2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

son zamanlar iyice bunaldik wc durumu bende de var gunduz neysede gece kalkmak iskence aniden birileri gelmese ustumu cikarip gezicem evde kiyafet bile fazlalik gibi geliyo son zamanlar nasil dayanicaz hic bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nisan veya su gelse o rahatlık bi anda kaybolur bence canim ins dedigin gibi gönlünden geçen olur

nisan neysede su gelirse giderim susuz kalinca kalp atislari zayifliyomus iste ozaman suni sanciyida yeriz yapcak bisey yok hayirlisi artik

bebeklerin ilk oyuncağı annenin mesanesiymiş duymuşmuydun

biri gelmesi diyince dün eşim geldi anladım ama önce zile bastı sonra kapıyı açtı biz geldik müsaitmisin dedi Allah'tan biliyo evde askılı vs dolaştığımı hemen odaya gidip üstümü giydim meğer kuzeni varmış bende diyorum bu adam niye zile basıyo

suyun geldikten ne kadar sonra doğum yaptin canim

7:30da suyum geldi 8 /8:30 gibi hastanedeydik tabi ilk 2 satten sonra suyum geldiği için suni sancı takıldı 15:50de oğlum doğmuştu

nisan neysede su gelirse giderim susuz kalinca kalp atislari zayifliyomus iste ozaman suni sanciyida yeriz yapcak bisey yok hayirlisi artik

su gelirse suni sancı kaçınılmaz

esimde yaninda biri varsa once zile basar sonra kapiyi acar o zile basinca ben kostur kostur yatak odasina :) alistim artik.

esimde yaninda biri varsa once zile basar sonra kapiyi acar o zile basinca ben kostur kostur yatak odasina :) alistim artik.

bizde pek öyle sürpriz misafir olmaz mutlaka arar önden onun için ben zilin anlamını çözene kadar eşim girdi kuzen girmedi bekledi

hangi hast gidiodun canim sen

mevlana universitesi hastanesi canim eski vakif hastanesi. ben bosna tarafindayim hastane diger ucta dogumda gitmek zor olmaz insallah :) dr den memnunum yoksa okadar uzaga zor giderdim

iyiyim canım sen nasılsın teze annis ne kadar oldu bebis

Jilett iiii seyyyy acik bi durum olurda hast gidersek temizlik icin her ihtimale karsi aklimda yoktu ama burda tecrubeli bi anne soyledi

Hmm zekiceymiş. İyi fikir aslında. Her şeye hazırlıklı olmak lazım.

7:30da suyum geldi 8 /8:30 gibi hastanedeydik tabi ilk 2 satten sonra suyum geldiği için suni sancı takıldı 15:50de oğlum doğmuştu

su gelirse suni sancı kaçınılmaz

suni sanci cok zor diyolar. ablam ilk dogumunu normal kendi sancisiyla yapti 2. yi suni sanciyla. normal sanci cekersen zor olmaz ama suni sanciya dayanmak biraz zor oluyo demisti

rabbim yardımcımız olsun rabbime şikayet gibi olmasin ama gece ayri gunduz ayri agrilar son iki ay en zoruymus

aynen hicrancım hep once diyorum ''Rabbim sen biliyorsun içimi şikayet söylenme değil'' diye.
ama bu aylar bır başka ya.. ne gece var ne gunduz.. artık yedıgımden bıle tat alamıyorum ne yıyecegımı sasırdım sıcaktan ağrıdan.

birde sağıma soluma ıyı kotu yatıyordum göbek buyudugunden sanırım hem karnım ağrıyor hemde bacaklarımın yanları ağrıyor ( oda ağırlıktan artık galıba)

ya ben normalde de sıcağı pek sevmem ist.de dogdum buyudum ama suan antalyadayım (( burası yazın cehennem ((( ama suan oyle böyle değil cok dayanılmaz geliyor. zaten kıştan bellıydı böyle olacağımız ya benim eşimde hala uzun kollu pijama gıyıyor evde ustunu basını yırtasım geliyor
kaç kere soyledım tişört gıy dıye :))))

dun ılk defa oldu bu ağrılar ama aramadım dr.umu. hemen ararsam bu seferde pimpirikli diye dusunur dıye bekledim :))
evet canım ya su ınanılmaz ıcıyorum 2 tane 1ltlik şişem var full mesai yapıyorlar :)

Hicran-Ayşe-nagi

amma kaynattınız heee, arkadan okuya okuya geliyom
bebemmm buralar da kaynıyooo,yerinin kıymetini bil canm

walla canm sen şey oluyon hay aksi neydi yaaa bu arada ben ik ile görüştüm,32 çalışır raporunu al,hani olur da dayanamaz gidecek olursan sadece bize bi dilekçe vermen yeterli diyo,bi ecz.arkadaş da doğum iznini şöle yapmış nagi ;doğum sonrası 8+ öncesindeki 5 haftayı almış,diyo ki hemen rapora yönelme,bebek oldu mu 13 haftalık,15 gün 2013 ten iznim var,25 gün de rapor hakkım kaldı,bunları kullan sonra işe dön diyo,evim-işim yürüyerek 8-10 dk.toplamda ilk 9 ay süt iznimiz günde 3 saat ya,çoğu kadın saat 11,30 da çıktı gitti diyo,1 de geri gel,2 de kartını okutup evine dön diyo,sanki hani evin mesafesini düşününce olabilir mi ne sen ne diyosun,işte bana sabahtan saat 2ye kadar bakacak birileri olsa,yada sabahtan 12 ye kadar biri baksa ben 1-2 arası güveneceğim bi komşu teyzeye bırakabilsem çok mu hayal kuruyom ne yaaa,evimde uzun süreli yatılı misafir istemiyom,yine de kafam allak bullak bişi diyiverinn
bebem hoşgeldin nörüyon bakem,bence matkapla delme gibi drğil dr hani biz küçükken kapıya tırmanırdık ya kolları bacakları açıp kalıbımı basarım şu an aynı pozisyondadır zilli haaa ayrıca bilgecanla görüşme imkanınız oldu mu heeçç,aslında telefonlar elimin altında ama etik değil diye aramak istemedim...

Son düzenleme:

doğal sancı daha mı kolay bilemiyorum :44:

şimdi ayşem benim fikrim doğumdan sonra 8+2 olsa 10 hafta +20 gün senelik iznim var,rapor hakkım ne kadar kaldı bilmiyorum öyle bir kısıtlama varmı onuda bilmiyorum ( bilgilendir beni o sınırlama sadece öğretmenlere değil mi) sonrada günde 3 saat süt iznimiz var ücretsize çıkmam yarım gün için diyorum zaten ilk aylar hem uyuyolar ama yaşayıp görücez bebeklerin durumu belirler ben bakıcıyı tam gün alıcam ben bebekle vakit geçirirken oda diğer işleri yapsın günün yarısında büyük ihtimalle görümcem bakıcak ama evimde bebeğimi evimin dışına salmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…