2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ayakta kalmak agri yapiyo bende de bu yüzden 42. Haftadan önce rapora ciktim ben is yerinde çok ayakta kalinca agri başladı sanciyi tetikledi yaticaksin dedi bana doktor. Sol tarafina yat dedi bide.. Bi sure öyle yatinca geciyo zaten agri..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne gecmez bunaltici bir pazar gunu yahuuu...bi ton is var ama benim yapasim yok

bende korktum biraz ilk kez ağrıdı böyle olmazdı ama hamilelik işte bunada şükür başından beri ağrılı geçirenler var belkide üşütmüşümdür bakalım geçmezse yarın doktorumuza gideriz artık

kızlar nasılsınız gecmısı okuma gırısımım hüsranla sonlandı dokturmussunuz cok :)))

artık sığınamıyorum bır yere cok daralıyorum. sankı zaman durdu.. havada tuzu bıberı oluyor berbat bır nem var.

selamlaarrrrr dün oğluşumla buluştuk 2970 gr olmuş paşam bir haftada 400 gr almışız teyzeleri nst ii çıktı suyum da yeterliymiş çok şükür doğum tarihini de 25 haziran olarak kesinleştirdik heyecan sardı beni umarım erken gelmek istemez tosunum daha temizlik duruyor çok pisim çooookkkk

Ne gecmez bunaltici bir pazar gunu yahuuu...bi ton is var ama benim yapasim yok

aynennnnnnn... hem sıkıntıdan catlıcam. hemde bır turlu rahat edemiyorum. otursam rahat değilim uzansam rahat değilim.. dolansam belım ağrıyor.. Rabbim hepimize su son zamanlarda dayanma gücü versin...

aynen cnm çoook sıcak oturduğum yerde yüzümden terler akıyor. uyku desen zaten yok sabaha karşı berbat bi kramp girdi yine bacağıma hala ağrıyor

selam :)
maşallah paşaya
atak yapmış bocuk 1 haftada maşallah :)
tam gaz yap temizliğini canım anca :))) zaten agırcekım hareket edıyoruz anca yetısır işler.
ooo bişey kalmadı ki 25ine :)) bu ay cok bebısımız gelecek bellı :) sağlıkla gelsın kuzucuklar inşallah.. zaten artık hasret tavan yaptı gelsinlerde koklayalım mislerimizi inşallah..
bende salı gunu gorucem fıstığımı bakalım kılosu boyu nasıl oldu :) bana cok buyudu gıbı geliyor karnım son kontrolden bu yana cok gerıldı buyudu.

aynen cnm çoook sıcak oturduğum yerde yüzümden terler akıyor. uyku desen zaten yok sabaha karşı berbat bi kramp girdi yine bacağıma hala ağrıyor

sen hangı sehırdesın canım.
ya sorma hayatımda kramp nasıl bısey bılmezdım. ne fena bıseymıs o ya kala kalıyor ınsan
son günlerde düşe düşe 1 saate dustu valla saat bası kalkıyorum ya su ıcın ya wc ıcın. artık vücudumda derman kalmadı uykusuzluktan.
birde her defasında oyle zor geliyor kı yataktan kalkmak (((( karnım ayrı kasıklarım ayrı ağrıyor :2:

merhabalar anneler ve anne adayları :) bende Sakarya'dan :) benim oğluşum da inşallah 4 temmuzda doğacak şimdiden hepinize iyi günler dilerim:)

Hg cnm.gordunmu bizim gobisleri kiz ayni dertler bendede var oturamiyom yatamiyom yurumeye mecalim yok.

Cnm masallah bebisine.bende carsmba gorucem nasipse.banada gün verir artik.insallah benimkide 3 kilo olmustur.ve bende pimpisim temizlenmem gerek

bu hafta beslenmeme çok dikkat ettim canım çok şükür işe de yaradı :) cuma günü izne çıkıyorum artık haftasonu halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum onların geleceği gün de kadın çağırır temiz temiz sererim yerimden kalkacak takatim yok ağrılar bi taraftan sıcak bi taraftan hiçbi iş yapamıyorumm kuzumu görmeden özlüyorum ben iple çekiyorum kavuşacağımız günü benim karnım da çok büyümüştü bu hafta cnm senin fıstık ta iyidir inş.

zonguldaktayım cnm çok nem var sen nerdesin? berbat bişey bu kramplar ağlayacaktım nerdeyse eşimi dürtüyorum saolsun gece dünyayı duymuyorr bebek olunca ne yapıcaz bakalım

Cnm masallah bebisine.bende carsmba gorucem nasipse.banada gün verir artik.insallah benimkide 3 kilo olmustur.ve bende pimpisim temizlenmem gerek

kendi pisliğim de var tabi cnm haftaya ağdaya giderim doğuma kadar çıkmaz zaten ohh miss

herkeslere merhaba maşallah göbüş şov yapmışınız bence daha kimseninki inmemiş öyle vakit geldi felan demeyin kendimle kıyasladımda benimki kocaman geldi oysa kızımda küçücük hep kendime çalışmışım

gögüse krem için biraz şüpeliyim ne biliyim kimyasal bişey sürmek istemiyorum daha önceki yazılardan okuduğum tahinin üzerindeki yağ iyi geliyormuş bende onu sürmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…