yetmez gibi birde amir geldi neymiş ayın9unda izne çıkacakmış ben ne kadar kalabilirmişim yaa şimdiyedek aklın nerdeydi ben heran her dk gidebilirim diğerleride yapar işleri çıkın izninize dedim yok efendim ben burdayken çıkmalıymış idari işleri ben yaparmışım bide diyoki ahh yavrum dün kızıma gittim içim acıdı oturuyo kalkamıyor onun işi yoğun senin gibi değil vs kızıda 34 haftalık hamile ona acıyonda ben ne oluyom acaba
edersin cnm hiç merak etme başta düzensiz başlasada 1-2 saate düzenli oluyo 30 dk bir 20dk derken aralıklar azalıyo
nurgülll okuma geçmişi hemen dal muhabbete yoksa yetişilmiyor
bel kasiklar mi agriyo nagican
nagi deseydin ki sende; "demek ki herkes kendi yavrusuna acıyo, benimm annemler de bana aynı şeyi diyolar "
Selamlar kızlar ve minnoşlar.... nasılsınız?
kaç gundur baygınlık modundayım sığınamıyorum bır yere sıcaktan. size de çooookkkkk sıcak dıyınce tuhaf bakıyorlar mı
hayır zaten erken başladı sıcaklar bırde bıze heralde bir 10 derece fazla geliyor. hamıleyız kardeşimmmmmmmmm diye bağırasım geliyor...
dun aksam otururken acaıp ve de tuhaf ağrılar yasadım. noluyor ya bunlar sancı değildir değildir diye kendimi teskin ettim. kızımda almış eline matkabı sağdan soldan deliyor. maşallah dıyımde guclenmıs buyumus. lakın bana gosterıyor gucunu...
birde devamlı bır wc olayımız var zaten bayagdır ama ben dünden berı 15-20 dk.da bır çıkmaya başladım. cok sık değil mi bukadarıda anlamadım? sizde de varmı aşırı sıklaşma??
Ağrılar tavan yaptı, havalarda cabası.. Dua edip duruyorum.. Rabbim bizlere dayanma gucu versin..
hhahaahokumayınca da şok oluyorum canım, bakıyorum arada doğuran var mı hepimizde ayrı bir sancı, acilen doktora gitme durumu olunca uzun süre bakmayınca geçmişe kesinn biri doğurdu diyorum
aynen canım bende hastaneye ne kadar geç gidersem okadar iyi diye düşünüyorum bide diyorumki keşke evde doğursam haftane bende fobi yaptı korkuyorum bizim kızda 40. haftayı bulmaz temuz ortasında gelir diyorum. i eşimde sırf benim doğum tarihimde doğsun diye dua edip duruyor uyanık çocugu 1 hafta içerde bekletecek doğum günü muhabbbetinden kurtulmak için
rabbim yardımcımız olsun rabbime şikayet gibi olmasin ama gece ayri gunduz ayri agrilar son iki ay en zoruymus
yaa bende evde agri vermek istiyorum gelip gidip acilmaya bakacaklar diye benim korkumda :18: ama esim en ufak agrida gideriz tecrubesiziz allah korusun son an bisey olmasin dio oda haklibilemiyorum
Selamlar kızlar ve minnoşlar.... nasılsınız?
kaç gundur baygınlık modundayım sığınamıyorum bır yere sıcaktan. size de çooookkkkk sıcak dıyınce tuhaf bakıyorlar mı
hayır zaten erken başladı sıcaklar bırde bıze heralde bir 10 derece fazla geliyor. hamıleyız kardeşimmmmmmmmm diye bağırasım geliyor...
dun aksam otururken acaıp ve de tuhaf ağrılar yasadım. noluyor ya bunlar sancı değildir değildir diye kendimi teskin ettim. kızımda almış eline matkabı sağdan soldan deliyor. maşallah dıyımde guclenmıs buyumus. lakın bana gosterıyor gucunu...
birde devamlı bır wc olayımız var zaten bayagdır ama ben dünden berı 15-20 dk.da bır çıkmaya başladım. cok sık değil mi bukadarıda anlamadım? sizde de varmı aşırı sıklaşma??
Ağrılar tavan yaptı, havalarda cabası.. Dua edip duruyorum.. Rabbim bizlere dayanma gucu versin..
bel kasiklar mi agriyo nagican
aminn aminnn bende de var sık wcye gitme kızım kafasını dayadıkça ahha diyorum altıma kaçırıcam hopp wcye ama 1 damlacık bile olmuyo bazen bu sıpalar maskara etti bizi
nisan veya su gelse o rahatlık bi anda kaybolur bence canim ins dedigin gibi gönlünden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?