2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

geçen ay ilk defa bana da bi kramp girdi ölecem sandım uyku sersemi ne olduğunu anlamadım evde kimsede yoktu nefesim kesildi resmen . bir hafta bacağımdan acısı geçmedi
o anda başka yerini uyarıp acıyı hafifletmek lazımmış umarım bidaha karşılaşmayız

Kiz indi indi benimki valla bak.gobek deligimasagi döndü. Tabiki dahada asagi bakarmis dogum yaklastikca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz indi indi benimki valla bak.gobek deligimasagi döndü. Tabiki dahada asagi bakarmis dogum yaklastikca

kız öyle deyip benide heycanlandırma daha vaktimiz var benim evden çıktığım kimseyi gördügüm yok bana düşmüş düşmemiş diyende yok bu gidişle evde doğurma hayalime kavuşacam

kız öyle deyip benide heycanlandırma daha vaktimiz var benim evden çıktığım kimseyi gördügüm yok bana düşmüş düşmemiş diyende yok bu gidişle evde doğurma hayalime kavuşacam

Sen at gobisini ben sana derim kiz

ev hanımlılığıda zormuş iş bitmiyor evde olunca eskiden gözüm görmüyodu akşamdan akşama ne yaparsam yemek yapasımda yokk :26: iyi akşamlar

Hg cnm.gordunmu bizim gobisleri kiz ayni dertler bendede var oturamiyom yatamiyom yurumeye mecalim yok.

hosbuldum ebrucum
aaaaaaaaaaaa gormedım hemen gerıye bakayım gobuslereeeeee

benım temmuz ortası gözüküyor dr.da ekstra erken vakıt demedı daha ama bu ay bıtsın ıstıyorum artık ısler. civcivimin dolabı hazır, çantamızıda dun tamamladık artık cok sukur. gerıye ev temızlıgı ve karyolaların sılınmesı kaldı. ama bu işlerin cogu eşimi bekliyor :) ben baş öğretmen gibi başında durucam o yapıcak.
valla o özlem cok fena artık usg.den görmek hiçbirimizi kesmiyor bence :) kucaklamak ıstıyoruzzzzzz
en son maşallah guzeldı kızımın kılosu. bu sefer dr. aralığı 20 gun oldu. ama sıcaktan cok ıyı beslenmedim. inşallah akıllı kızım cekecegını cekmıstır bu ay b12 iğneside oldum bir suru o da fayda edermı bılmıyorum.

zonguldaktayım cnm çok nem var sen nerdesin? berbat bişey bu kramplar ağlayacaktım nerdeyse eşimi dürtüyorum saolsun gece dünyayı duymuyorr bebek olunca ne yapıcaz bakalım

evet orda da cok nem olduğu duymuştum zaten nem sıcaktan daha beter bende antalyadayım canım ( Allah yardımcımız olsun..
artık başıma vurdu sıcak dayanamadım açtım klımayı az once bır ohh dedım.
valla benım esım de oyle.. :)) ne uykusuysa.... zaten son zamanlarda gıcık oluyorum kesıntısız uykusuna

bu arada kızlar demın bıberonu ve emziği kaynattım korka korka silikon yerlerı yamulurmu dıye tırsıyordum. hiç bir şey olmadı. test edildi onaylandı
henüz yapmayan varsa bılgı vereyim :)))
once yıkadım sonra kaynar tencereye attım. sonrada kâğıt havluya sarıp, buzdolabı posetıne koydum.
hastane çantası da bır valız bır kol çantası oldu. sankı tatıle çıkıyoruz :))))))

bende yikadim kaynattim hazirladim cnim hazir dursun artik

Benimde bi kac defa kramp girdi arada giriyor hala.ilk zamanlar duymuyordu sizlaniyordum.son zamanlarda kramp girince bagiriyorum resmen birasda bilerek bagirti ekliyom uyaniyo tirsiyo ))

Kızlar gobus show yapmışsınız hepinize maşallah yaaaaa bnde mu eklesem kiiii

Cnmmm hoşgeldin Ayyy havaları sorma zaten bizi mahveden nem bnde az önce besige bebisin eşyalarinu yerlestirdim çantamı hazırladım bi kaç eksik var tabi ...
Oyyy maşallah cnm ne güzel olmuş kilosu Allahım sağlıkla almani basıp etsin
merhabalar anneler ve anne adayları :) bende Sakarya'dan :) benim oğluşum da inşallah 4 temmuzda doğacak şimdiden hepinize iyi günler dilerim:)
Merhaba cnm saglikla al ins paşanu kucağına

Bnm cantaya sığmayacak gibi ama bakicam artık sigmazsa bi tane daha var ona koyarım artikin...

siyahli olan bugun :18:

Grili olan simdi cekildi 33+6
Diger 31+2 bide bana bakin kizlar

Offff

Eki Görüntüle 1149677
buda benim dunki ama benim inme olmiyck biri asaqida biri yukarda nereye insinler:)

Allahımmmmm.... Bu göbişlerin içi pıtırcık doluuuuu..
Maşallah yaaa..
bugun badiklerde boy gostermıs sayfamızda
yakında Allahın izniyle cıkmıs resımlerınıde gorucez pompiş suratlıları

ebru hakıkaten senınkı acık aşağıda gıbı :))) hadı hadı ıyısın geliyor tontıs heralde yakında

Orda biraz daha yukarda gibi durmus ama ciplak gorsen resmen asagiya indi yaaa

Yagmuuur bugun de dogurmadik ))

Ruyamda sen dogurmustun benim de suyum geliyodu

Sevgi evli mutlu Buffy gobek bekliyoruz haydin

bende yikadim kaynattim hazirladim cnim hazir dursun artik

valla artık zaten doğum stresı tavan :) hastane ıcın ne varsa hazır etmelı o da ayrı stres oluyor. gecen hafta cok sancım oldu evde de yanlızım.
aha s....m oldum çanta hazır değil hakıkaten zamanı olsa napıcam dıye dört dondum evde :)))))
evdekı işler hazır gıbı ama ılla eksık vardır malum tecrubesızlık.. ama olsun varsın mınnosları alıp gelelim de evdekı ısler tamamlanır.

:)))
dun eşimle doğumdan konutuk bayag. koltuğa gomuldu bana bıseyler oluyor dedı. Allah sen mısın onu dıyen... :))) dedım gozun yemıyorsa ben gıder doğurur gelırım. böyle nazlanacaksan gelme hem doğurup hem senın nazını çekemem hastanede
tamam tamam ya dıyor :)))
gece bağırsam adam kalpten gıder heralde

sevgim hosbuldum canımm..
aa yatağını carsafını serdın mı ?
ya bende orda tıkandım acaba ne zaman sersem dıye. tozlanır kırlenır dıye cesaret edemiyorum. kapalı odası olsa tamam da. bır karyola salonda dıgerı yatak odasına kurulacak. simdi hersey dolabında yıkanmış utulu duruyor mıs gıbı cunku.
acaba hastane donuşumu sersem dıyorum bılemedım kı..

valla ben normal çantaya sığdıramadım. 2 hurç yaptım 1i kızımızın 1i esimle benım onları valize koyduk. kol cantasınada üçümüzün kozmetiğini koydum :)))
(bebe yagı-pudra-bızım ıcın deo+parfüm vs vs)
ayyyyiii üçümüzün demek de ne tatlıymısssssss

Orda biraz daha yukarda gibi durmus ama ciplak gorsen resmen asagiya indi yaaa

insin insin artık annesi doğuralım da hem kavuşalım hem rahatlıyalım. :)

Sevgi evli mutlu Buffy gobek bekliyoruz haydin

:))) dur cekeyım de atayım koca gobişiii

Kizlar ya oglusumun 2 tane örgü battaniye 1pelus battaniye 1 kadife battaniye bir nohut battaniyesi oldu ama ben bundan istiodum 0-6 ay icinmis ama bir yıla yakın kullanılır diye düşünüyorum alıp almamakta kararsız kaldım :26:

Eklentiler

• $114000241_tn70_0.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…