2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ilahi sancım var diye gülüyo kuzum 36 haftalık gözüküyosun tedbirli ol bak doğum sancısıda olabilir aralıklarda dk tut dönmemiş olması doğum sancısı olmadığı anlamına gelmez ok
Yok canim dogum olmadiginin farkindayim. Duzenli degil ondan guluyorum hosuma gitti. Artik dogursam diyorum bazenn

Evet dun okudum seni canim. Gozun aydinn. ben hissediyorum bebegimin kafasini ve tekmelerini, donmedi simdilik. Kontrolum carsamba gunu. O zamana kadar keyfi gelir belkii

33 saate dayanamazsın dedi doktor böyle dinlenerek gitmen daha iyi olur dedi keşke direk gitsek :) ama mecburuzzz:) ne güzel canım inşallah annene kavusursunn:)))

amin inş Rabbim herkesin gönlüne göre versin içini ferah tut evden bir yada iki yastık al arabanın arka koltuğunda uzanırsın oturursun derken biter yol kv de de olduğun bir haftada da mümkünse yorulma enerjini boşa harcama şimdiden iyi yolculuklar

<---- bole bır kız gelecek nagiiiii
tatlım benimki de buna yakın bişey oluyii bence :81::87::118:

Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaar dogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.

Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa
hamdolsu halimize nagicanım özgecanım hoşgeldin,nasılsın bakem

sedaa çok nazlı olmasın yawww koyduğum yerde uyusun,iştahı iyi olsun,gazı olmasın,sağlığı yerinde olsun ayy ne çok şey istedim dimi

ohhh oldu canımmm dogdugunda bırde dip kose temizlik yapsın evde

sağlığı ıstahı ve gazı anladımda :))) koyduğum yerde uyusun bayag lüks oldu beaa :))))))

benım cımcımede partici teyzesi ne yalan soylıyım acaıp tırsıyorum huyu suyu nasıl olacak dıye

sedayımı ozeldin kız :))) sinem ben :))) ben bayılıyorum bu hamıle kafalarımıza :)))) bende herseyı karıştırır oldum

yapsın teyzesi temizlikte yapsın kız değil mi oğluşum uyuyodu ama sinem kızımda uyusun ne var şaka bir yana sağlıcakla vaktınde zzamanında hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı

benim ki harbi hamile kafası kalabalık olunca yaşlılar gibi milletin isimlerini düşünüpte buluyorum idare edin siz beni

Ayy bugun ilk kez bu kadar sancim var kizlaar dogum sancisi degil farkindayim ama cok heycanlii, daha oglum donmedi bile yaa.

Bu arada sicaklardan bende dertliyimm, oturdugum yerde terliyorum. Buharlascam yakindaa

hosgeldın ozgecım :) valla artık heycan adrenalın hat safhada bırde bızım burda durumlar farklı sadece kendı doğum heycanımız olsa neyse :)))
devamlı bır heycan kım doğuracak dıye

es kaza bana dokunan ateşin mi var dıyor :))) yanıyorum. ustume yumurta koysanız pişiririm heeaa

tatlım benimki de buna yakın bişey oluyii bence :81::87::118:

valla kızlar cok conciş olacak gibi geldiklerinde o tepikleyen ayaklardan başlamalı yemeye

___________________________________________________________________________________________________
topiğimizin butun minnoşlarına Rabbim nazarlardan korusun bıdıklarımızı..

Sorma canimm bende cok heycanliyim haziran geldi artik baslariz dogumlara bakalim ikinci bebisimiz kimden gelecek

Sicaklar konusunda da cok sukur eylul annesi degiliz de butun yazi hamile olarak gecirmiyoruz yaa diyorum. Artik az kaldi bizim icin insallah yana yana gezcez napalim

:))) valla uykuları ıyı olursa buyuk niğmet olur bize bende hep güzel uyusun dıye dua edıyorum :)))
Amin canım.

yok kuşum yaa bende de aynı o yüzden hamıle kafası dıyorum bazen konuşurken dıyecegımı unutuyorum :)))) o yüzden takıldım sanada :)))
aklımızı alıyor bu concişler :))

Valla helal olsun sana kuzum.sancisi varmis keyfe bak yaa masallah diyelim.benim az bi agri oluyo tirsiyorum yaa .

dun aksam bende tuhaf ağrılar sancılar yasadım kalpten gıdıyordum :))))) yok canım erken daha alakası yok dıyıp durdum. psikolojik heralde :)))))
sonra dedım kendı kendıme ıcerde supriz yumurta var ne zaman ne yapacağı bellı değil. :))))

artık yumuklar dokulmeye baslar

oyle bırde eylül annelerının durumu daha zor. buna da şükür demeli. birde ben en cok badiklerimiz kışa kadar biraz buyur dıye sevınıyorum.
hem gezme zamanları geldıgınde eylül olacak limon gıbı hava ohh :)) Rabbım o gunlerıde sağlıkla gostersın bızlere..

Valla ben o temmuz sicaginds evde bide sezeryanli ne olacagim diye düşünüyorum. Simdiden pisiyorum.bebis ne yapicak o sicakda bari kolay emzirebilsem emse tek dusuncem bu.yoksa sicaklarda birde emzirememek cok yorar.insallah guzelce geciririz su lohusaligi.

benı lohusa donemınde tırsıtan bırı demıstı burda lohusayken de ateş basıyormuş ınsana. bir ondan fena tırsıyorum bırde bebişimin isilik falan olması ((
süt hiç aklıma gelmemişti. inşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız o 40 gunu.

bebişim dayanamaz gıbı olursa gunduzlerı 3-5 saat normal derecede klıma acarım dıye düşünüyorum. cok sıcak soğuk dengesini bozmadan. cunku buranın sıcağı cok fena bırde nem oranı varki eyvah yanı. bakalım cincoşlar dogsunda doktorada danışırız.

Valla helal olsun sana kuzum.sancisi varmis keyfe bak yaa masallah diyelim.benim az bi agri oluyo tirsiyorum yaa .
). Kiz ben son ana kadar tirsmicam galiba bi turlu korkasim gelmiyoo, saka geliyo sanirim bana
Oyle canim kimin once cikacagi hic belli olmaz valla
Gelsinler de cikip cikip gezdirelim minisleri ohhh

). Kiz ben son ana kadar tirsmicam galiba bi turlu korkasim gelmiyoo, saka geliyo sanirim bana

valla evde de ufak ufak karyola yerleştirme işi başladı :) salonda bır karyolası ve arabası var suan :)))
arabaya bakıp bakıp ayyyyiii oluyorum :))))

Bin yandanda sansliyiz kizlar bebisler acisindan oooh mis gibi havada tak sapkayi badi bile yetiyo temmuzda. Kisa kadar bunyeleri kuvvetlenir emdikce / kilo aldikca. Hastalanma konusunda.

Iste burasida nemli masallah benim evde sicak acsam esiyo ama carpma ihtimali yuksek o yuzden dikkat eymek lazim.klimada sakincali yavrum ya.isilik olayi ztn kacinilmaz ama hergun yikanacak benimkisi nasipse.

Ne guzel sen şaka şaka takilmaya devam et.o sancilar gelince gorursun sakayi ))

Kızlar herkese merhaba, meme ucu için krem alan ya da bu konuda önerisi olan var mı? Ne almalıyız??

canım ben bebişe pişik ve gogus kremı sormuştum burda. nagi isim vermişti hametan pomad diye bebiş için.

birde gogus ıcın lanınosh varmış (onu nerde duydum hatırlamıyorum) hatta aldım fişe bir baktım şokkkk minnacık tüp 23tl.

sonra vazgectım iade ettim hatta cunku ondan kımbılır kac tüp almak gerekır. bu hametan pomad ın ıcerıgını okudum emziren anneler içinde kullanılıyormuş. ben kendıme de ondan kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…