- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Yok canim dogum olmadiginin farkindayim. Duzenli degil ondan guluyorumilahi sancım var diye gülüyo kuzum 36 haftalık gözüküyosun tedbirli ol bak doğum sancısıda olabilir aralıklarda dk tut dönmemiş olması doğum sancısı olmadığı anlamına gelmez ok
Bende sana bakiniyodum.dun konteolum wardiya donmus benimkisi.bisi ddiyim mi benimde cok sancim wardi su 2 -3 gundur.bi gittim doktor dönmüs dedi.cok sevindim.ama bugun cok sancima var hem belim agriyo hem karnim.bnce senin sancilarin da bebeginin dondugunun habercisi.ne zaman kontrolun
33 saate dayanamazsın dedi doktor böyle dinlenerek gitmen daha iyi olur dedi keşke direk gitsek :) ama mecburuzzz:) ne güzel canım inşallah annene kavusursunn:)))
tatlım benimki de buna yakın bişey oluyii bence<---- bole bır kız gelecek nagiiiii
aynen öyle Allah kimseyi sağlıkla ve evladıyla sınamasınzaman zor şartlar zor cidden bakıcı tutuncada zaten maaşın yarısı gidiyo ben şuan eski çalıştığım yerde olsaydın direk istifa ederdim memur olmadan önce aldığım maaşı düşününce anca bakıcıya verince cebime harçlık kalıyo olurdu Rabbim herkese yardım etsin bin şükür halimize
hamdolsu halimize nagicanımAyy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaardogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.
Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa
sedaa çok nazlı olmasın yawww koyduğum yerde uyusun,iştahı iyi olsun,gazı olmasın,sağlığı yerinde olsun ayy ne çok şey istedim dimi
tatlım benimki de buna yakın bişey oluyii bence:81::87::118:
hamdolsu halimize nagicanımözgecanım hoşgeldin,nasılsın bakem
ohhh oldu canımmmdogdugunda bırde dip kose temizlik yapsın evde
sağlığı ıstahı ve gazı anladımda :))) koyduğum yerde uyusun bayag lüks oldu beaa :))))))
benım cımcımede partici teyzesi ne yalan soylıyım acaıp tırsıyorum huyu suyu nasıl olacak dıye
sedayımı ozeldin kız :))) sinem ben :))) ben bayılıyorum bu hamıle kafalarımıza :)))) bende herseyı karıştırır oldum
Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaardogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.
Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa
tatlım benimki de buna yakın bişey oluyii bence:81::87::118:
hosgeldın ozgecım :) valla artık heycan adrenalın hat safhadabırde bızım burda durumlar farklı sadece kendı doğum heycanımız olsa neyse :)))
devamlı bır heycan kım doğuracak dıye
es kaza bana dokunan ateşin mi var dıyor :))) yanıyorum. ustume yumurta koysanız pişiririm heeaa
valla kızlar cok conciş olacak gibigeldiklerinde o tepikleyen ayaklardan başlamalı yemeye
___________________________________________________________________________________________________
topiğimizin butun minnoşlarınaRabbim nazarlardan korusun bıdıklarımızı..
yapsın teyzesi temizlikte yapsın kız değil mioğluşum uyuyodu ama sinem kızımda uyusun ne var şaka bir yana sağlıcakla vaktınde zzamanında hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı
benim ki harbi hamile kafası kalabalık olunca yaşlılar gibi milletin isimlerini düşünüpte buluyorumidare edin siz beni
Valla helal olsun sana kuzum.sancisi varmis keyfe bak yaaSorma canimm bende cok heycanliyim haziran geldi artik baslariz dogumlarabakalim ikinci bebisimiz kimden gelecek
Sicaklar konusunda da cok sukur eylul annesi degiliz de butun yazi hamile olarak gecirmiyoruz yaa diyorum. Artik az kaldi bizim icin insallahyana yana gezcez napalim
Sorma canimm bende cok heycanliyim haziran geldi artik baslariz dogumlarabakalim ikinci bebisimiz kimden gelecek
Sicaklar konusunda da cok sukur eylul annesi degiliz de butun yazi hamile olarak gecirmiyoruz yaa diyorum. Artik az kaldi bizim icin insallahyana yana gezcez napalim
Valla ben o temmuz sicaginds evde bide sezeryanli ne olacagim diye düşünüyorum. Simdiden pisiyorum.bebis ne yapicak o sicakda bari kolay emzirebilsem emse tek dusuncem bu.yoksa sicaklarda birde emzirememek cok yorar.insallah guzelce geciririz su lohusaligi.dun aksam bende tuhaf ağrılar sancılar yasadım kalpten gıdıyordum :))))) yok canım erken daha alakası yok dıyıp durdum. psikolojik heralde :)))))
sonra dedım kendı kendıme ıcerde supriz yumurta var ne zaman ne yapacağı bellı değil. :))))
artık yumuklar dokulmeye baslar
oyle bırde eylül annelerının durumu daha zor. buna da şükür demeli. birde ben en cok badiklerimiz kışa kadar biraz buyur dıye sevınıyorum.
hem gezme zamanları geldıgınde eylül olacak limon gıbı hava ohh :)) Rabbım o gunlerıde sağlıkla gostersın bızlere..
Valla ben o temmuz sicaginds evde bide sezeryanli ne olacagim diye düşünüyorum. Simdiden pisiyorum.bebis ne yapicak o sicakda bari kolay emzirebilsem emse tek dusuncem bu.yoksa sicaklarda birde emzirememek cok yorar.insallah guzelce geciririz su lohusaligi.
Valla helal olsun sana kuzum.sancisi varmis keyfe bak yaamasallah diyelim.benim az bi agri oluyo tirsiyorum yaa .
Oyle canim kimin once cikacagi hic belli olmaz valladun aksam bende tuhaf ağrılar sancılar yasadım kalpten gıdıyordum :))))) yok canım erken daha alakası yok dıyıp durdum. psikolojik heralde :)))))
sonra dedım kendı kendıme ıcerde supriz yumurta var ne zaman ne yapacağı bellı değil. :))))
artık yumuklar dokulmeye baslar
oyle bırde eylül annelerının durumu daha zor. buna da şükür demeli. birde ben en cok badiklerimiz kışa kadar biraz buyur dıye sevınıyorum.
hem gezme zamanları geldıgınde eylül olacak limon gıbı hava ohh :)) Rabbım o gunlerıde sağlıkla gostersın bızlere..
). Kiz ben son ana kadar tirsmicam galiba bi turlu korkasim gelmiyoo, saka geliyo sanirim bana
Oyle canim kimin once cikacagi hic belli olmaz valla
Gelsinler de cikip cikip gezdirelim minisleri ohhh
benı lohusa donemınde tırsıtan bırı demıstı burda lohusayken de ateş basıyormuş ınsana. bir ondan fena tırsıyorum bırde bebişimin isilik falan olması((
süt hiç aklıma gelmemişti. inşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız o 40 gunu.
bebişim dayanamaz gıbı olursa gunduzlerı 3-5 saat normal derecede klıma acarım dıye düşünüyorum. cok sıcak soğuk dengesini bozmadan. cunku buranın sıcağı cok fena bırde nem oranı varki eyvah yanı. bakalım cincoşlar dogsunda doktorada danışırız.
Ne guzel sen şaka şaka takilmaya devam et.o sancilar gelince gorursun sakayi). Kiz ben son ana kadar tirsmicam galiba bi turlu korkasim gelmiyoo, saka geliyo sanirim bana
Oyle canim kimin once cikacagi hic belli olmaz valla
Gelsinler de cikip cikip gezdirelim minisleri ohhh
Kızlar herkese merhaba, meme ucu için krem alan ya da bu konuda önerisi olan var mı? Ne almalıyız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?