ooyyy hemşom evet çankırılıyım vallahi 1.5 satte 5 dk yürüyüş yapmak şartıyla gidebilirsin dedi birde uzun süreli mola ver trabzonda 1 hafta kalın dedi inşallah bir aksilik olmaz dua et hemşomm hakkaride kalamam gerçekten.....
slm kızlar ben yeni üyeyim
hamileliğimde şeker çıktı bu bebeğime zarar verir mi??
bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahuanası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?
eşim diyo ki ayşem seni anlıyorum izin kalsın diye çabalıyosun ama hem sana kıyamıyorum hemde bişey olacak diye korkuyorum diyo gün boyu kendimi idare etsemde akşamları karnım taş gibi oluyo ve ağrıyo ses etmesemde yüzümden anlıyo sanırımayrıl izne diyo bende iki gün daha dur bak hava yağacak serinlicek vs onu oyalıyorum yollarda doğurursam dilinden kurtulamam
sabah kalkmış uff boynum tutulmuş diyo bende ben gece camı açtım 2 kere deddim şöyle bir bakış attı ama kızmadı ne yapsın garibim
ayy inş sağ salim ulaşırsın cnm yola çıktığında kaç haftalık olacaksın uçakla falan gelseydin ankaraya kadar :44: ee çankırıda doğum nerde olacak ayy Allah yardımcın olsun cidden gurbetçilikte zor ya
bizde de artti hickiriklar pit pit surekli :) yeme icmeden degil canim cigerleri gelistigi icinmis amniyon sivisi cigerlere doldurup bosaltiyomus ondanmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızzz o hıçkırıklar bende de var artık baya alıştık yaaa,hıçkırmasına,esnemesine alıştık da bu popo yaslamasııııdiyom ya topuğundan yakaladım ben itiyom o itiyo,o galip geldi nagicanım o tehditlerden ben de alıyom,benimki kıymıyom falan demiyo da kendini sıkıntıya sokma diyo e bi rahatsızlan ben biliyom ağzını burnunu kırcam diyo
35e yeni girmiş olcam inşallah ayın 3ünde çıkıcaz yola Allah nasip ederse eşim trabzonlu önce orda kalırız sonra yola devam inşallah bir aksilik olmaz uçakla gitmekte sıkıntı 35te vermiyorlar bilet zaten burdan van 4 saat uçak 1.5 çankırı ankara arası 2 saat toplamda 8 saat ediyor(( okul hala devam ediyor inşallah eşim bi şekilde rapor ayarlarsa 3ünde gidicez ayarlayamazsa yandık (( evet gerçekten çok zor birde yerim malum türkiyenin bir ucu (((
sende onu düşünüyosun dimi ücretsize çıkarsam zorlanır diyosun :44: ben ona çaktırmasamda kıyamıyorum benim ücretsize çıkmam demem eşimi daha az görmem onun daha çok çalışması demek kızımı bilmem ama oğlum babasını görmeyince üzülüyor alışmışız birlikte vakit geçirmeye
ağız burun kırmakta güzelmişonlar bizi bizden çok düşünüyo ayy iyiki varlar dimi
maddiyat olmasaydı şimdiye çoktann ayrılmıştık kızlar, ama napcaz bir ay bile önemli eşlerimiz için de bizim içindeAllah herkesin işini rast getirsin de hayırlısıyla atlatalım en zor süreci.. bebişlerimizde uslu olsun inş. yormAsınlar bizi
sende onu düşünüyosun dimi ücretsize çıkarsam zorlanır diyosun :44: ben ona çaktırmasamda kıyamıyorum benim ücretsize çıkmam demem eşimi daha az görmem onun daha çok çalışması demek kızımı bilmem ama oğlum babasını görmeyince üzülüyor alışmışız birlikte vakit geçirmeye
ağız burun kırmakta güzelmişonlar bizi bizden çok düşünüyo ayy iyiki varlar dimi
yahu kızlar sancının adı da yetiyo şu an,acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyooo,bu arada ben az da su içsen inanılmaz sancı yapıyo idrarda,bi de pelvik ağrıları eklendi,abooowww ayağa kalkıyom mutağa geçmeden öncewc ye uğruyom,mutfaktan bi su alıyom dönüşte kendimi wcye zor atıyom,baya prostat hastalarından farksızız
benimde eltim özelde doğum yaptı gece gitmişler sabaha kadat suni sancı takılmamış beklenmiş tabi plasenta rahim duvarına yapışmış beklemekten suyu gelerek gitmişti kanaması durmadı doğumdan sonra birde ameliyata alındı ölümlerden döndü bu işin özeli devleti yok Rabbim bilinçli ve iyi insanlarla karşılaştırsın
evet canim gunlerimiz ayni cinsiyetlerimizdekiz deyip gecmicen canim icerde bile fenalar :) yatakta kanepede farketmiyo yatinca kimildamak iskence hele kalkmak .... esimde bana guluyo bide dur ben yardim edeyim minik tosbigim diyo uyuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızzz o hıçkırıklar bende de var artık baya alıştık yaaa,hıçkırmasına,esnemesine alıştık da bu popo yaslamasııııdiyom ya topuğundan yakaladım ben itiyom o itiyo,o galip geldi nagicanım o tehditlerden ben de alıyom,benimki kıymıyom falan demiyo da kendini sıkıntıya sokma diyo e bi rahatsızlan ben biliyom ağzını burnunu kırcam diyo
Nurgül teyzesi benim kızım hiçççteee uslu olacak gibi değilabisi karnımda bile sakindi doğuncada süperdi bu kız karnımda parti veriyo doğunca ne yapar bilmem
yani gülüm ücretsiz izin alacak lüksüm yok,Allaha çok şükür tabi de maaşım belli,yani bi kadını tüm gün alsam hesabı belli 700 de versem maaşımın tamamının gitmesinden iyidir napalım,ne ev var ne araba,günübirlik yiyoz,şükür eşim de işe gireli çok olmadı o yüzden ancak borçlara gidiyo,biz sıkmasak 3 ü 5 yapamayız canm Allah evvel canımıza sağlık versin
<---- bole bır kız gelecek nagiiiii
Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaardogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.
Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa
Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaardogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.
Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa
33 saate dayanamazsın dedi doktor böyle dinlenerek gitmen daha iyi olur dedi keşke direk gitsek :) ama mecburuzzz:) ne güzel canım inşallah annene kavusursunn:)))Rabbim yardımcınız olsun aslında direk çankırıya gitsenizde dönüşte Trabzon yapsanız 1 hafta erken yola çıkmak riski azaltır ne dersinbende kırkım çıkar çıkmaz anama gelmeyi hayal ediyorum serin serin oturum balkonda kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?