kendi pisliğim de var tabi cnm haftaya ağdaya giderim doğuma kadar çıkmaz zaten ohh miss
herkeslere merhaba maşallah göbüş şov yapmışınız bence daha kimseninki inmemiş öyle vakit geldi felan demeyin kendimle kıyasladımda benimki kocaman geldi oysa kızımda küçücük hep kendime çalışmışım
gögüse krem için biraz şüpeliyim ne biliyim kimyasal bişey sürmek istemiyorum daha önceki yazılardan okuduğum tahinin üzerindeki yağ iyi geliyormuş bende onu sürmeye karar verdim
Kiz indi indi benimki valla bak.gobek deligimasagi döndü. Tabiki dahada asagi bakarmis dogum yaklastikca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız öyle deyip benide heycanlandırma daha vaktimiz var benim evden çıktığım kimseyi gördügüm yok bana düşmüş düşmemiş diyende yok bu gidişle evde doğurma hayalime kavuşacam
Sen at gobisini ben sana derim kiz
hosbuldum ebrucumHg cnm.gordunmu bizim gobisleri kizayni dertler bendede var oturamiyom yatamiyom yurumeye mecalim yok.
bu hafta beslenmeme çok dikkat ettim canım çok şükür işe de yaradı :) cuma günü izne çıkıyorum artık haftasonu halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum onların geleceği gün de kadın çağırır temiz temiz sererimyerimden kalkacak takatim yok ağrılar bi taraftan sıcak bi taraftan hiçbi iş yapamıyorumm kuzumu görmeden özlüyorum ben iple çekiyorum kavuşacağımız günü benim karnım da çok büyümüştü bu hafta cnm senin fıstık ta iyidir inş.
zonguldaktayım cnm çok nem var sen nerdesin? berbat bişey bu kramplar ağlayacaktım nerdeyse eşimi dürtüyorum saolsun gece dünyayı duymuyorr bebek olunca ne yapıcaz bakalım
bu arada kızlar demın bıberonu ve emziği kaynattım korka korka silikon yerlerı yamulurmu dıye tırsıyordum. hiç bir şey olmadı. test edildi onaylandı
henüz yapmayan varsa bılgı vereyim :)))
once yıkadım sonra kaynar tencereye attım. sonrada kâğıt havluya sarıp, buzdolabı posetıne koydum.
hastane çantası da bır valız bır kol çantası oldu. sankı tatıle çıkıyoruz :))))))
hosbuldum ebrucum
aaaaaaaaaaaagormedım hemen gerıye bakayım gobuslereeeeee
benım temmuz ortası gözüküyor dr.da ekstra erken vakıt demedı daha ama bu ay bıtsın ıstıyorum artık ısler. civcivimin dolabı hazır, çantamızıda dun tamamladık artık cok sukur. gerıye ev temızlıgı ve karyolaların sılınmesı kaldı. ama bu işlerin cogu eşimi bekliyor :) ben baş öğretmen gibi başında durucam o yapıcak.
valla o özlem cok fena artık usg.den görmek hiçbirimizi kesmiyor bence :) kucaklamak ıstıyoruzzzzzz
en son maşallah guzeldı kızımın kılosu. bu sefer dr. aralığı 20 gun oldu. ama sıcaktan cok ıyı beslenmedim.inşallah akıllı kızım cekecegını cekmıstır bu ay b12 iğneside oldum bir suru o da fayda edermı bılmıyorum.
evet orda da cok nem olduğu duymuştumzaten nem sıcaktan daha beter bende antalyadayım canım ( Allah yardımcımız olsun..
artık başıma vurdu sıcak dayanamadım açtım klımayı az once bır ohh dedım.
valla benım esım de oyle.. :)) ne uykusuysa.... zaten son zamanlarda gıcık oluyorum kesıntısız uykusuna
bende yikadim kaynattim hazirladim cnim hazir dursun artik
kızlar nasılsınız gecmısı okuma gırısımım hüsranla sonlandı dokturmussunuz cok :)))
artık sığınamıyorum bır yere cok daralıyorum.sankı zaman durdu.. havada tuzu bıberı oluyor berbat bır nem var.
Oyyy maşallah cnm ne güzel olmuş kilosu Allahım sağlıkla almani basıp etsinselamlaarrrrrdün oğluşumla buluştuk 2970 gr olmuş paşam bir haftada 400 gr almışız teyzeleri nst ii çıktı suyum da yeterliymiş çok şükür doğum tarihini de 25 haziran olarak kesinleştirdik heyecan sardı beni umarım erken gelmek istemez tosunum daha temizlik duruyor çok pisim çooookkkk
Merhaba cnm saglikla al ins paşanu kucağınamerhabalar anneler ve anne adayları :) bende Sakarya'dan :) benim oğluşum da inşallah 4 temmuzda doğacak şimdiden hepinize iyi günler dilerim:)
bu arada kızlar demın bıberonu ve emziği kaynattım korka korka silikon yerlerı yamulurmu dıye tırsıyordum. hiç bir şey olmadı. test edildi onaylandı
henüz yapmayan varsa bılgı vereyim :)))
once yıkadım sonra kaynar tencereye attım. sonrada kâğıt havluya sarıp, buzdolabı posetıne koydum.
hastane çantası da bır valız bır kol çantası oldu. sankı tatıle çıkıyoruz :))))))
siyahli olan bugun :18:
Grili olan simdi cekildi 33+6
Diger 31+2 bide bana bakin kizlar
Offff
Eki Görüntüle 1149677
buda benim dunki ama benim inme olmiyck biri asaqida biri yukarda nereye insinler:)
Allahımmmmm.... Bu göbişlerin içi pıtırcık doluuuuu..
Maşallah yaaa..
bugun badiklerde boy gostermıssayfamızda
yakında Allahın izniyle cıkmıs resımlerınıde gorucez pompiş suratlıları
ebru hakıkaten senınkı acık aşağıda gıbı :))) hadı hadı ıyısın geliyor tontıs heralde yakında
Yagmuuur bugun de dogurmadik))
Ruyamda sen dogurmustun benim de suyum geliyodu
Kızlar gobus show yapmışsınız hepinize maşallah yaaaaa bnde mu eklesem kiiii
Cnmmm hoşgeldin Ayyy havaları sorma zaten bizi mahveden nem bnde az önce besige bebisin eşyalarinu yerlestirdim çantamı hazırladım bi kaç eksik var tabi ...
Oyyy maşallah cnm ne güzel olmuş kilosu Allahım sağlıkla almani basıp etsin
Merhaba cnm saglikla al ins paşanu kucağına
Bnm cantaya sığmayacak gibi ama bakicam artık sigmazsa bi tane daha var ona koyarım artikin...
Allahımmmmm.... Bu göbişlerin içi pıtırcık doluuuuu..
Maşallah yaaa..
bugun badiklerde boy gostermıs sayfamızda
yakında Allahın izniyle cıkmıs resımlerınıde gorucez pompiş suratlıları
ebru hakıkaten senınkı acık aşağıda gıbı :))) hadı hadı ıyısın geliyor tontıs heralde yakında
bende yikadim kaynattim hazirladim cnim hazir dursun artik
:)))Benimde bi kac defa kramp girdi arada giriyor hala.ilk zamanlar duymuyordu sizlaniyordum.son zamanlarda kramp girince bagiriyorum resmen birasda bilerek bagirti ekliyom uyaniyo tirsiyo))
sevgim hosbuldum canımm..Cnmmm hoşgeldin Ayyy havaları sorma zaten bizi mahveden nem bnde az önce besige bebisin eşyalarinu yerlestirdim çantamı hazırladım bi kaç eksik var tabi ...
Bnm cantaya sığmayacak gibi ama bakicam artık sigmazsa bi tane daha var ona koyarım artikin...
Orda biraz daha yukarda gibi durmus ama ciplak gorsen resmen asagiya indi yaaa
Sevgi evli mutlu Buffy gobek bekliyoruz haydin
Yagmuuur bugun de dogurmadik))
Ruyamda sen dogurmustun benim de suyum geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?