2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayy inş sağ salim ulaşırsın cnm yola çıktığında kaç haftalık olacaksın uçakla falan gelseydin ankaraya kadar :44: ee çankırıda doğum nerde olacak ayy Allah yardımcın olsun cidden gurbetçilikte zor ya

slm kızlar ben yeni üyeyim

hamileliğimde şeker çıktı bu bebeğime zarar verir mi??

hosgeldin aramiza :) seker icin diyet vermedimi dr dikkatli olman gerekiyo zararsiz diyemem ama dikkatli olursan gecer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahu anası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?

kızzz o hıçkırıklar bende de var artık baya alıştık yaaa,hıçkırmasına,esnemesine alıştık da bu popo yaslamasıııı diyom ya topuğundan yakaladım ben itiyom o itiyo,o galip geldi nagicanım o tehditlerden ben de alıyom,benimki kıymıyom falan demiyo da kendini sıkıntıya sokma diyo e bi rahatsızlan ben biliyom ağzını burnunu kırcam diyo

35e yeni girmiş olcam inşallah ayın 3ünde çıkıcaz yola Allah nasip ederse eşim trabzonlu önce orda kalırız sonra yola devam inşallah bir aksilik olmaz uçakla gitmekte sıkıntı 35te vermiyorlar bilet zaten burdan van 4 saat uçak 1.5 çankırı ankara arası 2 saat toplamda 8 saat ediyor(( okul hala devam ediyor inşallah eşim bi şekilde rapor ayarlarsa 3ünde gidicez ayarlayamazsa yandık(( evet gerçekten çok zor birde yerim malum türkiyenin bir ucu (((

bizde de artti hickiriklar pit pit surekli :) yeme icmeden degil canim cigerleri gelistigi icinmis amniyon sivisi cigerlere doldurup bosaltiyomus ondanmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyyy ciğerini yerimm ben miniğiminn taaam o zaman gelişsin bol bol, bende napıyo bu diyorum

sende onu düşünüyosun dimi ücretsize çıkarsam zorlanır diyosun :44: ben ona çaktırmasamda kıyamıyorum benim ücretsize çıkmam demem eşimi daha az görmem onun daha çok çalışması demek kızımı bilmem ama oğlum babasını görmeyince üzülüyor alışmışız birlikte vakit geçirmeye

ağız burun kırmakta güzelmiş onlar bizi bizden çok düşünüyo ayy iyiki varlar dimi

Rabbim yardımcınız olsun aslında direk çankırıya gitsenizde dönüşte Trabzon yapsanız 1 hafta erken yola çıkmak riski azaltır ne dersin bende kırkım çıkar çıkmaz anama gelmeyi hayal ediyorum serin serin oturum balkonda kısmet tabi

maddiyat olmasaydı şimdiye çoktann ayrılmıştık kızlar, ama napcaz bir ay bile önemli eşlerimiz için de bizim içinde Allah herkesin işini rast getirsin de hayırlısıyla atlatalım en zor süreci.. bebişlerimizde uslu olsun inş. yormAsınlar bizi

Nurgül teyzesi benim kızım hiçççteee uslu olacak gibi değil abisi karnımda bile sakindi doğuncada süperdi bu kız karnımda parti veriyo doğunca ne yapar bilmem

yani gülüm ücretsiz izin alacak lüksüm yok,Allaha çok şükür tabi de maaşım belli,yani bi kadını tüm gün alsam hesabı belli 700 de versem maaşımın tamamının gitmesinden iyidir napalım,ne ev var ne araba,günübirlik yiyoz,şükür eşim de işe gireli çok olmadı o yüzden ancak borçlara gidiyo,biz sıkmasak 3 ü 5 yapamayız canm Allah evvel canımıza sağlık versin

valla bende ne zaman ayaklansam hazır ayaktayken gıdeyım oluyorum. o kasık mı pelvık mı neyse o ağrılar evlere şenlık zaten. nasıl bır ağrıdır bıçaklar gırıyor sankı yatakta sağıma soluma dönerken bıde offf dıyorummmm..

Amin.....
hep derim zaten Rabbim vicdanlı ıyı ınsanlarla karşılaştırsın bızı. kesinlikle bu işin devleti özeli yok. herşey ınsanların ınsanlıgında...

evet canım :)) kızlar cok fenaaaa :)))) bizim kucuk tatlı cadılarımız simdiden yapıyorlar yapacaklarını :))) aman varsın oyle olsunlar. hep dıyorum zaten elimden geldiğince guclu yetıstırmek ıstıyorum kızımı.
valla yatağa yerleşmek bıle iş.. debeleniyorum resmen yerleşene kadar.
eşler bazen iyi kaşınıyor gecen benıde deli etti bir gun konuşmadım tahammül edemedim. son zamanlar zaten zor gecıyor. en ufak negatıflıge hıc ıhtıyacım yok dedim asabımı bozacaksan uzak dur benden dedim. dedim de dedim

yaaa aysem cok manyak oluyor o yakalama :)))) arada bende yakalıyorum. hele gecen aksam ayağını yakaladık eşim başladı oynamaya :)))
eşim itiyor ayağını kız tepınıyor ıcerden bayag bır mücadele ettıler artık ıcten dıştan cok ıtınce etım acımaya başladı ama :))) dedım yeter :)))
ama cok şekerrrr yaaaa :)

aynen öyle Allah kimseyi sağlıkla ve evladıyla sınamasın zaman zor şartlar zor cidden bakıcı tutuncada zaten maaşın yarısı gidiyo ben şuan eski çalıştığım yerde olsaydın direk istifa ederdim memur olmadan önce aldığım maaşı düşününce anca bakıcıya verince cebime harçlık kalıyo olurdu Rabbim herkese yardım etsin bin şükür halimize

Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaar dogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.

Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa

Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaar dogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.

Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa

ilahi sancım var diye gülüyo kuzum 36 haftalık gözüküyosun tedbirli ol bak doğum sancısıda olabilir aralıklarda dk tut dönmemiş olması doğum sancısı olmadığı anlamına gelmez ok

Bende sana bakiniyodum.dun konteolum wardiya donmus benimkisi.bisi ddiyim mi benimde cok sancim wardi su 2 -3 gundur.bi gittim doktor dönmüs dedi.cok sevindim.ama bugun cok sancima var hem belim agriyo hem karnim.bnce senin sancilarin da bebeginin dondugunun habercisi.ne zaman kontrolun

33 saate dayanamazsın dedi doktor böyle dinlenerek gitmen daha iyi olur dedi keşke direk gitsek :) ama mecburuzzz:) ne güzel canım inşallah annene kavusursunn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…