canım her ihtimalle karşı ben.devletede gidiyorum bastan beriilk kez gitmiş olsam ilgilenmezler die
son zamanlar iyice bunaldik wc durumu bende de var gunduz neysede gece kalkmak iskenceaniden birileri gelmese ustumu cikarip gezicem evde kiyafet bile fazlalik gibi geliyo son zamanlar nasil dayanicaz hic bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebeklerin ilk oyuncağı annenin mesanesiymiş duymuşmuydun
bebem hoşgeldin nörüyon bakem,bence matkapla delme gibi drğil dr hani biz küçükken kapıya tırmanırdık ya kolları bacakları açıpkalıbımı basarım şu an aynı pozisyondadır zilli haaa ayrıca bilgecanla görüşme imkanınız oldu mu heeçç,aslında telefonlar elimin altında ama etik değil diye aramak istemedim...
aklıma gelmedi bak :26:
aminn aminnn bende de var sık wcye gitme kızım kafasını dayadıkça ahha diyorum altıma kaçırıcam hopp wcye ama 1 damlacık bile olmuyo bazen bu sıpalar maskara etti bizi
doğuran olursa haber ederiz biz
ben ayyy, uyy dedikçe eşim gülüyor, hava sıcak deyip soyunuyorum garip geliyor, gerçekten hamilelikte çok hisseder oldum sıcağı.. demek ki hamilielikte gerçekten basıyo insanı.. bi de ağrılarını doktoruna söyledin mi, WC malesef normal, ama 15-20 dk biraz erken, çok mu su tüketiyosun acaba?
valla nagim dun balkonda oturuyorduk. sağdan bır badiğini çıkardı eşimde bayılıyor oyle olunca oynamaya dürtmeye :))) amann daha ellerini koydu karnıma durr altıma ettıreceksınız dıye wc ye kostum.ama dediğin gibi cogu zaman 1 damla..
bunun ıcın mı geldım oluyorum..
doğal sancı daha mı kolay bilemiyorum :44:
şimdi ayşem benim fikrim doğumdan sonra 8+2 olsa 10 hafta +20 gün senelik iznim var,rapor hakkım ne kadar kaldı bilmiyorum öyle bir kısıtlama varmı onuda bilmiyorum ( bilgilendir beni o sınırlama sadece öğretmenlere değil mi) sonrada günde 3 saat süt iznimiz var ücretsize çıkmam yarım gün için diyorum zaten ilk aylar hem uyuyolarama yaşayıp görücez bebeklerin durumu belirler ben bakıcıyı tam gün alıcam ben bebekle vakit geçirirken oda diğer işleri yapsın günün yarısında büyük ihtimalle görümcem bakıcak ama evimde bebeğimi evimin dışına salmam
walla supersin. ablam devlette yapti azcik tirsikligim var o yuzden. gece dogum yapmasi gerekiyodu gunu gectigi icin ebeler suni sanci yerine baska serum takmislar dr sabah gelip kizmis bu kadin gece dogum yapmasi lazimdi diye suni sancinin dozunu yuksek vermisler oda baya bi kotu oldu ic dis dikisi fazlaydi rahimi zor kurtarmislar yasamaz diyolardi da sukur hem bebek hemde kendisine rabbim omur verdi. bundan dolayi devletten uzak duruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde eltim özelde doğum yaptı gece gitmişler sabaha kadat suni sancı takılmamış beklenmiş tabi plasenta rahim duvarına yapışmış beklemekten suyu gelerek gitmişti kanaması durmadı doğumdan sonra birde ameliyata alındı ölümlerden döndü bu işin özeli devleti yok Rabbim bilinçli ve iyi insanlarla karşılaştırsın
yahu kızlar sancının adı da yetiyo şu an,acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyooo,bu arada ben az da su içsen inanılmaz sancı yapıyo idrarda,bi de pelvik ağrıları eklendi,abooowww ayağa kalkıyom mutağa geçmeden öncewc ye uğruyom,mutfaktan bi su alıyom dönüşte kendimi wcye zor atıyom,baya prostat hastalarından farksızızNagicanım bir yıl içinde tek hekimden rapor alma hakkımız 40 gün .+ olması durumunda kesinlikle heyet olmak zorunda,bir yıl içinde de heyetten yani devlet hast.heyet raporu da 60 gün olmalı.işte biz 2014 bitmeden rapor almak istersek mesela ben 15 gün kullandım ya,şimdi 25 alabilirim,31 aralığa kadar...sen kaç gün kullandın canım?ayrıca o süt izni hepimize var özel hastanede çalışan tıbbi sekreterin bile aynı...
aaaaaaşkım tek hekim derken bir dr imzasıyla alınan yani,asm,devlet özel şeklinde değil,toplamda 40 gün olmalı bunun üstü olursa heyet olmalı yoksa dr soruşturma açılıyomuş bebem sen kaç gün aldığını hatırlasanaaaa...he süt izni hepimize var ya onu demek istediydim,salladım yaneanaa ben şimdi bide ik yı arayıp ne kadar rapor aldım diyemi sorucam yawww bide tek hekimden değilki raporlarım aile hekiminden var devletten var özelden var :44:
özelde sgklı çalışanın ilk altı ayda son altı ayda süt izni günlük 1,5 saat memurun 3 saat bebemmmm
benimde eltim özelde doğum yaptı gece gitmişler sabaha kadat suni sancı takılmamış beklenmiş tabi plasenta rahim duvarına yapışmış beklemekten suyu gelerek gitmişti kanaması durmadı doğumdan sonra birde ameliyata alındı ölümlerden döndü bu işin özeli devleti yok Rabbim bilinçli ve iyi insanlarla karşılaştırsın
aaaaaaşkım tek hekim derken bir dr imzasıyla alınan yani,asm,devlet özel şeklinde değil,toplamda 40 gün olmalı bunun üstü olursa heyet olmalı yoksa dr soruşturma açılıyomuş bebem sen kaç gün aldığını hatırlasanaaaa...he süt izni hepimize var ya onu demek istediydim,salladım yane
aynen canım gece daha zor kalkana kadar yatakta yuvarlanıyorum resmen. Amin canım.
bu arada gunlerımızde aynı :)
alemsin nagiiii :)))
içerden niiiieee-nieee-neeee-neee yapıyordur cadılar :))))
hosbuldum kuzum ve kuzumun kuzusu... :)
nörimm sıcakla boğuşuyorum. dünde asm.ye gıttım alttan usten yedım ıgnelerıpopom alev aldı ıgneden :))))) B12 ile tetonozun ikincisini yaptırdım.
valla napıyor bılmıyorum ama gövde gosterısı yapıyor sankı. bak ben gucluyum dıye.. o deldikçe konuşuyorum ''aferım maşallah kızıma guclenmıssın kızım, ama bende denemesen'' :))) o badik haliyle nasıl acıtabılıyor anlamıyorum..
canım bilgeyle uzun zamandır karşılaşamadım burd. gecen hafta depremde cok korktum blgedekıler ıcın o zaman yazmıştım bılgeye. bugun gordum yazmış ıyımıs ama evdeyken cok rahat gıremıyormus nete.
aynen canm,belki tanıdık çıkar,ordan olamıyosa bile memlekete gittiğin vakit al,anladın sen onu,inan işe gelecek halimiz yok,sancı bastıkça aha doğacak diyom,sırf iznimiz doğum sonrasına kalsın diye işte,biz bi şekilde yapıp ediyoz da onların bize daha çok ihtiyacı olacak canm yaaa,dediğin gibi en azından 6 aylık olsunlar,kızzz dün topuğundan yakaladım,ittiriyom,hiiiç oralı deeellllanladım cnm aradım şimdi bizim sekreteri bakıp dönecek bana,ee heyet sadece devletin heyeti demi :44: işte ona gücüm yetmez hiçç tanıdık vs yok o işi direk siliyorum olmadı 2 ay ücretsiz yaparım hiç değilse 6 aylık olsalar dimi
aynen canm,belki tanıdık çıkar,ordan olamıyosa bile memlekete gittiğin vakit al,anladın sen onu,inan işe gelecek halimiz yok,sancı bastıkça aha doğacak diyom,sırf iznimiz doğum sonrasına kalsın diye işte,biz bi şekilde yapıp ediyoz da onların bize daha çok ihtiyacı olacak canm yaaa,dediğin gibi en azından 6 aylık olsunlar,kızzz dün topuğundan yakaladım,ittiriyom,hiiiç oralı deeellll
aaa çankırıda ne yapıcaksın yoksa oralımısın benimde memleketim ondan sordum
yalnız doktorlarınız nasıl izin veriyo o kadar uzun yolculuğa benim ilk gebeliğimde hiçbir sorun olmadığı halde izin vermemişti 7 aydan sonra yolculuğa bunda hiç zorlamadım şansımı
bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahuanası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?
slm kızlar ben yeni üyeyim
hamileliğimde şeker çıktı bu bebeğime zarar verir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?