2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım her ihtimalle karşı ben.devletede gidiyorum bastan beri ilk kez gitmiş olsam ilgilenmezler die

walla supersin. ablam devlette yapti azcik tirsikligim var o yuzden. gece dogum yapmasi gerekiyodu gunu gectigi icin ebeler suni sanci yerine baska serum takmislar dr sabah gelip kizmis bu kadin gece dogum yapmasi lazimdi diye suni sancinin dozunu yuksek vermisler oda baya bi kotu oldu ic dis dikisi fazlaydi rahimi zor kurtarmislar yasamaz diyolardi da sukur hem bebek hemde kendisine rabbim omur verdi. bundan dolayi devletten uzak duruyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım gece daha zor kalkana kadar yatakta yuvarlanıyorum resmen. Amin canım.
bu arada gunlerımızde aynı :)

bebeklerin ilk oyuncağı annenin mesanesiymiş duymuşmuydun

alemsin nagiiii :)))
içerden niiiieee-nieee-neeee-neee yapıyordur cadılar :))))

hosbuldum kuzum ve kuzumun kuzusu... :)
nörimm sıcakla boğuşuyorum. dünde asm.ye gıttım alttan usten yedım ıgnelerı popom alev aldı ıgneden :))))) B12 ile tetonozun ikincisini yaptırdım.
valla napıyor bılmıyorum ama gövde gosterısı yapıyor sankı. bak ben gucluyum dıye.. o deldikçe konuşuyorum ''aferım maşallah kızıma guclenmıssın kızım, ama bende denemesen'' :))) o badik haliyle nasıl acıtabılıyor anlamıyorum..

canım bilgeyle uzun zamandır karşılaşamadım burd. gecen hafta depremde cok korktum blgedekıler ıcın o zaman yazmıştım bılgeye. bugun gordum yazmış ıyımıs ama evdeyken cok rahat gıremıyormus nete.

yahu kızlar sancının adı da yetiyo şu an,acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyooo,bu arada ben az da su içsen inanılmaz sancı yapıyo idrarda,bi de pelvik ağrıları eklendi,abooowww ayağa kalkıyom mutağa geçmeden öncewc ye uğruyom,mutfaktan bi su alıyom dönüşte kendimi wcye zor atıyom,baya prostat hastalarından farksızız Nagicanım bir yıl içinde tek hekimden rapor alma hakkımız 40 gün .+ olması durumunda kesinlikle heyet olmak zorunda,bir yıl içinde de heyetten yani devlet hast.heyet raporu da 60 gün olmalı.işte biz 2014 bitmeden rapor almak istersek mesela ben 15 gün kullandım ya,şimdi 25 alabilirim,31 aralığa kadar...sen kaç gün kullandın canım?ayrıca o süt izni hepimize var özel hastanede çalışan tıbbi sekreterin bile aynı...

benimde eltim özelde doğum yaptı gece gitmişler sabaha kadat suni sancı takılmamış beklenmiş tabi plasenta rahim duvarına yapışmış beklemekten suyu gelerek gitmişti kanaması durmadı doğumdan sonra birde ameliyata alındı ölümlerden döndü bu işin özeli devleti yok Rabbim bilinçli ve iyi insanlarla karşılaştırsın

bugün sadece okumakla yetinebildim hamişler :) yarın kontrolümüz var dr doğum hakkında konuşacak heyecan bastı beni :18: öpüldünüz

amin canim nasil bir vicdan var insanlarda anlamiyorum rahatlari icin neler cektiriyolar allahim yardimcimiz olsun

anaa ben şimdi bide ik yı arayıp ne kadar rapor aldım diyemi sorucam yawww bide tek hekimden değilki raporlarım aile hekiminden var devletten var özelden var :44:

özelde sgklı çalışanın ilk altı ayda son altı ayda süt izni günlük 1,5 saat memurun 3 saat bebemmmm

aaaaaaşkım tek hekim derken bir dr imzasıyla alınan yani,asm,devlet özel şeklinde değil,toplamda 40 gün olmalı bunun üstü olursa heyet olmalı yoksa dr soruşturma açılıyomuş bebem sen kaç gün aldığını hatırlasanaaaa...he süt izni hepimize var ya onu demek istediydim,salladım yane

Katiliyorum sana dogum doktor isi biraz sans isi grrcktn rabbim iyilerle karsilastrsn...
Bu arada oglusla uyumusuz afedersiniz donuma kadar ter bu ne bunaltici sicaklik ya biran once zaman gecsin dayanamiyorum sicaklara cok bunaldim

anladım cnm aradım şimdi bizim sekreteri bakıp dönecek bana,ee heyet sadece devletin heyeti demi :44: işte ona gücüm yetmez hiçç tanıdık vs yok o işi direk siliyorum olmadı 2 ay ücretsiz yaparım hiç değilse 6 aylık olsalar dimi

Benimde 2-3 gundur bel agrim war.dundu kontrolumuz.doktorumuz bebegimin dogum pozisyonunu aldigini döndügünu soyledi.ama sanirsam döndügnden beri kasik agrilarim artti.

evet canim gunlerimiz ayni cinsiyetlerimizde kiz deyip gecmicen canim icerde bile fenalar :) yatakta kanepede farketmiyo yatinca kimildamak iskence hele kalkmak .... esimde bana guluyo bide dur ben yardim edeyim minik tosbigim diyo uyuz

aynen canm,belki tanıdık çıkar,ordan olamıyosa bile memlekete gittiğin vakit al,anladın sen onu,inan işe gelecek halimiz yok,sancı bastıkça aha doğacak diyom,sırf iznimiz doğum sonrasına kalsın diye işte,biz bi şekilde yapıp ediyoz da onların bize daha çok ihtiyacı olacak canm yaaa,dediğin gibi en azından 6 aylık olsunlar,kızzz dün topuğundan yakaladım,ittiriyom,hiiiç oralı deeellll

bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahu anası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?

eşim diyo ki ayşem seni anlıyorum izin kalsın diye çabalıyosun ama hem sana kıyamıyorum hemde bişey olacak diye korkuyorum diyo gün boyu kendimi idare etsemde akşamları karnım taş gibi oluyo ve ağrıyo ses etmesemde yüzümden anlıyo sanırım ayrıl izne diyo bende iki gün daha dur bak hava yağacak serinlicek vs onu oyalıyorum yollarda doğurursam dilinden kurtulamam

sabah kalkmış uff boynum tutulmuş diyo bende ben gece camı açtım 2 kere deddim şöyle bir bakış attı ama kızmadı ne yapsın garibim

ooyyy hemşom evet çankırılıyım vallahi 1.5 satte 5 dk yürüyüş yapmak şartıyla gidebilirsin dedi birde uzun süreli mola ver trabzonda 1 hafta kalın dedi inşallah bir aksilik olmaz dua et hemşomm hakkaride kalamam gerçekten.....

bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahu anası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?

bizde de artti hickiriklar pit pit surekli :) yeme icmeden degil canim cigerleri gelistigi icinmis amniyon sivisi cigerlere doldurup bosaltiyomus ondanmis

slm kızlar ben yeni üyeyim

hamileliğimde şeker çıktı bu bebeğime zarar verir mi??

şeker çıktı diyosan 24 haftalık falansın heralde ? doktorun bişey demedi mi? eğer çıktıysa zaten doktor tedaviye başlatıyor, diyet vs. yeterli gelmezse insülin falan tedavi ediliyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…