Selamlar kızlar ve minnoşlar.... nasılsınız?
kaç gundur baygınlık modundayım sığınamıyorum bır yere sıcaktan. size de çooookkkkk sıcak dıyınce tuhaf bakıyorlar mı
hayır zaten erken başladı sıcaklar bırde bıze heralde bir 10 derece fazla geliyor. hamıleyız kardeşimmmmmmmmm diye bağırasım geliyor...
dun aksam otururken acaıp ve de tuhaf ağrılar yasadım. noluyor ya bunlar sancı değildir değildir diye kendimi teskin ettim. kızımda almış eline matkabı sağdan soldan deliyor. maşallah dıyımde guclenmıs buyumus. lakın bana gosterıyor gucunu...
birde devamlı bır wc olayımız var zaten bayagdır ama ben dünden berı 15-20 dk.da bır çıkmaya başladım. cok sık değil mi bukadarıda anlamadım? sizde de varmı aşırı sıklaşma??
Ağrılar tavan yaptı, havalarda cabası.. Dua edip duruyorum.. Rabbim bizlere dayanma gucu versin..
suyun geldikten ne kadar sonra doğum yaptin canim
nisan veya su gelse o rahatlık bi anda kaybolur bence canim ins dedigin gibi gönlünden geçen olur
valla nagim dun balkonda oturuyorduk. sağdan bır badiğini çıkardı eşimde bayılıyor oyle olunca oynamaya dürtmeye :))) amann daha ellerini koydu karnıma durr altıma ettıreceksınız dıye wc ye kostum.ama dediğin gibi cogu zaman 1 damla..
bunun ıcın mı geldım oluyorum..
son zamanlar iyice bunaldik wc durumu bende de var gunduz neysede gece kalkmak iskenceaniden birileri gelmese ustumu cikarip gezicem evde kiyafet bile fazlalik gibi geliyo son zamanlar nasil dayanicaz hic bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
suyun geldikten ne kadar sonra doğum yaptin canim
nisan neysede su gelirse giderim susuz kalinca kalp atislari zayifliyomusiste ozaman suni sanciyida yeriz yapcak bisey yok hayirlisi artik
bebeklerin ilk oyuncağı annenin mesanesiymiş duymuşmuydun
biri gelmesi diyince dün eşim geldi anladım ama önce zile bastı sonra kapıyı açtı biz geldik müsaitmisin dedi Allah'tan biliyo evde askılı vs dolaştığımı hemen odaya gidip üstümü giydim meğer kuzeni varmış bende diyorum bu adam niye zile basıyo
hangi hast gidiodun canim sen
esimde yaninda biri varsa once zile basar sonra kapiyi acar o zile basinca ben kostur kostur yatak odasina :) alistim artik.
tebriklerrr canim INSALLAH sorunsuz hamilelik gecirirsin.. hayirli evlat sahibi olursun
hangi hast gidiodun canim sen
esimde yaninda biri varsa once zile basar sonra kapiyi acar o zile basinca ben kostur kostur yatak odasina :) alistim artik.
oyyyyyrabbim kolaylık versinnnn
bende ilcedeyim bakalım nasıl olacak 2saat yol belkide burda devlette yapicam
iyiyim canım sen nasılsın teze annis ne kadar oldu bebis
Jilett iiii seyyyyacik bi durum olurda hast gidersek temizlik icin her ihtimale karsi aklimda yoktu ama burda tecrubeli bi anne soyledi
7:30da suyum geldi 8 /8:30 gibi hastanedeydik tabi ilk 2 satten sonra suyum geldiği için suni sancı takıldı 15:50de oğlum doğmuştu
su gelirse suni sancı kaçınılmaz
rabbim yardımcımız olsun rabbime şikayet gibi olmasin ama gece ayri gunduz ayri agrilar son iki ay en zoruymus
ben ayyy, uyy dedikçe eşim gülüyor, hava sıcak deyip soyunuyorum garip geliyor, gerçekten hamilelikte çok hisseder oldum sıcağı.. demek ki hamilielikte gerçekten basıyo insanı.. bi de ağrılarını doktoruna söyledin mi, WC malesef normal, ama 15-20 dk biraz erken, çok mu su tüketiyosun acaba?
bebemmm buralar da kaynıyooo,yerinin kıymetini bil canmHicran-Ayşe-nagi
amma kaynattınız heee, arkadan okuya okuya geliyom
valla ayşem çok şükür bugün 33 bitiyo yani 1 hafta cepte,önümüzdeki hafta belki idare edebilirim cuma günü dr kontrolü var bakalım ne dicek iş yerinde işim çok rahat akşama kadar oturuyorum ama sıcaklar fena bunaltıyo kısacası gelip gitmek yetiyo sanırım 13 haziran yapamıcam önümüzdeki haftayıda çalışabilirsem ne mutlu bana zaten iş yerindekilerede gıcığım bugün ay sonu istatisliği için listeleri bir açtım herşeyi karıştırmışlar öğleye kadar uğraştım anlatmasam ne nasıl yapılır tamam dicem artık kimseye bişey anlatmıcam izne çıkıncada ararlarsa açmıcam
bu yetmez gibi birde amir geldi neymiş ayın9unda izne çıkacakmış ben ne kadar kalabilirmişim yaa şimdiyedek aklın nerdeydi ben heran her dk gidebilirim diğerleride yapar işleri çıkın izninize dedim yok efendim ben burdayken çıkmalıymış idari işleri ben yaparmışım bide diyoki ahh yavrum dün kızıma gittim içim acıdı oturuyo kalkamıyor onun işi yoğun senin gibi değil vs kızıda 34 haftalık hamile ona acıyonda ben ne oluyom acaba
bebem hoşgeldin nörüyon bakem,bence matkapla delme gibi drğil dr hani biz küçükken kapıya tırmanırdık ya kolları bacakları açıpSelamlar kızlar ve minnoşlar.... nasılsınız?
kaç gundur baygınlık modundayım sığınamıyorum bır yere sıcaktan. size de çooookkkkk sıcak dıyınce tuhaf bakıyorlar mı
hayır zaten erken başladı sıcaklar bırde bıze heralde bir 10 derece fazla geliyor. hamıleyız kardeşimmmmmmmmm diye bağırasım geliyor...
dun aksam otururken acaıp ve de tuhaf ağrılar yasadım. noluyor ya bunlar sancı değildir değildir diye kendimi teskin ettim. kızımda almış eline matkabı sağdan soldan deliyor. maşallah dıyımde guclenmıs buyumus. lakın bana gosterıyor gucunu...
birde devamlı bır wc olayımız var zaten bayagdır ama ben dünden berı 15-20 dk.da bır çıkmaya başladım. cok sık değil mi bukadarıda anlamadım? sizde de varmı aşırı sıklaşma??
Ağrılar tavan yaptı, havalarda cabası.. Dua edip duruyorum.. Rabbim bizlere dayanma gucu versin..
bende ilcedeyim bakalım nasıl olacak 2saat yol belkide burda devlette yapicam
canım her ihtimalle karşı ben.devletede gidiyorum bastan beri
suni sanci cok zor diyolar. ablam ilk dogumunu normal kendi sancisiyla yapti 2. yi suni sanciyla. normal sanci cekersen zor olmaz ama suni sanciya dayanmak biraz zor oluyo demisti
bebemmm buralar da kaynıyooo,yerinin kıymetini bil canm
walla canm sen şey oluyon hay aksi neydi yaaabu arada ben ik ile görüştüm,32 çalışır raporunu al,hani olur da dayanamaz gidecek olursan sadece bize bi dilekçe vermen yeterli diyo,bi ecz.arkadaş da doğum iznini şöle yapmış nagi ;doğum sonrası 8+ öncesindeki 5 haftayı almış,diyo ki hemen rapora yönelme,bebek oldu mu 13 haftalık,15 gün 2013 ten iznim var,25 gün de rapor hakkım kaldı,bunları kullan sonra işe dön diyo,evim-işim yürüyerek 8-10 dk.toplamda ilk 9 ay süt iznimiz günde 3 saat ya,çoğu kadın saat 11,30 da çıktı gitti diyo,1 de geri gel,2 de kartını okutup evine dön diyo,sanki hani evin mesafesini düşününce olabilir mi ne sen ne diyosun,işte bana sabahtan saat 2ye kadar bakacak birileri olsa,yada sabahtan 12 ye kadar biri baksa ben 1-2 arası güveneceğim bi komşu teyzeye bırakabilsem çok mu hayal kuruyom ne yaaa,evimde uzun süreli yatılı misafir istemiyom,yine de kafam allak bullak bişi diyiverinn
bebem hoşgeldin nörüyon bakem,bence matkapla delme gibi drğil dr hani biz küçükken kapıya tırmanırdık ya kolları bacakları açıpkalıbımı basarım şu an aynı pozisyondadır zilli haaa ayrıca bilgecanla görüşme imkanınız oldu mu heeçç,aslında telefonlar elimin altında ama etik değil diye aramak istemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?